The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt tudsz ruhákat vásárolni meg felruházni a muksót.
Kipróbáltam minden deamon tools-t,minden beállítást,sd4hide-ot meg mindent de ugyanugy hiba az összes kompatibilitási választéknál,KIVÉVE a Windows NT modot,ahol ott írja ki egyedül h kéri a cd-t! Na akkor most mit tegyek? xDDD oO
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!
Nekem is csinált ilyet 1-2 játéknál,de azokat a játékokat soha sem tudtam elindítani szal..😞(((((
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
(megjegyzem az éjjel abban merül ki, h az ég feketés 😄 mindent rendesen látni)
Forza.
Aztán menüben minimális grafikai tuning után megláttam az irányitást: ekkor már sejtéssé erõsödött bennem: itt valami nagyon el lett szúrva 😊 ehez képest a Flight Simulator 2004 bill kiosztása semmi 😊) Ha ásítani akarok, azt is 23 bill kombinácioval kell ... nemár! Komolyan, ez vicc?! Audio options menüt nem találtam... ez sem rossz 😄
ÉS akkor elindult .. átvezetõk továbbra sem léptethetõek, legalább a karakterek szépek... a mimika elsõrangú! wow... a háttér kicsit leegyszerûsödött, de gondoltam ez csak átvezetõ ... hát nem. Az egész grafika csak az arcokból és mimikából áll, a többi csunyább bárminél, amit eddig láttam 😄 Képzeljük el, h egy 1998as RTS-t ráközelítünk az egységekre: na ez igy néz ki TPS nézetbõl 😄 LOOOOOOOL! Az egészen csak mosolyogtam, amig irányitani nem kezdtem karakterünket ... alapbol nem tudtam strafelni, csak forgok a gombokkal is és az egérrel is ... aztán beavattak a 5654968465 féle billentyû használatába. Majd alap missziók, minden vérprimitív!
Utolsó esély: beszálltama egy kocsiba.... ÁÁÁÁÁÁ! Ezt neeeee, mondom, erre enkgem senki sem kényszerít!!! 😞((( Ilyen irányitás ????? A putty-putty 1993as elsõ részében szimulátorosabb!! Inkább 2 150 körös legoracer futam, mint ezzel 1 perc!!!!! 😞((((( ÉS hogy néznek ki a kocsik ???? Mintha 1996os, 3d gyorsitás nélküli vektorgrafikus játék szüleményei lennének!! 😞(((
A driv3r sem volt ekkora csalódás. Sõt.
Végül az uninstall lenyugtatott. Ebben a "lenyugodott" állapotban irtam ezt a szösszenetet. Ez a véleményem. Senki ne rettenjen el emiatt, inkább próbálja ki és alakítsa ki a sajátját ... vagy inkább játsza végig még1x a maffiát 😄
Forza.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Na mind1. nem tudtam meg semmi többet a játékról.
Azért kérdeznék : Miért van az, hogy újratermelõdnek az ellenfelek? el akartam foglalni egy warehouset. Már egy csomó embert kinyírtam, mikor hátulról simán megtámadtak azok, akiket az elején kinyírtam. Szóval hogy lehet ilyen helyet elfoglalni? Nincs elég idõ, hogy kinyírjak mindenkit.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Már elég kemény vagyok és még mindig ilyen ingbe meg naciba rohangálok :S
Az öltönyösboltban a csávó csak annyit mond, hogy már tisztáztuk a védelmi pénzt, minden héten fizetek...
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
a hiba így néz ki:
pls help aki tud!hiba
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
amugy multkor osszevesztunk szal nem vok vele joba xP oO
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive