1672
Hajrááá West Brom Gera Sok sikert!!
  • Csesza
    jpbbklikk = jobb klikk

sorry
  • Csesza
    tuggyátok jpbbklikk mentés
  • Csesza
    Gera felsőléc-rúgó verseny utáni interjúja!

sztem bevolt baszva!!!! kicsit!!!!!
  • Csesza
    Egy foci-show keretén belül, melyen a Sky Sports is forgatott, minden WBA játékos egyetlenegyszer megpróbálkozhatott a felezővonalról eltalálni a felsőlécet. Egyetlenegy játékosnak sikerült - Gera Zoltánnak!
  • TomY92
    Ja!:) de jobban őrűlnék annak ha bennmaradának!:)))
  • Csesza
    a tegnapi meccsen főleg az első félidőben kurva haasznosan jáccot főleg a védekezésben segíteett legtöbbet!!!!!
  • Csesza
    hát így tényleg 0 az esélye a bentmaradásra!!!!!!
    hajrá spurs vegyétek meg gerát!!!!!
  • Serpa
  • Meggymag
    Eszméletlen láma ez a védelem. Egy dolog, hogy a lasztikat folyamatosan szórják el mivel izomból felrugdossák(eszük nincs megjáccani) de még összehangolatlanul is mozognak. Kanu meg...pff Bárcsak megvenné Zolit a Spurs mert nehogymá 2. ligában jáccon :((
  • Rudee
    1-1 maradt is, ezzel kb 10% esély maradt a WBA bentmaradására.
  • Rudee
    1-1
  • Láma!
  • Sheva
    vezet a WBA yeeeeeeeeeee
  • Laffite
    lassan kezd a meccs...
  • Csesza
    bazz ez kurva yo lenne ha tényleg elvinné a spurs akkor ott tudna bizonyítani!!!!!
    ha még ott is király játékos lesz akkor nyitva áll előtte az ut a nyagyobb csaoatok felé, de már ez is nagy erőlelépés lenne!!!!!
    ahhoz képest hogy csak az 1M duplája, múltkor még 20M volt az ára
  • Csesza
    jah valszeg behájtják a 3 pontot hanem akkor bitosan kiestek!!!! akkor nincs menekvés!!!!
  • Sheva
    jaa értem remélem nyeri a WBA ezt a meccset mert nagyon kell a 3 ponty
  • Rudee
    Pótolják az elmaradt meccset.
    West Brom-Blackburn
  • Sheva
    ma lesz WBA meccs???
  • Rudee
    Sport1 élőbe adja az esti meccset.
  • Sheva
    jaja
  • Meggymag
    Fura ez így mert most nem tom akarjam e, hogy bentmaradjon a WBA vagy pedig essen ki :) Kemény...de mindenképpen helye lenne egy Spurs szintű csapatban. Ott nagyon jó a csapat + védelmük és kapusuk is van :))
  • JackDaniels #410
    Le is fogják tenni azt az összeget és el is fogják engedni.:) Pénz beszél....
  • Sheva
    A múlt héten Gera Zoltán, a West Bromwich Albion középpályása parádés gólt szerzett a Tottenham elleni 1-1-re végződött mérkőzésen, ezt követően Frank Arnesen, a londoni gárda futballigazgatója kijelentette: szeretné, ha a technikás magyar játékos nyártól a Spursben futballozna.
    A Sunday Mirror nevű angol bulvárlap információi szerint a Tottenham Hotspur futballigazgatóját, Frank Arnesent múlt szerdán Gera nemcsak góljával, de remek játékával is meggyőzte. Az írás szerint ha kiesik a Premier League-ből a West Bromwich Albion - amire a szombati, Middlesbrough elleni 4-0-s veresége után jó esélye is van -, akkor a birminghami egylet elnöke korábbi hangzatos ígéretei ellenére sem tudja megakadályozni Gera klubváltását.
    - Nem engedjük el, még akkor sem, ha búcsúzunk az élvonaltól. A szerződésében nem szerepel kivásárlási összeg - jelentette ki akkor Jeremy Peace.
    A WBA tavaly nyáron másfél millió fontot fizetett a Ferencvárosnak a játékosért, akiért a Spursnek - a Sunday Mirror szerint - legalább dupla ennyi összeget kellene letennie a birminghami vezetők
  • Sheva
    hehe nyálas lenne egy Németh Szilárd Gera Zoli csatársor!!! :DDDDD
  • forza milan
    :D
  • Csesza
    simán :-)
    ez mondjuk csak kamu de...
    ott volt a smile a végén
  • Rudee
    A szlovák válogatott egyik alapemberét?
  • Csesza
    jah lehet benne valami bibi (magyar)!!! jah és tud magyarul ez 100%
  • forza milan
    dehát igy ez a neve hogy németh szilárd:-).akko biztosan az lehet a dologban.egyébként télleg jó lenne.:D:D:D.szaljó csak baromkodok de magyar neve van,nem satan províkí vagy mi.jó cwsak igy mondom.bocs,azt az izét meg példának mondtam:D.dehát csak tud magyarul!?:D:D:D:D.na szal gera király de ugyis el fog huzni ha a wba kiesik.
  • Csesza
    jó lenne honosítani!!!!!!! :-)
  • Csesza
    nem!!!! ő csak simán szlovákiai csávó!!!!!!!! kondolom a fater/nagyfater lehetett hungary!!!! de hát mondjuk elég közel laknak a határhoz azt lehet hogy az egész család szlovák azt azér ez a név,nem tom!!!!!!!
  • forza milan
    ahogy elnézem a tabellát ki fog esni mindkét magyar érd. csapat ha nem kapkodják össze magukat.
  • forza milan
    magyar származásu szlovákiai lött 2 gólt?nem ismerem de ha ez igy va akkor röhögök.bocs ha hülyeséget irok.
  • Csesza
    Németh Szilárd
    szlovákiai csatár aki a Middlesborough-ban (asszem így kell írni) jácccik!!!!
  • JackDaniels #397
    Jah, ez így igaz. A védelem ratyi, de nagyon.
    Viszont a Sport2-n most kenték el a Southampton száját, ami nem nagy baj Gerzsonék szempontjából.:) A hátralevő sorsulásuk viszont eléggé xar:
    Apr. 26.
    West Brom v Blackburn 19:45

