The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
Ruhát tudja valaki hol lehet venni?
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
(Hülyeség ez, hogy GTA stílus, mert hol volt még a GTA3, mikor a Mafiát el kezdték fejleszteni, csak sajna ez az általánosan elfogadott tévhit az a kifejezés, hogy GTA stílus, meg GTA klónok.)
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
de az eddig is tény volt, hogy a mafia jobb!? nem?
Az nforco-on van egy crackes változat. Annak a crackjét nem tudja valaki,hogy honnan lehet letölteni?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Nehogy már az itt vagy akárhol lévõ víz, gáz, fûtésszerelõ vagy bankár vagy akármi más nem programozó szakmában dolgozó emberke jobbat hozzon össze. Mindenki a saját munkájában hozzon össze, olyan jót amit tud(a programozók is).
Komolyan, ez nekem fáj...
Mi a f*szért kéne neki összehoznia bármit is???
Itt írogatták, hogy 200an csinálták nemtom hány évig, meg nemtom mennyi pénzbõl..
Ebbõl élnek, még jó, hogy sokkal jobbat kéne csinálniuk, és ha valaki nem csinál jobbat, akkor nem is mondhatja, hogy háát, ez 2006-ban elég gyengének bizonyult? LOL
CSAK a Fradi
valahogy nincs kedvem átnyálazni..😛
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
A mafia eddig nekem a világ legjobb gémje volt azért mert szerettem a sztorit a grafika is tûrhetõ volt...
És akkor a godfather??
Nem hiszem hogy rosszabb lenneez mint a mafia...
Azért mégis csak 2006 van...
Destiny. The design is clearly ancient.
A nyomtatott és internetes szaksajtó mennyit adott a játékra?
(Azért a Mafia jobb volt... 😊)
Voltam zárás előtt. _______________
/játék indít
/nem csodálkozik semmin (hajrá EA games)<#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
/játékból kilép
/játék uninstall
röviden a véleményem a játékról
Rövid kérdés:
Mafia vs Godfather?
Ha a Mafiát a világ legjobb játékának tartottam (tartom), akkor a Godfather okozhat kellemes játékórákat nekem?
Hiába a jól kidolgozott verekedés a frankó történet és a remek háttér ez valahogy nekem kevésnek bizonyult ahhoz, hogy a játék ócskaságát feldobja.
Destiny. The design is clearly ancient.