7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#905 héhé! ácsi! nem lesz warez verzio. ha fel tudnák törni már lenne! vagy ez csak szvsz? -
Neoncsoves #904 Amúgy jó reggelt! -
Neoncsoves #903 Aki nem veszi meg... Lesz egy rakat újreg aki balf*sz és nem tudja az ilyet PMben elintézni hanem szét spammeli a topicot... -
Neoncsoves #902 De nyugi én nem floodolom szét a topicot, de készuljetek hogy mindenki flamelni, spamelni, floodolni fogja a topicot -
Neoncsoves #901 Na srácok, eljátszom azokat az embereket akik warezt probálják majd elindítani...(Többek közt én is)
SZiasztok!!!!!!!!!!!! Letöltöttem és nem megy! Mit kell csinálni? Hogyan valaki segítsen lécci lécci lécci lécci!
(nincs válasz)
HAHÓÓÓÓÓ!!!!
VALAKI!!!!!!!!!!
Másik verzio:
Megvan hogyan lehet elinditani elmondták, de hogy kell, és mit kell lehuzni!?
PLEASE HEELP!
3.Verzio: EZ A JÁTÉK EGY RAKAT SZ*R MERT NEM INDUL BEKAP6JA A KÉSZÍTŐ, TÖK FOS AZ EGÉSZ SZERINTEM NEM ÉRI MEG MEGVENNI.
Válasz: ha 2ezer ft-ot nem szánsz rá akkor gondolom hogy nálatok nagy baj lehet
Hát kb ez fog lenni a topicban, ha megjelenik a warez -
Richard90 #900 ovass már vissza egy kicsit :/ -
#899 igen ezt az elöbb olvashattuk -
#898 "A Starforce rendszert manapság annyi vád és kritika éri, hogy lassan egy kiadó sem meri bekockáztatni a megvételét, hisz hiába a legjobb másolás védelem, ha a drága user gépe maradandó károkat is szenvedhet. Most a Futuremark bukkant rá valami érdekes dologra, amiről a Starforce fejlesztői valamiért hallgattak. Amikor ugyanis feltelepítünk egy ilyen játékot, akkor egy driver is települ a gépre, méghozzá adminisztrátori jogosultság alatt. Ez annyit tesz, hogy ha a másolásvédelem kijátszását érzékeli a játék fuittatása közben, akkor automatice újraindítja a gépet, akár tévedett a program, akár nem. Ezt csak tovább tetézi az a tény, hogy minden hardwerhez elsőbbsége van, ami elég kellemetlenné teheti a PC használatát. Az érintett játékokról lista is készült, ezeket kell tehát kerülni, nehogy kárba vesszen egy elmentettlen munka, vagy sérüljön egy mozgó alkatrész a gépben, amikor az minden figyelmeztetés nélkül restartol."
playware.hu -
#897 De, a Starforce rendszergazdai jogokat szerez a gépeden ahogy feltelepíted, és egyes rémhírek szerint előfordulhatnak dokumentumok törlődései, hirtelen újraindulások merevlemez sérülése. -
#896 ugyanazt az sf driveot telepíti mint a werzió, szal tökmind1.. -
#895 az eredeti nem b*ssza szét, nem? -
alakulat #894 ha szét ba..a a gépem a hülye SF4 akkor lehet meg se veszem a gépem drágább volt mint 2000 Ft -
#893 Jah, régi história... a baj az, hogy a Starforce cég se hüle, rájöttek hogy ha tartják az ilyen hozzáállást, akkor elfordulnak tőlük, ezért az uj frontline-t (SF4) olyanra építették, hogy átmenjen a Designed for Windows XP teszten, és hát meg is kapta a D. for WinXP logot, szal kb eddig támadhatták a SF-t ezzel a szöveggel :) (persze lehet hogy ezutan is bass*a a rendszert, de mostmar 'papirjuk' van arrol hogy ez nem igy van) -
Richard90 #892 A Starforce rendszert manapság annyi vád és kritika éri, hogy lassan egy kiadó sem meri bekockáztatni a megvételét, hisz hiába a legjobb másolás védelem, ha a drága user gépe maradandó károkat is szenvedhet. Most a Futuremark bukkant rá valami érdekes dologra, amiről a Starforce fejlesztői valamiért hallgattak. Amikor ugyanis feltelepítünk egy ilyen játékot, akkor egy driver is települ a gépre, méghozzá adminisztrátori jogosultság alatt. Ez annyit tesz, hogy ha a másolásvédelem kijátszását érzékeli a játék fuittatása közben, akkor automatice újraindítja a gépet, akár tévedett a program, akár nem. Ezt csak tovább tetézi az a tény, hogy minden hardwerhez elsőbbsége van, ami elég kellemetlenné teheti a PC használatát. Az érintett játékokról lista is készült, ezeket kell tehát kerülni, nehogy kárba vesszen egy elmentettlen munka, vagy sérüljön egy mozgó alkatrész a gépben, amikor az minden figyelmeztetés nélkül restartol. playware.hu -
