Perrel fenyegeti a Linuxra váltó kormányokat a Microsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
A DOS + W3.1 alkalmazásokat jó ha kooperatívba nyomta, de a w95 alá írt kódokat már preemtívben.
Szerintem.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Es itt nyelivan az NT vonalra kell gondolni, ami 1988-tol datalhatunk.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Borzaszto csocselek hangulatot araszt ez a hozzaszolas tomeg...
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Azért fikázni sem kéne szerintem. Inkább ne törõdjünk velük. Mi csak nyugodtan használunk linuxot, mert legalább tudjuk h nekünk mi a jó. De egy primitív átlag júzer az úgysem fog mert a sulikban is az megy h az ms jó és használjatok win-t. Az egyetemeken is néha még elõfordul, de én úgy vettem észre h inkább linuxot nyotank ott (hozzáteszem nagyon helyesen) <#vigyor0>#vigyor0>
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Most idezek hogy " Nem felünk a linuxtol"
Nem a fenet nem!!!!!!
Fulagyatok bele a kekhalalba szemet parasztok.
En meg fejlelentem az MS hogy karos az egeszsegre mivel idegbeteg leszek tole.
Par misit leszedek 😊
A harmadik kattintás már jogtiszta? <#idiota>#idiota>
Egyébként Susém van, és kifejezetten jó. Igaz, kicsit botladoztam eleinte, mert Windows-hoz voltam szokva.
A mai szántógépes oktatás is kifejezetten Win központú, és persze hogy így mindenki azt tanulja meg, hogy: "explorer, paint, word, excel, Start menü, Sajátgép, C:...", és a Linuxos dolgokat meg nem tudja. És persze azért, mer má ezek a szavak is le vannak védve...
Egyetlen dologgal szenvedtem a Linuxban sokáig: néha lefagyott, és má idegesített. Aztán észrevettem, hogy mielõtt lefagy, az egeret mozgattam. Le is cseréltem a cincogit, és lássatok csodát, most már nem fagy!
Fejemhez is csaptam, amikor csere közben észrevettem, hogy Microsoft volt az egérre írva! <#zavart1>#zavart1>
2. Ha szerinted a Linux "nyóckeres kis Miska" (Borg nevében is szeretnék elnézést kérni a megnevezés miatt ) fejleszti, akkor hogy a fenében van az, hogy az egyetemekn olyan elterjedt a Linux?? Nyilvám oda is csak a "nyóckeres kis Miskák" járnak...
I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream
Én most elmondom, hogy ennek az MS részére jó vége nem lesz... 😊
SCO meg...<#mf3>#mf3>
Egyébként tényleg szoktam örülni az ilyen tanulmányoknak, mert a negatív, de alapot nélkülözö FUD nem a linuxnak rossz, hanem az M$-nek. A linux szekere szépen gurul, gyakorlatilag zökkenömentesen. Ballmer meg beszél, és beszél, mert nagyon jól tudja mindenki, hogy ezen a Linux mókán semmi fogás nincsen. Az elsö fogodzkodó lett volna az Sw szabadalom kérdésköre, de az sem tuti biztos. Lásd USA, ahol egy ideje már lehetne ezzel érvelni, de valamiért mégsem tették meg. Márpedig az m$-t nem úgy ismerem, hogy ha jó zsíros felület van egy konkurensen amibe bele lehet rúgni, akkor ne tenné meg😊
Szerintem sokkal egyszerûbb a dolog miértje. Balmmer szerint összesen 228 m$ szabadalmat sért al inux? TRendben tegyük fel valóban így van. Ez esetben az USA-ban indíthatna pert. Kiváló zsíros célpont a RedHat, és a SuSE. Bocs, Novell😊
Mi lenne az elsõ dolguk? Én biztosan rögtön kérném a bejegyzett szabadlamk felülvizsgálatát. És abban is biztos vagyok, hogy az m$-tõl legalább 100 a vádban megjelölt szabadalmát el is vennék rögtön. (Ha a Fat-ot elvették, a dupla klikk szabadalma adja magát. És elég sok ilyennel rendlekezik. Pl: a parancssoros vezérlés, meg ilyenek.)
Az m$ többet vesztene rajta, ha ezek kiesnének. Nem kevés pénzbe kerül neki a fat elvesztése, hisz ugrott az adathordozók utáni licensz díj. (évi pár száz millió memória kártya 25 centes licensz díja már szép summa)
Boldogsággal veszem észre amúgy, hogy a szokásos MS állításokat szajkózzák sokan a Linuxról 😉 Az is jó amikor az MS kiadja a taulmányait, ahol egy elõzõ verziós linux kernelrõl megmutatja, hogy milyen gyenge a linuxhoz képest. Ez olyan, mintha azt mutatnám, hogy a win 3.11 szarabb a MacOSnál...
tipikus MS PR, hogy a linuxfejlesztok torvenyen kivuliek, vagy eppen csalok...
