Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tib
Mint említettem, ez RETAIL verzió. A kiadott (nem béta) már lényegesen jobb lesz patch nélkül is...

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

gduck
Érdekes vélemény! ..... Inkább nem mondok semmit 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

😄 aha ugy ,persze! én fogalmaztam rosszul 😊

gduck
Kíváncsi vagyok mikor jelenik meg az új NVIDIA béta driver <#circling>

# Radeon™ HD 4800 series
# Radeon™ HD 4600 series
# Radeon™ HD 3800 series
# Radeon™ HD 3600 series
# Radeon™ HD 3400 series
# Radeon™ HD 2900 series
# Radeon™ HD 2600 series
# Radeon™ HD 2400 series
# Radeon™ X1950 series
# Radeon™ X1900 series
# Radeon™ X1800 series
# Radeon™ X1650 series
# Radeon™ X1600 series

This hotfix

* Improves performance for the DirectX 9 version of Far Cry 2 on CrossFire™ compatible systems

A leírás szerint nem növekszik a teljesítmény a nem crossfire rendszeren, de én ennek ellenére feltenném, gyenge gépen az a 3-4 FPS is sokat számíthat.
A DirectX 9es Hotfixet azt minden ATis használhatja vagy csak akinek Crossfire van a gépében?

elite
Úgy érted ragadozó?<#vigyor3>

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

😄D Viszont most ,hogy mondod,nagyon kevés az állat benne,igazábol vadállattl nemis tlálkoztam,csak bölény,zebre,antilop.. van benne egyáltlán vadállat?

SötétBarom
Szabotázs, gyújtogatás, lopás, hiénákkal megetetés, stb 😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

-Nemtudom nekem 1 fejlövés és legngyobb négerhrcos is lefekszik..
-Járöröznek az utonállok,ezért nem kell az uton menni hanem kuszni mászni a gazba..
lehet hogy egysikuak,végülis Fps,menni,ölni,menni,ölni..,nemtudom mit akarsz még csinálni,segélycsomagokat osztogatni?! 😄

extra sensory
Majd a peccsek kijavítanak néhány hibát, a többit meg le kell nyelni. Ugyanis a Tökéletes Játék mint olyan, nem létezik. Bár jó volna.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

grebber
"

A grafika szép, de:
-kurvára idegesítõ, hogy 6-7 G3-as golyó kell egy emberbe, hogy meghaljon
-félpercenként megtámadnak az útonállók
-hülyén mozog a karakter
-egysikúak a feladatok (tiszta GTA4 menj oda, ölj meg mindnekit, menekülj el)
-a sztori jóval gyengébb

Tiszta Crysis feeling csak konzolon. Nagyon szép, csak játék nincs mögötte."

Next PC upgrade: 2022

grebber

Shep
A cikk alatt van egy negatív vélemény ami azért elgondolkodtató, mármint az ami szerinte gyenge a játékban.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kandurex
hm, ezt jól lesz nem elfelejteni X2 kártyám van :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nathan66
Ez a welcometothe jungel inkább welcome tothe reality :/

Nathan66
meg az a lángszóró<#conf><#merges2><#wow2>

Nathan66
Mint egy2Ds játékban úgy esnek össze<#zavart2><#vigyor5>

Shep
Játék még nincs, de hotfix már igen, azért ez elárul valamit 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ATi Catalyst for Far Cry 2

This hotfix

* Improves performance for the DirectX 9 version of Far Cry 2 on CrossFire™ compatible systems
* Improves performance for the DirectX 10 version of Far Cry 2 on both single and CrossFire™ compatible systems
grebber
Ez a welcome to the jungle-s trailer elég tré ahogy a lövés után összeesnek a karakterek az valami félelmetesen gyengére sikerült!

Remélem ez már a dx10.1-et használja....vagy minek az ATI karim...

