xnl87ky5.jpg

free counters

• reynaud #108456
    A digitális kiadványokkal kapcsolatban,most nem személyre kivetítve,vonatkoztatva írtam.
    Egyszerűen feleslegesnek gondolom ezeket a discogs-on ,ha én volnék a tulaj,kizárólag fizikális kiadványok listázását engedélyezném.

Van nem kevés zenei streaming oldal,amikre a digitális cuccok felkerülnek,és ahogy már leírtam,némelyiken meg is vásárolhatók,ez is jó dolog mert nem minden jó zenét vésnek műanyagba.

s az is jó dolog ha egy weboldalt noteszként használhatunk,nincs ez ellen kifogásom,de akkor azt úgy kell beállítani és no problem!
    Én elsősorban az újdonságokra vagyok kihegyezve,számomra az alább linkelt weboldal nagyon hasznos,első kézből kapok infókat,lájkolom azokat a dalokat amik elnyerik a tetszésem,majd ezt követően beszerzem ha van rá mód.
    Reynaud on soundcloud

Istenem ,megérem azt itt az SG-n ,hogy ez a kis hazai italo-disco kedvelő társaság,nem egymás csesztetésével foglalatoskodik ,hanem egy összetartó csapat lesz?
    Lásd, pont tőled ,tegnap egy nemes gesztus irányomba,jólesett!
    De úgy egyébként alapvetően nem arra célzok hogy osztogassuk egymásnak a zenéinket,csak hogy ne rugdaljuk egymást, vagy pld. kisebb nézeteltérések esetén nem kifecsegni privát dolgokat egy nyílt fórumon stb.
    Jól beszélek németül és angolul is,beleszoktam olvasni nem hazai zenefórumokba is ,ott nem igazán tapasztaltam hasonlót.
    Egy azóta sajnos megszűnt spanyolra,éppen a nyelvtanulása miatt anno regisztráltam,döbbenet milyen baráti fogadtatásban volt részem ... nem úgy mint itt egykoron,újoncként!