1672
Hajrááá West Brom Gera Sok sikert!!
-
#392 6 pont, de akkor az kell, hogy a tobbiek a sokkal konnyebb meccseiket nem hozzak. Most is azt hittuk siman jok egy dontetlenre, ehhez kepest nagyon durvan kikaptak. Anno nem szabadott volna kikapni Norwichtol 3:2-re es nem lenne ekkora gond. -
Csesza #391 a Wba 1 meccsel kevesebbet jáccot mint a többbiek!!! Hazai pályán fogadták volna a Blackburnt!!!!! itt meg van az 1ik 3 pont!!!!! az uccsó fordulóban jön a Portsmouth is, itt is megvan a 3 pont!!!! a 2 meccs között meg Arsenal, Cselzííí -
#390 Norwich es Crystal Palace is konnyebb ellenfelekkel jatszik mint ok, mindketten jatszanak a Southamptonnal pl. Mindket magyar erdekeltsegu csapatnak minimum 6 pont kellene meg, hogy bent maradjanak mindketten, de ugy, hogy a 35 pontos vetelytarsak 0 pontot szerezzenek, a szorosabbak, pedig kevesebb pontot. Geraek sorsolasa eleg nehez, szoval nem tudom. -
#389 Bammeg most veszem észre hogy már rég vége! 4-0! Szerintetek van remény még a bentmaradásért? -
#388 Norwichnak nagyon megy. A vegen meg egyik magyar csapat se marad bent. -
#387 np. de azért legközelebb inkább számolj 10ig, ez nem gumi. -
#386 Hát bazzzz! Felbaszta az agyam a Németh! Sorry de kiöntöttem a szívemet!:) De azért bocsi -
#385 khm, fogd vissza magad. -
#384 Hogy basszodna meg az a köcsög fasszopoooo németh geci!!!!!!!!!!!!!! Nem érdekel a büntető szart kapok basszák meg köcsög némethet azt a gecibuziiiiii faszládáááááttt -
#383 Máár megint!!:D Bazzeeee -
#382 ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ már 2 0 lehetne nekünkd e az a köcsög ***** Kapus kivéd mindent -
Rudee #381 Tegnap volt. -
Rudee #380 A Palace győzelme még nem is lenne baj, de nyert a Norwich is. -
#379 Ma van gera szülinapja? -
#378 A palace nyert így nagyon nehez lessz benm,aradni meg a norwich is nyert:( így még nehezebb:(((( -
Rudee #377 A végén még Downing is lőtt egyet, sima 4-0. -
Csesza #376 bazzzzzzzz
nemááááááá
faxom
3-0?????
geci most gerának 3 gólt kell min. lőnie -
#375 ...és ha 10 percenként fog gólt lőni, akkor meg is tanulom a nevét rendesen... -
#374 hát most már ezt is tudom :( -
Rudee #373 3-0, Németh egy szlovák csatár. Évek óta a Middlesbroughba jáccik. -
#372 az hagyján, de azóta már 2:0, és egyébként is, ki a fene az a Németh Szilárd??? -
Rudee #371 2-0, kezd eldőlni. -
#370 -
Rudee #369 Vezet a 'brough. -
#368 Ahh, Ok, THX! Ittmán kezd.:)) Azé' Robson nem hüle, hogy a lagjobbját ne kezdesse.:)) -
Rudee #367 Biztos kezd, hacsak nem sérült meg. Angol meccset egyébként itt nézd (gamecast), soccerstand nem olyan jó. -
#366 Gerzson nem fog kezdeni??
-
#365 vagy a http://www1.soccerstand.com/ címen szintén -
Csesza #364 de aki izgul :-)
az www.livescore.com és Palace-Pool meccs alatt végig lehet követni a meccseket!!!!!! -
Csesza #363 ma közvetíti a sport1 a Boro elleni meccset felvételről!!!! 18.00-kor!!!!! -
#362 oops.
most láttom.
26-04-05 -
#361 Blackburn ellen mikor játszanak? -
#360 jaja és várom Gera további góljait! -
Csesza #359 reméjjük!!!!
ha megnyerik ezt a meccset akkor nem lehetne gond a bennmaradés!!!!! -
#358 0:1-re jó a WBA :D -
#357 nagyon helyes -
Rudee #356 Többek közt Pires és Xabi Alonso közé került Gera, mégpedig a forduló válogatottjába. -
Csesza #355 nemtom póbálkozzzzz -
Csesza #354 15:00 Middlesbrough ? - ? West Bromwich A.
hát én erről a meccsről nem tudtam hogy ilyen is lesz!!!!!
nah mindeggy!!!! sztem 2-2 lesz vagy 2-1 -
#353 én már láttam :PPP