430
Techno Schranz
-
#349 Lehet hogy neked erősebb apukád van vagy több haverod, esetleg nagyobbak a golyóid, de azt tudnod kell, hogy ebben a narkósnak teljes mértékben igaza van.
A Mo-n olyan nagyratartott Rush lehet hogy kielégíti teljesen az igényeidet, ezt nem is vonom kétségbe, de pl. Jeff Mills közelébe sem fog érni soha.
-
#348 ugyan...
ki nem szarja le a véleményed most mégis?
azt hiszed hogy idejössz és te leszel aki nagyon megmondja? felejtsd már ezt el...
a véleményed le lehet írni de nem ilyen keretek közt mint ahogy azt megtetted! -
Hackman #347 www.kpfun.try.hu/naonjo.mp3
Sziasztok!!!Légyszike!!!Nincs meg valakinek ez a szám?Ezt az egyik haverom szedte fel mobillal a Budapest Parádén és nagyon tetszik ez a zene!Ha valakinek megvan akkor az elküldhetné nekem erre az email címre:[email protected]
Előre is köszike! Peti -
nemtom télleg kicsit felindulásbol irtam az egészet de teljesen egyetértek magammal..
mindegy leszarom, azokat is akiknek csak a 150 bpm jelenti a zenei kielégültséget..
csak sajnalom h amikor ilyen nagy nevek jöttek el mint Feos, vagy Mills, vagy akár Advent akkor egy középkategoriás rush fog ilyen nagy örömet okozni a 'hozzáértö' többségnek.
-
#345 az ilyen kijelentésekkel is óvatosan...csak úgy mondom!
-
#344 én majdnem meg is haltam... -
ööö leccives ovatosan a kijelentéseiddel, lefogadom h te még azt se tudtad h mifán terem a techno amikor én már azt hallgattam..
elmondom neked mi az igazi techno.. amit Jeff Mills játszott, vagy amit Pascal Feos.. ezek mind pofánröhöghetik rusht. rush csak az olyan tini droidoknak jön be mint amilyen te is lehetsz..
ennyi:D
én a technorol és annak alakulásárol szivesen eldumalok, de csak az ahhoz hozzáértökkel.
-
#342 akko nemnekedvalo a techno!!! -
én rushnál indultam haza, pedig addig még elég normalis zenék mentek.. -
#340 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
mekkoravolt rush bonuson
asszittem meghalok:xD -
#339 RÁÁSSS -.- -
neménvoltam #338 jól emléxem amúgy, hogy letolta Ellen Allien & Apparat-tól a Metricet? -
neménvoltam #337 igen, egy bizonyos ideig nekem is feltűnt, hogy senkinél nincs fényrúd, senki nem fújja a sípot, és télleg láttam azokat a tiszta mosolyokat, csak aztán megjelent csomó olyan arc, akire nem nagyon vágytam:| -
kibaszott komooly volt carl craig.. sztem az emberek épphogy kurva jo arcok voltak, mindenki mosolygott, tancolt.. mondjuk én ennyire talán még sose borultam meg mint most, lehet emiatt vagyok ilyen jo véleményen.. -
neménvoltam #335 tegnap sikerült eljutnom Carl Craig-re hmm... fenomenális, kár hogy ilyen tapló emberekkel rég találkoztam mint akik ott voltak -
#334 valszeg ottleszünk, johaver is fog játszani.. (maybe) amugy a partyhimnuszát is ö gyártotta.. -
#333 Aki még nemtudná I. Magyar Technofesztivál. de remélem tudjátok, mindenkinek kötelező!!!!
A magyar TECHNO életért!!!!
