7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • Newfronter
    Bakker holnap reggel 8-tól délután 4-ig nem lesz áram, így nem tok tölteni, i am fucked up again. :D
  • Beaver
    Aztán lehet hogy ez a legnagyobb átba**ás :D
  • Richard90
    sztem még tök felesleges letölteni...
    majd ha kijön a működő warez akkor lesz érdemes sztem
  • Newfronter
    Igen az. :)

Mellesleg a Worms 4 nem ment, próbáltam, húh de félek.

Rohamsisak: Ezt inkább a torrent topikban tedd fel, vagy az Outpost topikban, de ne itt!
  • Beaver
    Rohamsisak: használj Kerio Personal Firewallt :)
  • Rohamsisak
    Hali! Valaki segítene abban az ügyben , hogy én is próbálom leszedni torrentről, indul is mindíg a bitcomettel de az outpost tűzfal mindíg begajdul a sok bejövő támadástól ezért elcseszi az egészet. Szóval kikapcsolhatom a tűzfalat, vagy azok a bejövő cuccok tényleg kárt okoznak? Légyszi help! Köszi!

• Beaver
    Fronter: vista_5456.5.060620-1700_winmain_idx03_x86fre_client-LB2CFRE_EN_DVD

ez van neked is? Mert akkor már ketten izgulunk:D
  • Newfronter
    Nekem a beta 2-nél újabb buildem van, de remélem megy alatta, ha nem, akkor rakom fel a "régi" beta 2-őt.
  • Richard90
    úgy látszik a sztárforszos csávók nem gondoltak a vistára :D:D
  • Newfronter
    Amúgy ez lehet a Microsft stratégiája hogy próbáld ki a bétát. :D:D:D LOL
  • Richard90
    azé nem gondoltam volna hogy ilyen nagy hajcijő kell majd az elindításhoz... azt hittem olyen lesz a védelme mint az 1-nek, de nagyot tévedtem :)
  • acsati
    még mindig nincsenek sziderek? :D
  • acsati
    de még a flatout se jelent meg nálunk :D
  • Beaver
    Az a baj csak pár kb/s-cel csordogál, 29%nál tartok amúgy:D
  • bepe79
    I found a way how to run this game... with Windows Vista Beta 2.

Use Daemon-Tools v3.33 or the newest v4.03 to mount the image (before installing v4.03 you need to manually install the new SPTD v1.25 drivers). You'll need a RMPS .mds file, which you can grab at copybase.ch.

Now you can normally start and play the game and you don't have to unplug any IDE drives.

Igen:

Megtaláltam a módját, útját, hogy hogyan futtathatom, indíthatom el a játékot... Windows Vista Beta2 alatt.

Használd a Daemon-Tools v3.33-ast vagy a legújabb v4.03-ast az image fájl bemountolásához (a 4.03-as felrakása előtt manuálisan telepítened kell az új SPTD v1.25-ös meghajtót). Szükséged lesz az RMPS .mds fájlra, melyet a copybase.ch oldalon találsz meg.

Így normálisan elindíthatod a játékot, anélkül, hogy le kéne huzigálnod az IDE kábeleket (meghajtókat).

Na röviden ennyi, az én fordításomban.
  • Richard90
    áááá nem hiszem...
    vagy majdnem biztos hogy nem kell hozzá vista...
    hiszen még nincs is ivatalosan vista :D
  • Beaver
    Dehogy :)
  • acsati
    ha megveszem eredetibe akkor is kell hozzá a vista?
  • Newfronter
    ÁÁ épp Vista alatt vagyok, hurrá!! :D:D:D:D
  • Zadeus
    köszi a zenét
  • Beaver
    A lényeg Starforce nem képes érzékelnia DT-t vista alatt, és a srác azzal az MDS fájllal tudta futtatni a játékot:D
  • acsati
    én se értem
  • alakulat
    úúúh, nem értem
    leirna vki magyarul
  • Richard90
    lol tehát be kell szerezni egy windows Vistát :D:D:D
  • Richard90
    khmm... 990ft (bruttó)
    www.cdgalaxis.hu nézdmeg (bármennytit rendelsz akkor is ugyanannyi. amennyit az előbb írtam)
  • Beaver
    NForce fórum:

I found a way how to run this game... with Windows Vista Beta 2.

Use Daemon-Tools v3.33 or the newest v4.03 to mount the image (before installing v4.03 you need to manually install the new SPTD v1.25 drivers). You'll need a RMPS .mds file, which you can grab at copybase.ch.

Now you can normally start and play the game and you don't have to unplug any IDE drives.

Is seems that Starforce isn't able to detect that you are using Daemon-Tools, like in Windows XP where you always receive a "Emulation Software detected" error.

I wasn't able to find what causes the error under XP. Something is blacklisted I think, but I don't know what. I tried to delete many registry paths related to the virtual drive but without success.

Na erre mit mondtok??? :D:D
  • Istencsászár
    Futárral ami +2 ezer zsozsó!
  • Richard90
    Nem tom nem akarok beleszólni, de sztem a cdgalaxistól rendeljétek meg a játékot...
    ha időben leadjátok a rendelést, akkor már másnapra hozzák futárral, rosszabb esetben a következő napon
    sztem még mindig jobb,mint a postára várni...
  • SiteDisagner
    GG...
  • DjDano
    azért én töltöm, ha nem megy majd várok a crack-re... ;)
  • shiftáj
    tuti kamu, ha már meglenne valakinek, és menne normálisan warezokon tuti fenn lenne. csak a sok paraszt szereti átbaszni a népet
  • Peti1
    hogyha tényleg ilyen egyszerűen menne, vagyis sima DT4 mounttal, akkor már csomó group feltette volna clone-ba.
    gondolom, hogy ők is próbálták ugyanugy, mint aki ezt a homemade rip-et készitette...
  • Beaver
    Ja igen elfelejtettem mondani, a zene OGG Vorbis formátumú (jobb mint ha mp3 lenne!) Winamp 5 simán lejátsza.
  • Beaver
    Ez az MDS honnan?:P érdekes:D
  • DjDano
    már csak 48 óra és lentvan az iso
  • zoltang
    Ha megvan az ISO valakinek (és kíváncsi a progira), akkor konvertálja át Alcohol formátumra (mds és mdf-re), pl.: az UltraIsoval. Majd használja ezt az MDS-t (mds és mdf fájlneve egyezzenek!), hátha így megy.
  • Beaver
    Nos, akinek kell a FlatOut zenéje, az >> klikk ide <<.

Jelszót priviben kérjetek :P:P
  • SiteDisagner
    Pedig aza tutttiii!!
  • acsati
    *film
  • acsati
    na már azis biztos hogy amit szedünk az nem egy szar dagatt nős lesbi