7267
The Godfather
-
#3287 #3269-re plííz -
#3286 Sziasztok barátomnál felraktuk a játékot és mikor inditanánk akkor hibajelentést küld vagy nemugrik be.Légyszives valami cracket vagy imagét linkeljetek be nagyon fontos lenne köszz,(ami a faqba van az nemjó)KÖSZ -
#3285 jajj
mi a panasz? kell hozzá daemon tools 3.47 vagy újabb, és egy bögre jó meleg tea:D
-
markszasza #3284 Hi all!
Légyszi vki magyarázza el h hogy kell felrakni a clonedvd-s változatát úgy h ne azt a windows hibát írja ki.
PLS naon kéne a segítség!!!!
előre is thx. -
#3283 nemértem mi lehet a baj azazal a faq-val hatszor volt újra feltöltve..
de majd kijavítom ékezet nélkülire...csak először bővítek -
#3282 Az "élményromboló" hsz-eket, pedig tessék spoiler tag közé tenni... -
#3281 ugylátszik át kell írnom, a banner alatti/feletti
szövegeket
van ot egy olyan hogy FAQ...
.na arra ha ráklikkelsz... -
#3280 még nincs benne
majd mindjárt
-
#3279 Hi!
nekem sajna nem megy simán
vmi mds file kellene
vki tudna segíteni hogy honnan szeggyem le -
vben #3278 már megtaláltam, semmi...
-
Curesz #3277 Gonolom felraktad a cracket. azért nem tudsz kiszállni -
zol45 #3276 jaja, a zene az nemnagy szám. -
#3275 Zene: 10/10.... ehh van benne összesen két dallam, és azokat loopolja a játék... nagy szám. Mafiaban volt vagy 10 fajta korabeli zene. -
vben #3274 Szevasztok! Hogy kell a kocsiból kiszállni, mert egyik billentyűvel sem megy ( a T és a space be van állítva)
előre is kösz -
Narancs89 #3273 8as grafika?
hát nézzék már meg az autóakt...még 1 redva átlátszó üveg sincs rajta..
meg elég csumpik a modellek is.. -
#3272 Na elolvastam a PC Guruban a tesztet.
Grafika 8/10
Zene: 10/10
Játékélmény: 8/10
Összegzés: 9.1 /10
Pro:Nagyszerű harcrendszer, zseniális átvezető mozik és hamisítatlan Keresztapa-hangulat
Kontra:Az egyhangú város, a gyenge autós küldetések, a semmiből felbukkanó autük sokat rontanak az összképen.
"A Godfather tisztelgés a filmtörténeti remekmű előtt. Hangulatos, magával ragadó játék, ami a filmes háttér miatt képes feledtetni a játékmenet hibáit.Kiváló filmadaptáció, ami csak ránézésre hasonlít a GTA San Andreasra. Mindenképpen próbáld ki!"
Hát ennyi a vége, amúgy azt írják,hogy remek az MI, bár azé ebbe bele lehetne kötni. Amúgy a Gamespot-on 8.1-et kapott a játék, és itt pl az MI-t kritizálják...
-
#3271 nézegesd végig a fájlokat amiiket leszedtél valamelyikbe benne van -
#3270 sziasztok
a godfather-hez az mds file-t honnan tudom letölteni? A FAQ-ban lévő link nem műxik -
#3269 Na én is elakadtam:
Van egy küldi amikor sony-t(vagy kit)kinyírnak amikor ilyen határhoz ér én meg követem na és ott kell nekem azokat követnem akik kinyírták de hát lőnek is rám,szal mindíg felrobbanak...
valaki megtudta már csinálni azt? -
devilion #3268 6600gt-m van es meg igy se megy, hogy win 200 kompatibilisa tettem. egyebb otlet? -
#3267 Véletlenül nem mx-es kártyád van? ha nem, állítsd át a kompatibilitás módot win2000-re. -
devilion #3266 Kinek van CloneCd-s valtozata? mert nekem az van mar a zipem is crc hibas volt azt megjavitottam nagy nehezen, de most meg ha elinditom a gamet akkor fekete kepernyo es semmi tobb! vki tud nekem segiteni? elore is koszonom. -
#3265 :DDDD -
#3264 még jó hogy ez a verzió van meg -
#3263 Igen valószínűlegeg a crack miatt -
Cartmania #3262 Eisenhower honnan szedtél Cracket??? Légyszi eg linket vagy valamit! -
#3261 hy
na , az 1-ik család be van pöccenve rám. mit lehetne tenni hogy ne támadjanak + minden 30percben ??? -
#3260 ööö egy kérdés, miért van az hogy invert mouse-ba tudok csak játszani? hiába kapcsolom be/ki akkor is invert mouse van. crack miatt esetleg? -
Gazsi007 #3259 Kösz.
-
#3258 A játék betöltésnél van egy edit gomb arra kell kattintani és ott lehet ruhát venni. Már le volt írva vagy 100x -
Gazsi007 #3257 Hol tudok másik ruhát felvenni? -
Ereszt #3256 LOL -
#3255 Ennek a nagyrésze gondolom a Godfather licenszre ment el. -
#3254 Az irányítás az egyik legeslegfaszább dolog, amivel eddig dolgom volt. Igen, a kocsikázás nem nagy élmény, pláne az üldözés lett elrontva, de engem a gyalogos akciók kárpótolnak mindenért. A célzás baromi jó, a fedezékek itt valóban hasznosak, na és ott van a bunyó... Marha jól lehet alázni, fasza ahogy bele lehet nyomni az ürgét a szekrénybe vagy egy k*rvát kidobni az ablakon. :)
A sztori nagyon nagy, bár aki látta a filmet, annak ez nem meglepetés. Az öreg Brando-t nagyon jól megcsinálták, bár a filmben nyújtott alakítását nem adja vissza, de azt nem is lehet lemásolni. Sonny itt is a kedvencem. :D
Igen, sokkal többet is ki lehetett volna hozni ebből a játékból, de szvsz így is jó szórakozás! -
#3253 FAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQ -
#3252 Várj, megsiratlak...
Amúgy meg nem is baj h csak a rajongók maradtak......Ez nem Mafia mércés játék.Annál sokkal több és jobb!
DESTROY -
#3251 Miért van az, hogy ezen az alsó térképen egyszerűen NEM tudok eligazodni! Mafiával és a San Andreassal nem voltak ilyen problémáim! De itt egyszerűen állandóan elveszek! :D -
Gazsi007 #3250 Hol tudok másik ruhát felvenni? -
samhun #3249 jóvanna, én ben source zem, 1.6 zok -
#3248 mer ha nem lenne kiírva... akkor jólvan....
tegnap 180 közül vagy 10et töröltem:c