The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DannyL
google 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Megvan az sd4hide! De nekem azt írja ki hogy a godfather.exe hibát észlel! és semmilyen próbálkozásra sem indul! Help me! (jah és nem olvastam vissza,sry😛)

Eisenhower
g00gle a barátod <#mf2><#lama>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Gerbill
Van aki nem érti hogy mi az a gta stílus. Az azt jelenti hogy nem lineáris küldetések vannak hanem szabadség, tehát küldetések között szabadon mászkálhatsz a városban, és nem küldetés küldetés után. A mafiáról pedig a mafia topikban beszéljetek

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Viktorr
Google a te jóbarátod...

Shadowkiller
Senki nem fikázta csak tények kerültek a hsz-ekbe!!

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Shadowkiller
VAnnak benn az elõzõ oldalakon! (én inkább elkérem majd valakitõl ha tudom)

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Sd4hide-ot honnan szerzzek? 😮

Gerbill
Úgy érzem a mellékküldetések a játék végére fognak maradni. Fegyvert az utcán álldogáló emberektõl lehet venni, azoktól akik a térképen paralelogrammával vannak jelölve. A fikázásról meg csak annyit hogyha nem tetszik akkor azt mondjuk leírod egy kommentben és kész, nem kell 300-szor leírni.
Ruhát tudja valaki hol lehet venni?

Shadowkiller
De állítólag nagyban folynak a munkálatok a MAFIA 2-õn, úgyhogy remény még van a mûfaj megmentésére!

Honnan lehet letölteni?

DannyL
Tudnátok berakni egy-két ingame képet? Csak úgy random, mert most pause-ra állítottam a torrent-em, egyszerûen nem tudom eldönteni hogy érdemes e miatta rontanom az arányom. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Shadowkiller
Leutánzás dolog azért durva, mert a Keresztapa azért kicsit elõbb létezett, mint a MAFIA aminek az ihletõje a Keresztapa volt!! Az tény, hogy a játék olyan sikert és annyi jól eltöltött órát nem fog szerezni mert elég gyenge a MAFIA-hoz képest!!

Elindítod. Nyomsz a hide-ra. Nekem nem kellett SP 2.

sd4hide-ot telepíteni kell:?:o

Shadowkiller
Egyébként csak az a gáz az egészben, hogy az EA nagyon nagy név és csapat. De az Illusion Softworks azér nem annyira, ennek ellenére jó gamét csinálltak 2001-2002-ben és az se mellékes tényezõ, hogy nagy verseny folyt mivel a GTA 3 is akkor készült! A MAFIA elõbb került a boltokba és klasszisokkal nagyobb game lett mint a GTA 3 ami akkora de akkora egy bugos f.. volt hogy az már durva! Erre 2006-ban van pofája egy cégnek 13000-18000 Ft-kérni egyolyan játékér ami talán már 2003-ban is úgyanígy gyenge lett volna {lehet, hogy a játékmenet jó, meg nem rossz a hangulat (bár ahhoz jó graf és a jó irányítás sokat tesz), de akkor is}!! Szóval nem ezt vártam, de ezt mondjuk már egy két hónapja be is írtam ide, az elsõ videók és képek alapján pont azt mondtam amit most mindenki a játék kipróbálása után, tudtam, hogy vacak lesz az irányítás, konzolos a grafika!! De reménykedtem! Sajna az kevés volt!! <#lookaround><#lookaround>

Én úgy érzem, hogy a Mafia-hoz hasonlítani esztelenség ezt a játékot, mert a Mafia egy játéktörténelmi remekmû, amely nem csak a GTA stílusban viszi a pálmát, hanem úgy általánosan is. Lehet akármilyen jó vagy rossz a Godfather, a Mafiát felülmúlni nem tudja, hanem maximum csak leutánozni.

(Hülyeség ez, hogy GTA stílus, mert hol volt még a GTA3, mikor a Mafiát el kezdték fejleszteni, csak sajna ez az általánosan elfogadott tévhit az a kifejezés, hogy GTA stílus, meg GTA klónok.)

Sd4 hide-ot telepited, azonnal indul.

mila69en
te úristen<#wilting>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

akkor nem is olvasom tovább😛
de az eddig is tény volt, hogy a mafia jobb!? nem?

Örm
Hello!
Az nforco-on van egy crackes változat. Annak a crackjét nem tudja valaki,hogy honnan lehet letölteni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Shadowkiller
Valami olyasmi, hogy nekem lejött, nekem is meg, hogy indítom meg, a MAFIA jobb (ez tény!!), meg ilyesmik!! <#zavart2><#vigyor>

CS@
Majd ha õk jobbat hoznak össze - az hozzon össze jobbat akinek ez a dolga.
Nehogy már az itt vagy akárhol lévõ víz, gáz, fûtésszerelõ vagy bankár vagy akármi más nem programozó szakmában dolgozó emberke jobbat hozzon össze. Mindenki a saját munkájában hozzon össze, olyan jót amit tud(a programozók is).

