7267
The Godfather
-
#3373 akkor ez az mds müködik a crackes verzioval meg a clonedvd-sel is?
akkor most melyiket érdemes szedni? -
#3372 Az előző a Zolo-nak ment. -
#3371 F*szért nem lehet elolvasni azt a k*rva faq-ot. Mindkét problémádra meg van benne a megoldás. Segítek SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem szabad használni a cracket -
#3370 Egy lehet hogy hülye kérdés de van olyan a játékban hogy hangerő szabályzás?
Controls és video settings stimmel de mintha nem lenne ott egy olyan hogy AUDIO...
Vagy ezt baszhatom és menjen olyan hangerőn amit a készitők elképzeltek? -
theodor #3368 Na persze csak tudod van akinek nem száll ki csak be. -
#3367 egen
nem egy rossz játék, de ha foglalkoztak volna vele akkor egy rohadtjó játék lehetett volna
de ilyen lehetőséget így elkúrni...ilyet is csak az EA tud -
priluki #3366 Értem,köszi.. -
Thanatos #3365 heh dekurva sok időd van igy reggel :D -
#3364 AMIVEL BESZÁLLTÁL (gondoltam azért kiabálsz mert a szoba végiben vagy és akkor nekem is vissza kell kiáltanom) -
#3363 "szedjük már össze,mi az ami annyira jó a játékban"---->ööööö hát ezen gondolkodnom kéne kb egy éveg:DD... de nem is, akármeddig:-) akkorsem tudnék olyat mondani:) -
bayard #3361 szedjük már össze,mi az ami annyira jó a játékban....a hangulat? a sztori? az nem a játék miatt van,hanem a Keresztapa c. könyv/film miatt.
Azt mondják,hangulatosak az átvezető jelenetek,haha, legnagyobb részüket egyszerűen átvették a filmből,szinte ugyanazok a snittek, rendezői beállítások stb.
A zene? Na persze, de az sem a játék zenéje,hanem a filmé. A filmben ütős,itt pár óra után egyhangúvá válik.... Új, a korszaknak megfelelő hangulatos zenére már nem futotta....
A karakterek? A filmes karaktereket persze ismerjük,de kidolgozta az EA pl. a főhöst? Jó,értem,ez egy hentelős játék...de talán fel kellett volna nőni kicsit az eredeti Keresztapa sztorihoz.... Ki a t#köm a főhös? Egy egyszerű öleb,"ok gazdi,megyek és leölök mindenkit a családért"...ez a sztori....
Grafika. Én úgy látom,elkezdtek dolgozni rajta,aztán valamelyik nagyokos azt mondta,vazze elég lesz,zuhan az árfolyam,dobjuk má piacra...így abbamaradt.... Ha erre valaki azt mondja,hogy jól néz ki....hát sajnálom az illetőt -és ez nem személyeskedés.8 fajta autó? fekete egyenablakok? gyatra törés? ja,és semmilyen más közlekedési eszköz...talán 2 vagy 3féle épületbelső ugyanazzal az alaprajzzal...Stb stb stb
Kezelhetőség. No comment. szerintem annyira nem bonyolúlt,sőt,elég kevés billentyűvel sokmindent lehet csinálni. Mármint hentelést. Mert a vezetést azt el lehet felejteni. A vezetésnek itt csak 1(EGY) haszna van: gyorsabban eljutsz A-ból B-be mintha gyalogolnál (néha még így sem). Ennyi. Szégyen,hogy ekkora lehetőséget kihagytak a készítők. Nagyot dobott volna a játékélményen,ha mondjuk érezném,milyen egy korabeli Forddal közlekedni. Nem ám megpróbálna elhajtani az az 1 szem sofőr, amikor leintem hogy kell a járgány.... (figyeltétek? mindig 1 darab sofőr van, ez akkor vicces,amikor a furgonból divatosan öltözött cicababa száll ki sikoltva...)Vagy esetleg kezdjen kiabálni rendőrért, ne csak azt a 2 mondatot ismételgesse folyton... Üldözés? Vicc. Ütközés? Leszorítás? Kanyarodás? Vicc vicc vicc. áh,nem is mondom tovább...
A Mafiával és a GTA-val érvelnek az emberek pro és kontra. Fölösleges. Ez a játék szerintem csak arra jó, hogy kicsit belelépjünk kedvenc filmünk szereplői közé és frankó gyereknek érezzük magunkat amiért 30féle módon tudunk kinyírni valakit.Ennyi. Nem ad új sztorit,nem hoz grafikai áttörést, nem ad újfajta játékélményt. És mindez ok, DE nem így harangozták be. Nem ezt igérték,és őszintén,a Keresztapa többet érdemelt volna. Asszem,hogy ha az elözőkkel nem is, de az utolsó megállapítással a többség egyett fog érteni.
És nem akartam beállni azok közé,akik magasról fikázzák a gamét....Csak óriási csalódásomnak próbáltam hangot adni.... -
#3360 A játék hangulata nekem tetszik. Vajon lesz hozzá honosítás? -
#3359 Ez így ebben a formában, azért elég gáz.. Nem? -
#3358 ha fullon van az életed akkor nem tudsz venni mert ha yes-re mész akkor is elküldi az orvost az édes anyukájába, ha meg nincs fullon es veszel akkor egybol feltöltödik
de kinyírt embereknél is van néha laposüveg :] -
#3357 elég 1x megkérdezned... -
priluki #3356 Hi,melyik gombal lehet alapba életeröt tölteni? Mert vettem a dokitol,csak nem tom használni... -
Skyline #3355 Nép!
