9022
Far Cry 2
-
Neoncsoves #3989 Aha. Csak CoD4-ben izgalmas az a "drótkötélpálya" itt meg kurvára idegesítő, hogy bepattanok kocsiba, elkocsikázok a világfaszára, jön 3 autó, szarrálövik a kocsimat, mehetek vissza gyalog. Ok, ez még belefér. De hogy állandóan ez van! Már kibaszott idegesítő, sőt olyan is volt, hogy kiszálltam kinyirni 3-4 embert, visszafordultam nincs ott a kocsi... Nem tom a FarCry 1 sokkal de sokkal jobb volt. Grafika jó, AI egy hányadék sztem. -
#3988 GPS-el mit csinaljak ha csak villog és nem ad fel a térkép semmi célt? -
#3987 Aki irta hogy szar a ..... mert kékhalál meg vinyót kell formázni miatta stb attól kérdezem.
Ha olyan gépe van mint a láblécében akkor nem is csodálom GF 9600pro - Ez valami hibrid lehet vajon?
Ilyenről nem halottam még. A játéknak sm3-asVGA kell tehát ha ez Ati 9600pro akar lenni akkor nem is fog menni soha. -
Cat 02 #3986 Hm, mégse, nekem lesznek ott megint :S Így viszont semmi értelme. -
mczolly #3985 ---------------------------
FarCry2.exe - Alkalmazáshiba
---------------------------
Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc000001d). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra.
OK
Mit tegyek?Megfelel a gépem a minimális követelményeknek!
-
#3984 Nekem is tetszik a játék, még csak 1 órát játszottam vele.
Hangulata odaver, és tetszik ez a GPS rendszer :)
Hangok baromi jók, élethűek , de azt nem értem, hogy miért csak sztereó ? Egy 2008-as játékban hogy lehet ilyen hibát elkövetni? Gondolom 5.1 csak a nem integrált kártyáknál van... Egyébként jól optimalizálták a játékot, az én gépemen így megy 40 fps-sel: -
#3982 #3959
Köszi a válaszokat skacok,ez érdekelt igazából,még az elején tartok,ha lesz kérdésem vagy elakadok jövök ujra:) -
#3981 Csak külföldön! Én ITT vettem meg a gyűjtőit, 24 óra alatt ért ide (Párizsból!!!) Akkor mikor előrendeltem még nem volt postaköltség, most nem tudom hogy van-e! Angol nyelvű! -
Borg #3980 #3944 -
Ronnie17 #3979 Heló. nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy mikor elkezdtem a játékot, bevettem azt a safehause-t, utána elmentem egy másik helyre, ott kiszabadítottam egy embert, majd visszamentem oda, ahonnan indultam, beszéltem a taggal, és kiírja a gép h nyomjam meg az 5-öst a maphoz, és vmi flash-light-ot ír, a mapon meg nincsen az a piros jel, h hova kell mennem, mit tegyek? -
Cat 02 #3978 Ha megölsz mindenkit és kiszállsz akkor kiírja h camp scouted, és sztem innentől kezdve nem lesz ott ember. -
#3977 Elég hülye kérdés de honnan lehet megvenni? -
Borg #3976 Multiról van valahol bővebb infó? Pl hogy lesz e linux ds... -
#3975 És olyan jól van optimalizálva ,hogy még az én gépemen is gyönyörű. -
#3974 Nekem alaplapi hangkártyával simán megy, még a hardveres gyorsítást sem kellett levennem. -
#3973 még egy hatalmas előnye van.
rányomom hogy quit, és rá 1másodpercre hopp, kinntvan és a gépem tele van erőforrástartalékkal. más játékoknál meg várhatok míg tölt. aztán még lassú a win. stb.stb.
nagyon jó.
meg az egész játékmenet tetszik. át kellett mennem a térkép túlfelére, de épp nem volt autóm, hát mondom okés elindulok gyalog, hallok valami zajt, kocsibúgás, elbújok a fűben, kezemben már ott hever a csipa, csőre töltve, kocsi elhalad, rálövök egyet hogy megálljon, megáll, paff egyik kiszedve de beragad a zár :S gyorsan futás, közbe átváltok pisztolyra, a sofőr meg száguld utánam, bementem egy fa mögé, ő nekiszállt egy kőnek, aztán pisztollyal fél méterről a mellkasába. pafpapfafpafpafpafpafpafpaf és fröcsög a vér.
izgalmas :) élményekkel teli.
szerintem amúgy van egy nagy gond.
az egy dolog hogy a játékok is egyre butábbak, egyszerűbben unalmasabbak, de az sem mindegy hogy ki hogy játsza meg őket, nem csodálom hogyha unják egyesek hogy küldi-küldi-küldi-küldi-küldi...
