Techno

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
de télleg +még 1-et Purpose Maker-t asszem ezt is õ alapitotta
sztem majdnem az összem mixe a nevéhez mélto hejezést érne el
kár hogy ilyen sok emberbõ az irigység beszél mert az ö kedvencök nem akkora arc

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Tetsuo
pl a #107esen belinkelt zene, nemtom most mennyire divat 😊 de qrvaszar.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
Azt monnyuk én se értem hogy Chris Liebinget v Jeff Millset hogy lehet leszólni, jó divat lett a zenéjük de nem véletlenül.
Mindkettû kurvanagy mûvész. Sok mai elõadó sehol nincs hozzájuk..
Millsnek egy '95ös Tokyoi mixsze szvsz máig a legjobb 10között van.
Nem az UR volt az elsõ technokiadó, s Jeff Mills is onnan (a URból) jött.
Meg azér mert Juan Atkins kitalálta a "techno"t még nem azt jelenti h õ a lekjobb (imádom õt is) de pl Drexciya jobb.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

mikor kilépett az UR-bõl utánna már rögtön megalakította az AXIS-t!nem?
Nekem a underground records az az UREC..😊

keep it minimal

mila69en
én arra gondoltam(csak elmaratt 1 mondatom má fáratt vaok😊jeff mills is önáluk vot de 1991-be kilépet és má az underground recordná van
ennyi köze vam a UR-nek a UR-hez😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

PResident Evil
gyere MSN !

Narcotic Syntax
underground recordsnak mi köze az UR-hez?? Underground Resistance az egy detroiti techno kiado az urec az teljesen más. mindegy én se ismerek minden techno zenét szal biztos én is divatbol hallgatom.

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

PResident Evil
thx...

mila69en
lásukk csak ha jól t0m európába kisérleteztek vele elõször de eljut0tt az amcsikho ök egy kicsit modosították azt vissza kerûlt h0zzánk röviden

undergr0nd resistance talán:mad mike+a buzz goree jut igy hirtelen eszembe jah+asszem tölük vált ki az underground rec0rds is
1 sz0val hiába jösz nekem itt az<#idiota>dumáddal h0gy divat tekny0
miért is????
jah és egy szóva nem montam hogy ö lenne a techno isten rengeteg nagy arc van rajtuk kívûl
de ez a három ember+érdemli hogy halgassam😊

Narcotic Syntax
ha nem vagy divat teknös akkor nyilván tudod hogy honnan indult el a müfaj,mi az az underground resistance, esetleg 1-2 tresor kiadványt is ismersz.. és nem csak annyibol áll a techno szereteted h elmész egy ilyen buliba látod a jeff mills-t és akkor már ö a technoisten hanem ne adj isten hallottál már legalább 3-4 számárol.

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

mila69en
na ezen a kijelentésen azé elg0ndolk0dnék a helyedbe
arany0s a l0g0d<#idiota>

VinylToy
<#nezze> Te vagy aaaazzz!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

mila69en
hm..ezek szerin te tod miaz a divatteknyó emeséled nekem is?😊

VinylToy
Megjöttek a divatteknyósok 😞

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

PResident Evil
mondjuk tegnap úgy elkaptam a zenét, volt egy kis szívritmus zavarom :\

csum666
Monika Kruse Tha Best

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

mila69en
Chris Liebing<#worship>&Carl Cox&Jeff Mils&Umek forevermore ebben a sorrendben

ó sorry..!ezt a Milyen zenét hallgatsz?-ba akartam!

keep it minimal

Narcotic Syntax

Narcotic Syntax

VinylToy
Cave - Beyond (Promo Vinyl 2005)

Narcotic Syntax
aki még nem tudná:

"A Svans Fate a techno eggyik osattjy"

LOAL😛

ThePartyFace
Ez meg meg se jelent...hol lehetne hozzájutni? Vagattak promokat?

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Narcotic Syntax
ha ez az a push amelyik a universal nation cimü libabörös zenét készitette akkor az télleg nem techno.

JAST
azmeg mit keress itt? nem techno....

Push - electric eclipse original mix

keep it minimal

Oscar Mulero - Break the Rulez(DJ Hell&Richard Bartz remix)
hardcell-Female Voice (Marco Bailey And Redhead Remix)

keep it minimal

Collins & Behnam - U Make The Rules<#ravasz1>
PResident Evil
ezért büntipontot kapsz <#eplus2>

Narcotic Syntax
hmm az jo lehet <#idiota>

PResident Evil
Dave The Drummer - One Night In Hackney

torrente
Masters of Hardcore XVIII. Ez az igazi ultrabrutál hardcore-techno zene! Király vagyok hogy megszereztem! Már hiányzot egy kis hc!

Narcotic Syntax
üdvözlöK 😊)

<#integet2>
Udvözlöm minden technost.

T. Raumschmiere feat Miss Kittin - The Game Is Not Over
Laffite
nálam nem techno, inkább elektro, és ladytron, client, ilyesmi, nyugisabb, öregesebb... 😊

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

JAST
Sven Wittekind - Crash

nem épp techno, de muszály beírnom, naon jó: Depeche Mode - Enjoy The Silence (Sasha & Digweed mix)
JAST
maximum punishment vol 5

up

T. Raumschmiere - Rabaukendisko
Thomas P.Heckmann-Himmel Und Hoelle<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

keep it minimal

PResident Evil
<#wow2>
<#idiota>

JAST
Köszi! üzenem neki h itt van Beyer és vmi írtózatosan nagy zenét pakoltunk össze 😄

Narcotic Syntax
semmigáz most beszéltem Henrik-el telefonon és nagy nehezen de ö is megbocsát neked 😊

JAST
én kérek elnézést

JAST
bocsánat

Narcotic Syntax
Henrik .

JAST
Adam Beyer & Hendrik B - The Conversation

Narcotic Syntax
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>