7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • shiftáj
    most jön a cucc 90k val de gondolom többieknek már lejött és sírnak h átbaszták őekt :)
  • Beaver
    csk mukodjon tenyleg vista alatt:D nemtom mennyi alapja van ennek:D dehat majd meglatjuk.
  • Newfronter
    Hát remélem nem szívsz vele :D
  • SiteDisagner
    Jóssrááccc
  • Beaver
    miért küldenék fake adatot?? Az a fájl akkor is A betűkkel lenne tele, ha a netről szednem le. Egyzserűen cska előre ki van töltve, mintha nekem is meglenne mar a torrent azon resze. Ez tlejesen rendben van. A kliens validálta, egyezik a checksum, nyertem 10% -ot :)
  • Newfronter
    de vigyázz mert így fake adatot küldesz és bannolnak a kliensek, szóval ezzel te fogsz szívni, sztem.
  • SiteDisagner
  • Beaver
    hehhe kész:D

már 49% on állok hála ennek a kis haxxxnak:D most kepzeljetek el a sok lama peert mind max 42% on allnak en meg hirtelen már 49-en :D
  • Beaver
    :DDDDD

az mekkora lenne:D
  • Newfronter
    Júúj ez dúrva beszólás. :D:D
    És pont azt a részt töltöd ki, ami az SF4 helye lenne és véletlenül megcrackeled, így megtalálod az SF ellenszerét. :D
  • Beaver
    megpróbálom hexaeditorral kitölteni azt a reszt A betűkkel, és akkor azt már nem kell letöltenie:D
  • bertino
    nekem legolcsóbban is 1.3k :)
  • grebber
    Na az már majdnem 990Ft lenne,de még mindig nem :D
  • bertino
    én nekem nincs kedvem 180 km-t kimozdulni :>|
  • grebber
    Rendeli meg az aki gazdag inkább felbuszozok olcsobban kijön és még ki is mozdultam itthonról :D
  • bertino
    rendelés rulez ^^
    fiatalság, bolondság :DD
  • grebber
    Nekem is voltmár olyan hogy egy gamet 1 hétig töltöttem!
  • SiteDisagner
    Jajj nem arra gondoltam (mármint h mikor jelenik meg), hanem azt, hogy hogy birjak ki türelemmel a torrentet.
  • grebber
    Simán ,nemkell rá gondolni ennyi.
    Ez amugy lószar ahhoz képest mint amennyi gamet vártunk jóval de jóvel tovább!
  • acsati
    most mit zavar az engem hogy megy a torrentprogi. amugy megy állandoan mert bithura tölteni kell fel aztán igy észre se veszem hogy jön a flatout 2 is...
  • SiteDisagner
    Nem tudom hogy bírjátok...
  • acsati
    jo jo már csak 99:99:99 van hátra
  • Beaver
    Az biztos:D
  • Newfronter
    Hát ha lejött mi elindítjuk mostmár, nem érdekel, annyi mindent hallottunk, alapos tesztnek vetjük alá. :) Anti-SF Kommandó. :D
  • acsati
    na de akkor most töltsem tovább vagy ne?
  • Newfronter
    Szarfos védelem rakta bele? :S
  • Beaver
    Az ISO fájlban:P megnyitottam a még letöltés alatt álló ISO-t ultraiso-val. És igy latom benne a fájlokat. és nem fake. NEM fake. És nem egy program része :) Egyzserűen egy másfél gigás fájl tele A betűvel, padding.dat (padding = helykitöltés) tehát MINDEN stimmel.
  • mucsácsó
    na de ez mégis hol? :D
  • mucsácsó
    jah meg megfekéltek :D
  • SiteDisagner
    Jól "megfakeltek" titeket!!
  • Newfronter
    Sztem az program egyik része és azt nem tudod karakteresen olvasni. Ezért.
  • Beaver
    Nya uj info:

megnyitottam a letöltés aklatt álló iso fájlt, valoban a játékot tartalmazza, ehhez kétség már nem fér. A readme fájlt már átolvasgattam.

Van a lemezen egy másfél gigás padding.dat nevű fájl, ami tele van A betűkkel, sztem a lemez üres részét tölti ki. hát nem aranyosak?:D:D
  • sleve
    Itt valahol lentebb vagy egy kép hogyan kell kinéznie.
  • Beaver
    Aki tölti az ISO-t nézzen má' bele mer nekem tele van nagy A betűvel. ez normális?:D
  • miki90
    köszi az nfot!!:)
  • Beaver
    miki90: nem, angol. Nincs belől magyar.

DoNorBi: stfu :D:D:D
  • miki90
    ez magyar??
  • DoNorBi
    én már az uccsó versenyeknél járok...asszem vmi ps2 nevezetű szaron nyomom
  • Beaver
    Akinek kell vistabeta: http://href.hu/x/1iex
  • Peti1
    asszem az Attack Detection plugin kavar be. de irja is, amikor blokkolja a kapcsolatot. nyugodtan kapcsold ki azt a plugint. de csak a plugint :)
    bár torrentezés után visszakapcsolhatod a biztonság kedvéért.