112174
-
AlexT967 #108495 Ez az oldal halott, szerintem az admin nyugottan törölhti, veszekedéseken más itt már nincs, ha meg van akkor csak megalázások kinek van nagyobb. Üdv mindenkinek -
AlexT967 #108494 Nacho - Da Da Da -
AlexT967 #108493 King Kong and the DJ. Ungle Girls - It`s so Funny
Vivien Vee - Give me a Break -
AlexT967 #108492 Moi Non Plus - Je T`aime -
Biatomi #108491 Kolléga! Miket tudsz te mutatni 
az is igaz hogy nekem szerény az ismeretem ezen a téren is.Hát köszi szépen
-
AlexT967 #108490 Fonny De Wulf Mega Mix
-
italomanjoco #108489 Hungarian Night -
Hurrá!
Örülök hogy segíthettem. -
Chemtrail #108487 Igen ez volt az. Nagyon szépen köszönöm.
-
Szia,
A megadott infók alapján,én erre tippelnék,
Bruce & Bongo (YouTube link)
-
Chemtrail #108485 Sziasztok! Régóta keresek egy dalt a 80's évek közepéről. A dalban többször elhangzik a Britania Britania a refrénbe. Nem sok az infó de ha tudja valaki azt megköszönném. Még annyi segítség, hogy egy lassú hangvételű zene. Előre köszönöm. -
ItaloMucsacso70 #108484 A legnagyobb volt! 
Pótolhatatlan veszteség sajnos!
MORRICONE-"Harmonica/ Man With A Harmonica/ Death Rattle" (1968)
-
Nyugodjék békében a Mester. Nagyon szeretem a zenéit. -
Reggel,elindulás előtt megkapva a sajnálatos gyászhírt,hogy elment a Mesterek egyike,akik a 20.század legmeghatározóbb zeneszerzőinek egyike volt.
Egy zeneszerző nagyszerűségét,időtlenségét legjobban talán az jelzi,ha műveit nem csak ahhoz a műhöz,filmhez kapcsolva tudjuk felidézni,értelmezni,amihez írták,hanem attól függetlenül,sőt,akár önálló életre kelve akár más műfajba átültetve is ugyanúgy hat az érzékeinkre,agyunkra,mint eredeti közegükben.
John Williams,Hans Zimmer,Vladimir Cosma és igen Ennio Morricone is egy ilyen Mester volt...Volt,még a szót leírni is fura egy ilyen művésznél.
Érdekes nekem,egész nap a bicajon ülve ez az 1998-as dal jutott eszembe róla.Egyike azoknak a daloknak,amit még volt alkalmam beszerkeszteni a már akkor éppen megszűnőben levő Vasárnapi Koktélba.
Grazie,Ennio Morricone..én ezzel emlékezek!
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2020.07.06. 16:53:06 -
gyula1971 #108481 Massimo - CRILU ' ( WAV ) SUBSCRIBE (
-
Ha visszalapozom az elmúlt 7 évet,azt kell mondjam ez a fórumozás,nem olyan típusú embernek való mint én.
Nem tudtam olyant csinálni amiért minimum egy zrikát ne kapjak,persze tudom ezzel jár ha egy ilyen jellegű,hazai fórumra téved valaki és ott aktív.
Nem véletlen hogy sokan távol maradnak ,lemorzsolódtak,nem kérnek ebből,legfeljebb passzívan olvasgatnak,illetve a pakliban benne van az is hogy egy-két évtized alatt,sokat változott a világ,a fórumozási kedv is.
A magam módján megpróbáltam befolyásolni ,olyan mederbe terelni az SG zenefórumot ,hogy minimalizáljuk a veszekedéseket,nagyrészt sikertelenül.
Az elmúlt időszakban,sokan jelezték nekem privát üzenetekben,hogy hasznos ,jó ez amit csinálok,köszönik az infókat,de hogy ezt a véleményüket,a nyílt fórumon miért nem merik felvállalni,nem igazán értem.
Zárásként néhány gondolat rólatok a nagy kollekcióval rendelkező lemezgyűjtőkről,akik nélkül úgy egyébként a teljes érdektelenségbe szürkülne ez a topic és a zenefórum.
