3866
Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
-
horyadam #3706 hova menti a NFSU 2 a mentéseket mert se itt:C:\Dokumente und Settings\User Name\Locale Settings\Applications\NFS Underground 2
se itt:C:\WINDOWS\LoC:\
se itt:Documents and Settings \ USERNAME \ Local Settings \ Application Data \ nfs underground 2cal Settings\Applications\NFS Underground 2
NEM TALÁLOM őket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#3705 Sziasztok! Szeretnék figyelmetekbe ajánlani egy jó kis lapot. TCM
Itt minden hónapban van legalább egy autószépségverseny. Akinek van kedve indulni rajta (nem kell kapkodni) kb 2-3 hét múlva indul a következő azaz az 5. autószépségverseny. Valószínű addig még fogok szólni.
Amint látom ezeket a gyönyörűségeket van az itteni közönségnek érzéke az autóépítéshez, nézzétek meg milyen kocsik voltak fent a mostani szépségversenyen, és döntsetek, hogy szerintetek volna-e esélyetek. Ha úgy gondoljátok volna esély rá akkor nevezzetek be a következőre.
Szeretettel látunk az oldalunkon mindenkit!
TCM -
#3704 np... nem én vagyok itt a GÓRÉ -
Nonoo #3703 Ok, bocsi! -
#3702 nono Nonoo CSAK 800*600
de azért nagyon odab.sz ;) (javítva nem beszélünk csúnyán!!! ) -
#3701 mondjuk ez már régebben csináltam,de megmutatom,remélem tetszik..
-
#3700 nem rossz a gép.
bár ha shotolok általában nem baszom bele a kurzort a kép közepébe...:D -
#3699 nem rossz, de lehetne kissebb is a kép."Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!" -
Nonoo #3698 Hi!
Remélem nektek is annyira tetszik mint nekem!
-
#3697 Az NFSU2 topicban van fent szép nagy banner linkkel a FAQ-ra, ott találsz választ (egyébként kevés a csillag az autódon, ezért nem kapod meg a fényképezést, ami után továbbmehetsz) -
#3696 Menj be a Garázsba, válaszd a World Map-ot és ott keresd a Not Completed versenyeket. -
#3695 azt is nyomom már egy ideje keményen, de akkor tolom tovább, thx ;) -
#3694 Hello!
Lenne egy olyan problémám, hogy megcsináltam a térképen szereplő összes versenyt és nem ad ki újabb versenyeket pedig még a játék 43%-nál vagyok. -
#3693 outrun -
#3692 A wide body kit-et, hogy lehet megnyerni? Már elfogytak a versenyek, de még mindig nincs feloldva. -
bazze #3691 SRYfiuk 1 kicsit off olok!!
ADSL netet akarok megosztani ruter néltül! Van 2 hálókártya a netes gépben minden jó csak a netes gépen fürge a net mint ezk a verdák de másikon kemény 2 kló vl tölt...
PLZ help kudarcba fog fulladni a "nagy" háló party ha nem érkezikgors segítség!!
THX
Jóverdák!! xD -
#3690 Na meg az Imprezám :)
-
#3689 Az új Skyline-om:
-
steweee #3688 ok, megnézem jó e úgy.kösz -
Pukkka #3687 Volt,nyomogasd az entert mitn az őrült=D nekem az segít -
steweee #3686 soxor nem akar elindulni hanem memóriahibára hivatkozva kilép.volt vkinek hasonló? -
TwiceR #3685 hát itt az A3-asom (jpg kivágtam, elég randa, dehát legalább keveset foglal) :P -
#3684 Nekem az srs nagyon nem jött be, sokkal gázabb az irányítása, meg a grafics is puttó. :) -
-
steweee #3682 tényleg tisztára street racin sindycate. pontosabban az koppintja ezt -
Pukkka #3681 1 mazda.
-
#3680 civic:
-
#3679 egy lancer,és egy miata:
-
steweee #3678 no bármi baja is volt, megjavult, most már szép. egyébként honnan lehet megtudni hogy mennyire van felpeccselve? mert nem látom a játékban sehol kiírva mint másütt lenni szokott.és van hozzá olyan ami rögtön a legmagasabbra peccseli? -
steweee #3677 játék közbeni képet be tudna szúrni vki, mert mintha nálam vmi nem stimmelne.jó a grafika, majdnem maximunra raktam mindent, de mintha mégsem így kellene kinéznie sztem. mindjárt indítom és beszúrok utána egy képet.még csak most próbáltam, ki. az 1.4 a legmagasabb peccs hozzá? mert amikor még leszedtem csak az volt hozzá -
#3676 3 autóm:
-
Pukkka #3675 És ugyan ez más szinekbe.Nemtom hogy szebb =/
Bocsi ha nagy!
-
Pukkka #3674 És akor mar egy csicsasabb audi is ittvan=)
-
#3673 a skilyne -
#3672 na vettem végre uj videokarit,ugyhogy felteszem a U2-t,sal holnap valszinü nyomok be pár képet :)
am geciyo autok vannak itt ugylátom :) -
#3671 Jéééé ez is Miata(m) van????
:DDDD -
TwiceR #3670 ez az egyik miatam a sok közül, ha nem teccik ne szidd, nekem bejön ez a lényeg :P -
#3669 Az új Eclips-em:
-
#3668 :) hehe, pedig az infiniti a legkraftosabb -
#3667 Háááát !
Tudod mit add nekem a VW-t meg a Civic-et oksa???
Kifizetem :DD