Ha a termektamogatas hianyzik, akkor ott van az IBM, Novell, stb nem kis cegek, amiknek szinten fizethetsz, ha akarsz. Szerintem lesznek legalabb olyan 'felelossegvallalasaik' mint az MS-nek...
-elöször is amit ballmer csinál az FUD. ugyanis tudtommal az SCO akárkit ius támadott meg, attól kikapott. Magyarán egyetlen sikert nem ért el a persorozatában, sõt tovább rolottak a pénzügyi mutatói. Nem is kicsit. Tehát ami pert indított, azt elvesztette. ráadásul maximum az USA-ban tud szabadalmi kérdés alapján pereskedni linuxos céggel, mert úgy tûnik az EU nem fogadja el a sw szabadlamat, kína pláne nem fogja, szóval kezd vicces lenni a figura. Én a kétségeesett kapkodást látom benne.
-az elöttem szólónak:
Pontosan tegnap voltam a cégem megbízásából a Lurdy házban az IBM konferencián, bemutató elõadás sorozaton.. Volt egy röpke napirendi pont, a Linux számokban. Ahol is a legnagyobb IBM által átállított intézményekrõl, rendszerekerõl vfolt szó, és mellette az összegek, hogy mégis mennyit spórolnak a linuxon évente. Nos nem piripócs Kft.-k voltak ott felsorova, hanem multinacionális cégek, kínai, koreai közigazgatási egységek (hívatalok, postahálózat kínában), finn belügyminisztérimu, és két olda volt a lista. 😊
Magyarán ha a finn belügyminisztériumnak, és a gbundestag-nak jó al inux, elképzelhetõ, hogy Kovács Kálmán pajtás is elégedett lenne vele😊
Szóval elég sok kormányzat, és cég szerint igenis jobb a linux.
Azt meg ugye te is elismered, hogy a bundestag, finn belügy, svéd közigazgatás és kormányzat apparátusa nem a "nyócátalános rendszergazdákkal" van tele.
"és mi vállaljuk érte a felelõsséget"
Khm. Kis Miska a nyóckerbõl, aki linuxod alá megírta az XY scriptet, plugint, programot, felelõsséget fog neked azért vállalni, hogyha az õ hibájából kár ér téged?
Asszem erre egyszerû a válasz. És kormányzati szinten nem a divat számít, mint itt, hogy fikázzuk az MS-t, merazjó. Ez semmi más mint egy korlátolt, szûklátókörû hozzáállás amikor itt nekiálltok MSt fikázni. Lehet hogy vannak lol dolgai, mint ez a szabadalmi kérdés, de a linux akkor sem jobb szinte semmiben. És fõleg nem ilyen komoly kérdésekben.
Sokan elfelejtik, hogy itt nem a kis otthon dédelgetett, meg a "nyócáltalánossal rendszergazda" szinten esnek a döntések.
Beültem a debian servereim elé, apt-get update, apt-get upgrade, és ott volt a javítás. Néhány óráig tartott nekik.
Fõleg a szabadalomsértéssel, meg a felelõsségvállalással kapcsolatban. Asszem a májkrémszaftnak több szabadalomsértési pere volt, mint a linuxos társadalomnak. <#bee1>#bee1> Ezek után kezd egyre biztosabbá válni, hogy a SCO per mögött az m$ áll.
Ha van esze a Kínai kormányzatnak, akkor nem bízik meg a jenkikben. Komoly nemzetbiztonsági kérdés az, hogy milyen oprendszert használ a kormányzat. A jenkik mindig is minden eszközt bevetettek annak érdekében, hogy minnél többet tudjanak meg más országokról és a "máshogy gondolkodókról". Majd pont a kindózt nem fogják felhasználni. <#ticking>#ticking>
No meg kínát fenyegetni is egy jó vicc. Majd jól berezel a sok kis kínai. <#zavart1>#zavart1> Asszem egy esetleges háború esetén a kínaiaknak nagyobb az esélye a túlélésre. 1.2Mrd vs. 0.25Mrd.
Bazz ez már undorító.
Lassan már világhatalomra törnek.
Egyébként szerinten a software szabadalmak szart sem érnek ebben a formában. (Lehet, hogy le kellene védetnem a for ciklust és jogdíjat kérni mindenkitõl a világban aki használja ? ;o)).
Komolyan szerintetek lehet egy olyan kellõen összetett új programot írni ami nem sért egy szabadalmat sem?
Uff.
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Másrészt a javításra heteket várhatsz, ami aztán megnyit egy csomó újabb sechole-t (ld. SP2). Az EULA pedig azt tartalmazza, hogy semmilyen felelõsséget nem vállalnak a SW-termék hasznalátából adódóan (kezdve az adatvesztéssel, hw-sérüléssel, ideggyógy-kezeléssel 😊).
Linux community pedig csendben teszi a dolgát, van rendes bug-tracking system, mindig mindent látsz, és órák, legfeljebb nap/napok kérdése a javítópatch.
Alapvetõen eltérõ a hozzáállás.