Csak vissza kell olvasni a hozzászólásaimat,részemről maximális tisztelet,sok esetben elismerés,méltatva azt a gyűjtői szenvedélyt amit látok,tapasztalok,s bár én az ellenségemet is tisztelem,meg aztán nem is vagyok egy haragtartó típus,én csak lejön a szövegkörnyezetből a ti oldalatokon állok,nem kevésszer a ti álláspontotokat helyeselve.
Az hogy vannak kisebb véleménykülönbségek az természetes,esetleg viccelődésből adódó félreértések.
Visszaidézek : Reynaud hsz (2020.06.20)
Ennél nagyobb tisztelettel lenni irányotokra,már szinte tényleg ciki lenne,cserébe ,bár extra elvárásaim nincsenek ,van hogy egy apró kérés esetén választ sem kapok.
Köszönöm a kérés,kérdéssel kapcsolatos felajánlást,max. a Saphir lemezekről legalább egy sample jó lett volna,1 jó rip-ben hogy megfüleljem a minőséget,de nem oly fontos.
Mondjam,mondanom kell még azok után hogy már cikiként élted meg a sok dicséretet ,hogy veled semmi bajom.
Zsoltnak (zsoltford) nagyon köszönöm a kiváló minőségű ,jó zenéket! -
italomanjoco #108479 Roland, látom még mindig megy ez a .... nem is tudom minek nevezzem, szerintem vitának nem lehet.
A lényeg, hogy hidd el nekem, nem akart senki beléd kötni, és sértegetni sem! Én sem, és Árpi barátom sem.
Én is szeretném ha már vége lenne, nem az volt a cél hogy itt összevesszünk. De ezt te írtad: "Basszus veletek még viccelődni sem lehet?" Engedd meg hogy válaszoljak rá. DE LEHET! De akkor légyszi engedd meg hogy mi is viccelődjünk veled egy kicsit. És ne így reagálj rá hogy: "...nagyképű ,másokat lenéző embereket mindig is elítéltem", "...nem ismerlek,nem is akarlak, azt gondolsz amit akarsz, nem tartozik rád hogy én milyen hi-fi rendszeren hallgatok zenét...", "A következő személyeskedő,rágalmazó hozzászólásodnak már következménye lesz!"
Elvileg nekünk kellene megsértődni, de mi nem fogunk. Ha te egy "jószándékú ember vagy" ahogy írtad, akkor fogadd el azt is hogy mi is azok vagyunk, és nem akarunk bántani, sértegetni senkit.
A fórumozást meg csináld ahogy eddig, nagyon jól csinálod (ez nem írónia volt, csak mondom)
Ha bármi kérésed, vagy kérdésed van, ne tartsd magadban, csak nyugodtan. -
DJ Lakatos #108478 Levelet kapni akár papír alapon vagy digitálisan jó dolog ,és illik is rá válaszolni.
Amennyiben bármiben örömet okoztam neked,akkor az nekem is azt okozott.
Nem vágom mi ez a hiszti?A 7 év alatt pár hsz-t váltottunk egymással.(természetesen ennek is oka volt.) Amikor írok párat ami nem sértő csak megkínál az igazság tortájának egy szeletével akkor bevágod a durcit.
Egy jó tanács a jövőre nézve.Amennyiben fórumozol arra mindig készülnöd kell hogy két ember sem egyforma,másként fogalmaz ,más stílusban tárgyal,de azt állítani hogy valaki sérteget tégedet és hogy beléd kötött az semmi esetre sem állja meg a helyét.
Az hogy valami nem egészen úgy alakul ahogy eltervezted erre van egy szép rövidítés: ( IJ)
Végezetül küldöm Neked a kedvenc magyar zeném klipjét:
Úgy értettem hálás vagy nekem, ezért arra kérlek hallgasd végig.....THX

Utoljára szerkesztette: DJ Lakatos, 2020.07.05. 21:50:24 -
Komolyan mondom,számomra van pozitívuma is ,sőt leginkább az,hogy belém kötöttél.
Ugyebár a napokban tettem fel azt a kérdést...
Megérem azt itt az SG-n ,hogy ez a kis hazai italo-disco kedvelő társaság,nem egymás csesztetésével foglalatoskodik ,hanem egy összetartó csapat lesz?
