3866
Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
-
#3666 Az én gépeim:
-
#3665 Uhhh Bazd meg!!!
A Skyline az Ku*** Király!!!
De , jó a Toyota is azért Gratula!!! -
Pukkka #3664 Egy par szolidabb.Bocs ha nagy!
-
TwiceR #3663 kira a kocsid :) hmmm az a vastag body kiegésztiő cucc jo dolog, még nem is probaltam :P -
#3662 ja sorry csak a hölgyek a Bast Ass topikba mentek és a galériámból linkeltem be a képeket :)
azért kösz az elismeréseket :) -
TwiceR #3661 jaa megvan pff:D dehulyevok
-
TwiceR #3660 SLICk mi a weboldal neve ? vagy hol tom megnézni galériád? -
Csaba #3659 Szó se róla, mutatósan néz ki, de nekem inkább azon a hölgyön akadt meg a szemem a galériádból, aki a virágok között pózol.:-)) -
#3658 Úgy látom még mindig az RX-8asom viszi a pálmát..
aki esetleg nem látta az olvason vissza vagy nézzen be a galériámba -
TwiceR #3657 szolidabb :P elirtam -
TwiceR #3656 hát nem egy nagy szám, habár nekem bejön, nem szeretem tulcsicsázni a kocsikat, inkább szolidatt stilust favoritálom:P -
Csaba #3655 Köszönöm, Perti!
-
Marci D #3654 Köszi szépen!!
Az volt a gond hogy nem volt az RSX-em még 6 csillagos de raktam rá 2 matricát és az lett egyből. :)
Most már megy. Köszi!!! -
Perti #3653 Szépek Csaba, nagyon szépek! -
Csaba #3651 Na, megvan. Szóval a másik kocsim:
-
#3645 ez a kocsid tetszik Csaba! -
#3644 -
Csaba #3643 -
#3642 Ehh lol
amit a gameben csináltál autókat, készíts róluk képet és linkeld be ide hogy mi is meg tudjuk nézni... -
SyneT #3641 Hi all!
Nincs túk sok kedvem visszaolvasgatni deh ebben a topicban miről is van szó? -
#3640 mármint arendes topikban -
#3639 A FAQ-ban benne van!!!! -
Mihail #3638 senki nem tudja, h hol lehet a rumblet kikapcsolni? -
Photek #3637 lehet hogy az a baj, hogy kéne építened egy X csillagos járgányt. Nem biztos, lehet hogy az URL-nek meg kéne jelennie, de vannak ilyen követelmények is. A status-ban, ha lapozol kiírja milyen DVD-re lehet felkerülni, és hogy "milyen szép" autót kell hozzá összerakni. -
Marci D #3636 CSáá!!
Van 1 kis problémám srácok!!!
Underground2 vel nem tudok átmenni a stage 5-re mert valamiért nem enged. Már végigjártam az összes versenyt a térképen amit feltüntetnek és még olyanokon is mentem ami nem volt feltüntetve de egyszerűen nem tudok továbbmenni.
Megnéztem a carierstatusomat és azt írja ki hogy 6/7 u.r.l. meg van csinálva de a hetediket sehol nem találom nem tudom mi lehet a gond?
Lécci help!!! -
#3635 Nincs ilyen. -
TwiceR #3634 Juuj és hallotam 1ben róla, ja, 2ben még nem sűrün:( de nekem is jól jönne -
#3633 Hello!!!
A régi Undergroundhoz volt vmi progi,amivel a matricákat ki lehetett szedni és szerkeszteni lehetett...
Kérdésem az lenne,hogy a második résznél van-e valami hasonló lehetőség.
Infót előre is köszi!!!! -
TwiceR #3632 nekem teccett, amikor még ez volt :| de ilyenkor még csak 20% körül voltam, és nem volt tul sok tuning lehetöség :P -
DonManó #3631 látam hasznos a link... -
Mihail #3630 Hol lehet a gamepad vibrálésát ki/be kapcsolni a játékban?? -
#3629 Na holnapra összerakok egy kocsit már rég nem játszok a gameval :(
kijöttem a formámból hm -
Perti #3628 Neharagudj TwiceR, de ez a Corollád nem igazán szép. -
TwiceR #3627 ez az egyik régi corollam ,) -
#3626 nekem lejött rendesen.próbáld letöltésvezérlővel. -
TwiceR #3625 HIBÁSAN csomagolt file... majd leszedem máshonnan, kösz az 5letet!! Eszembe se jutott még, hogy ezzel próbálkozzak :o) pedig már volt szerencém a progival :) holnap mutatok par kocsimrol linket, most meek focimeccs lesz asszem:D -
#3624 Szedj le fraps-et.Itt 1 link. -
TwiceR #3623 az utobbi 3 kocsi jol néz ki, Perti neked a Golfod bejön nagyon! És Deathman Hummere is kira! hm, nekem is van pár, csak nemtom hogy kell screenshtoot csinalni? lehet? mert printscreen az gagyi :S mindig ki be kell lepni :( -
#3622 Én ulead gif animator 5-öt. -
#3621 éspedig milyen te milyet használsz ha egyeltalán használsz?