3677
  • 12346
    há nem tom, én mindenféleképp hanyagolnám. ha nincs pénzem, nem próbálok meg pattogni, nem?:)
  • M@TriX
    nem kéne, de azért nem annyira rossz, vannak nála sokkal szarabbak is :)

de ha valakinek nincs pénze mondjuk egy MIts EVO-ra, akkor ez pénztárcakímlő LightEVO :)
  • 12346
    jaj...:) azt ne mondd, hogy neked kéne egy ilyen?:)
  • M@TriX
    azt mondod? részben igazad van, de...

• ÁjjLe BoBBi
    a lada szégyene...:\
    lada 1500 a király :)
  • M@TriX
    most az autók modellezésénél tartanak, még van hátra pár darab, amúgy mint ha visszaolvasol láthatod itt a hivatalos honlapjuk...
  • M@TriX
    talán olvass vissza
  • AlieN911
    hali.. mikor jelenik meg a game?
  • streeter
    Lehet hogy amiatt a kis vodka miatt ilyen bemozdult a kép. Annyi után kicsit nehézkes kétlábon állni :D
  • Duddits
    És ezt honnét tudod?
  • M@TriX
    hogy a "Motion Blur" effekt is meglegyen :)
  • streeter
    És azzal a pár üveg vodkával hajtották meg?????
  • M@TriX
    annyi hír van, hogy a valóságban meghajtottak egy új ladát, hogy tapasztalatokat szerezzenek...

• M@TriX
    nem nyomják...
  • Duddits
    Lehet, hogy oroszok már nagyba nyomják.... Az egyik tankos játékkal is ez a szitu....
  • Shan
    Nyugatra...bahhhhhh....
  • Lyan Kyj
    Ah, akkor még várni kell:((( Mondjuk, vhol olvastam, hogy szeptemberre ígérték régebben, remélem nem csúszik.....íííí, de jó játék is lesz!!
  • 12346
    a rendszer követelményt többnyire tudni vélik jóval a gémek megjelenése előtt is, szal nem jelent semmit.
  • Lyan Kyj
    Skacok, most kerestem rá google-ben, és már egy csomó oldalol (orosz) vannak kritikák, de leginkább az lepett meg, hogy már van RENDSZERKÖVETELMÉNY ismertető!!!! Akkor már lehet, h kint van, csak nem jött be nyugatra!!!
  • 12346
    légyszi minél többen kérdezzétek még meg, van-e valami hír, hátha ettől lesz:/
    ha van hír, úgyis idefirkantja valaki..
  • voxom
    na van már valami hír?
  • arty
    LOL
  • Zetorg
  • ÁjjLe BoBBi
    és ha ezt is olyan szar lesz irányítani mint az RBR-t ?
  • filamester
    ja ja biztos jó játék lesz!
    Alig várom én is hogy letölthessem!
  • mucius
    én már várom, hogy megtuningolhassam az 1,2-es zsigát :D
  • csm
    na van vmi hír?
  • M@TriX
    már írtam lentebb ez annyi, hogy a májusi PC.Games-ben benne voltak.
  • voxom
    PC ИГРЫ» (№ 5, май, 2005 г.)
    ezt nem tudja valaki lefordítani?
  • M@TriX
    kinnt vannak az E3-on is majd várom az anyagot...
  • voxom
    akinek meg nem tetszik annak nem kell nézni:)
  • voxom
    nem értem mért fikázzák egy csomóan szerintem elég jó
  • DarkCruiser
    az úttest és a többi kocsi messzirőli béna kinézete miatt műkinézetű sztem, télleg olyan mint egy ocska müanyag másolat :D
  • streeter
    Én is. Főleg grafika meg modellezés terén. Textúra még kicsit csillog meg nem teljesen életszerű, de remélem kijavítják, ha nem is a demoig de a véglegesig.
  • M@TriX
    azért annyira nem 0 az a fizika, lásd kéziféles forduló. azért nem egy CRC de majd meglátjuk mi lesz belőle.
    azért én biztatónak látom a helyzetet.
  • _Neo
    ha nem is szimulátor lesz, csak arcade, akkor is nagyokat lehet majd vele baromkodni... :) de ha valós lada fizkát akarsz add el a géped és vegyél egy vfts-t. B)
  • streeter
    Még a videó alapján a kocsi fizikája egyenlő a nullával. Remélem lesz ez jobb is.
  • Istencsászár
    hú de állat lesz ,grafika szép még láccik nincskész de már most ütős ha irányitást nemba**k el akkor fasza kis gém lesz
  • M@TriX
    a város szerintem nagyon jó csak az autókkal van egy kis probléma, talán túl plasztikok? nemtom, de még úgyis elég ideő lesz a fejlesztésre...
  • M@TriX
    Новое видео, azaz új videó :)
    [apro]érdemes megpillantani...