Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Majd a fosvidia elintézi egy kis zsozsóval hogy az ubiszoftosok egy pecs segítségével eltávolításk a dx 10.1-et a játékból mint ahogy azt az Assassin's Creed esetében is tették .... Nehogymár hátrányba kerüljenek az Atival szemben... <#szomoru2><#duhos2><#levele><#vomit>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

kifli
Nemtom mért kell egybõl így vagdalkozni egy ilyen hír halattán? Azért mert odaírta hogy atisok örülhetnek és neked nem az van? Ha nem érdekel nem kell rá válaszolni. Most azért mert végre egyszer az atinak kedvez egy játékgyártó már is le kell szarni... <#lama>
HeadHunter86
DX9-en is qrva jól fog kinézni, az tuti. Sok különbséget szerintem nem fog látni egy halandó játékos, max azok akik a feature-okra csorgatják a nyálukat.
Meg akik minden nap SG-re beírják hogy milyen konfigon megy neki Very Higon a FC2, 70FPS-sel.

elitehun
Nõ a növényzet csak lassan mert a valóságban is ha levágod 1 fa ágát akkor nem 10 mp alatt nõ vissza<#idiota> gondolom itt is sok idõ
kirol
Ki nem szarja le a DX10.1-et?
Én még a DX10-et is leszarom! Max. ha XP-n is lenne dx10, akkor érdekelne, de ilyen meg nem lesz.

HeadHunter86
És mi van a növények növekedésével, ma megnéztem egy tucat Far Cry 2-es videót és sehol se láttam utalást rá, max fél évvel ezelötti videóban, de az ugye ilyenkor már nem igazán aktuális, mert ha az lenne akkor nyomatnák még most is a növényzet növekedését.

elitehun
Ez is faja
NeBby

Starcraft2 e-mail: [email protected]

HeadHunter86
Bocsi, de ezt nem hiszem el. Gamestar olyan mint a Blikk, vagy a Story, az se igaz amit kérdeznek...
Ráadásul más forrásból én nem is hallottam ilyet.

elitehun
Ja fákra átterjed és a szél is terjeszti. 1:30-nál mutatja a tüzet
Shep
A tûz végül, hogy lett megoldva? Elalszik magától/esõ kell neki? Fákra átterjed?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát volt itt a fórumon is ilyen illetõ 😊 Én legtöbbet a Black-el játszottam PS2-n (egy délutánt kb.) meg is csináltam vagy 4-5 pályát, de hát valami borzalom volt, magamon röhögtem, gyakorlatilag csak akkor volt esélyem, ha folyamatosan mozogtam és ilyen ráhúzásokból lõdöztem le az ellent, pontos célzás meg esélytelen volt, nyilván lehet szokni a dolgot, meg pontosabban lõni, de akkor is FPS-re bill+egér az igazi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

elitehun
Tanulj meg írni (csak jó tanács)
snowkid16
Am van valami trükk az Xbox játékot leszeded, ugye, azt a gép nem ismeri fel...De ott vannak az Daemon tools, meg valami más is van amivel "felismer". Nem tudom ponotsan a nevüket.
Hol lehet dobozst venni😞

kifli
nemtom robbanás szerintem nem olyan szép meg amikor a kocsiról lõ gépfegyóval ott kb olyan mint sa-ban a torkolat tûz vagy mi az isten. Remélem ez konzolos videó volt és szebb lesz pc-n
kifli
teszt+képek radeon hd series topikban volt már gondoltam beteszem ide is 😊
snowkid16
Hallod, hol rendelted elõ a dobozod? 😞

Nem lõtte fel az enemit a géppityuhoz. Az enemi éppen mászot fel a géppityuhoz de még közben lelõtte az emberünk.
Miért van valaki aki ezt meri állitani ? 😄DDD A controller bohockodni jo másra nem sztm 😄 Aki mást állit hazudik,vagy védi a kis dobozát ,hogy miylen jooo. A consolok miatt lesznek egyre arcad-abbak sajnos a játékok...

Prince23
Shep
Akkor ezek szerint te, nem a -kontrollerrel is ugyanúgy lehet fps-ezni- csoportba tartozol? 😊

Synchronous
Ez az ipse sebészeti függõségben szenvedhet, hogy állandóan szúrkálja magát. Vagy csak szimplán drogos volt. <#hehe>

