NFS - Underground 2 Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Skyline az Ku*** Király!!!
De , jó a Toyota is azért Gratula!!!
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Foszfor - jo arc :o)
azért kösz az elismeréseket 😊
aki esetleg nem látta az olvason vissza vagy nézzen be a galériámba
Az volt a gond hogy nem volt az RSX-em még 6 csillagos de raktam rá 2 matricát és az lett egybõl. 😊
Most már megy. Köszi!!!<#integet2>#integet2><#taps>#taps>
AKKÓ JÓVAN AKKÓ

amit a gameben csináltál autókat, készíts róluk képet és linkeld be ide hogy mi is meg tudjuk nézni...
Nincs túk sok kedvem visszaolvasgatni deh ebben a topicban mirõl is van szó?
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Stand your ground this is what we are fighting for, our spirit and laws and ways. Cry havoc and let slip past the dogs of war, for heaven and hell we shall not wait.
Van 1 kis problémám srácok!!!
Underground2 vel nem tudok átmenni a stage 5-re mert valamiért nem enged. Már végigjártam az összes versenyt a térképen amit feltüntetnek és még olyanokon is mentem ami nem volt feltüntetve de egyszerûen nem tudok továbbmenni.
Megnéztem a carierstatusomat és azt írja ki hogy 6/7 u.r.l. meg van csinálva de a hetediket sehol nem találom nem tudom mi lehet a gond?
Lécci help!!!<#banplz>#banplz>
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
A régi Undergroundhoz volt vmi progi,amivel a matricákat ki lehetett szedni és szerkeszteni lehetett...
Kérdésem az lenne,hogy a második résznél van-e valami hasonló lehetõség.
Infót elõre is köszi!!!!
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
:3
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.