3677
-
#108 Na nem szúrom tele képekkel a topciot, csak egy:
Ja és az Általánosban van egy Lada nevű topic, a képeket majd oda szúrjátok inkább ami nem a játékkal kapcsolatos.
Én most pont az ellenkezőjét csináltam csak, hogy felhozzam a témát. -
#107 Az csiklós Ikarus. :-) -
#106 Remélem csuklós ikarusszal is lehet csapatni. -
Vlala #105 Ez lesz a traffic járműpalettája?
Nini, csuklós Ikarus! -
#104 Fölteszed valami oldalra és belinkeled ide.
Na mi ez a csönd itt? Még nem jött ki semmilyne verzió? Úgy játszanék már vele. -
Gibro #103 hogy lehet képet betenni mer van egy pár ladás fotóm -
#102 LÁL 2 Chysler vagy Plymouth között:DDD -
#101 ez az ikerlámpásé, ez a lada néz ki a legjobban -
Gibro #100 Köszönöm -
#99 jah, ott ez a kuriozum...
-
#98 Ez ugyan nem Vilnius Fabrik Tuning Sport, de érdekes...
-
#97 Tessék, lássá':
:)) -
#96 LÁL 1 Lada amerikában?? -
Gibro #95 Szomorú, hogy nem láttam VFTS-t -
#94 Azért az oroszok nem csak a strapabiró fegyvereivel tünik ki,játékokat is tudnak azért csinálni. -
#93 Visszaolvasgattam és láttam hogy sokan a fizika törés meg belsőnézet miatt aggódnak. Hát én is :D A videól ítélve jó lesz csak a kocsi kanyarba tényleg dőlhetne egy kicsit jobban. -
#92 olvass vissza párat... pl: #37 -
#91 Mikorra várható a játék?? Az előzetes videókból ítélve szép a grafika. Egy képet láttam egy városrészről és az is nagyon szép. Lehet majd benne szerelni is vagy változtatni valamit a kocsikon? -
#90 Most vettem csak észre ezt a gamet.Szerintem kira lesz. -
#89 Mi az hogy az összes Ladát? Nem hiszem el!! -
#88 Na ja csak nyitott szemmel kell játni az utakon!
Tegnap este mikor buszra vártam direkt figyeltem milyen aldák mászkálnak és minden típust láttam.
Sőt láttam egy trailert amin 2 sorban volt egy csomó Niva plusz az új lada amiről múvi is van. Belegondoltam milyen lenne elkötni egy Nivát és nyomulni vele. Úgy csillogtak mint a videóban! -
#87 PL: KATT IDE
...de úgy csinálsz, mintha valami elérhetetlen kuriozum lenne egy ezerkettes... -
#86 Nem tudtok képeket vagy valami oldalt ahol vannak képek a erről a ladáról meg a belsőteréről. Kellene a texturázáshoz. -
#85 Én most egy játékba készítek még két sráccal egy ladát. Nem tudom ismeritek-e a játékot Street Legal Racing Redline
-
skristof #84 nagyon komoly game lesz :) -
#83 az ott 1 Ikarus hátu??:DDD
ezek lesznek a kiegészítő kocsik? -
SE0418 #82 Így igaz! -
#81 Jaj bocsi én beírtam a moderátor topicba, hogy a 64-est be kéne tenni.
De ha másik nyeri a szavazást gondolom majd ki lehet cseréltetni. -
#80 Szerintem szavazzuk meg. Most indul a szavazás. OkÉ? Én fölírom és mondjuk holnap este vagy vasárnap este egyeztetünk hogy mennyi szavazt jött össze. -
#79 Ezen a képen nézzétek meg ahogyan a fény a sárga kocsiról visszavetíti a sárga fényt az aszfaltra és hogy a sárga kocsi hogyan tükröződik a piros ablakain. Szerintem nagyon tuti. -
#78 #64-es bannert rakjátok be! -
#77 -
#76 Nekem nagyon tetszik az AMSE bannerje!! -
#75 semmi baja szvsz
már most veri az összes NFS szintű műanyag szart -
#74 "szvsz ezt a valósághű fizikát el is lehet felejteni"
El is kell, amíg az ember egy monitort bámul, és rugós műanyag pedálokat nyomkod. Meg kell találni az arany középutat, amit úgy hívnak: játszható (pl. MBWR). -
#73 A fene lehet, hogy nem,de én igen. -
#72 fene se tudta honnan van :) -
#71 Persze mert az a hivatalos oldalról van. -
#70 Húúúú!!!
A képek alapján nagyon jól néz ki!!
Már csak a demó,nameg a teljes kéne!! -
#69 másik jobb sry