Hogylehet bankot rabolni?????
Valamit beközölt egy tag hogy sok skuló kell hozzá meg bomba....nahja...bemegyek lecsaptam a 3 őrt adott egy nagy széfajtó,de hiába csűröm elé a bombát kikell mennem az épületből vagy berobbanok....Utánna meg nemlehet visszamenni.. -
Skyline #3354 A baj az hogy ez a játék a grafikán és az autók irányításán kívül minden másban veri a mafiát...:)
-
#3353 Ja és az is rohadt idegesítő, hogy eltünnek a hp csomagok kb 10 másodperc után. Egy nagyobb tűzharcban, mikor olyan 5-6 mobot kell lelőni kurvára nem tudok odaérni 10 másodperc alatt. -
#3352 Tököm ki van már a dinamit időzítéssel...
Próbáltam felrobbantani a Tattaglia rezidenciát. Rakom le a dinamitot, megpróbálok kifutni erre az ajtó elött 2 centivel lejár az idő, és bentdöglök én is. Próbáltam vissza menni, hátha már csak a másik házat kell felrobbantani erre persze respawnolt mindenki, és naná, hogy újra robbanthatom mindkettőt... el is ment a kedvem és ki is léptem. -
#3351 800 millió dollárba került a játék elkészítése témához:
Ez így csúsztatás! Tudtommal arról van szó, hogy maga a játék fejlesztése + licenc jogok, stb. olyan 50 millióba került (ami azért nem kevés), hanem amikor annakidején bejelentették, hogy a játék késni fog, az EA részvényeinek árfolyama csökkenni kezdett, és ez az árfolyamcsökkenés 800 milliós veszteséget okozott a cégnek...node arról már nem szól a fáma, hogy a későbbiekben, hogyan alakul a cég részvényeinek árfolyama, és a játékkal kapcsolatos végső mérlegeléshez nagyon sok adatot figyelembe kéne venni...szóval az ilyen híreket erős fenntartásokkal kell kezelni... -
#3350 Szerintem nem árt ha megtartod. Vagy írd ki egy DVD-re, hátha később még kelleni fog -
Danton #3348 csákó, régebben kérdeztem, de jó lenne tudni, hogy ha megy a game (bemountoltam, minden stb) és fenn a a játék, akkor még az MDF-re szügség van? Vagy letörölhetem? előre is kösz
-
#3345 Valószínűleg crackelted, és azért nem megy az invert mouse. És örülök hogy még mindig vannak itt ilyen parasztok. "Hú minnnnnyyyá hányingerem lesz merrr sz@ar a grafika meg az ótó" -
#3344 Igen gyakran előfordul hogy az autók hátsó tengelye nem mozog. -
Streetwarrior #3343 Hát ez a játék botrányosan szar.Azt ezt harangozták be évekig.Egy jó tanács azoknak akik még a Mafia-val játszanak : nehogy elindítsátok,mert hányingeretek lesz.Nekem a kedvencem az,hogy bármit is állítasz az egér invertálva van.Senkinek nem akarom az érzéseit megsérteni,de ez a Mafia közelébe sem ér.Eddig bejártam a fél várost és 8 fajta autómodellt találtam,röhej(40 Mafia modell után).A kocsik kezelés iszonyat gáz.Olyan mintha hátsó tengely le lenne ragasztva és csak az első tengely mozog.Én már töröltem is,nehogy már 5 gigát foglaljon a gépemen.Már indítom is a Mafiát és megpróbálom feledni csalódásom.Az EA-nak pedig ezt üzenem -
Danton #3342 csácsá, bemountoltam, ahogyan mondtátok, működik is, köszönöm, respekt, már csak egy kérdés: ha mountoltam és föltettem a gamét és megy, mindezek után szükségem van még az MDF-re? Ugyanis 3 giga....
előre is kösz, respekt -
#3341 a FAQ-ban!!!!! -
#3340 ITT A FAQFAQ venni is csak ott tudsz... -
samhun #3339 és rucit hol tok venni, stb? -
#3338 femm a banner alatt -
samhun #3337 hi. hol van az a faq? ruhát, kalapot hol tok venni? -
#3336 FAQ -
#3335 szassztok lenne 1 kérdésem ha leszedem a játékot milyenre számítsak? -
#3334 Én is onnan szedtem a crack-et de sajnos semmi extra eredmény.Fekete kép hanggal :) -
#3333 próbáljátok ki a gamecopyworld-ön lévő mini image-t! nekem nem a clonedvd-s verzió van meg, és működik! szóval crack helyett tökéletes. tudom van a clone-s verzió, amihez nem kell, megy anélkül is, de ez jó. ezt ha letöltenétek, talán a faq-ba is fel lehetne rakni. -
#3332 Sziasztok, láttam még valakinek az a problémája mint nekem is.Történetesen telepít crack fel aztán fekete képernyő de a háttérben megy a hang.S a monitort nem kapcsolja ki szóval nem lehet frissítés gond.Ja, és nkm is 6600GT-vel csinálja ezt a hibát.
Esetleg valakinek van erre megoldása? -
zol45 #3331 Én soldier vagyok. -
#3330 Most léptettek elő Capo-vá -
#3329 Egyre gondoltunk :D Nem frissítettem... :P