7267
The Godfather
-
#3328 köszi...
:D -
#3326 Használjátok már a SPOILER-t!! -
#3325 #3324 -
#3324 Figyelem
Kérlek titeket, hogy fokozottan ügyeljetek arra, hogy még egy pár napig, azok, akik előrább járnak a játékban használják a []spoiler[] tagot, hogy elkerüljük, az élmény (és illúzió:D) rombolást...
Erre énis jobban fogok figyelni, és mivel roppant rosszindulató vagyok :] csak törlök:D
Köszönöm -
#3323 :D az mát kiderült
-
zol45 #3322 Most vittem át amikor bekell dóbni a Brunot a kemencébe, onnan még sok van hátra a történet végéig?? -
zol45 #3321 Használd a fojtózsinort, amugy az egy lónak a feje.XD -
#3320 Köszi!!! -
#3319 ööö
nem találom...;)
de még keresem
-
zol45 #3318 Jaja, énis még végiviszem a történetet és utánna abbahagyom. -
#3317 #3309 HELP légyszii!!! -
#3316 a clonecd-s változatot kellett volna letölteni avval semmi gond :) -
#3315 áltántoríthatatlanul megőrizzük a 2. helyet, a legjopbb 10 között:D -
#3314 asszem ez van a faqban és műxik is... -
Nyiri #3313 A videokat siman nem lehet megnezni? Vegigvittem a tortenetet de ez a 100% vegigjatszas nem erdekel. Francnak sincs ideje minden hazat megvenni es elfoglalni minden boltot. Jah es ossze kellene gyujteni 100 darab video tekercset. -
atwe #3312 Na nekem se szált ki az autobol a muki :D
MEgoldotam :P gameworldon mini image bemuntolni daemon 4 safedisc on és lásd csodát megy és kiszál az autobol :D -
superkenny #3311 Picit odabasz a játék a rendszernek!!!
de csak egy picit -
#3310 hogy lehet a többi családot kinyírni???? valami bombáról dumál de nekem nem olyan !!! -
#3309 hova menti a save gamet? uninstallálni akarom majd ujrarakni, de nem akarom hogy elvesszen a mentés HELP -
#3308 indítsd újra a gépet, és utánna működik. -
Danton #3307 csácsá, előre elnézést a bugyuta kérdésért, de légyszíves segítsetek, hatalmas láma vagyok, legyetek szívesek, mondjátok el, hogy a faszomba tegyem fel a daemont, hogy használjam????
mikor fölteszem azt mondja, rebootoljak, na az mi a ****?
légyszi magyarázzátzok már el
köszi
-
#3306 az a bajom, hogy nem a clonedvd-s verziót töltöttem le, mert nem volt kiírva az oldalon, hogy milyen verzió, és nekem csak egy iso fájlom van, amit viszont crackelni kéne, de az meg ugye elrontja a játékot. a gamecopyworld.com -on találtam egy mini image-t, amivel elvileg kéne mennie, csak nem tudom letölteni, mert ahánszor csak próbálkozok, mindíg megáll 99%-nál. ha valaki megnézné, hogy ő le tudja-e szedni, azt megköszönném, főleg, ha el is küldené, vagy felrakná valahova. a gamecopyworld-ön azt keressétek, amihez ott van a link a daemonhoz + az sd4hide-hez. tudom, hogy warez, de még ezt az egyet nézzétek el. -
#3305 -
#3304 Szar a crack.Az mds fájlt mountold.És olvass vissza erről is volt már szó. -
#3303 hogy lehet a többi családot kinyírni???? valami bombáról dumál de nekem nem olyan !!! -
#3302 mert most a #3298 ban kit hordtam le?
tudom hogy nincs benne ezért válaszoltam :c
tényleg nem értelek
-
devilion #3301 *kerdeznek. sry elrontottam azt a szot.
-
devilion #3300 egy csomo embert lehordasz kozbe oylat kerdeznem ami a szaros FAQ-dba benne sincs! lehetnel normalisabb is az emberekkel. mellesleg nalam a clonecd-s valtozat sehogy se akar menni. -
#3299 köszi szépen -
#3298 jobb gomb daemonra--->emulation---->safedisk
-
#3297 és hol lehet kikapcsolni a safedisk-et????
már bocs a kérdésért -
#3296 kapcsold ki a safedisk opciót a daemonba -
#3295 Hello tudna nekem valaki segiteni van egy olyan problémám,hogy amikor belépnék a játékba kijön az ea logo és megáll nem tudna nekem valaki segiteni v miovel??? -
#3294 nekem az a gondom h' mikor elindítanám akkor kéri a dvd-t
4.03-mas daemonnal nem megy????? -
#3293 Az első őrt hátulról öld meg, majd balra be az ajtón. Ne menj el jobbra a többi őrhöz. Amúgy az nem ember, hanem egy lónak a feje. :) -
#3292 F.A.Q. Mielőtt kérdezel, olvasd el!
látod ez ott van fenn
és megint feltöltöttem az mds-t
-
levi1989 #3291 szasztok az bajom hogy nekem nem jó az mds fájl Daemon Tools 4.03 verzió -val csinálom és nem jó ne tudnátok valami honlapot ahonnan le lehetne tölteni? előre is kössz
-
szaharin #3290 hellosztok
mitkell ott csinalni, amikor lopakodva kell olni?:D nincs fegyverunk, meg nemis szabad zajt kelteni, csak csendben..valami ember cipel a hatan valamit, es talan azt kell elvezetni valahova..demar mindenhogy probalkoztam, de mindig "riadot" fujtak...valaki tud segiteni, akimar voltitt? -
#3289 hy
na , az 1-ik család be van pöccenve rám. mit lehetne tenni hogy ne támadjanak + minden 30percben ??? -
#3288 már jó