BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ott nem az íróasztalon van a gomb ami kinyitja?
De lehet az más...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Frank99
sztem simán "E" volt...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

... a rácsos üvegablakot nem tudom eltávolitani....😊
MerlinW
Telekinézis..😊
(bár nekem anélkül is sikerült valahogy, de már nem emlékszem...)

[merlinw.org]

Megvannak, beraktam, de a nitrót nem tudom kivenni a rácsos rekeszbõl..... az a kérdésem hogy kell....
MerlinW
1db Nitroglicerin Kyburz's office -ban van

2db kanna ionic gel:
- Egyik Hephaestus core area-tól balra le a lépcsõn és ott asszem valamelyik ládánál
- Másik Gatherer's Garden-nél továbmész Geothermal Control fele, majd fel a lépcsõn.

4db R-34: big daddy-kbõl, le kell ölni õket)

Mindhárom alkatrészt berakod az EMP-be, felveszed és onnatól mutatja a nyil merre.

[merlinw.org]

Merlin tudnál segiteni?!
nekem is megvan minden az emp-hez csak a nitrót nem tudom hogy kell kivenni a helyérõl..... please help?
MerlinW
legvilágosabb része Neptun és a Market, többi egyre sötétebb

[merlinw.org]

amugy a játék végig ilyan sötét komor végig?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

hakli!
nekem is megvan minden az emp-hez csak a nitrót nem tudom hogy kell kivenni a helyérõl..... valaki esetleg tudna segiteni ?
MerlinW
Ha minden megvan, fel tudod venni, és a helyére tenni (nyíl mutatja hova)
3 összetevõ kell, Goals menü írja.

[merlinw.org]

Alwares
Nem tudom tart e itt már valaki, de én most itt az EMP bombánál már mindent összeszedtem és mégse tudok semmit csinálni vele. Valami ötlet?

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Voltan
Éppenséggel neki lehet esni, de mi értelme? Az egész játék esszenciáját adják a magnószalagok, a hangosbeszélõn idõnként érkezõ reklámok, a Splicerek és a Little Sister-ek szövegei ezek nélkül semmit nem lehet érteni a ragyogó történetbõl, ráadásul a hangulat is veszít legalább 20 százalékot, szerintem.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

MerlinW
Nope

[merlinw.org]

Wanted
Sziasztok!
A videók alatti feliratok elcsúszására nincs megoldás?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Lobsterman
Jó. Igaz ami igaz. Kalandjáték az a Monkey Island, de akkor FPS kaland elemekkel. Lényeg mi lényeg ez akkor sem egy egyszerû kulcskeresõs-zombihentelõs játék mint azt beast kollega mondta, hanem annál azért több. Egy Quake4-nek bátran neki lehet állni angoltudás nélkül. Ennek nem, és ezt mi sem mutatja jobban mint hogy ott van a térkép, ott van a képernyõ tetején a nyíl és az emberek mégsem képesek mások segítsége nélkül még az elsõ pár pályát sem végigjátszani.

wedge31
Ne alacsonyitsuk le a kalandjátékokat egy fps szintjére mert ez bizony az de az igaz hogy nyelvtudás nélkül még egy agyatlan hent játékban is el lehet akadni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

BEAST
Ez leginkabb az angol tudas hianyanak tudhato be, ha valaki ismerne a nyelvet es elakadna, tegyuk fel meg csak nem is lusta akkor keres egy angol vegigjatszast,vagy ami meg egyszerubb, ott vannak az ingame hintek, mivel nem igazan teszik ezt, marad hogy eleve nem megy az angol nekik 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lobsterman
hát úgy néz ki nem, mert már a második pályát nem képesek megcsinálni az emberek

BEAST
Kb annyira kalandjatek mint barmelyik masik fps xD ... egyszeru "zombihent", "talald meg a kulcsot" kuldetesekkel

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lobsterman
Na jó most lehet hogy velem van baj, de baromira nem értem az embereket. Vagy semmit nem tudnak angolul, és úgy próbálnak játszani, aminek az a vége hogy mindent ami nem öléssel kapcsolatos itt kérdeznek meg, vagy nem tudnak követni nyilakat, és vagy ezerszer megkérdezi mindenki ugyanazt. Kiábrándító. Ez félig kalandjáték emberek! Nem shoot-em up!