May 2 Premiership
    West Brom v Arsenal 20:00

May 7 Premiership
    Man Utd v West Brom 17:15
  • Meggymag
    *és Richardson, Greening és Horsfield - Akarom mondani ők eltiltottak ill sérültek voltak :))
  • Meggymag
    Tegyük hozzá, hogy a mostani meccsen a WBA minden helyzetet elszúrt amit lehetett(a bekapott első gól elött lőhettek volna vagy 3at) és Richardson, Greening és Horsfield. Kicsit böngésztem a WBA keretét miután megláttam a mostani meccsen Inamoto-t(aki egy rettentő jó játékos szvsz). Szal pl itt egy középpálya: Gera, Richardson, Greening, Inamoto/Chaplow.(Utóbbi 2 srác megmutatta mit is tud a mostani meccsen és sztem nagyon jók voltak / Chaplow sztem a jövő nagy tehetsége lehet) Sztem ez egy rettentő erős kis középpálya de sajna a gond a WBAval az, hogy csatára kb. 1 van(mármint aki számít is) védelme(ehhh..) és van egy szvsz baromi béna kapusa. Ha pl egy Király szintű kapus állna bent a kapuban akiről, nem pattan ki minden labda és minden hazagurított lasztit a partvonalon túlra rúgja akkor valszeg most nem lennének kiesőek.. Egy megerősített védelemmel + kapussal ill egy jó csatárral ez egy ütős középcsapat lehetne sztem. Így viszont... Azé hajrá WBA!!
  • forza milan
    vazzzzzzzz a végén télleg az lesz hogy kiesik mindkét magyar érdekeltségü csapat.aztán baromi jó lesz.mondhatom.
  • forza milan
    milyen németh?