Az elején, mikor felrobbantja a kocsit és az felszáll a levegõbe, az enemi csak fél perc múlva zuhan le és épül be a betonba. Elhiszem hogy fentrõl vonzó a kilátás, de hogy ennyire?! <#hehe>
Közvetlenül ezután a kocsira szerelt géppityuval emberünk fellövi!!! a másik kocsiban ülõ egyedet a másik kocsi géppityu állásához, hogy õ is tudjon tüzelni. Ilyen pontosan célozni?! Ez nem semmi! És még irányítja is a golyóival<#vigyor> hogy merre menjen.
Egy biztos, ha egy hely megüresedik az FBI-nál, hõsünket biztosan azonnal felveszik... <#hehe>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Persze nyomom boxon,de jobblenne Pc-n márcsak az irányitás miatt is,,jaja jol hasit az erõmû 😄 amint lesz pc-re ujrakezdem azon 😊)

Sneaky mission..erre a hülyéje hangtompító nélküli pisztollyal lövöldöz,hogy felfedezzék..ehh😊)
elitehun
Nem 😄
STREEX
Nem tudom volt e már
Hogyan érhetjük el a célunkat 3 különféle módszerrel.😊

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Tommy093
priluki látom van atomerõmûved meg dobozos is te is próbáltad boxos fc2-t?

88GTX 2G E8500

Tommy093
így van egyébként mikor a crysis készült olyan videók voltak hogy crysis DX10 jungel fight és ott tényleg sokkal szebb volt a játék csakhát kénytelenek voltak lebutítani <#buck>.

88GTX 2G E8500

Tök igazad van,ez megint csak parasztvakitás.. Semmiféle dx10 sincs nemhogy 10.1,röhely az egész ..

Alwares
Xboxra van már 😊

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Én bekómálok, mire mehetek a játékért a boltba. <#vigyor2> Szerda, igaz? Mondjátok, hogy szerdán mehetek érte és meg is kapom! <#law>

www.gamedroid.hu

Shep
Mi a frásznak a DX10.1 mikor normális DX10-es játék sem volt még, vagy ti tudtok mondani akár egy olyat is ahol a DX10 gyorsabb volt mint a DX9, mert ugyebár elvileg errõl is szólna a dolog, persze eddig ezt még nem nagyon sikerült senkinek összehozni.

Viktorr
Ha eddig tudtatok,azt a pár napot miért nem tudjátok kivárni?
Ahelyett,hogy itt nyálaskodtok,mennétek inkább csajozni,vagy segítsetek anyátoknak a házimunkában😊

Snexi
miért vagytok ilyen hülyék?nem a pc-s verziót szivárogtatták ki hanem a boxosoat
akkor miért lenne most pc-n?

hát akkor ennek sem lesz értelme sok

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Az csak egy kis reklámszöveg hogy a legdrágább karit vedd meg. 😊
Lesz gyorsulás 4850-en is szerintem, legalábbis reméljük.
kifli
xp csak dx9-et támogat de a driver szerintem dx9-ben is fog javítani valamit
csak vistával van változás ???

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

kifli
nekem is jó lenne ha vistát tennék fel de nem teszek....
kifli
mert a karid tudja a dx10.1-et nvidia meg nem
süvít majd a HD 4870 X2 kártyákon, és szebb is lesz.
ez nagyon nem biztatóóó . és egy hd 4850 tulajnak ez miért jo amugy ? mint én

Far Cry 2 DX 10.1 támogatás!
Az ATi-sok örülhetnek! <#eplus2>
Örm
Hello!
Az xbox-os és a ps 3-as verzió is magyar felíratos lesz vagy csak a pc-sben lesz benne a magyar felírat?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

sziaztok ncorén ezt tették fel most Far.Cry.2..Eng.Uncut<.iso+crack>.by-LOKOM.rar by hate szerintetek?
Tommy093
Szerintem ezt még senkisem tudja .. de nemhinném hogy olyan nagy külömbség lenne szal NOPARA<#gonosz1>

88GTX 2G E8500

Szolnokboy1
köszi a válaszokat! én úgyis 1024*768ban fogom tolni, annál feljebb nem bírja a monitor (17colos CRT), ill bírná de 60 hzen. 😊 mostmár csak az a kérdés, hogy grafikai szempontból mit jelent a médium (mennyivel szarabb mint a high). az alap crysisban igen nagy különbság volt a kettõ között.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Tommy093
hát én 1280x1024 és 1680 x 1050 be nszoktam általában tolni😊 ennél nagyobb nekem legalábbis nemkell<#circling>

88GTX 2G E8500

gduck
OFF:

Felbontás függõ! 1280x1024-ben nincs nagy difi, de magasabb felbontásokat sokkal jobban visz a GTX260! KIVÉVE: a Crysis, mert ezzel már 25+ FPS van veryhigh beállításnál az addigi 9+ helyett 😄

Magasabb felbotásban viszont jóval gyorsabb!

UI: ha ezzel kapcsolatban van még kérdésed, inkább priviben <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Tommy093
nemtudom nem rossz gép szerintem de a VGA-tol sztem nevárj sokat

88GTX 2G E8500

sztm medium..