Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
# Radeon™ HD 4600 series
# Radeon™ HD 3800 series
# Radeon™ HD 3600 series
# Radeon™ HD 3400 series
# Radeon™ HD 2900 series
# Radeon™ HD 2600 series
# Radeon™ HD 2400 series
# Radeon™ X1950 series
# Radeon™ X1900 series
# Radeon™ X1800 series
# Radeon™ X1650 series
# Radeon™ X1600 series
This hotfix
* Improves performance for the DirectX 9 version of Far Cry 2 on CrossFire™ compatible systems
A leírás szerint nem növekszik a teljesítmény a nem crossfire rendszeren, de én ennek ellenére feltenném, gyenge gépen az a 3-4 FPS is sokat számíthat.
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
-Járöröznek az utonállok,ezért nem kell az uton menni hanem kuszni mászni a gazba..
lehet hogy egysikuak,végülis Fps,menni,ölni,menni,ölni..,nemtudom mit akarsz még csinálni,segélycsomagokat osztogatni?! 😄
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
A grafika szép, de:
-kurvára idegesítõ, hogy 6-7 G3-as golyó kell egy emberbe, hogy meghaljon
-félpercenként megtámadnak az útonállók
-hülyén mozog a karakter
-egysikúak a feladatok (tiszta GTA4 menj oda, ölj meg mindnekit, menekülj el)
-a sztori jóval gyengébb
Tiszta Crysis feeling csak konzolon. Nagyon szép, csak játék nincs mögötte."
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
This hotfix
* Improves performance for the DirectX 9 version of Far Cry 2 on CrossFire™ compatible systems
* Improves performance for the DirectX 10 version of Far Cry 2 on both single and CrossFire™ compatible systems
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem, nem komoly.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
kicsit gondolkozz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nekem elmenne a kedvem a játéktól ha megkéne tanulnom autót szerelni csak ezért😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Nem azért, mert nekem nVidia-m van, mert ha látnád, mondtam, én dx10-et se használok. Pedig azt már 2 éve tudja a VGA-m (8800GTS-es volt 2 éve), de még életemben nem használtam ki ezt se.
Érted?