The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

heliosz007
space 1ébként nekem ha az egeret jobbra húzom akkor nekem jobbra is megy. nekem nincs ilyen gondom !!!! És most tartok ott hogy már kiskatonává avatott Vito Corleone 😄

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

basszus. Akkor mindenkinek ilyen?
és h lehet kiszállni a kcosiból?

egyelõre nem lehet állítani

Hy
A térképet megtaláltam:-)
De lenne egy kis gond.A lövöldözös küldinél(SPOILER:amikor kinyirják a havert:SPOILER)na azután aküldi után mit kell csinálni mert nekem nem jelöl semmit a térképen...
Nos nekem nincs ilyen gondom, nem tudok sajna segíteni 😞.

#2432: Az van, hogy meg kell fognod a csáveszt, majd a falhoz vágni. Ezt úgy éred el, hogy megfordítod háttal a falnak, oda vezeted és szimplán hozzávered. Tudd azt, ha egyszer nyomsz X billentyût, akkor hõsünk ütni fog, tehát ha el akarod vinni valamerre, szimplán tartsd nyomva az iránygombokat.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Gabor1990
még tegnap linkeltem be katt

Dynamic
A jobb egérgombot is le kell nyomni elõtte, hogy beálljon támadóállásba😊
vki azt monta tegnap...h a törésmodell nagyon jó
namost...sztem rohatt szar...van h 1 kicsit lekoccolok 1 gyalogost...autómra rá se lehet ismerni
de van olyan is padlógáznál eltrafáltam 1 rendõrautót..és semmi se látszik
hát hogyisvanez..
meg ami még nagyon durva volt...fegyveres oktatásnál
belelõttem a kosciba és utána úgynézett ki mint ami a roncsderbirõl jött😞

arty
csinálnál 1-2 nappali shotot? 😊

Forza.

Gabor1990
asszem a space-el

én még beszállni sem próbáltam xDDDD

Hahoo vki erre: #2429
jah és hogy tudok kkiszállni a kocsiból?

aMIKOR KÉT CSÁVÓVAL EGY KÉK RUHÁS CSÁVÓT KELL MEGFENYEGETNEM AZ ELEJÉN,NA OTT MIT KELL CSINÁLNI?Írja h W slam D slam meg ilyenek de nem reagál!!! Help me!
(bocs a nagybetûkért,má nincs kedvem átírni oO)

Ehh én már elvittem Michael Corleonet a hajóhoz, aztán már kiskatonává avatott Vito Corleone +

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elviszik és megölik Frankie-t, Monk hugát akivel majdem összejött *.

jézusom 😄:

Kilépsz a menübe, majd "Map".

Nekem is az a bajom, hogy az egeret jobbra irányítom erre az ember balra fordul. Nem lehetne vhogy ezt megfordítani?

Térképet mivel lehet elõhívni?<#fejvakaras>
Mitõl lehet az, hogy nincs se kurzor, se kép csak sziluettek. De más új játékok maxon elmennek. (pl.:CSI3 POPT2T TCNY)

Gabor1990
a napszakok váltakoznak

Nem csak ennyiben merül ki a Bloom 😊, tompítja a fényvisszaverõdéseket, nekem tetszik.

heliosz007
ja küldetés közben nem mehetsz arra amerre akarsz!!!!

kirol
Én kb 5 percet játszottam, mert megyek itthonról, így viszonylag kevés infót tudok még, viszont az nagyon nem tetszett, hogy elakartam bóklászni, erre kiírja, hogy elhagytam az általa engedélyezett játékterületet ezért meghaltam. <#levele>

Ez elég hülyeség.
Na majd ha több idõm lesz, kívánci vagyok milyen lesz.

Gyocsika
Nektek mennyi idõ alatt jött le és honnan?

Mr_no_NaMe
Amúhy ki lehet nyírni a családokat? Mer a Vendettával eléggé szarul állok és találtam valam irohatt nagy épületet amit nagyon elbarikádoztak. Azt megtámadtam de mindig megölnek. Ha ott kinyírok mindenkit lehet vége a Vendettának?
buldozer99
Nekem most lett meg a game és fél óra játék után nagyon teccik meg minden fasza csak az autok irányitását meg kell szokni!!!!
Nagyon zsír

Forca Barca

heliosz007
ja ott én is +haltam párszor de használd a fal mellé bújás!!! úgy nem olyan vészes

ChevyG
kéne faq
reménytelen
Én elakadtam a kórházban, mindig meghalok 😞
heliosz007
na? ki hogy áll? szerintem zsír, ez a fojtogatós kötél nagyon teccik😄 most sokat is kellett használnom meee most tettem bele a rendezõ ágyába a levágott lófejet 😄

Kurvajó, nálam nem lehet átállítani az egeret, ha balra akarok menni jobbra megy... Ennyi, Uninstall...

steam, origin: ACE_hun

mila69en
XD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

arty
default.ini-ben nincs valami oksosáág?

én ezt találtam:

DEVICETYPE=JOYSTICK_DEVICE

hát, nextgen konzolon ez a gfx bünti lesz 😄

Forza.

Sly06
nállam megy nagyobb felbontásban is de az irányitás miatt a játék elveszti a szépségét autóval pl nem tudok ugy menni hogy ne szedjek össze vagy 2 potyautast

arty
nem... 😮 akkor nálad elállitodott vmi! 😞

Forza.

Ja, csak nálam az Invert mouse-ra csak a vertikális mozgást invertálja, a vizszintest nem... tehát ha balra húzom az egeret, akkor a csávókámnak balra kéne fordulnia, ez pedig mindenhogyan jobbra fordul... Nálatok is így van?

arty
de, van invert mouse ... controls, egér érzékenység alatti kis jelölõnégyzet 😊

(ez most nem neked, hanem az elinditobajokoknak: h mennyi láma jár ebbe a topikba, az hihetetlen 😄 miért nem vesztek egy pléjsztésönt? 😄)

Forza.

Na elkezdtem vele nyomulni, 1024*768 -ban elég szép szerintem , de az irányítás az tényleg pocsék, és egy kérdés : a kocsiból hogykell kiszálni ? mert nézem de nemtaláltam meg.XD
Gerbill
Nekem nem fordítva mûködik, bár ez nézõpont kérdése, kinik mi a fordítva.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

akkor kinyomom. köszi mindent

felraktam ide is.
Bloom-tól lesz homályos a kép széle.Én személyszerint rühellem

Juj nagyon kösz a cracket, végre elindult.
Amugy a beállításoknál a bloom mit jelent?

Titeket nem zavar hogy nem lehet az egeret megfordítani? jobbra-ballra fordítva mûködik, és FPS játékokhoz szokott emberkéknek csöppet furcsa lehet. És állítani sem lehet...

Gerbill
Le volt már írva a rendes is, szóval használd az oldal alján található keresõt

mila69en
S3 trio:-)
PII-400 mhz
DX6 kompatibilis hangkártya😄ASD:SA😄A:AS😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

tud valaki egy gépigényt?

aha

köszönjük szépen

Gerbill
Nincs cd-s verzió

Gerbill
kösz