én alig autózo gyalogosan császkálok, felvedezek mindent és élvezem a játékot, nem csak küldi-küldi-küldi. -
#3972 Na végigolvastam a majd 200 hozzásszólást tegnap óta Háát úgy látom elég vegyes fogadtatásban részesült a játék... Nekem továbbra is az a véleméntem hogy:
- grafika gyönyörű
- AI zseniális (én legnehezeb fokozaton tolom)
- afrikai hangulat ötös
- "megyek-lövök-megyek" ??? Hát nem erről szól az összes FPS? COD4-es "drótkötélpályával" 10 percet se bírtam játszani -
Borg #3971 Nem respawn van, hanem ha marad járőrcsapat autón, és az el tud jutni oda, akkor visszafoglalják a pontot. -
#3970 Közben már megtaláltam, meg is próbáltam de semmi :S -
Cat 02 #3969 Aham, azt vágja vki h bozótvágó késsel van-e instant kill ? Mert mikor a földön vergődnek már akkor lehet 1ből ölni, de mikor álnak akkor csak kaszabolni :S
btw sztem elég gáz h nem lehet fát vágni =|
-
-
Harry Seldon #3967 Nem. Rambózd ki őket. Értsd: Kocsiról biztonságos távolságban ki, sunyíts a susnáysban, felméred ki hol van,a ztán ledarálod őket. Kivárod az utánpótlást és azt is kivérezteted. Remélhetőleg nem lesz respawn ha totál mindenkit kinyírsz a körzetben, ha igen, részemről pont olyan uninstall, mint a stalker. -
Borg #3966 Szerintem nem, mindkét dx módban mást jelent az ultra high. -
Cat 02 #3965 Nekem olyan volt h harcoltam, aztán egyszer csak 1 bumm, pici ájulás, és a haver vonszolt és harcoltunk 1ütt. Aztán kiderült h nekemjött autóval, azért volt bumm :D
Ám, akkor sehogy se lehet elérni h útközben ne essen nekem mindenki? -
#3964 Amugy az Ultra High lenne a DX 10? -
Harry Seldon #3963 Engem az egyik kurvára egijesztett. Bevettem egy safehouse-t, két arcot kellett ezért a mennybe küldenem. Lefekszem aludni, reggel kelek, erre mikor az ajtó felé fordulok, hogy kimegyek megfejni a kecskét, és ott áll az egyik cimbim és néz a pofámba. Jobban megijedtem, mint egy horror játékban. :D
Néha, ha megszorulsz, egyszer csak felbukkannak a semmiből a harc közepén. Nem mondom, hogy nem örülök neki, de azért ebben a formában elég illúzió romboló. -
RolandX #3962 ATI Xtreme-G Catalyst 8.9
Hozzáteszem, nem próbáltam, mivel nekem a sima 8.9-cel ultrán AA nélkül szépen megy. -
#3961 Nah rájöttem!
Nekem a DX10-es módot nemszereti nemtudom miért...na mind akk 9ben nyomom. -
#3960 :-(( Köszi a válaszokat... akkor nem tudom... feltolok egy Vistát azt hiszem. -
Borg #3959 Elvileg az egyik azt mondta, hogy kisegit ha hivod. A másik meg gyógyszert tud.
De azt még én se tudom, hogyan hivjam őket, vagy hogy jutok vissza hozzájuk. -
#3958 Hello!
Ezeket a buddiesokat mire lehet használni?
Lehet őket vinni harcba? -
Borg #3957 Nekem is audigy4 van, és semmi hiba. -
#3956 Kár hogy a magyar feliratos csak nov. 5-én jön -
Cat 02 #3955 Nekem Audigyvel megy rendesen, alaplapival inkább nem próbálom-. -
#3954 8.10 megvol, extreme akármi meg nem, assetom miaz, de mindjárt utánajárok. Valami Hotfixet raktam még fel, de azzal se lett jó. -
Borg #3953 Nem igazán, de pl rakétavetőből amit úgy szedsz fel nem javaslok 5-6 lövésnél többet, mert felrobban a kezedben :)
Amit arms dealernél veszel az megbizható. -
#3952 Audigy 4-el és azt letiltva/kivéve az alaplapi hanggal is úgy járok folyamatosan, hogy már a betöltésnél megdöglik a játék.
Tuti a hanggal vannak komoly bugok, mert ha nincs semmilyen hangkártya engedélyezve gyönyörűen megy... nagyon elegem van már ebből a szarból. Más játék minden pöccre hibátlanul megy,
WTS: FC2 vagy kispolszki motorblokkra cserélném -
#3951 Azt meg lehet valahonnan állapítani hogy a fegyver milyen állapotban van? -
Harry Seldon #3949 Ki kell szállni a kocsiból... -
xido #3948 mondjuk annyi van nálam is,hogy a legelső UBI logó megfagy 10 másodpercre mindig,aztán megy tovább minden simán....