Kizárt,lehetetlenség,ez nem ment azon a hazai italo-disco fórumon sem!
Tán még meg is kell köszönöm,hogy felrugdaltál ,felébresztettél ezen rózsaszín álmomból,próbálkoztam,de nem fog ez működőképes pályára állni.
Nincs nekem arra szűkségem hogy vadidegen emberekkel hadakozzak,alapvetően én egy jó szándékú ember vagyok,szeretek poénkodni,viccelődni,ha ezt valaki félreértelmezi,sajnálom.
Veled ellentétben sokat tettem ezért a fórumért az elmúlt években,én nem arra használom mint ti itt néhányan,hogy csak akkor jelentek meg,amikor valami balhét szagoltok,avagy valakibe belerúghatok.
7 év fórumozással a hátam mögött,nehéz egyik napról a másikra lelépni,pedig ez volna a helyes,annak ellenére hogy a zene hobbimhoz ez már napi szinten hozzátartozik.
Sajnos nem fog itt változni semmi ,időről-időre érkezni fog a soron következő,gyerekes ,óvodás szintű marakodás,a másik tag méregetése ,s ez nem jó!
Meglehet a közeljövőben úgy gondolok rád,mint aki felnyitotta a szemem,nem érdemes erre időt pazarolni.
Megkérlek erre már ne válaszolj,zárjuk le,köszi!
-
DJ Lakatos #108476 ''Majd pont neked ,nektek fogok fotózni akik még a discogs fiókjukat is elrejtik mások elöl.''
Ismétlem magam ,más tagok személyes dolgaiba nem matatunk,nem személyeskedünk!
''A következő személyeskedő,rágalmazó hozzászólásodnak már következménye lesz!
Nem érzem szükségét,hogy neked bizonygassak,nem ismerlek,nem is akarlak, azt gondolsz amit akarsz,
''Ez egy zenei topic,''
Gratulálok hogy végre rájöttél
,amit nem erre a célra használsz,amire kellene.
''ha te ezt élvezed''
Élvezni mást szoktam

Utoljára szerkesztette: DJ Lakatos, 2020.07.05. 18:08:19 -
Ismétlem magam ,más tagok személyes dolgaiba nem matatunk,nem személyeskedünk!
Nem érzem szükségét,hogy neked bizonygassak,nem ismerlek,nem is akarlak, azt gondolsz amit akarsz, nem tartozik rád hogy én milyen hi-fi rendszeren hallgatok zenét,én sem vájkálok a te cuccaidban,meg nem is érdekel.
Majd pont neked ,nektek fogok fotózni akik még a discogs fiókjukat is elrejtik mások elöl.
A következő személyeskedő,rágalmazó hozzászólásodnak már következménye lesz!
Ez egy zenei topic,amit nem erre a célra használsz, hanem arra hogy belekötsz számodra ismeretlen emberekbe,ha te ezt élvezed,nem irigyelek ... ! -
DJ Lakatos #108474 Igazán én sem,de közben megérkezett a válasz is. 
Erről mindig eszembe jut a 40 évvel ezelőtti kereskedői válasz bizonyos vásárlói kérdésekre.
NINCS......ELFOGYOTT......NEM IS VOLT.
Utoljára szerkesztette: DJ Lakatos, 2020.07.05. 14:32:54 -
Ezen mit nem értesz? #108470
Az a hsz 2014-es,lehet időközben elvittem a bolhapiacra és eladtam :) !
Egyébként nem matatunk senkinek a dolgaiba egy ilyen jellegű fórumon,privát dolgom mit vagyok hajlandó megmutatni.
Be lehet fejezni! -
italomanjoco #108472 "...most hogy néhány hónapja felszereltem a rendszeremhez egy bakelit lemezjátszót,majd megveszem vinylen..."
Na tessék!
Nem semmi! Te érted ezt? Szerinted akkor most van pörgető, vagy nincs pörgető? Én ezt már nem értem
-
Jó hír azoknak akik kedvelik a pörgősebb italo zenéket,
Italo Eurobeat Collection széria,harmadik kiadványa,hamarosan érkezik,a pontos dátum ,2020.08.21.
