Perrel fenyegeti a Linuxra váltó kormányokat a Microsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akit kicsit is érdekel a téma, olvassa el a Bill Gates és a Microsoft regénye címû könyvet, nagyon tanulságos.
Ballmer újabban többet árt a M$-nak, mint amennyit használ. A kormányok (kivéve a magyart) nem bíznak az USA-ban, és nem bíznak az M$ szoftverekben. És ennek semmi köze ahhoz hogy a Win valójában milyen.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
hopp
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mintha nem lenne lopott a fél windows.. 😄D
arról nem is beszélve, hogy a legtöbb e-mailben terjedõ sz@r elsõsorban az emberi butaságot használja ki.. és ahogy einstein is mondta:
"két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi butaság. az elõbbiben nem vagyok biztos." 😛 jónéhány ember egyszerûen kényszert érez arra, hogy minden fost megnézzen/lefuttasson, amit e-mailben kapott.. ez ellen nagyon nehéz tenni. local exploitból meg mindig több van mint remote-ból.. linux esetén is, ezt kár tagadni....
na, ennyi voltam 😉
2. A Linux-ot olyan közösségek fejlesztik, akik elég "hiúk" ahhoz, hogy minnél biztonságosabb legyen.
3. Én úgy tudom, követhezõ, ki mit ír hozzá, stb.
+1. Nemrég maga B. Gates jött elõ azzal egy rendezvényen, hogy a köv. oprendszert már csak félig-meddig nyitott rendszerben, a Linux fejlesztéséhez hasonlóan lehet véghezvinni. (Persze jó részét akkor is a saját kezükben akarják majd tartani.)
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Per ugyan már egy harmadik világ a bíró azt mondja amit akarnak. De nem amit a Billék😊))
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Erre gondolsz pl? Mert a kinaiak altal sajat maguknak fejlesztett Red Flag linux nem olyan biztonsagos mert sajat maguk fejlesztik? Nem ertem.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Lehet szidni a Microsoftot, meg utálni is meraz' divat, de akkor is igazuk van ezesetben.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Eddig azt mondták a Linux nem fenyegeti õket.<#nyes>#nyes>
Most meg be vannak tojva de mint az állat.<#taps>#taps>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
"Véleményünk szerint a Windows jóval biztonságosabb, mint a nyílt forráskódú operációs rendszerek. Igen, biztonságosabb, mert mi fejlesztettük ki, mi adjuk ki hozzá a javításokat, és mi vállaljuk érte a felelõsséget"
Ez a mondat egy esetben lehet igaz, ha õk helyezik el benne tudatosan a biztonsági réseket is, és a virusokat is õk írják hozzá.
Bár inkább még akkor se.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ezt vajon õ is elhiszi?😊
/*WTF?!*/
Tudtommal pont ez a baja sok embernek vele.
Egyébként javítsatok ki ha tévednék, de nem úgy van, hogy pont semmiféle felelõsséget nem vállalnak érte?!
A Windows is sokkal népszerûbb és olcsóbb lenne, ha nyílt szoftver lenne.