#108477Komolyan mondom,számomra van pozitívuma is ,sőt leginkább az,hogy belém kötöttél.
Ugyebár a napokban tettem fel azt a kérdést... Megérem azt itt az SG-n ,hogy ez a kis hazai italo-disco kedvelő társaság,nem egymás csesztetésével foglalatoskodik ,hanem egy összetartó csapat lesz? Kizárt,lehetetlenség,ez nem ment azon a hazai italo-disco fórumon sem!
Tán még meg is kell köszönöm,hogy felrugdaltál ,felébresztettél ezen rózsaszín álmomból,próbálkoztam,de nem fog ez működőképes pályára állni.
Nincs nekem arra szűkségem hogy vadidegen emberekkel hadakozzak,alapvetően én egy jó szándékú ember vagyok,szeretek poénkodni,viccelődni,ha ezt valaki félreértelmezi,sajnálom.
Veled ellentétben sokat tettem ezért a fórumért az elmúlt években,én nem arra használom mint ti itt néhányan,hogy csak akkor jelentek meg,amikor valami balhét szagoltok,avagy valakibe belerúghatok.
7 év fórumozással a hátam mögött,nehéz egyik napról a másikra lelépni,pedig ez volna a helyes,annak ellenére hogy a zene hobbimhoz ez már napi szinten hozzátartozik.
Sajnos nem fog itt változni semmi ,időről-időre érkezni fog a soron következő,gyerekes ,óvodás szintű marakodás,a másik tag méregetése ,s ez nem jó!
Meglehet a közeljövőben úgy gondolok rád,mint aki felnyitotta a szemem,nem érdemes erre időt pazarolni.
Megkérlek erre már ne válaszolj,zárjuk le,köszi!