Techno
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
johannes_heil_feat_marcellus_nealy_-_the_world
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
keep it minimal
Már készülõdik a dolog....
Mayday
Nehh erre a partyra kiváncsi leszek!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Adam Beyer & Henrik B. - Rockoon
Monika Kruse, Adam Beyer, Timo Maas - Von Tanz bis Schranz
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Luke Slater istenkirály lehet!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
keep it minimal
tiga and zyntherius - sunglasses at night
léccives inkább sima számcimeket, ep-ket, lemezeket irkaljatok.
köszönöm
már készülök szilveszterre 😊
Dance,Trance,Hardtrance,House,Hardhouse,Drum "n" Bass,Techno,Hardtechno,Hardcore,Hardstyle...
Andreas Kremer - Everybody speaks(A1)
Andreas Kremer - Pussy mix(B1)
Andrew Wooden - Hitchhiker(The Entity Mix)
DJ Amok - Shock therapy
Hardtrax - Boese
Leo Laker - Criminal mind
Marco Remus - Indian beast
O.B.I. - Friss oder stirb
Robert Natus - Der dialog(A2)
Robert Natus - Flinch
Robert Natus - Labelcode
Robert Natus - Life in India(A1)
Robert Natus - Media envelope
Robert Natus - Psycho output(A2)
Robert Natus - Reaktionsvermögen(A2)
Robert Natus - Unus pro multi(A1)
Robert Natus - Verluste(A1)
Robert Natus - Verluste(A2)
Robert Natus - Vitamalz
Robert Natus & Sven Wittekind - Heroes of the future
Skarabex - Daivonex
Skarabex - Morphogenetix
Skarabex - X-Clock
Skarabex - Xebaraks(Remix)
Sven Wittekind - Afrofeet
Sven Wittekind - Art of perception
Sven Wittekind - Braindead(A1)
Sven Wittekind - Butan
Sven Wittekind - Detune
Sven Wittekind - Distorted energy(A1)
Sven Wittekind - Grabkammer(Dietmar Pier Remix)
Sven Wittekind - Krone der Schöpfung(B2)
Sven Wittekind - No fear of death(B1)
Sven Wittekind - Overdose (DJ Amok Remix)
Sven Wittekind - Pleasure & pain
Sven Wittekind - Whistle(B1)
Sven Wittekind & Robert Natus - Bastards on the move
Sven Wittekind & Robert Natus - Bounce (Original B1)
Takaaki Itoh - In the roots
Takaaki Itoh - Insistence
Takaaki Itoh - Pot
Takaaki Itoh - Rodeo
Takaaki Itoh - Step to makin
Takaaki Itoh - Two way(A1)
Thomas Pogadl & Andreas Kramer - Rauferei
Twill - Immoral
Twill - Pixilated
bocs ha kicsit hosszú lett a lista...😊
Bár most voltam Hyperen és ezektõl az emberektõl nagyon mást vártam, szerintem lehetett volna jobb is. Hyper meg divat lett, nincs meg az igazi hangulat ami egy ilyen bulira kell. Most szombaton meg voltam Jeff Mills-en és bár kevés ember volt(biztos azért mert nemvolt <#gun>#gun> DJ RUSH), de iszonyat egy buli volt, hangerõ ottvolt a topon az emberek is normálisak voltak(nemvoltak ilyen 14-15 éves bogyóhuszár törpök), a zene király volt. Azt sajnáltam egyedül, hogy a bulinak 5-kor vége lett. De mindet összevetve buliztam egy jót.
Cave - Maghdalena
Adam Beyer & Henrik B - Identify yourself (Gaetano Parisio rmx)
Amugy mindig jókat röhögök amikor a Scooter azt vallja magáról hogy õk techno-t játszanak...azt se tudják miaz<#nyes>#nyes>
Jah és a magyar megfelelõjökkel néztem 1 riportot még tavaly... az új albumról faggatták õket...erre az egyik izetlen barom közli hogy a mostani album nemlett olyan kõkemény techno...a marha...mintha a régieknek köze lett volna hozzá <#falbav>#falbav>
E.Gy.B.E. Airsoft Team
keep it minimal
hülye ez az ember 😄
számomra ez a TECHNO!
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
keep it minimal
keep it minimal