-
Ha visszalapozom az elmúlt 7 évet,azt kell mondjam ez a fórumozás,nem olyan típusú embernek való mint én.
Nem tudtam olyant csinálni amiért minimum egy zrikát ne kapjak,persze tudom ezzel jár ha egy ilyen jellegű,hazai fórumra téved valaki és ott aktív.
Nem véletlen hogy sokan távol maradnak ,lemorzsolódtak,nem kérnek ebből,legfeljebb passzívan olvasgatnak,illetve a pakliban benne van az is hogy egy-két évtized alatt,sokat változott a világ,a fórumozási kedv is.
A magam módján megpróbáltam befolyásolni ,olyan mederbe terelni az SG zenefórumot ,hogy minimalizáljuk a veszekedéseket,nagyrészt sikertelenül.
Az elmúlt időszakban,sokan jelezték nekem privát üzenetekben,hogy hasznos ,jó ez amit csinálok,köszönik az infókat,de hogy ezt a véleményüket,a nyílt fórumon miért nem merik felvállalni,nem igazán értem.
Zárásként néhány gondolat rólatok a nagy kollekcióval rendelkező lemezgyűjtőkről,akik nélkül úgy egyébként a teljes érdektelenségbe szürkülne ez a topic és a zenefórum.
Csak vissza kell olvasni a hozzászólásaimat,részemről maximális tisztelet,sok esetben elismerés,méltatva azt a gyűjtői szenvedélyt amit látok,tapasztalok,s bár én az ellenségemet is tisztelem,meg aztán nem is vagyok egy haragtartó típus,én csak lejön a szövegkörnyezetből a ti oldalatokon állok,nem kevésszer a ti álláspontotokat helyeselve.
Az hogy vannak kisebb véleménykülönbségek az természetes,esetleg viccelődésből adódó félreértések.
Visszaidézek : Reynaud hsz (2020.06.20)
Ennél nagyobb tisztelettel lenni irányotokra,már szinte tényleg ciki lenne,cserébe ,bár extra elvárásaim nincsenek ,van hogy egy apró kérés esetén választ sem kapok.
Köszönöm a kérés,kérdéssel kapcsolatos felajánlást,max. a Saphir lemezekről legalább egy sample jó lett volna,1 jó rip-ben hogy megfüleljem a minőséget,de nem oly fontos.
Mondjam,mondanom kell még azok után hogy már cikiként élted meg a sok dicséretet ,hogy veled semmi bajom.
Zsoltnak (zsoltford) nagyon köszönöm a kiváló minőségű ,jó zenéket!