Richard90 #891 ezt nézzétek meg
Ez a kurva starforce nagyon elbassza a játékokat, de nem csak a játékot, hanem a rendszert is!! -
#890 Azt lesz a fasza ha az eredeti em fog futni az SF4 miatt :D -
alakulat #889 én is elörendelem, 2000 Ft-t megér :) -
miki90 #888 hát gyerekek nem nagyon fogunk mostanában jáccani ezzel a gammel!! -
#887 akkoris adhatnának egy klont hogy legalább megpróbálhassuk:D:D Asszem én is megvezsem :) -
#886 azért sajnálom hogy csak a megjelenéskor tudunk vele játszani
miért ilyen szerencsétlen magyarország hogy itt egfy honappal késöbb jönnek meg dolgok -
#885 hát vettük észre -
#884 jah 1ébként nem tudom ide is eljutott -e az infó (akik figyelemmel kísérik a HTA topikot, meg az aszfaltot azok már tudják :-D )
Hard truck apocalypse: Starforce 4 frontline protection (cd) Basic
Flatout 2: Starforce 4 frontline protection (DVD) Professional
Az első kalap szart nem ér, simán megy a jelenlegi DT4-el.
A másodikat viszont a jelenlegi állás szerint nem lehet feltörni :) -
#883 Nem de ezt már 2000000000000000000000x kitárgyaltuk a topikba hogy miért ennyi..
többször nem mondom L. -
MrTressy #882 1900 ft?Na nee nem maradt le valahol még egy 1 es? -
#881 hehe..
latform: PC
Kategória: Játékprogram
Besorolás: Ügyességi
Üdvözlünk a rombolás országútján: a FlatOut 2 korlátok, szabályok és megkötések nélküli autóverseny, igazi roncsderbi, ahol egy dolog számít csak – elsőként kell célba érned, minden áron. A FlatOut csúcskategóriás grafikával, az autók viselkedését egyedülálló élethűséggel ábrázoló vezetési modellel, látványos sérülés-szimulációval, tucatnyi részletesen kidolgozott, és az alvázig rombolható járgánnyal, remek kültéri és városi pályákkal, helyszínenként több mint kétezer rombolható-darabokra törhető objektummal, tizenkét egyedi (és rendkívül vicces) minijátékkal, valamint a játékidőt hónapokra nyújtó, nyolcszereplős, onilne is játszható multiplayer módussszal várja a látványos autóversenyek rajongóit. A többszörösen díjnyertes első rész folytatása minden szempontból túlnő az elődjén – nagyobb, vadabb, látványosabb és még izgalmasabb versengés!
A termék értékelése: 8.7 pont
A termék értékeléséhez be kell jelentkezned! (Bejelentkezés)
Várható megjelenés: 2006.07.15
Ár: 1 919 Ft
Szal mostmán 100 -
#880 igen, mivel én tőlük rendeltem :-) -
#879 hát ha megrendelni meglehet az 576.hu-n, akkor 100% hogy boltban is vásárolható lesz :) -
#878 Lehet láma kérdés de ha megakarom venni (EVM) akkor az 576 üzletekben is kapható lesz ?
-
#877 majd holnap már reméljük! igaz ezt mondtuk tegnap ilynekor is -
MrTressy #876 box verzió alapján.Sokkal részletesebb környzet több autó több helyszin több játékmód szal jó móka lesz ez -
#875 akkor hogy lehetne vele játszani szerinted? -
MrTressy #874 Psen bizti kijött?Nforceon nem látom... -
syscoHUN #873 Szerintem a PS2es is plugnplay. -
MrTressy #872 xboxos csak plugnplay mindjárt irom is ki hogy ki tudjam próbálni -
#871 már várom az olyan kommenteket hogy kijött meg hoyan kell elinditani -
#870 mi a szart írjanak?:/ így is csak off az egész topik. -
#869 hova lett mindenki??? faszom ti már játszottok? -
#868 -
sleve #867 csúszott me' tél volt -
#866 kicsit jó nagyot, csúszott ez össze vissza