UI: Kedves stream man , tudod az úgy van hogy a techno nem feltétlenül jár a drogokkal(szerintem), lehet azt amúgyis élvezni(pl 1 üveg johnnie mindent megold:D) és aki azzal élvezi ő dolga egyszer úgyis abbahaggya! Ez a beszólás meg téged minősít, szal mosd meg inkább a hajad!!! -
#332 Techno 4ever! -
neménvoltam #330 én kérek elnézést -
#328 -
#327 a jo kurvaanyádat te hinárhaju ! -
_Vegeta_ #326 Egy magyar ertelmisegit hallottunk! Tapsoljuk meg szepen! :P -
#325 -
#323 Richie Hawtin -
#322 No comment :D
http://rockvstechno.uw.hu/ -
FRee2 #321 http://bestmusic.uw.hu
Minden ami zene, érdemes megnézni ! -
#320 A TecHnO a JövÖ zenÉje
Az NgoHt a JövŐ partIa
éS a TechNosoK a jöVő emBereI
csak ennyi:D -
#319 vki kashmir szombaton???????? -
viizo #318 Csak tudnám, mi köze van James Holden-nek a techno-hoz :)
Kivi leszek hogy a bulin most Igorék lesznek lájtosabbak vagy Holden lesz keményebb.. -
neménvoltam #317
hmmm... -
mixing #316 http://mixing.try.hu
Hatalmas, folyamatosan bővülő mix gyűjtemény, legújabb mixek a legjobb külföldi DJ-k től, minden stílusan.
Az oldalhoz tartozó PARTNER DJ-K:
DJ MUTE
JOHN HETMOND
MANGoA
TAKÁCS
JAMES MAX
RIPY_X
DJ ROBEE
HIGH ILLUSION
ELEKTROCELL
BEN D.
DAVE DEE
RUFY
DJ MITA
TRAVELTECH
MESTERHÁZY
STREAKO
DJ PRYES
DJ FLU
SAMPLER JR
TYLERDURDEN
JEAN TREVOR
BOLDI
DJ THIRST
http://mixing.try.hu -
forzajuve #315 érdekes...
valszeg ez az
le is szedem gyorsan, kiváncsi vagyok milyen. bár ha a Mezzon nyomatták olyan durva nem lehet (sajna) -
Daza500 #314 Néhány hete néztem a Mezzo csatornát a TV-ben, és mit látok:
Hatalmas zeneakadémia-terem, jelentős létszámú közönséggel.
A zenekar se volt kicsi, szinte az összes ismert hangszer ott szólt.
Közben meg valahonnét minimal-techno ütem...
Kérdem én...mi ez ?
Aztán a kamera kicsit odébb fordul...
Nem túl messzebb nagy pult, rajta szintetizátor, keverő, lemezjátszó,
és aki mindezt üzemelteti Technics fejhallgatóval a fején, nem más, mint Jeff Mills.
Bár nem nagyon illett a képbe, ráadásul akkor hallottam először így a techno zenét, de mindenesetre tetszett.
Kinek mi a véleménye a komolyzene + techno vegyítéséről ?
Esetleg lehet valahonnét track-eket szerezni ? -
neménvoltam #313 looooooool hülye:DDDDDD -
sven vs richie :DDDDDDDDDDDD -
#311 01-mauro_picotto-dinosaur-vinyl-pow.mp3
02-mauro_picotto-aria-vinyl-pow.mp3
03-mauro_picotto-goldking-vinyl-pow.mp3
04-mauro_picotto-winter_games-vinyl-pow.mp3
05-mauro_picotto-caracas-vinyl-pow.mp3
06-mauro_picotto-meganite-vinyl-pow.mp3 -
neménvoltam #310 ON:
Alexander Kowalski - Oxygen
dönöjűű -
neménvoltam #309 ezt most találtam:)
-
#308 :) akkor jól jártál,
de nem tom hogy nálunk van-e ilyen, de remélem van. -
#307 nemtudom de nállunk ami van ott van ilyan bolt és nem is drága
én a kabátomat nyomattam át és megakarták utána venni a 3 ezer forintos kabátomat 12k-ért:D ugyhogy szerintem jol sikerült csak már egy kicsit kiöregedett:((((