NFS - Underground 2 Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dudu Tekh

Ha megy akkor ez az en kocsim
Nem tudtam jobb grafikaval lekicsinyiteni

TDU:[HUN]dudutech

Danman
énis ezt mondtam csak azt h iaro.srv.hu 😛PPP<#beka3><#beka2><#duhos2>😄

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

törölt hozzászólás

Danman
nemtudom h mért akarod annyira kicsire tenni és nem is tudom h h kell sokkal egyszerûbb: iaro.srv.hu feltötlöd és mondjuk a direkt linket berakod

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Dudu Tekh
Hogy kicsinyitsem le a kepet 20kb ra mert most nekem 65 amit felszeretnek tenni
segitseget kerek
koszonom

Dudu Tekh

Kicsizoli
Bocsi Oltári nagy hülyesédet kérdezte<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#nevetes1><#banplz>m

Készülget a gép lassan, de biztosan..

Kicsizoli
Sziasztok

Hogy Lehet A U2 ben Sentra?????????<#nemtudom><#nemtudom>

Készülget a gép lassan, de biztosan..

ide gyere :
Név: Szerv-er
Jelszó: bármi

Danman
én jövök msn me : [email protected]

ki jõn netre játszani ?

Már jó. A gond az volt, hogy a drága csak akkor jelez a térképen valamit, ha már egyszer megtaláltad. A Body Shop (zöld kör) meg nem volt jelezve én meg azt hittem, hogy a garázsban kell kiválasztani a cuccokat, ott meg nem lehetett. Az SMS-ekbõl aztán kikövetkeztettem a dolgot és Beacon Hillben találtam egyet. <#wink>

szedd le ezt - #3799 - és tuningolj😊

zvaragabor
Tuningolj a kocsin ha tudsz, meg optikailag is javiccs rajta. Minél nagyobb pontot kapjon a 10-es skálán a csikon.

Chaos Anno Domini

Hi!
Segítség kéne 😞
Kb. 12%-nál tartok a végigjátszásnak és elfogytak a versenyek, rohangászok össze vissza, de semmi. Csak a szalon, a garázs meg a tuningmûhely látszik? Most mi van?
És mikor tudok már végre a külcsínben is változtatni? Még szinte minden le van zárva 😞.
Elõre is köszi a választ.

zvaragabor
:S no mind1 akkor nemtom. lehet hogy az 1 kiválasztott széles kasztnit lehet többre is felpakolni. de nem tom.

Chaos Anno Domini

JB arts
Opsz az nehéz.
Na de egyszer feltettem még régen egy végigjátszást és abban kb öt kocsin is volt.
De mindegy.<#idiota>

zvaragabor
Kikapcsoltad õket? Nah akkor most ujat hallottam. Nah de viszont akkor én kérek bocsánatot, igy mindjárt más.<#worship>

JB arts:
Széles kasztnit akkor kapsz, ha az 5-ös szinten 11 outrun gyõzelmet csinálsz. De csak arra az egy kicsira teheted fel ameikkel elmész érte, és csak 1-et választhatsz, nem lesz késöbb ott a többi.

Chaos Anno Domini

JB arts
sorry -=:kasztni:=-

JB arts
+ hol lehet széles kazstnit tenni a kocsira? Pedig végigjátszottam.
Lehet hogy valamit nem teljesítettem?

JB arts
Ah értem. Én meg nem tudom feltenni a képet (iwiw,sggaléria,képtár) de rohadt lassú és egyet sem bírtam ki úgyhogy inkább ezt:Még életemben nem láttam ezt

1. kikapcsoltam õket...
2. visszajátszás
3. fraps 😊

zvaragabor
bocs, 2x ment.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
De ezt hogy csináltad hogy nincs ott a képeken a kilométerora, térkép, a bal felül a jel, stb? Meg túl jó kép egy egyszerû screenshothoz képest. Hogy is van ez? Na meg hogy ijen kameraállások nincsenek is.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
De ezt hogy csináltad hogy nincs ott a képeken a kilométerora, térkép, a bal felül a jel, stb? Meg túl jó kép egy egyszerû screenshothoz képest. Hogy is van ez?

Chaos Anno Domini

ALIENwoods
<#vigyor3>

Danman
*240SX😄

Danman
A 280X-nek jó a színe csak nem látom h van-e rajta vmi matrica

zvaragabor
Az A3-as, civic, pontiach1 teccik!

Chaos Anno Domini

Danman
na itt vannak a verdáim:
csak linkeket rakok mert nagyobbak mint 800x600..személy szerint kedvencem a golf meg a mustang -->véleményeket!😛

350Z

3000gt

A3

Celica

Ford Focus

Golf

Honda Civic

Mustang GT

EVO

Pontiac1

Pontiac2

Skyline

Subaru

zvaragabor
Jah, kicsit lebutitottam, de csak azért hogy jobban láccoggyon a kocsi. Ha megnézed a korábbi feltöltött képeket, alig látni valamit rajtuk. Ezért alakitottam picit rajtuk, viszont sajnos ez grafikai romlással jár. Meg persze hogy beleférjen a 20 Kb-ba<#crazya>

Chaos Anno Domini

JÓK csak kicsit rossz grafika
zvaragabor
Nah, itt van még 1:

meg még egy:

az mx5 kicsit ufõûrhajós lett 😄

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Jah, valóban, az a 2 kocsi valahogy realisztikusabb, ojanokbol nagyobb számban fordulna elõ az utcákon. Egyébként a civic az valamikor a Mostwanted bmw m3-as ra épült úgyahogy, de már jócskán alakitottam rajta, a mustang meg egy TuningAndStereo magazin-ban találhato poszterre ami ott diszeleg a falamon. Ez viszont elég jo lett az eredetihez képest.

Chaos Anno Domini

takibalint
Nekem a civc es a Mustang jon be

zvaragabor
Nah, teszek én is fel kocsikat.

<--celica

<--civic

<--mustang

<--rx8

Módosítottam mindegyiknek a színbeállításain, hogy jobban látszódjanak.

Vélemények?

Chaos Anno Domini

takibalint
Nem rossz, a masodik klassz.

Danman
szal elõször két evot adok mivel lusta vok most más kocsikat kiszedni a játékból majd holnap rakom (vannak jobbak) és véleményeket thx:

evo

evo 2

takibalint
rakjad <#wink>

hiba : ez a hálozat nem létezik 😞

kuci06
OFF/
ha valakinek van kedve hamachin játszani jöjjön ide

név : kuci06drift
jelszõ : sg

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Danman
csá mindenki aki már nem olvassa ezt de nekem megjött a kedvem a retrozáshoz úgyhogy elõkaptam a u2-t és csináltam is pár nekem teccõ jármûvet ha akarjátok, szóljatok és máris rakom😛