12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
#163 Nah én is leszek este kicsit... =) Az oldal meg alakul... rendületelnül, csak befejezem a melót mielőtt teljesen kész lenne. -
Midas #162 este gamma? brutál? hogy áll a kis dögöd már? -
#161 Is-is tesóm :D -
Doma #160 Sziasztok!
Mi módon lehet talizmánt fegyverbe vagy páncélzatba beépíteni?
Lehet egyáltalán?!
-
#159 Lesz lesz, csak közbenjött meló így kiscit késik a dolog. De lesz mindenképp =) -
#158 Ennek a jateknak nem lesz magyar Honlapja ?:) vagy folosleg ...... -
#157 határozottan szimpi a játék. alapjaiban szerintem nagyon hasonlít a Lineage-re, rengeteg dolgot egyértelműen róla mintáztak, de ez nem baj. ahogy látom viszont van benne jónéhány plusz érdekesség, úgyhogy elleszek ezzel egy darabig -
#156 tulajdonképp lehetőségekre, szabadságra és motivációra vágyom. ha ezek megvannak benne, akkor király. -
Midas #155 Wehehe azért ez messze nem l2 már csak azért sem mert kb 6 oda a l2 nek de nagyon jó kis game ettől fögetlenül én élem nagyon. -
#154 Hmm...most töltöm, kíváncsi vagyok erre a játékra. tudom, hogy volt már téma (vitaforrás), de engem is egy az egyben a Lineage 2-re emlékeztet képek/infók alapján. még a kezelői felület is. persze ez egyáltalán nem baj, nagyon jó kis játék a Lineage 2
ha lehetőségeiben legalább hoz egy MuOnline szintet, akkor én már teljesen meg leszek elégedve. -
Midas #153 A nővel brutál vagy a gammel?Az előbbivel oké de az utóbbit ne:PP -
#152 Nah végeztem mára elég volt... :) -
Doma #151 Jóestét!
Teccik a gamma, a magyar oldal nagyon jó ötlet! Mivel a questek nem túl egyértelműek!
2 kérdésem lenne is.
-Megvan a térkép amit az egyik őr kért, most valami generalhoz kéne vinnem de nem tudom hogy ő hol van.
-Illetve hol találom a stirrupot??
Köcce előre is. Andr3j néven jáccok warriorral. -
Midas #150 lolol ez kira beteszek vmi állat zenét -
#149 Hali emberek
akinek esetleg nem tetszik a game zenéje vagy esetleg unja
C:\Program Files\KalOnline\data\Sound\bgm003.wav-ban
+találja a háttérzenét
feltéve hogy a C:\Program Files-ba installt
én simán kicseréltem 1 másik számra és voálá :) sok szerencsét
ha gond van a kedvenc mp3-ad wav-ra konvertálásakor csak szólj nyugodtan, holnap melózok talán lesz időm válaszolni :) -
Midas #148 +a -
Midas #147 mi lesz a cime a lpodnak fish:))? Jösz még föl ma? -
#146 Tartlamat felteszem amint megírtam mindent. De lehet inkább szép fokozatosan amint kész lesz valami felteszem és akkor lassan elérhető lesz minden. -
#145 javítom magam... horgászom =) -
#144 Fent vagyok, csak hotgászom :D -
#143 Én fönn avgyok ha kell help
BrutalMaster néven -
Midas #142 köcce a helpet irtam neked de nem vagy fönt -
Midas #141 akkor nem érdekel nem szeretem az ilyen klánokat -
#140 Mikor teszed fel a tartalmat? -
#139 Amúgy az oldal design kész, márcsak a tartalmat kéne megcsinálnom és fel is tenném =) -
#138 A nagy híd fele. Szép íves hiacska. Annak a környékén nézz szét. Van egy Magyar klán, de nem egyszerű bejutni, nomeg a szabályokat is be kell tartani =) -
Midas #137 ha lennénk 6 an lehetne alapitani vmi klánt is
-
Midas #136 amugy nagy partykba én is benne vok -
Midas #135 és abban a kibaszott városban hol mondj vmi távpontot van a teleportos szobor a skill tanulos hely vagy merre? -
#134 Ugyanmár =) Hamár vagyunk akkor együtt is lehet nyomni, meg segíteni a másikat =) -
#133 Midas: A kezdő városban (Village of Narooth) 15. szinttől adja a küldetést amivel a tojást megszerezheted. -
Midas #132 hol az az ancient traineres emberek vki segithetne plz -
#131 még egyszer kösz a segítséget Starfish -
Midas #130 és a kezdő városon belül hol ez a trainer mert én keringtem vagy egy órát de sehol nem találom thx -
Midas #129 es vki nem jáccik benn véletlen most? -
#128 A kezdővárosban kapod a küldit az ancient animal trainertől. =) -
Midas #127 nyah én meg lv 17 ijássz miraclehun néven térképem még mindig nincs wazze hol van az acient animalos city
nekem fekete tigger kell szárnyakkal:PP -
#126 vagyok én is gameban
éppen valami francot kéne előkerítenem a General In-Phill nek csak azt se tudom hol keressem valami démonnál van azt írja de hogy pontosan hol vagy merre ? -
#125 A user neved amit választottál a regisztrációnál. -
#124 Nah én is megyek gammázni kicsit. Starfish néven megtaláltok.