The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
és h lehet kiszállni a kcosiból?
A térképet megtaláltam:-)
De lenne egy kis gond.A lövöldözös küldinél(SPOILER:amikor kinyirják a havert:SPOILER)na azután aküldi után mit kell csinálni mert nekem nem jelöl semmit a térképen...
#2432: Az van, hogy meg kell fognod a csáveszt, majd a falhoz vágni. Ezt úgy éred el, hogy megfordítod háttal a falnak, oda vezeted és szimplán hozzávered. Tudd azt, ha egyszer nyomsz X billentyût, akkor hõsünk ütni fog, tehát ha el akarod vinni valamerre, szimplán tartsd nyomva az iránygombokat.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
namost...sztem rohatt szar...van h 1 kicsit lekoccolok 1 gyalogost...autómra rá se lehet ismerni
de van olyan is padlógáznál eltrafáltam 1 rendõrautót..és semmi se látszik
hát hogyisvanez..
meg ami még nagyon durva volt...fegyveres oktatásnál
belelõttem a kosciba és utána úgynézett ki mint ami a roncsderbirõl jött😞
jah és hogy tudok kkiszállni a kocsiból?
(bocs a nagybetûkért,má nincs kedvem átírni oO)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kilépsz a menübe, majd "Map".
Ez elég hülyeség.
Na majd ha több idõm lesz, kívánci vagyok milyen lesz.
Nagyon zsír
Forca Barca
steam, origin: ACE_hun
én ezt találtam:
DEVICETYPE=JOYSTICK_DEVICE
hát, nextgen konzolon ez a gfx bünti lesz 😄
Forza.
(ez most nem neked, hanem az elinditobajokoknak: h mennyi láma jár ebbe a topikba, az hihetetlen 😄 miért nem vesztek egy pléjsztésönt? 😄)
Forza.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Amugy a beállításoknál a bloom mit jelent?
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
PII-400 mhz
DX6 kompatibilis hangkártya😄ASD:SA😄A:AS😄
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive