#108463Majd ne fáradj azzal a B2-vel!
Szerinted én azt komolyan írtam hogy a YouTube-on hallgatom?
Basszus veletek még viccelődni sem lehet?
A hsz-em legalább fele ironikus és poénkodásnak szántam,de a jelek szerint nem vetted a lapot.
Az viszont komoly hogy kb 1994 óta próbálom maxi CD-n beszerezni,több szálon is próbáltam,sajnos nem sikerült.
Törlöm a Saphir rip kéréseimet is,mert nem szeretnélek elüldözni benneteket innen,ugyanis azt látom ha célirányos kérés érkezik akkor becsukjátok az ajtót.
Sőt ígérem ,a magam lehetőségeivel,eszközeivel mindent megteszek azért hogy bennetek a "NAGY" lemezgyűjtőket,senki ne cseszegesse ,bántsa ezen a fórumon,azért mert nem osztogatjátok a lemezeitekről a felvételeket,amik elvileg ugyebár a ti szempontotokból értéktelen vackok ,mert csak a lemez birtoklása elégíti ki a gyűjtői vágyatokat.
Azért az figyelembe vehetnétek,nem minden tag olyan szerencsés hogy dúskál az anyagi javakban, s azért senkivel nem szabad lekezelően bánni,mert szerényebb anyagi forrásból próbálja megoldani a zenék beszerzését!
P.S. : Egy jó ripet csinálni bakelit lemezről,nem nagy művészet,tökéletesen megfelel a célra egy ilyen gép,felesleges túlbonyolítani.
Nem kérek választ,nem igénylem,nagyképű ,másokat lenéző embereket mindig is elítéltem.