Ha majd lesz tracklista ,feldobom. -
Nekem nincsen pörgetőm,se CD lejátszom,lemezeim sincsenek,sőt még 1 magnódeckem sincs,összekötő kábel ? azt sem tudom mi az.
Ha akad valaki a tagok közt akinek van egy felesleges lemezjátszója,s még néhány lemezt is tud hozzá ajándékozni,örömmel fogadnám a felajánlást.
Ha a fentebb leírtaktól jó kedved és szép napod lesz,az számomra öröm! -
DJ Lakatos #108469 Jó reggelt!
P.S. : Egy jó ripet csinálni bakelit lemezről,nem nagy művészet,tökéletesen megfelel a célra egy ilyen gép,felesleges túlbonyolítani.
Na,ez az ami még hiányzott.
Kb,ezért is kering a neten a szabadpréda kategóriában annyi nagyszerű minőségű felvétel.
Fokozhattad is volna a kiegészítőkkel hogy az összekötő kábelek sem igazán fontosak,Gyorsan beszerezhetőek csak egy ugrás a Tecsóba és 150 huf-ért az is megoldott.
A pörgető sem nagy ügy.A képről valamilyen furfangos módon mégis lemaradt.
-
szép esét angyalkàk.nem gondoltam volna, hogy a chicano maxi igy beindítja a fórumot...azert páran még be-be nézünk ez legalább làtszik...
tovàbbi szép estét barázdabillegetők! -
italomanjoco #108467 Bevallom
-
italomanjoco #108466 Nyugi vettem a lapot, és én is csak poénból írtam 
Akkor ezek szerint te CD-n próbáltad beszerezni, akkor már értem, az nehezebb feladat, mert nem sok páldány van belőle.
"...nem minden tag olyan szerencsés hogy dúskál az anyagi javakban, s azért senkivel nem szabad lekezelően bánni,mert szerényebb anyagi forrásból próbálja megoldani a zenék beszerzését!..."
"...nem igénylem,nagyképű ,másokat lenéző embereket mindig is elítéltem..."
Akkor most pár szót az anyagiakról, és a nagyképűségről:
Ha emlékszel rá, volt egy tag, aki a BMW-je kormányán fotózott le egy CD-t, aztán később egy Merci kormányon hogy azt bemutassa nekünk. Gondolom akinek ennyi drága autója van, az dúskál az anyagi javakban. Nekem sajnos még autóm sincs, és nem sokkal vagyok minibálbér felett. Remélem vetted a lapot!
A CD-író meg nálam már a múlté, persze még megvan, de most egy külső phono bemenetes hangkártyát használok
Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2020.07.04. 20:10:42 -
"...nem minden tag olyan szerencsés hogy dúskál az anyagi javakban, s azért senkivel nem szabad lekezelően bánni,mert szerényebb anyagi forrásból próbálja megoldani a zenék beszerzését..."
Ez helytálló gondolat! -
Valld be, hogy a discogsról leszedett borítókat nyomtatod ki!
-
Majd ne fáradj azzal a B2-vel!
Szerinted én azt komolyan írtam hogy a YouTube-on hallgatom?
Basszus veletek még viccelődni sem lehet?
A hsz-em legalább fele ironikus és poénkodásnak szántam,de a jelek szerint nem vetted a lapot.
Az viszont komoly hogy kb 1994 óta próbálom maxi CD-n beszerezni,több szálon is próbáltam,sajnos nem sikerült.
Törlöm a Saphir rip kéréseimet is,mert nem szeretnélek elüldözni benneteket innen,ugyanis azt látom ha célirányos kérés érkezik akkor becsukjátok az ajtót.
Sőt ígérem ,a magam lehetőségeivel,eszközeivel mindent megteszek azért hogy bennetek a "NAGY" lemezgyűjtőket,senki ne cseszegesse ,bántsa ezen a fórumon,azért mert nem osztogatjátok a lemezeitekről a felvételeket,amik elvileg ugyebár a ti szempontotokból értéktelen vackok ,mert csak a lemez birtoklása elégíti ki a gyűjtői vágyatokat.
Azért az figyelembe vehetnétek,nem minden tag olyan szerencsés hogy dúskál az anyagi javakban, s azért senkivel nem szabad lekezelően bánni,mert szerényebb anyagi forrásból próbálja megoldani a zenék beszerzését!
