7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • miki90
    de vicces
  • Aspyrin
    Úgy izgultok, mintha most derülne ki, hogy mit hoz nektek a télapó
  • Newfronter
    Jójó megértettem, de most nem ez a legnagyobb gond.
  • DjDano
    azért aki a iso-t csinálta mellékelhetett volna valami képet, hogy tényleg működik e és akkor nem kéne itt találgatni....
  • miki90
    szal már csak a cracket várjuk:D
  • miki90
    igy van
  • DjDano
    értsd már meg hogy ez nem egy feltelepített mappa!!! A Flat Out 1 telepítője ugyanígy tartalmaz egy program file könyvtárat!!!

A valódisága már bizonyos, már csak azt kéne tudni, hogy tényleg pöccre indul e? :DD

• miki90
    ja és azt honnan tudjátok h ez egy feltelepitett mappa tartalma??
    lehet hogy a DVD tartalma mer program files mappa van a képen megnyitva és ugye ien mappa volt a FlatOut 1 nél is a CD-n lévö ISO-ba , szal nem hinném h ez egy feltelepitett ISO tartalma!!!
  • miki90
    TOCA 3 hoz még nincs crack!!!
  • SötétBarom
    Engem meg irritál h soká ér ide..
  • Newfronter
    Én is megveszem, de szerettem volna előbb kipróbálni.
  • bepe79
    Azért kár ezen filózni, lovagolni, mert az SF3-nak is kismillió féle variánsa volt. Volt, amihez egy idő után készült 'újratöltött' crack (ld.: TOCA3 és Splinter Cell 3: Chaos Theory), volt, ami csak device manager / IDE letiltogatással ment, volt, ami csak úgy, hogy az IDE kábeleket fizikailag lehúzigáltad. Az SF4-nél is van SF4 Basic (lásd Hard Truck Apocalypse, ami már törve vagyon), és van StarForce 4 PRO, ami a Flatout2 alatt lesz. Lényeg a lényeg, én megveszem legálisan boltban, csak nehogy a legális, megvásárolt se menjen normálisan itthon, mert az sf3-nál volt ilyen egyeseknél.
  • alakulat
    majd csak leszedi vki és megmondja hogy indule vagy sem, de remélem vhogy indul :)))
  • Newfronter
    A lényeg: Ez egy feltelepített mappa, amit beleraktak egy ISO-ba. De hogy elindul-e azt nem tudni, mivel ahhoz az SF4-et ki kellene ütni, de hogy mit tettek vele, nemtom.
  • bepe79
    ya m8, chill ya' dudes
  • Gyusz
    De benéztem, lehet mégis ott készült
  • Beaver
    Jo ba***g tényleg:D:D vak vagyok.. najo latszik keveset alszom mostanába:D bocsi...
  • SötétBarom
    Amíg NFOrce-on semmi addig chill.. szerintem..
  • Gyusz
    Miért ne lehetne az ISO valós? Az más kérdés, hogy nem lehet elindítani, de nem törvényszerű, hogy ilyen vagy olyan fájloknak illetve mappáknak kell lennie, hiszen ez függ magától a produktumtól illetve a telepítőtől. És szerintem a kép nem a Program Files könyvtárban készült.
  • miki90
    mér ott is van nem látod??
    program files/empire interactiv
  • Beaver
    Ha abban készült volna, akkor ott kéne lennie a WinRAR címsorában hogy Program Files nem? Megnéztem egy ISO-t az előbb winrarral, és nálam ha bemegyek egy almappába akkora címsorbna megjelenik a mappa neve.
  • DjDano
    ime a Flatout 1 iso-ja, ebben is van program files könyvtár, tehát az elöbb berakott kép abban a könyvtárban készült

• Peti1
    az biztos :D:D
  • Beaver
    azt hogy meglepődnénk ha mégis menne:D
  • Peti1
    igen, probálkozhatnak, és hogyha egy feltelepitett webshit-et el tudnak inditani, akkor minden elismerésünk az övék :)
  • Beaver
    Sztem a felrakott jatekbol csinaltak isot:D:D mer tenyleg nincs setup:P Se semmi autorun.inf, aminek tuti hogy kéne lenni. Sztem eza felrakott játék mappájából egy iso:D vagy én nem tudom. Nemsoká kapjátok azenét, akinek kell türelem :)
  • Newfronter
    Gondoltam hogy nem fake az iso, de ne örüljetek, mert nem tudjátok elindítani. Próbálkozzatok felőlem.
  • miki90
    jah télle az 2 MB
  • berlinboy6329
    És mit mondtk?Megy nem megy?Ez fake bazmeg!! Vagy mit?
  • Peti1
    a többi a védelem: a PoP T2T-nál is az volt: maga a játék installja is és a feltelepitett is kb 1.5 GB. a játék image meg 4.7 GB volt az SF miatt.
  • DjDano
    az 2 mega de ne zavarjon...
  • SiteDisagner
    Az még hagyján, hogy url, de semmi launcher, install (szokott kulon lenni).
  • miki90
    2 GB-os lenne a FlatOut2.exe????
    na neee ez kajak kamu
  • miki90
    jah meg url-eket nem szoktak ISO ba beletenni!!
  • SiteDisagner
    Ez kamu!
  • acsati
    ennyi?
  • DjDano
    ezt egy fórumban találtam, tehát a 4.27 GB-os ISO tényleg a játékot tartalmazza!

• SiteDisagner
    Honnan? Ha torrent akkor picsku
  • Zadeus
    jaja nekem kéne :)
  • Beaver
    :D

FlatOut első részének zenéje kell vkinek? 28 tökjó szám.