7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • Maxtreme
    ...és még mi lesz itt ha kijön a werzió
  • Beaver
    Tegnap megjelent XBOX-os release is:P Tényleg csak a PC hiányzik már ^^

Flat.Out.2.PAL.XBOX-LCS - 2006-06-30
    ...
    Flat_Out_2_PAL_PS2DVD-BURGER - 2006-06-22
  • acsati
    Legnépszerűbb témák
    1. Ismerd fel a képről a játékot
    2. Foci VB 2006
    3. Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel
    4. Football Manager
    5. Battlefield 2
    6. Photoshoppal autotuning
    7. Egyszavas történet
    8. Return To Blockland
    9. Olasz foci szerelmeseinek
    10. FlatOut 2
  • Mr Bishop
    Semmi gond RT, itt arra gondolnak, hogy nem vállalnak felelősséget azért, ha pont a te kormányoddal nem megy majd a játék.
    Amúgy tökéletesen fogod tudni kormányozni, a legtöbb kontrollert támogatja !
    Csak ezt muszáj volt leírniuk.
  • SiteDisagner
    Mitmiért?? Warezon még nem is láttam
  • arty
    "Note: Steering wheels are not officially supported in FlatOut2 and no support is provided regarding this"

ezt ugye nem gondolják komolyan???

már nagyon félek h. ez a 2. rész tényleg egy árkád 3+ kategoriás vacak lesz :(
  • Mr Bishop
    No... vár a fűkasza, mire jövök, remélem Beaver, már a 26. rar-nál tartasz !!!
  • Mr Bishop
    Persze, aztán rájöttem ám, hogy pont nem erre gondoltál
  • Beaver
    ja az 'ASR' mozaikszobol az is lehetne akár :)
  • acsati
    kösz
  • Mr Bishop
    Automatikus rendszerhelyreállítás
  • Beaver
    SecuROM Loader 1.2

Ha ezzel indítod a játékokat, nem látják a Daemon Tools-t. Főként Securomra találták ki.
  • acsati
    lehet láma kérdés lesz de mi az az asr?
  • Mr Bishop
    Na majd később jövök, megyek nyírom a füvet
  • Beaver
    Kiprobáltam a HTA-t. Tényleg simán megy DT4-gyel. (bár én egyből asr-rel indítottam, de lehet hogy anélkül is megy)
  • acsati
    igen
  • Maxtreme
    ehh most kapcsolok.. ez a flatout 1 embör :D :D
  • acsati
    Bishop télleg jo az a video! uh de nehéz lesz ott kerülgetni az embereket :D
  • Maxtreme
    nah.. :)
    Köfi :-)
    Akkor csak magyar oldalakon nem volt róla hír (bár ezekután abba sem bízok) :D
  • Mr Bishop
    Na megtaláltam végre, mégis van !!!!

FlatOut Goes Gold

Press Release -- This Content Was Not Created By GameSpot
    Posted Jun 3, 2005 10:17 am PT

June 3rd, 2005 - Empire Interactive, a U.K. computer games developer and publisher, today announced that FlatOut has gone gold. The over-the-top racing game, distributed by Vivendi Universal Games in the U.S., will hit retail shelves this July.

FlatOut brings racing mayhem to a new level with 36 challenging tracks, fully destructible environments, 16 fully upgradeable cars and six death-defying bonus events. Anything destroyed or altered stays a part of the race – broken fences, free rolling tires, and even mangled parts of cars are left scattered around the track, increasing the carnage with every lap. Drivers will even be thrown from crashing cars!

The chaos continues off the classic track in three destruction derby arenas, three head-on collision dirt tracks and six outrageous "Rag Doll Olympics" bonus games that utilize driver ejection to the fullest.

FlatOut will be available on July 12th for PlayStation2 computer entertainment system, Xbox videogame system from Microsoft and the PC. Drivers will be able to compete online with up to six players on PlayStation 2 and up to eight players on Xbox.

For more information and to experience the rush of FlatOut first hand, visit: www.flatoutgame.com
  • acsati
    na jó reggelt és ne találtam sehol :D

várunk...

Istencsászár képzeld előrendeltem én is mer kibirok 2000 ftot de akkor is várom már a játékot és ha megjelenik warezon/torrenten nem fogok várni az eredetire!
  • Mr Bishop
    Gold hírt még nem láttam, az igaz !
    Addig nézegetem a videókat, ez a legkeményebb :
    http://www.gamespot.com/pages/profile/video_player.php?id=diBlkWT95bwJvz4
  • Beaver
    Nem volt ilyen hír. De nem mindig szokták nagy dobra verni. Amugysincs akkora reklámja a flatoutnak, nem a reklám miatt népszerű ^^ :D
  • Maxtreme
    De legalább 1 demot dobnának már ki, azzal kihúznánk má -e rövid időt :D

1ébként tudjátok mi a fura? Attól föggetkenül hogy már sok helyen megjelent, láttatok ti valahol olyan hírt hogy GOLD státuszba lépett a game?
  • Mr Bishop
    Ez tényleg király !
    Most néztem végig az egyiket, legalább 5 perc in-game !
    Bárcsak itt lenne már..
  • Maxtreme
    biza :-)
    Főleg ha HTA szindrómás lesz rajt a védelem
  • grebber
    Hát pedig a torrent gyors és semmi baj a clone verziókkal!
  • Maxtreme
    szal akkor nem az nforce lassú hanem mi vagyunk túl szemfülesek/egyben igénytelenek hogy mindenszart letöltünk?

Breaver: Pedig már valahun van english verzsön is :-)
    Csekkold csak az ingame vidiket kattide
  • DioSr50
    NINCS!!!!Szerintem egy jó darabig nem is lesz warezz!!!
  • Mr Bishop
    Szevasztok ! Ezek szerint még nincs ...
  • Beaver
    Van benne valami :) Bár alegtöbb clone-os cucc működik, ha mindent jol csinalsz. Egyébként végigolvastam az nforce FO2 topicot, németországban már kapható, de állítólag cenzúrázott (nincs vér?), oroszországban is kapható már, valóban Starforce Frontline 4 a védelme, de keyless, azaz a multiplayer valószínűleg menni fog tört jatekkal is :)
  • ati2002
    Szvsz az nforce teljesen jó, folyamatosan frissül. Az, hogy csak normális release-eket tesznek ki, az nem baj. Azért elég érdekes, hogy a legtöbb cucc akkor terjed el a legtöbb szerveren, ha már nforce-on kijött az nfo-ja. Szerintem ez jelent valamit. Néhány játék kivételével persze, de annyit ki lehet bírni szerintem, én legalábbis nem izgulok rá egyik cuccra sem annyira, hogy már torrentről szedjek mindenféle clone verziót.
    (azért jó lenne már ma egy release...) :)
  • Maxtreme
    jaja. nforsz mostanában baromi csiga.
  • Beaver
    :) nforce elég szánalmas:D már én is jobban tájékozott vagyoka warezrol lassan mint ők:D de tényleg, torrenteken sincs még semmi :(
  • Maxtreme
    néked is :)
    Jah sajna még semmi :( Pedig én is torrentel meg nforszal indítottam a napot :( :D :D
  • Beaver
    Jó reggelt. még semmi :(
  • SiteDisagner
    szvsz #652 copyzós barátom...
  • Neoncsoves
    vicc volt
  • 12346
    nem baj. sok szart látni.
  • theodor
    Hol?Torrenten?Az nforce-on van már?