Szasza20
Biztos nagy külömbség lesz 10. és 10.1 között <#nyes>

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

NeBby
22!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Bokafix2
Eu-ban meg 24.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

kifli
usankába jelenik meg 21.-én asszem
Most akkor mikor fog megjelenni. Most a gamekapocson azt írták 24-én. Azon az oldalon amit gduck linkelt ott meg 23-van. Most akkor nem 21-én fog.
Shep
Hát az összes Ramboban egy jó jelenet volt mikor a sebébe lõport szórt és begyújtotta 😊

Shep
Úgy lenne az igazi, ha kajálni is kellene, meg inni és akkor elõ lehetne venni a Bear G-s -féle Ultimate Survivalos technikákat 😊

Jóvan rambónak távirányítható golyói voltak mert célozni azt nem célzott de mindent eltalált. Ha meg már ott tatunk hogy egyszemélyes hadsereg akkor a call of duty, meg jóformán minden fps-t dobhatnánk a kukába.
gduck
ITT <#nyes>

Pedig rambo is 1 egyszemélyes hadsereg és volt a Tv-be is szoval biztos igaz.<#idiota>
Én már le se merek feküdni aludni mer aztán arra fogok ébredni hogy vagy ég a ház vagy hogy macsétával vagdaljátok le a végtagjaim. Na de mégse off legyen az egész az az effekt se tetszik mikor meggyullad 1 ember <#banplz>
bertino
kicsit ellenvéleményezésbe futott a postjával a fiu... 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ugye ez most nem komoly, hogy 1-személyes hadseregként végigmészároljuk Afrikát?

Nem, nem komoly.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

kifli
talán azt várod hogy majd ott szétszedi a blokkot megnézi neked a gyertyákat pikk pakk összerakja 4-5 óra alatt és már mehetsz is tovább
kifli
pont most nem tudtak eleget fizetni hogy ne tegyék bele
bertino
vajon komolyan gondolod, hogy egy egy szabad tájon, ahol 500 méterrõl lelõnek menet közben és bekrepál a verdád, amit 20 percnyi szerelés után talán tulélsz és tovább fogsz menni ?

kicsit gondolkozz.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Most nem azt mondom hogy úgy lehessen szerelni az autót mint a street legal redline-ba de ez azért így hülyeség, oké hogy olyan hatást akarnak elérni hogy minden "él" és minden amortizálodik, de akkor töltsön bele vizet vagy hagya ott a a szavanna közepén.
Ne legyél már enyire komoly. Ennyi erõvel már pár küldetés után abba kéne hagyni a játékot mert túlságosan szétjuggaták szerencsétlent. Az oké hogy operálja magát de azok nem gyógyulnak egybõl be😄
Nekem elmenne a kedvem a játéktól ha megkéne tanulnom autót szerelni csak ezért😄
Most akkor mikor fog megjelenni. Most a gamekapocson azt írták 24-én. Most akkor nem 21-én fog.
Tigristank
Ez csak 1 játék...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Kandurex
értem én, autószerelõ FPS -re vágysz

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ugye ez most nem komoly hogy füstöl a blokk meghúz 1 csavart és már mehetünk is tovább... Vajon a progrmozok láttak már nyitott motorháztetõt?
Bokafix2
Az atival szemben már rég hátrányban vannak, mióta azok a világra szabadították az új csúcsragadozót a 4870X2-t, szal egy ideig még tuti egyenlõtlen lesz az állás, akkor minek azzal a 10.1-gyel vacakolni.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

tdu Toyota
5 nap és kint lesz pcén is? és mikor megjelenik még kell várni 1 napot hogy meglehesen venni? és az igaz hogy 7000 lesz? nagyon jó ár egy ilyen játékért 😊

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

tdu Toyota
iszonyatosan jó játék itt egy gameplay amit felvettem katt

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

kifli
akkor sem értem mért kell egybõl leszarni. Ha nem érdekel akk nem kell hozzáfûzni semmit...
Lehet szokni persze de amint irtad bill+egér,amugy nekem egész jol megy realisztikon meg no célkereszt nyomok mindent boxon is.. Amugy a tüz magátol elalszik,azt meg hogy nö e a növényzet... még nem volt türelmem 1 napot ülni egy fa elött 😄DD

kirol
Nem az ATI-ra mondtam, meg a játékgyártóra, hogy leszarom õket - bár elõbbit akár 😊 -, hanem maga a technológiát!

Nem azért, mert nekem nVidia-m van, mert ha látnád, mondtam, én dx10-et se használok. Pedig azt már 2 éve tudja a VGA-m (8800GTS-es volt 2 éve), de még életemben nem használtam ki ezt se.

Érted?