P.S. : Egy jó ripet csinálni bakelit lemezről,nem nagy művészet,tökéletesen megfelel a célra egy ilyen gép,felesleges túlbonyolítani.
Nem kérek választ,nem igénylem,nagyképű ,másokat lenéző embereket mindig is elítéltem. -
italomanjoco #108462 Bocs ne haragudj, nem akartalak felizgatni 
Miért nem sikerült beszerezned? Hiszen kb. 10 euróért már lehet kapni, nem olyan nagy összeg.
Majd dobok egy B2-őt róla, de lehet hogy én nem tudok olyan jó rippet produkálni ami neked megfelel, de az is lehet hogy ez csak borító, lehet hogy nincs is benne a lemez
A fényezésről meg annyit hogy légyszi inkább ne, mert az olyan ciki

Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2020.07.04. 12:23:25 -
rexyke #108461 Köszönöm szépen.
-
Reynaud hsz (2019_09_01)
Azon ritka esetek egyike,amikor egy 80s-90s zene a felizgatás hatásával képes hatni rám,mert manapság az újdonságok tengerében evezgettek.
Nekem ez nincs meg, CD maxit próbálgattam beszerezni az elmúlt évtizedekben, többszöri próbálkozásra sem sikerült.
Marad lehetőségként a YouTube, ha hallgatni akarom.

Igazán dobhattál volna egy "download" linket a lemezfotó alá,legalább csekkolhattam volna milyen ripet tudsz produkálni,jahh és hogy picit pimaszkodjak,ez csak egy lemezborító! :)
Nem merlek már fényezni,mert még félreértik,de tény ,te a minőségre hajtasz,nem a mennyiségre lemezgyűjtés terén,láttam a kollekciódat a discogs-on!
Na lépek is innen az újdonságok mezejére,elég volt a sok fecsegésből!
-
studiohits #108459 A - Vana Marr - Lost In The Night (Remix)
https://we.tl/t-yQpSaIQaRc -
italomanjoco #108458 Mondjam, vagy mutassam?
Mutatom:
-
ItaloMucsacso70 #108457 Ha esetleg még emlékeznél rá hogy mi volt az a kiadvány megírhatnád. 
Mert akkor azt vissza kell tennem a keresettek közé.
-
A digitális kiadványokkal kapcsolatban,most nem személyre kivetítve,vonatkoztatva írtam.
Egyszerűen feleslegesnek gondolom ezeket a discogs-on ,ha én volnék a tulaj,kizárólag fizikális kiadványok listázását engedélyezném.
Van nem kevés zenei streaming oldal,amikre a digitális cuccok felkerülnek,és ahogy már leírtam,némelyiken meg is vásárolhatók,ez is jó dolog mert nem minden jó zenét vésnek műanyagba.
s az is jó dolog ha egy weboldalt noteszként használhatunk,nincs ez ellen kifogásom,de akkor azt úgy kell beállítani és no problem!
Én elsősorban az újdonságokra vagyok kihegyezve,számomra az alább linkelt weboldal nagyon hasznos,első kézből kapok infókat,lájkolom azokat a dalokat amik elnyerik a tetszésem,majd ezt követően beszerzem ha van rá mód.
Reynaud on soundcloud
Istenem ,megérem azt itt az SG-n ,hogy ez a kis hazai italo-disco kedvelő társaság,nem egymás csesztetésével foglalatoskodik ,hanem egy összetartó csapat lesz?
Lásd, pont tőled ,tegnap egy nemes gesztus irányomba,jólesett!
De úgy egyébként alapvetően nem arra célzok hogy osztogassuk egymásnak a zenéinket,csak hogy ne rugdaljuk egymást, vagy pld. kisebb nézeteltérések esetén nem kifecsegni privát dolgokat egy nyílt fórumon stb.
Jól beszélek németül és angolul is,beleszoktam olvasni nem hazai zenefórumokba is ,ott nem igazán tapasztaltam hasonlót.
Egy azóta sajnos megszűnt spanyolra,éppen a nyelvtanulása miatt anno regisztráltam,döbbenet milyen baráti fogadtatásban volt részem ... nem úgy mint itt egykoron,újoncként!