7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
shiftáj #1145 most jön a cucc 90k val de gondolom többieknek már lejött és sírnak h átbaszták őekt :) -
#1144 csk mukodjon tenyleg vista alatt:D nemtom mennyi alapja van ennek:D dehat majd meglatjuk. -
Newfronter #1143 Hát remélem nem szívsz vele :D -
#1142 Jóssrááccc -
#1141 miért küldenék fake adatot?? Az a fájl akkor is A betűkkel lenne tele, ha a netről szednem le. Egyzserűen cska előre ki van töltve, mintha nekem is meglenne mar a torrent azon resze. Ez tlejesen rendben van. A kliens validálta, egyezik a checksum, nyertem 10% -ot :) -
Newfronter #1140 de vigyázz mert így fake adatot küldesz és bannolnak a kliensek, szóval ezzel te fogsz szívni, sztem. -
#1139 -
#1138 hehhe kész:D
már 49% on állok hála ennek a kis haxxxnak:D most kepzeljetek el a sok lama peert mind max 42% on allnak en meg hirtelen már 49-en :D -
#1137 :DDDDD
az mekkora lenne:D -
Newfronter #1136 Júúj ez dúrva beszólás. :D:D
És pont azt a részt töltöd ki, ami az SF4 helye lenne és véletlenül megcrackeled, így megtalálod az SF ellenszerét. :D -
#1135 megpróbálom hexaeditorral kitölteni azt a reszt A betűkkel, és akkor azt már nem kell letöltenie:D -
#1134 nekem legolcsóbban is 1.3k :) -
#1133 Na az már majdnem 990Ft lenne,de még mindig nem :D -
#1132 én nekem nincs kedvem 180 km-t kimozdulni :>| -
#1131 Rendeli meg az aki gazdag inkább felbuszozok olcsobban kijön és még ki is mozdultam itthonról :D -
#1130 rendelés rulez ^^
fiatalság, bolondság :DD -
#1129 Nekem is voltmár olyan hogy egy gamet 1 hétig töltöttem! -
#1128 Jajj nem arra gondoltam (mármint h mikor jelenik meg), hanem azt, hogy hogy birjak ki türelemmel a torrentet. -
#1127 Simán ,nemkell rá gondolni ennyi.
Ez amugy lószar ahhoz képest mint amennyi gamet vártunk jóval de jóvel tovább! -
#1126 most mit zavar az engem hogy megy a torrentprogi. amugy megy állandoan mert bithura tölteni kell fel aztán igy észre se veszem hogy jön a flatout 2 is... -
#1125 Nem tudom hogy bírjátok... -
#1124 jo jo már csak 99:99:99 van hátra -
#1123 Az biztos:D -
Newfronter #1122 Hát ha lejött mi elindítjuk mostmár, nem érdekel, annyi mindent hallottunk, alapos tesztnek vetjük alá. :) Anti-SF Kommandó. :D -
#1121 na de akkor most töltsem tovább vagy ne?
-
Newfronter #1120 Szarfos védelem rakta bele? :S -
#1119 Az ISO fájlban:P megnyitottam a még letöltés alatt álló ISO-t ultraiso-val. És igy latom benne a fájlokat. és nem fake. NEM fake. És nem egy program része :) Egyzserűen egy másfél gigás fájl tele A betűvel, padding.dat (padding = helykitöltés) tehát MINDEN stimmel. -
#1118 na de ez mégis hol? :D -
#1117 jah meg megfekéltek :D -
#1116 Jól "megfakeltek" titeket!! -
Newfronter #1115 Sztem az program egyik része és azt nem tudod karakteresen olvasni. Ezért. -
#1114 Nya uj info:
megnyitottam a letöltés aklatt álló iso fájlt, valoban a játékot tartalmazza, ehhez kétség már nem fér. A readme fájlt már átolvasgattam.
Van a lemezen egy másfél gigás padding.dat nevű fájl, ami tele van A betűkkel, sztem a lemez üres részét tölti ki. hát nem aranyosak?:D:D -
sleve #1113 Itt valahol lentebb vagy egy kép hogyan kell kinéznie. -
#1112 Aki tölti az ISO-t nézzen má' bele mer nekem tele van nagy A betűvel. ez normális?:D -
miki90 #1111 köszi az nfot!!:) -
#1110 miki90: nem, angol. Nincs belől magyar.
DoNorBi: stfu :D:D:D -
miki90 #1109 ez magyar?? -
#1108 én már az uccsó versenyeknél járok...asszem vmi ps2 nevezetű szaron nyomom -
#1107 Akinek kell vistabeta: http://href.hu/x/1iex -
Peti1 #1106 asszem az Attack Detection plugin kavar be. de irja is, amikor blokkolja a kapcsolatot. nyugodtan kapcsold ki azt a plugint. de csak a plugint :)
bár torrentezés után visszakapcsolhatod a biztonság kedvéért.