MerlinW
Kinek a mûve a topikbanner?

[merlinw.org]

Tatyla
#10096,lol olvass már vissza...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Törölt felhasználó
Ott akadtam el én is. Klorofil kell 7 db. nekem 5 van eddig, de a Farmers market részé nem találok többet.
Hol lesz a maradék kettõ?
Frank99
gondolom a Vistát megvetted, meg a Bioshockot is....
mert ebben az esetben fordulhatsz a supporthoz....

hali!amikor 7 enzint a méhektöl osszegyüjtök utána telefonhoz mutat a nyil de nem csinál semmit !
mit kell ott?segitsetekkkkkk VALAKIIIIIIi
és utánna hova kell menni mert megcsináltam amit kellett és utánna átmentem a másik pincés helyiségbe ahol a borok vannak na ott kell tovább menni vagy visszafele kell menni???

Tatyla
na épp most értem a végére a jó befejezéssel,kellemes élmény volt az egész játék végig,nem laposodott el soha és a játékidötartamra sincs semmi panasz,az év eddigi legjobb fps-e...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
enginer gépnél kell csinálnod egy cuccot,quest leirásban benne van a neve...

Beowulf
Nekem akkor csinálta ezt mikor nem volt feltelepítve a legújabb videókártya driver...
Esetleg nem ez a problémád?
ez kimaradt...<#vigyor3>

hali!amikor 7 enzint a méhektöl osszegyüjtök utána telefonhoz mutat a nyil de nem csinál semmit !
mit kell ott?segitsetekkkkkk
Beowulf
Nekem akkor csinálta ezt mikor nem volt feltelepítve a legújabb videókártya driver...
Esetleg nem ez a problémád?

Törölt felhasználó
Mennyi van nála? Nekem még 2 hiányzik.
Naálatok is lassan tölti be az elsõ pályát?
Frank99
nincs 10.000. töröltem :-)))

Ha van a játék lemezén egy olyan fájl hogy AMD Dual Core timing fix, akkor talán azt próbáld meg rátenni.

Meklood

dante3
Pentium 4 Model 820 Dual Core

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Srácok, ezt valaki esetleg elkezdte már fordítani? Én inkább megvárnám magyarul, ugy még értenék is belöle valamit.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Eagle16
Pedig az jó neki, többen is tolják 7300Gt-vel.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

wedge31
Ez az üzlet szivasuk az usert ugyis hagyja magát.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

vazze vista alatt akadt a játék már low on sem ment valami hudejol, xp n meg high ben majdnemhogycsak tökéltesen megy, alég gáz ez a vistának, ezekután mi értelme fenn hagyni ha a játékok sokkal lasabbak alatta, a dx 10 nemér enyit..

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

dante3
SaveGame mappa kell

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Egy Ilyen mappát hozz Létre "SaveGames" És oda rakd be.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Eagle16
Nem, SaveGames a helyes, megnéztem

Eagle16
kell egy mappa még, asszem hogy SAVEGAME

KlinikaHUN
kösziii,de sajna nem találom hova tenné
a doc/settings bishock mappába hiába teszem nem látja a game,kell valahova egy save mappa?

De az a gáz hogy nincs is kiirva hogy hack meg a v betû se jelenik meg.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

wesker24
Oda ha jól tudom nem is kell kód elég csak meghackelni és máris kinyilik az ajtó !!
Csáó.Hol találok a Surgery suzobában vagyok és ott van egy ajto de csak keypad azaz koddal lehet bejutni de a kódót sehol se találom.Valaki Tud segiteni????

robotnyk
de, fõleg elsõre fájt, pláne hogy a csuklójára céloz.