430
Techno Schranz
-
vzoole #146 Hát nem véletlen hogy felkerült.
Én is szoktam techno zenéket csinálni, itt letölthető néhány:
http://www.underspeed.atw.hu -
#145 biztos kéccer irtam be. a linkre kattintsatok :)) -
na most felteszek ide 2 jo barátom által alkotott techno zenét amely felkerült a hungarian techno only valogatásalbumra is. töltsétek le mer megéri :)))
http://users.atw.hu/narcoticmuzik/zene/Maybe_Vs_ZRG_-_Recorder_(Maybe_Piano_Installation_Remix).mp3ez itt az
ENJOY! -
#143 Latin Brainbashers E.P - Latin Brainbashers E.P -
#142 Johannes Heil - The Seven Seals Of Revelation Chapter 2 -
#141 chris liebing-conan
chris liebing-basic implant
-
kiJJzu #140 Len Faki - Just Dance (Part1) /Figure/ -
neménvoltam #139 naja -
#138 Nem mind1! :) -
neménvoltam #137 és megint, mert nem Asche, hanem Achse -
neménvoltam #136 elcsesztem, szal: Johannes Heil - Die Eigene Asche (Heiko Laux RMX) -
neménvoltam #135 Johannes Heil - Heiko Laux -
#134 Dani: az eredeti volt a jó! -
#133 -
#132 egyik haverom szerver egy kis community-t és gyűjti az anyagokat netre... lehet csipegetni itt ! -
#131 inkább meg se szolalok mer megin retroboy leszek :D -
#130 ezt letötöttem nem is olan ross -
#129 Silent Breed - Sync In 2005 remixes -
neménvoltam #128 én Jeff Millset nem nagyon hallgatok, de hogy Chris Liebing divattechnot játszon? Nem hinném, csak lehet, hogy a sok poké tette azzá. Szerintem ő tényleg igényes, változatos zenét játszik (a lehúzós zenétől a darálásig) csak meg kell hallgatni egy-két erősebb Maydayes settjét, v. néhány single számát (mint mondjuk az Analogon, Stigmata) nem mint Rush, aki szerintem csak egy showman. (bocs akit megsértettem, ez a véleményem) -
#127 Hydraulix 28 -
#126 de télleg +még 1-et Purpose Maker-t asszem ezt is ő alapitotta
sztem majdnem az összem mixe a nevéhez mélto hejezést érne el
kár hogy ilyen sok emberbő az irigység beszél mert az ö kedvencök nem akkora arc -
#125 pl a #107esen belinkelt zene, nemtom most mennyire divat :) de qrvaszar. -
#124 Azt monnyuk én se értem hogy Chris Liebinget v Jeff Millset hogy lehet leszólni, jó divat lett a zenéjük de nem véletlenül.
Mindkettű kurvanagy művész. Sok mai előadó sehol nincs hozzájuk..
Millsnek egy '95ös Tokyoi mixsze szvsz máig a legjobb 10között van.
Nem az UR volt az első technokiadó, s Jeff Mills is onnan (a URból) jött.
Meg azér mert Juan Atkins kitalálta a "techno"t még nem azt jelenti h ő a lekjobb (imádom őt is) de pl Drexciya jobb.
-
involver #123 mikor kilépett az UR-ből utánna már rögtön megalakította az AXIS-t!nem?
Nekem a underground records az az UREC..:) -
#122 én arra gondoltam(csak elmaratt 1 mondatom má fáratt vaok:)jeff mills is önáluk vot de 1991-be kilépet és má az underground recordná van
ennyi köze vam a UR-nek a UR-hez:) -
#121 gyere MSN ! -
#120 underground recordsnak mi köze az UR-hez?? Underground Resistance az egy detroiti techno kiado az urec az teljesen más. mindegy én se ismerek minden techno zenét szal biztos én is divatbol hallgatom.
-
#119 thx... -
#118 lásukk csak ha jól t0m európába kisérleteztek vele először de eljut0tt az amcsikho ök egy kicsit modosították azt vissza kerűlt h0zzánk röviden
undergr0nd resistance talán:mad mike+a buzz goree jut igy hirtelen eszembe jah+asszem tölük vált ki az underground rec0rds is
1 sz0val hiába jösz nekem itt azdumáddal h0gy divat tekny0
miért is????
jah és egy szóva nem montam hogy ö lenne a techno isten rengeteg nagy arc van rajtuk kívűl
de ez a három ember+érdemli hogy halgassam:) -
#117 ha nem vagy divat teknös akkor nyilván tudod hogy honnan indult el a müfaj,mi az az underground resistance, esetleg 1-2 tresor kiadványt is ismersz.. és nem csak annyibol áll a techno szereteted h elmész egy ilyen buliba látod a jeff mills-t és akkor már ö a technoisten hanem ne adj isten hallottál már legalább 3-4 számárol. -
#116 na ezen a kijelentésen azé elg0ndolk0dnék a helyedbe
arany0s a l0g0d -
#115 Te vagy aaaazzz! -
#114 hm..ezek szerin te tod miaz a divatteknyó emeséled nekem is?:) -
#113 Megjöttek a divatteknyósok :( -
#112 mondjuk tegnap úgy elkaptam a zenét, volt egy kis szívritmus zavarom :\ -
#111 Monika Kruse Tha Best -
#110 Chris Liebing&Carl Cox&Jeff Mils&Umek forevermore ebben a sorrendben -
involver #109 ó sorry..!ezt a Milyen zenét hallgatsz?-ba akartam! -
#108 na talán most -
#107 nesztek flesss zene :D