3677
-
#268 há nem tom, én mindenféleképp hanyagolnám. ha nincs pénzem, nem próbálok meg pattogni, nem?:) -
#267 nem kéne, de azért nem annyira rossz, vannak nála sokkal szarabbak is :)
de ha valakinek nincs pénze mondjuk egy MIts EVO-ra, akkor ez pénztárcakímlő LightEVO :) -
#266 jaj...:) azt ne mondd, hogy neked kéne egy ilyen?:) -
#265 azt mondod? részben igazad van, de...
-
#264 a lada szégyene...:\
lada 1500 a király :) -
#263 most az autók modellezésénél tartanak, még van hátra pár darab, amúgy mint ha visszaolvasol láthatod itt a hivatalos honlapjuk... -
#262 talán olvass vissza -
#261 hali.. mikor jelenik meg a game? -
#260 Lehet hogy amiatt a kis vodka miatt ilyen bemozdult a kép. Annyi után kicsit nehézkes kétlábon állni :D -
#259 És ezt honnét tudod? -
#258 hogy a "Motion Blur" effekt is meglegyen :) -
#257 És azzal a pár üveg vodkával hajtották meg????? -
#256 annyi hír van, hogy a valóságban meghajtottak egy új ladát, hogy tapasztalatokat szerezzenek...
-
#255 nem nyomják... -
#254 Lehet, hogy oroszok már nagyba nyomják.... Az egyik tankos játékkal is ez a szitu.... -
#253 Nyugatra...bahhhhhh.... -
Lyan Kyj #252 Ah, akkor még várni kell:((( Mondjuk, vhol olvastam, hogy szeptemberre ígérték régebben, remélem nem csúszik.....íííí, de jó játék is lesz!! -
#251 a rendszer követelményt többnyire tudni vélik jóval a gémek megjelenése előtt is, szal nem jelent semmit. -
Lyan Kyj #250 Skacok, most kerestem rá google-ben, és már egy csomó oldalol (orosz) vannak kritikák, de leginkább az lepett meg, hogy már van RENDSZERKÖVETELMÉNY ismertető!!!! Akkor már lehet, h kint van, csak nem jött be nyugatra!!! -
#249 légyszi minél többen kérdezzétek még meg, van-e valami hír, hátha ettől lesz:/
ha van hír, úgyis idefirkantja valaki.. -
#248 na van már valami hír? -
#247 LOL -
#246 -
#245 és ha ezt is olyan szar lesz irányítani mint az RBR-t ? -
#244 ja ja biztos jó játék lesz!
Alig várom én is hogy letölthessem! -
#243 én már várom, hogy megtuningolhassam az 1,2-es zsigát :D -
#242 na van vmi hír? -
#241 már írtam lentebb ez annyi, hogy a májusi PC.Games-ben benne voltak. -
#240 PC ИГРЫ» (№ 5, май, 2005 г.)
ezt nem tudja valaki lefordítani? -
#239 kinnt vannak az E3-on is majd várom az anyagot... -
#238 akinek meg nem tetszik annak nem kell nézni:)
-
#237 nem értem mért fikázzák egy csomóan szerintem elég jó -
DarkCruiser #236 az úttest és a többi kocsi messzirőli béna kinézete miatt műkinézetű sztem, télleg olyan mint egy ocska müanyag másolat :D -
#235 Én is. Főleg grafika meg modellezés terén. Textúra még kicsit csillog meg nem teljesen életszerű, de remélem kijavítják, ha nem is a demoig de a véglegesig. -
#234 azért annyira nem 0 az a fizika, lásd kéziféles forduló. azért nem egy CRC de majd meglátjuk mi lesz belőle.
azért én biztatónak látom a helyzetet. -
#233 ha nem is szimulátor lesz, csak arcade, akkor is nagyokat lehet majd vele baromkodni... :) de ha valós lada fizkát akarsz add el a géped és vegyél egy vfts-t. B) -
#232 Még a videó alapján a kocsi fizikája egyenlő a nullával. Remélem lesz ez jobb is. -
#231 hú de állat lesz ,grafika szép még láccik nincskész de már most ütős ha irányitást nemba**k el akkor fasza kis gém lesz -
#230 a város szerintem nagyon jó csak az autókkal van egy kis probléma, talán túl plasztikok? nemtom, de még úgyis elég ideő lesz a fejlesztésre... -
#229 Новое видео, azaz új videó :)
[apro]érdemes megpillantani...