12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
#83 Haller én is nyomom a gamát NaPoLeOnTheHUN néven
Most kezdtem este valszeg nyomom megint (barátnőtöl függ :) ) -
#82 :D Most épp megy a game? Nah akkor én is benézek =) -
#81 Én most kezdtem de már egy haverral nyomjuk együtt,őt is én szerveztem be..
Szóval hajrá Starfish,kell az az oldal -
#80 Szoktam embereket látni odabent =) Nah akkor nekiesek azt majdcsak lesz valami =) -
Ersiman #79 Persze hogy jó ötlet, főleg ha lesz elég magyar játékos. -
#78 Lehet jó ötlet az az oldal ha megcsinálom? :D -
#77 Elég ritka hogy cuccot dobnak a szörnyik. Multkor kérdeztem egy GM-et, hogy mennyi esély van arra hogy valami cuccost találok. Azt mondta hogy a leggyengébb szörnyitől 5% esély van arra hogy cuccot kapo, míg mondjuk egy Hungry Demon Water Dragon-tól 0.09% az esély. Jó sokat gyepálj és kapni fogod a cuccokat. -
#76 Thx az infokat sokat segítettél...azu létezik hogy igen kevés tárgyat találok a monstereknél,csak fejeket meg lóvét inkább..
lvl 14 vagyok és alig leltem még értelmeset -
#75 Skilleket mesterektől lehet tanulni. Village of Narootuh-ban a dokkoknál és a Temporary Fort-ban találod őket.
A Rangokat úgy lehet elérni, ha csinálod a questeket, és eléred a 30. szintet. A bányavárosban ven egy csvi aki 30. szintet kér ahoz hogy a questet megcsinálhasd és új rangot kapj.
A kifagyásról gőzőm nincs. Nekem semmi baja, éjjel nappal mehet. Valami más bibi lehet ott. Spy-ware cuccokat próbáltad eltávolítani? Esetleg DX hiba lehetne, de ezt kétlem. Vagy eccerűen a rendszered nem tetszik neki. =) -
#74 Olyan info kellene nekem,hogy:
-tanulni uj skilleket hol lehet?
-ezeket a rangokat amik vannak hogy lehet elérni? -
#73 Egy kérdés:
Létezik valami javítás hozzá mert a gépem fél óránként kifagy ha játszom vele...
Tapasztalt már valaki ilyesmit? -
#72 Egy Magyar KalOnline oldalnak örülne a nép? Hasznos infókkal, questek leírásával, stb stb... Mert akkor befejezem a cuccot =) -
#71 Elkezdtem én is a gammát kíváncsiság szinten,de nagyon megtetszett...
Még sok mindenre rá kell jönnöm,de majd alakul a dolog :D -
#70 Hali! Leült ez a téma eléggé. Azért remélem még nyomjátok páran a gammát. Ha valaki esetleg gammázik nyugodtan keressen meg Starfish néven szintén =) -
Graxon #69 Szaisztok
Én egy ideje nyomom, ha valakinek van kedve akkor keressn meg:
JegKiralyno lvl 27 archer -
#68 Csumpi all!
Elkezdtem játszani ezzel a játékkel és nagyon teccik, csak még soha nemjátszottam vele és így hirtelen belecsöppenve igencsak nemtom a dolgokat összerakni. Valaki tudna nekem egy kis helpet, hogy hogyan induljak neki a játéknak? -
#67 hm... lehetséges, hogy a máguskámat egy Healer-ré csinálom, és partizgatok majd, mert egyedül úgyis uncsi, és a partyba sztem nembaj, ha van egy ténleg JÓ Healer. -
#66 De, es ezt alul jelzi a csik. -
#65 azt is észrevettem, hogyha kilépek, akkor nem enged vissza egyből, szórakozni kell azzal, hogy vagy 10x elindítom, mire végül beenged. -
izem #64 Szia
néha van karbantartás a szerveren -
#63 csak én nem tudok csatlakozni a játékba? -
#62 összelehetne vhogy gyűjteni a kal-al játszók névsorát?:) -
#61 ceemeeirII a mágusom neve azthiszem :)
(ceemeeir a harcos, ceemeeirIII pedig az ijjász, de azok nemnagyon jöttek be nekem :) ) -
izem #60 szia
nick neved?
sajna a klán egyenlöre megtelt,de nemsokára bövités lesz. -
#59 mi a fene? nem tudok bemenni....
"It's not service hour or time for systen check. Can't connect to the server." -
#58 Hi all, új tag vagyok, kb 1-2 napja tolom a gamét, és már van egy lvl 8-as mágusom ( :)) ) esetleg van fennt vlaki, akivel tudnék élőben dumálni? ty:) -
#57 Szia....sztem általános szarverleállás volt az elmult éjjel,mert rá másfél orával ismét beengedett,de alig volt vki fenn.Az árusitással foglakozo karakterek is alig voltak az utakon..igy valszeg mindenkit kivágott akkor a rendszer.....gondolom és..:)))
Más!A tojást hogyan lehet fejleszteni?az átváltozáshoz?
THX..:) -
izem #56 Sziasztok
nem csak akkor lehet amikor a tojás 11.szintü lett? -
#55 Hiaba irja ki hogy possible, addig nem tudsz atvaltozni, amig a kek sav vegig nem er. -
#54 miért bannoltak? -
#53 Nos köszönet a hazai tagoknak..:))
Most bannolt a szarver...sajnos...
Jakuza!A hidnál lévő fasznak szerezni kell 1 amulettet,ezután ha a level ok..akkor mehet a transz.Nekem 18. szintü a karim és az also kék sávnál már Possible a transz.....azaz elvileg ha az amuletet leszállitom akkor ok a dolog. -
izem #52 szia
@kisizem-l tudsz nekem irni
-
#51 Végtelenül kellemetlen ,de kisizemmel nem tudtam felvenni a kontaktot....azaz csontra nem tudom melyik ablakba kellene üzit irnom...amit beirok láccik..de vmi nem oké....sorry:((
Játékban maradok:))
-
izem #50 szia
ok
-
#49 hali aki vagyok: hunZoli
Most szállitom le a 40 fejet a bányánál a palinak.Tehát ezen régioban csellengek,vagy ha a tag továbbküld akkor oda/azaz ezt a questet nyomom.Megproszálom a @VeresPenge -nek az üzit.:))
Most:)) -
izem #48 Sziasztok
Keressétek meg Verespengét.
Ö a klánvezér.
@VeresPenge
igy egyböl megkapja az üzit
De ha mondtok nick nevet megkeresünk:-)))
-
#47 én még csak egy 8-as ijász vagyok. csocsike a nevem... -
#46 Hi..én is bepattannék a brigádba...de hogyan?
Amugy már láttalak a gaméban:))...hála a magyarul is érthető nicknek:))
Én 16-os harcos karival tolom ,de főleg a kveszteket csinálom ...hentelni majd eggyütt:)))
Hogyan lehet a "kedvenc" usereket regelni hogy tudjam ki online közűlük???
/amugy hetero vagyok..milött vki a kedvencet félreértené...hehe:))) -
izem #45 Nincs alapkövetelmény
a lényeg hogy csak magyar karik vannak itt -
#44 Igy van de alul a kek savnak is vegig kell allitolag erni, addig nincs transzformacio.