1672
Hajrááá West Brom Gera Sok sikert!!
-
#152 ne mtom de mióta Angliába ment egyre jobb a gyerek!!!! -
#151 Ja:D -
#150 jaja h minden hétfőn láthassuk a SPORT 1-en!!! :DDDDDDD -
#149 De azokhoz akii az 1 osztályba vannak:P -
#148 Szerintem egy angol vagy spanyol vagy olasz ligába menjen!:) -
#147 Ja:( -
#146 jaja sajna... ezért nem kéne elmennie! -
#145 ha összejön, nem nagyon fogjuk látni, max a eurosporton az eurogoalsban. -
#144 Érdekes hír látott napvilágot a Het Brabants Dagblad című holland lapban: az eindhoveni újság úgy tudja, a Bajnokok Ligája-negyeddöntős PSV szívesen látná a soraiban Gera Zoltánt, a West Bromwich Albion magyar középpályását. Gerát Guus Hiddink a múlt hét elején, a Chelsea elleni, 1-0-ra elveszített bajnokin tekintette meg.
Gera nem akar belemenni a jövőjével kapcsolatos találgatásokba
Ha a transzfer létrejön, a magyar futballistának a minden bizonnyal a Barcelonához szerződő Mark van Bommelt kellene pótolnia a PSV-nél. (Érdekesség, hogy Hiddink látogatása alatt az angol média még azt találgatta, vajon milyen ügylet jön létre a Chelsea és a PSV között az Alex, Robinho kettőssel kapcsolatban.)
Gera Eindhovenbe költözésére, legalábbis a lap szerint, elsősorban akkor van esély, ha a jelenleg 19. WBA kiesik az angol élvonalból. Ekkor ugyanis a tavaly másfél millió fontért megvett futballista meghatározott, limitált összegért távozhatna Birminghamből.
"Biztos vagyok benne, hogy az átigazolási időszak közeledtével mostantól rendszeresen megjelennek majd ilyen jellegű hírek. A magam részéről eddig sem foglalkoztam ezekkel, és a jövőben sem akarok részt venni ebben a játékban. Egyvalamiről beszélek szívesen, az pedig a WBA aktuális meccse" - mondta lapunknak Gera Zoltán.
A másik két birminghami klubbal kapcsolatos hír, hogy az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) indított vizsgálatot Mario Melchiot és Lee Hendrie, a Birmingham City, illetve az Aston Villa játékosa ellen, miután a két klub vasárnapi derbije után ökölcsata alakult ki közöttük az öltözőfolyosón. A fegyelmi bizottság egyelőre Mike Riley játékvezető jelentésére vár, csak azután dönti el, hogy eljárást kezdeményez-e a futballisták ellen.
Az angol lapok szerint a villás Hendrie és a citys Melchiot durva szóváltásba keveredett egymással, és néhány pofon is elcsattant. A biztonsági személyzet hamar szétválasztotta a két rosszfiút, akik gyorsan lehiggadtak. "Nem láttam semmit, nem tudok semmiről" - fogta rövidre a témát Steve Bruce, a 2-0-s győzelmet arató City menedzsere. "A játékvezető jelentésében tudomásunk szerint nem szerepel semmiféle meccs utáni incidens, remélhetőleg itt le is zárul az ügy" - adta ki hivatalos közleményében a Birmingham City.
-
#143 de az első viszi a prímet!!! meg azt sajnálom h nem sikerült bevenni a kaput pedig voltak próbálkozásai!!! -
#142 Jaja! -
#141 hát ja mind a 2 gólpassz pazar volt!!! -
#140 Gera fantasztikusan játszott!!! -
#139 Gera előtt le a kalappal!!!!! -
Csesza #138 Gera pillanatai a Chalton ellen!!!!
Érdemes megnézni!!!! a 4wba gólból, az (egyik büntető), 2 fantasztikus gólpassz gera neve mellet!!!!! -
#137 Nyert a Wba Jeeeeeeeeeeeeee:) Hajra WBa és Juve és Barca :D -
#136 Ugyebár 1-4 lett a vége Earnshaw 3 és Horsfield 1 góljával viszont a meccs legjobbja mégse a 3 gólt szerző játékos lett hanem a mi Gerzsonunk!
Íme:
"MAN OF THE MATCH: Zoltan Gera (West Brom) - Rob Earnshaw may have stolen the headlines with his quick-fire hat-trick, but it was the Hungarian who laid the foundations for a well-deserved victory with a lung-bursting display in the Albion midfield."
\o/\o/\o/
GERA A KIRÁLY!! -
#135 1-2!!!!!!! -
Csesza #134 Most megy a csarlton - wba meccs
eddig 1-1 és az ellenféltől kiállították a 29.percbe el-karkourit!!!!! -
Csesza #133 jah , csak sajan a focit gólra (szabályos) -ra jáccák de majd javíthatnak a Charlton ellen !!!!!!!! meg kell nyerniük ha benn akarnak maradni!!!!! -
#132 Jaja -
#131 megérdemelték volna az 1 - 1 et. -
Csesza #130 [URL=http://www.hungariansoccer.com/video/Gera_Vs_Chelski_By_Bentex.wmv]Gera "pillantai" - amiből kevés volt[/URL] -
Csesza #129 Chelsea - WBA 1-0
egész yol jáccot a wba -sajna- gera nem sok mindent tudott hozzátenni-
mondjuk nem adtak meg 1 szabályos horsfield golt amit gera passzolt neki és ő belőtte mondjuk asszem 2 11est se a cselzinek de ha belövi (megadják)horsfield a gólját akkor minden másképp alakúlt volna mondjuk akkor lehet hogy a cselzi felszívja magát és jobban elpicsázzák a wba-t, na mind1 ez lettttt -
#128 Hmmm köszi -
Csesza #127 Gera, Szabics, t.sanyi -
#126 ismétlést megnézem, ha lesz. -
#125 Jaja
-
#124 NYert a West Brom Zwei-Null-ra!Gsz.:clement,k.campbell -
#123 a WBA-nak pont kapóra jött ez a mostanában eléggé leeresztett Birmingham, de ezzel együtt is jól játszottak geráék, még a végén télleg nem esnek ki... -
#122 Cucu13 Vagyok!! Ugyis tudjatok már! -
#121 ratyi meccs volt. -
Csesza #120 WBA - Southampton
0-0
gera nem nyújtoott sajna semmi extrát!!!!
richardsonnak volt 1 hatalmas nagy kapufája
az ellenfél simán nyerhetett volna amien helyzetei camarának voltak!!!!
innen től elszállt minden remény
gera-nak új csapatot kéne keresnie -
#119 kedden játszanak a shouthampton ellen. -
#118 annyi maradt. -
#117 legutóbb mikor ránéztem már 3-1 volt :( -
#116 45 perc után
1-1 -
#115 gólpasszt adott.
-
#114 remélem Robson berakja Gerát. -
Csesza #113 a magyar kommentátor mondta!!!! nem is tudom már hogy ki volt! : (
ő mondta hogy hallja az angol kommentátorok egymással való beszélgetését!!!!! és felfigyelt amikor kiejtették a magyarok neveit