xnl87ky5.jpg

free counters

• italomanjoco
    Roland, látom még mindig megy ez a .... nem is tudom minek nevezzem, szerintem vitának nem lehet.
    A lényeg, hogy hidd el nekem, nem akart senki beléd kötni, és sértegetni sem! Én sem, és Árpi barátom sem.
    Én is szeretném ha már vége lenne, nem az volt a cél hogy itt összevesszünk. De ezt te írtad: "Basszus veletek még viccelődni sem lehet?" Engedd meg hogy válaszoljak rá. DE LEHET! De akkor légyszi engedd meg hogy mi is viccelődjünk veled egy kicsit. És ne így reagálj rá hogy: "...nagyképű ,másokat lenéző embereket mindig is elítéltem", "...nem ismerlek,nem is akarlak, azt gondolsz amit akarsz, nem tartozik rád hogy én milyen hi-fi rendszeren hallgatok zenét...", "A következő személyeskedő,rágalmazó hozzászólásodnak már következménye lesz!"
    Elvileg nekünk kellene megsértődni, de mi nem fogunk. Ha te egy "jószándékú ember vagy" ahogy írtad, akkor fogadd el azt is hogy mi is azok vagyunk, és nem akarunk bántani, sértegetni senkit.
    A fórumozást meg csináld ahogy eddig, nagyon jól csinálod (ez nem írónia volt, csak mondom)
    Ha bármi kérésed, vagy kérdésed van, ne tartsd magadban, csak nyugodtan.