7267

The Godfather

• jakewyler
    #3269-re plííz
  • Gyovai
    Sziasztok barátomnál felraktuk a játékot és mikor inditanánk akkor hibajelentést küld vagy nemugrik be.Légyszives valami cracket vagy imagét linkeljetek be nagyon fontos lenne köszz,(ami a faqba van az nemjó)KÖSZ
  • The FlashBack
    jajj
    mi a panasz? kell hozzá daemon tools 3.47 vagy újabb, és egy bögre jó meleg tea:D
  • markszasza
    Hi all!

Légyszi vki magyarázza el h hogy kell felrakni a clonedvd-s változatát úgy h ne azt a windows hibát írja ki.
    PLS naon kéne a segítség!!!!
    előre is thx.
  • The FlashBack
    nemértem mi lehet a baj azazal a faq-val hatszor volt újra feltöltve..
    de majd kijavítom ékezet nélkülire...csak először bővítek
  • The FlashBack
    Az "élményromboló" hsz-eket, pedig tessék spoiler tag közé tenni...
  • The FlashBack
    ugylátszik át kell írnom, a banner alatti/feletti
    szövegeket
    van ot egy olyan hogy FAQ...
    .na arra ha ráklikkelsz...
  • The FlashBack
    még nincs benne
    majd mindjárt
  • vezérszuszu
    Hi!
    nekem sajna nem megy simán
    vmi mds file kellene
    vki tudna segíteni hogy honnan szeggyem le
  • vben
    már megtaláltam, semmi...
  • Curesz
    Gonolom felraktad a cracket. azért nem tudsz kiszállni
  • zol45
    jaja, a zene az nemnagy szám.
  • I.C.ram
    Zene: 10/10.... ehh van benne összesen két dallam, és azokat loopolja a játék... nagy szám. Mafiaban volt vagy 10 fajta korabeli zene.
  • vben
    Szevasztok! Hogy kell a kocsiból kiszállni, mert egyik billentyűvel sem megy ( a T és a space be van állítva)
    előre is kösz
  • Narancs89
    8as grafika?
    hát nézzék már meg az autóakt...még 1 redva átlátszó üveg sincs rajta..
    meg elég csumpik a modellek is..
  • galmat
    Na elolvastam a PC Guruban a tesztet.
    Grafika 8/10
    Zene: 10/10
    Játékélmény: 8/10
    Összegzés: 9.1 /10
    Pro:Nagyszerű harcrendszer, zseniális átvezető mozik és hamisítatlan Keresztapa-hangulat
    Kontra:Az egyhangú város, a gyenge autós küldetések, a semmiből felbukkanó autük sokat rontanak az összképen.
    "A Godfather tisztelgés a filmtörténeti remekmű előtt. Hangulatos, magával ragadó játék, ami a filmes háttér miatt képes feledtetni a játékmenet hibáit.Kiváló filmadaptáció, ami csak ránézésre hasonlít a GTA San Andreasra. Mindenképpen próbáld ki!"

Hát ennyi a vége, amúgy azt írják,hogy remek az MI, bár azé ebbe bele lehetne kötni. Amúgy a Gamespot-on 8.1-et kapott a játék, és itt pl az MI-t kritizálják...
  • jakewyler
    nézegesd végig a fájlokat amiiket leszedtél valamelyikbe benne van
  • vezérszuszu
    sziasztok

a godfather-hez az mds file-t honnan tudom letölteni? A FAQ-ban lévő link nem műxik
  • jakewyler
    Na én is elakadtam:
    Van egy küldi amikor sony-t(vagy kit)kinyírnak amikor ilyen határhoz ér én meg követem na és ott kell nekem azokat követnem akik kinyírták de hát lőnek is rám,szal mindíg felrobbanak...
    valaki megtudta már csinálni azt?
  • devilion
    6600gt-m van es meg igy se megy, hogy win 200 kompatibilisa tettem. egyebb otlet?
  • Csacsi
    Véletlenül nem mx-es kártyád van? ha nem, állítsd át a kompatibilitás módot win2000-re.
  • devilion
    Kinek van CloneCd-s valtozata? mert nekem az van mar a zipem is crc hibas volt azt megjavitottam nagy nehezen, de most meg ha elinditom a gamet akkor fekete kepernyo es semmi tobb! vki tud nekem segiteni? elore is koszonom.
  • geri15
    :DDDD
  • Eisenhower
    még jó hogy ez a verzió van meg
  • Gerbill
    Igen valószínűlegeg a crack miatt
  • Cartmania
    Eisenhower honnan szedtél Cracket??? Légyszi eg linket vagy valamit!
  • heliosz007
    hy
    na , az 1-ik család be van pöccenve rám. mit lehetne tenni hogy ne támadjanak + minden 30percben ???
  • Eisenhower
    ööö egy kérdés, miért van az hogy invert mouse-ba tudok csak játszani? hiába kapcsolom be/ki akkor is invert mouse van. crack miatt esetleg?
  • Gazsi007
    Kösz.
  • Gerbill
    A játék betöltésnél van egy edit gomb arra kell kattintani és ott lehet ruhát venni. Már le volt írva vagy 100x
  • Gazsi007
    Hol tudok másik ruhát felvenni?
  • Ereszt
    LOL
  • I.C.ram
    Ennek a nagyrésze gondolom a Godfather licenszre ment el.
  • mazsa
    Az irányítás az egyik legeslegfaszább dolog, amivel eddig dolgom volt. Igen, a kocsikázás nem nagy élmény, pláne az üldözés lett elrontva, de engem a gyalogos akciók kárpótolnak mindenért. A célzás baromi jó, a fedezékek itt valóban hasznosak, na és ott van a bunyó... Marha jól lehet alázni, fasza ahogy bele lehet nyomni az ürgét a szekrénybe vagy egy k*rvát kidobni az ablakon. :)
    A sztori nagyon nagy, bár aki látta a filmet, annak ez nem meglepetés. Az öreg Brando-t nagyon jól megcsinálták, bár a filmben nyújtott alakítását nem adja vissza, de azt nem is lehet lemásolni. Sonny itt is a kedvencem. :D
    Igen, sokkal többet is ki lehetett volna hozni ebből a játékból, de szvsz így is jó szórakozás!
  • Csacsi
    FAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQ
  • zulur
    Várj, megsiratlak...

Amúgy meg nem is baj h csak a rajongók maradtak......Ez nem Mafia mércés játék.Annál sokkal több és jobb!

DESTROY
  • KeKKSZike
    Miért van az, hogy ezen az alsó térképen egyszerűen NEM tudok eligazodni! Mafiával és a San Andreassal nem voltak ilyen problémáim! De itt egyszerűen állandóan elveszek! :D
  • Gazsi007
    Hol tudok másik ruhát felvenni?
  • samhun
    jóvanna, én ben source zem, 1.6 zok
  • The FlashBack
    mer ha nem lenne kiírva... akkor jólvan....
    tegnap 180 közül vagy 10et töröltem:c