Terminátor14
Ne máááár...
Komolyan, ez nekem fáj...
Mi a f*szért kéne neki összehoznia bármit is???
Itt írogatták, hogy 200an csinálták nemtom hány évig, meg nemtom mennyi pénzbõl..
Ebbõl élnek, még jó, hogy sokkal jobbat kéne csinálniuk, és ha valaki nem csinál jobbat, akkor nem is mondhatja, hogy háát, ez 2006-ban elég gyengének bizonyult? LOL

CSAK a Fradi

mivolt az elmúlt 180 hozzászólásban?
valahogy nincs kedvem átnyálazni..😛

Tompie
én ezt a dátumodsid arra értettem hogy te tudnál jobbat összehozni??? tovább nem is kommentálom

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

mila69en
miért talán nem 2006-ot írunk? tegyük oda egy 2002-s játék mellé..... tovább nem is kell komentálni

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Jó a játék, na megyek vissza játszani:-)
heliosz007
szerintem próbáld ki😄 nekem teccik!!! 1ébként nem tudjátok honnan tok fegyvert szerezni me nincs munícióm???

Tompie
Ezt most nem a játék védelmébe írom, hanem általánosan. Bírom mikor jönnek emberek a "2006-ot írunk..." és egyéb ilyen kifejezésekkel, hogy fikázzák a játékot. Majd ha õk jobbat hoznak össze mint az adott game akkor írják csak nyugodtan 😊 Azt a legkönnyeb, hogy a fotelba karbatett kézzel várjuk mikor jön ki a game aztán letölt/install és jöhet a fikázás 😊 De a rutinosabbak meg se várják hogy kijöjjön õk már akkor fikázzák 😊 errõl csak annyit röviden, hogy nevetséges!! 😊

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

kisfigi
kb. úgy vagyok vele mint DJviolin
A mafia eddig nekem a világ legjobb gémje volt azért mert szerettem a sztorit a grafika is tûrhetõ volt...
És akkor a godfather??
Nem hiszem hogy rosszabb lenneez mint a mafia...
Azért mégis csak 2006 van...

Destiny. The design is clearly ancient.

mila69en
nem tom😄 az ilyenek sosem érdekeltek... azért talán annyira nem rossz nekem nem jön be, próbáld ki aztán döntsd el magad..... de 2006-ot írunk és ez az igénytelenség teteje😄DD

Slayerboy
Megéri kipróbálni szvsz...

Voltam zárás előtt. _______________

Ennyire rossz lenne?

A nyomtatott és internetes szaksajtó mennyit adott a játékra?

Slayerboy
Szerintem egész jó lett, az autók irányítását leszámítva, ami finomanszólva érdekes 😛
(Azért a Mafia jobb volt... 😊)

Slayerboy
<#wilting><#wow3>

mila69en
LoL kise próbáld😄

mila69en
/játék telepít
/játék indít
/nem csodálkozik semmin (hajrá EA games)<#wilting><#bdead>
/játékból kilép
/játék uninstall

röviden a véleményem a játékról

Sziasztok!

Rövid kérdés:

Mafia vs Godfather?

Ha a Mafiát a világ legjobb játékának tartottam (tartom), akkor a Godfather okozhat kellemes játékórákat nekem?

CS@
Most, hogy kicsit jobban belemélyültem a játékba és egy pár órát eltöltöttem vele úgy érzem itt az uninstall ideje.
Hiába a jól kidolgozott verekedés a frankó történet és a remek háttér ez valahogy nekem kevésnek bizonyult ahhoz, hogy a játék ócskaságát feldobja.

Gerbill
A hangulat tutira megvan, az irányítás kicsit nehézkes, egészen hasonló mint a San Andreasban. Az autó vezetés tényleg nemm a legjobb, de azért meg lehet szokni. A kombók nagyon királyak, bár a fegyvereket kicsit körülményes kezelni. A grafika tény hogy nem a legjobb, engem a Path of Neo-ra emlékeztet, bár annál valamivel szebb. Az üzlet elfoglalás is egész jó, de a legtöbb üzletben ahol voltam mindig gépfegyverekkel rontottak rám, de azthiszem azért mert mindig egy másik család tulajdonára hajtottam😊

kisfigi
Szerintem még nincs meg olyan sok embernek hogy gyorsan kapj választ...

Gerbill
Milyen jelzésû üzleteket lehet elfoglalni? Mert ahova én megyek ott mindig jönnek Thompsonnal meg más fegyverrel az õrök.

lwb
Nem tudja valaki, hogy hol/hogy lehet új ruhát vásárolni az emberünknek? Mert ugye az elején felajánl mindenfélét, de mivel nincs pénzünk, ezért nem vehetjük meg az extra ruhákat.

kisfigi
:-D
A godfather lett az elsõ a népszerû témáknál...

Gerbill
Küldj privátban üzenetet neki hátha tud segíteni

Gerbill
Nekem nem volt ilyen problémám, mivel még nincs meg teljesen

Pontosan nemértem amit leírt a srác az a baj...Az autorun.exerõl cisnálok egy parancsikont az asztalra, átállítom windows200 komp módba és ugyanazt csinálja...Neked is ez volt a problémád? Esetleg leírhatnád hátha azt megértem 😊

Gerbill
Itt a megoldás

Valaki tud valamit mondani a directx-re? Még mindig az a rpobléma...Kiírja hogy a legújabb dorectx kell neki és nem megy tovább a telepítés. Pedig felraktam a directxet nem patchelt rajta semmit, illetve le is töltöttem directxet és azzal se indul.