7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
miki90 #945 hoppá!!
nforc bedöglött!!
ez jelent vmit mert minden nagy játék elött leállás van!! -
sleve #944 eddig nekem is de ez most nem hagyja magát, le7 ujabb daemont kell néznem -
#943 Ecsém, nem vagyok én fanatikus, de ha hozzájuthatok előbb, akkor megtenném..
Amugy sincs tool sok időm jáccani, és épp a titan questet pörgetem, azmeg még kiihúzza egy darabig. De a flatout régi nagy kedvenc, uhhogy AGGYÁÁÁKMÁIDE!
-
#942 jaja :)
Én is azért várom :) Megrendelve már meg van, csak kurva türelmetlen vagyok:) -
#941 Félelmetes, hogy nem birtok ki alig több mint egy hetet... ez fanatikusság Annyira nem forradalmi játék, hogy nem lehetne ennyit kibirni... -
#940 Pont ezt akartam írni:) Már ma megvenném, ha tehetném. De mivel csak hó közepén jön, ezért vároma werziót, már ha lesz. -
#939 Nem a 2000 a lényeg, hanem h mikor jucc hozzá..
Én azért megpróbálnám ha lehet.. Baj nem lehet belőlel :P -
#938 annyira mindegy, nem kéne itt szarakodnunk egy olyan feltört játékkal amelynek az eredetije alig kerül többe, mintha befizetsz egy warezra... -
#937 de ez nem megy úgy sem -
#936 Én azér elviselnék egy Clone-t.. Eddig minden SF gém indult, sőt még mini image se kellett egyikhez se.. -
#935 Pont a névnapom napján -
moon21 #934 warezra csak akkor adják ki, ha műkódik, szal ha elöbb lesz game, mint DT Pro, akkor DT Pro sem kéne hozzá. de valszeg ez elkerülhetetlen -
#933 Faca! Megér kettöezer forintot?? -
Skyline #932 Én már tolom ps2-n! Komoooooooooooooooly:) -
Neoncsoves #931 Srácok mire lesz DT Pro addigra lesz flatout 2 warezon remélem! :) -
#930 felőlem ok. hamachi kell hozzá. ismered?
http://files.hamachi.cc/priv/HamachiSetup-1.0.0.56-en.exe -
#929 Beaver akkor multi? -
#928 NAd eálljon meg a menet :)
Ugyebár az 1ik társkiadó a Vugames lesz. Namost rájuk nem jellemző a starforce..
Azt viszont nem tudom elképzelni hogy 1ik relase így, másik úgy jöjjön ki. -
Bladez #927 Lehet félre olvastam legyen igazad bár szkeptikus vok:/ Anno SC3 is jaj sírnom kell:) -
#926 LOL belegondoltam mekkora überség lenne ha az 1 exe fájljával menne Mint anno Brothers in Arms. -
Newfronter #925 Te nem a DT 4-ről beszélsz? A DT PRO képességeiről pedig közölték hogy igen is viszi a StarForce 4-et. De még béta teszt alatt van, habár írták hogy hibamentesen emulál, de letesztelik azért. -
Richard90 #924 hát ha nem jön ki valami warez verzió, akokr sztem tuti megveszem... már a multi miatt is -
Bladez #923 ŐŐŐ elvileg nem emulálja mer valahol olvastam csak starfuck:) 3.5-től lefele emulál:/Persze ezt is feltörik egyszer csak lehet évek kérdése:) -
#922 Várható megjelenés: 2006.07.15. -
Newfronter #921 De ha kijön az áhított DT Pro akkor az elvileg emulálja a másolásvédelmet. Sőt sztem tuti, hisz akkor nem lenne fizetős, és akkor nem fizetnének érte ha vinné. -
Neoncsoves #920 part 4:
1.
Van hozzá végigjátszás?
2.
Van hozzá 100%os mentés?
3.
Van hozzá tréner? -
#919 És az a baj hogy nem ez lesz az utolsó :(
Ajjal bele sem merek gondolni mennyi jó game jön ésha ilyet zuznak rá nesze neked warez :(
-
Newfronter #918 Viszont összekaparom a 2k-t most már nem érdekel. Csak ha nem rendelem elő, félek elfogy és nem lesz készleten, szóval nem tudom mi tévő legyek. Ha előrendelem, úgy nem tudom mennyire engedik meg hogy halasszak a megvásárlásával.
Erről valaki tud mondani infót? -
#917 jah, erre írta Bladez: "majd egy év mulva" :D:D -
#916 akkor ez lesz jelen korunk splinter cell 3-a:C -
Bladez #915 Ohh majd egy év múlva:) -
Newfronter #914 Na halljátok, az Nforce-on ezt írta egy srác(gondolom egy csapattag lehet, mert nincs mini-image még a neten):
Flatout 2 (German Release)
1 DVD
Starforce V 4.0.9.1
Sfsync04 V.4.11
Mini Image don`t work
Image with DT4 mounted don`t work
Burn with or without RMPS don`t work
USB-Drive don`t work
Unpluged IDE-Drives don`t work
Burn on different Mediacodes don`t work
i have all the things tested
Nothing works.
I thing , we can wait very long for a Release Evil or Very Mad
Sorry for my english.
greets
olli -
#913 ja de előre szólok nem vagyok valami pró:D -
#912 Addig multizzunk az 1-el amig nem jelenik meg a 2:D nincs kedve valakinek?
:D -
Repülő Gyík #911 Ezek a "szindarabok" nagyon jók:)
Viszont tanulságos, mert mindig ez szokott lenni!
-
#910 Ezt birom kijött eddig:
FlatOut 2 [XBOX GAME Multi 5 Eng Ita Fra Spa Deu
[Xbox] Flatout 2
PS2DVD - Flat Out 2 [PAL] [Multi5]
PC meg sehol -
Neoncsoves #909 part 3:
1.
Elindult a játék, de hogyan lehet multipléjerezni?
2.
NEM IGAZ H*LYE KÖ**ÖGÖK VAGYTOK! NEM SEGÍTETEK!!! ENNYIT ÉRTEK.
3.
Honnan tudom letölteni?
4.
Torrentről csak a német verziót tudom megszerezni, és DC++-on nincs fent sehol!
5.
Van a játékhoz magyarosítás?! Valaki csinálja már?! Nem tudok angolul, és nem tudok eligazodni
6.
Elindult a játék nagyon király csak egy csomó autót nem lehet választani.. Meg egy csomó pályát... Tud valaki a játékhoz CSÍTET!? -
Neoncsoves #908 De lesz warez verzio, csak megfogják aztán beolvasssa vki a klón cédével... -
Neoncsoves #907 loOooL -
#906 part 2:
1.
Azt olvastam hogy le kell húzni a cd-t meghajtó drájvokat, azt szeretném kérdezni hogy ehez milyen programot kell letöltenem illetve ki -e kell hozzája kapcsolni a pécét?
2.
Adjatok már cdkeyt mert nem megy a játék.
3.
Mik azok az zoptikai meghajtók, és hogy kell lehúzni?
4.
A játék csak 1 kiegészítő, vagy önálló game? Milyen védelem van rajt? Valamiért nem tudom elindítani, mert nincs crack mappa.