Techno

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Members of Mayday - Soundtropolis
Narcotic Syntax
a nagy trance mágus éppen techno-t tölt tölem <#vigyor>

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Nh Shevits
Tomcraft Live @ DefQon One (06-14-2003)
2. track? még mindig senki?

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Narcotic Syntax
schranz? mi a FRANCZ? 😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

az hatalmas Cd....egyik kedvencem hawtintól....
de tegnap észrevettem a topic alcímét : Techno Schranz :S

keep it minimal

Narcotic Syntax
plastikman - consumed

akik értik a minimal technot...

Narcotic Syntax
dc?😄

Mhonolink az jó, jókis monoton technot játszik😊)

keep it minimal

Mhonolink - Roll Up

marco nastic & valentino kanzyani - kittara sound

Hell & Heil - P.D.D.

keep it minimal

JAST
Maximum Punishment vol 7

Nh Shevits
remélem nem vagyok rossz topicban. szal:
Tomcraft Live @ DefQon One (06-14-2003)

01 Huntemann - Disco Tech (Original Mix)
02 ID
03 Laurent Konrad - Spread Love
04 Huntemann - Disco Tech (Monika Kruse Remix)
05 Tube Tech - The End (Tribute To Palazzo)
06 DJ Remy & Roland Klinkenberg - Scrambled
07 ID
08 Priceless - Freak out & Foremost Poets - Moonraker (Acapella)
09 ID
10 Igor S - Boomerang (Igor S Mix)
11 Tom Ricx - Get Nasty (Main Mix)
12 Tomcraft - Loneliness (Benny Benassi Remix)

kettes szám címét tudná valaki? elég fontos lenne!
repeat: 2. szám!
köszi csocsi!

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Sziasztok, keresek egy 2001-es Techno zenét lemezen, ha esetleg tudtok valakit akinek megvan please írjatok a [email protected] címre, elõre is köszi. Az ep címe: Aural Emote - Second Thought (symb002) u.i.: 5000 Ft körül szánnék rá. Üdv.
Metro Dade - Lights Of Metro

keep it minimal

BADE
Valentino Kanzyani - Sala Boca - ezt nem tudja valaki elküldeni nekem?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Narcotic Syntax

Ramore
oké, ki fogom próbálni.

köszi!
JAST
nincs, de nem is kell hisz eccerûen csak tekergetni kell illetve dallamot írni vmint felépíteni a zenét és effektezni...

Ramore
Köszi! Ezek közül egyik sem magyar nyelvû, illetve nincsen hozzájuk magyarítás?
JAST
lol, techno zene készítõ progi... hehe vannak zeneszerkesztõk, a zene olyan lesz amilyenre csinálod. fruityloops és reason t ajánlom, de ha vársz pár hónapot akkor állítólag jön Tiesto nevével fémjelzett vadiúj program ami elég komoly program lesz.

Ramore
off
Tudna valaki ajánlani egy "egyszerû" netán magyarított techno zene készítõ progit?
on
mila69en
nekem is teccik<#eljen>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Members of Mayday - Team X-tream (original mix)
Falabu
Csumpi!

készítettem egy kis zenét, de még nincsen kész csak egy kics rész van meg belõle! A véleményeteket szeretném kikérni a zenérõl!

A link!!

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

robotnyk
Hakan Lidbo - Merzkunst
JAST
jaja 😄
ték idõ + #

Narcotic Syntax
hûû ez jo párositás 😊

JAST
budai & vic - jack in the base (marco nastic rmx)

Narcotic Syntax
na örülök h végre vkitöl visszajelzést kaptam és ráadásul pozitiv😄D
KÖSZI

Hát nem véletlen hogy felkerült.
Én is szoktam techno zenéket csinálni, itt letölthetõ néhány:
http://www.underspeed.atw.hu
Narcotic Syntax
biztos kéccer irtam be. a linkre kattintsatok 😊)

Narcotic Syntax

na most felteszek ide 2 jo barátom által alkotott techno zenét amely felkerült a hungarian techno only valogatásalbumra is. töltsétek le mer megéri 😊))

http://users.atw.hu/narcoticmuzik/zene/Maybe_Vs_ZRG_-_Recorder_(Maybe_Piano_Installation_Remix).mp3ez itt az

ENJOY!

VinylToy
Latin Brainbashers E.P - Latin Brainbashers E.P

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

JAST
Johannes Heil - The Seven Seals Of Revelation Chapter 2

mila69en
chris liebing-conan
chris liebing-basic implant

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Len Faki - Just Dance (Part1) /Figure/
naja<#idiota>
Tetsuo
Nem mind1! 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

és megint, mert nem Asche, hanem Achse
elcsesztem, szal: Johannes Heil - Die Eigene Asche (Heiko Laux RMX)
Johannes Heil - Heiko Laux
JAST
Dani: az eredeti volt a jó!

mila69en
<#eljen>

PResident Evil
egyik haverom szerver egy kis community-t és gyûjti az anyagokat netre... lehet csipegetni itt !

Narcotic Syntax
inkább meg se szolalok mer megin retroboy leszek 😄

mila69en
ezt letötöttem nem is olan ross

JAST
Silent Breed - Sync In 2005 remixes

én Jeff Millset nem nagyon hallgatok, de hogy Chris Liebing divattechnot játszon? Nem hinném, csak lehet, hogy a sok poké tette azzá. Szerintem õ tényleg igényes, változatos zenét játszik (a lehúzós zenétõl a darálásig) csak meg kell hallgatni egy-két erõsebb Maydayes settjét, v. néhány single számát (mint mondjuk az Analogon, Stigmata) nem mint Rush, aki szerintem csak egy showman. (bocs akit megsértettem, ez a véleményem)
JAST
Hydraulix 28