13397
  • a_n_d_r_e_w
    Jó játék/nem jó játék témához:
    Utóbbi időben eléggé finnyásan állokm a játékokhoz, szinte mindig húzom a számat, de lehet csak azért, mert tényleg nem az igaziak :)
    Újságértékelésekből következtetést levonni viszont marhaság, hol a pénz hajtja őket, hol a hozzánemértés, de egyébként csapnivaló játékokat képesek az egekbe dícsérni.

Viszont ami a lényeg: Van pár bajom a játékkal (pl a motorválasztás - szerintem egy feljavított doom3 motor is lett volna ilyen szép, cserébe elfutna kövületnek számító konfigokon is; a másik meg a respawn - kevés ennél idegesítőbb dologgkal találkoztam és 10 éve azt várom mikor növik már ki), de az egyetlen igazán komoly bajom az
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    igazi big daddy fíling elmaradása a végén. Azt nagyon sajnáltam, reméltem valami nagy robosztus gyilkológép leszek, de maradtam ugyanaz a "vézna" jóember, csak kaptam egy látóteret beszűkítő sisakot
    Ezt nagyon sajnáltam, valahogy úgy érzem a végére nem maradt elég idő.

Ellenben rengeteg dolog nagyon tetszett, és ez nálam ritkaság manapság :) A hangulat annak ellenére lebilincselő, hogy a játék erősen repetitív és kicsit elnyújtott is :) Kedvencem, ami szerintem tökéletesen adja az a beteg érzést, amiről a játék szól, az Fort Frolic és ezen belül is Sander Cohen. Valahogy sosem tudtam bántani az öreget :D

Szóval abszolút pozitív a véleményem, mégha most ezen a kommenten nem is igazán látszik :)
  • PunkZoli
    megy az feljebb is... csak szeretem ha nem húzódik fordulásnál
  • IgH
    Te milyen beállításokkal tolod?
  • rcsaby
    Farmer's Market paján én is elakedtam.Már mindent végigjártam valami még hiányzik.
  • Casper007
    Köszönöm. :D
  • AntiHero
    vedd lejebb graffot.
  • Cash23
    hello valamiért kilép amikor betölti a Medical Pavilion pályát nem tudjátok miért lehet ez?
  • Klemice
    patch hogy oldja meg azt a problémát ami telepítésnél merül fel
    mármint a patchet a játékhoz rakod fel de akkorra már feltetted
    vagy rosszul tudom akkor bocsánat nehogy le legyek szólva mint csomó game meg sorozat topicban a sok nagyokos által
  • grebber
    Elvileg lesz majd patch amivel eltünik ez az 5 szöri telepitéses szarság! Vagy lehet ez is csak marketingduma volt hogy mindeki fellélegzik és hurrá akkor mégis megvesszük azt majd szarnak kiadni :D

• TIBI
    #10713-ban linkeltem be egy végigjátszást, abban megtalálod!
  • impala
    gyerek pampog, hogy kell.
    mijaza aktiválás?
    mi az, hogy kétszer?
    miért mondják neked, hogy ezzel elkéstél? :))

még nem kizárt, hogy üzletelünk.
  • Seth
    és ilyen gépen 7600-zal csak low-on megy, na persze
  • PunkZoli
    hazudok... c2d 6400 , 2giga ram...bye
  • Casper007
    Most a Market pályán járok, ahol hét nektáros üvegcsét kell összegyűjteni, vagy valami hasonlót. Hat darab már megvan , de a hetediket sehogysem találom. Valaki le tudná írni az üvegcsék helyét? Köszi.
  • tibiszabo
    KÖSZ az infot
  • guruzone
    a geforce 7600hoz kapcsolódóan: nekem d945-ös dual procim van, 1 gb 667-es ddr2-es memóval, kiválóan fut a bioshock és az airborne is
  • AntiHero
    csapkod meg az a csavarkulccsal azt ahol a kislányok mászkálnak::)
  • Magnum PI
    Mi volt ilyen vicces? Honnan tudjam én hogy nem-e kell live-on keresztül csinálni valamit. Azért kösz! ( nekem nincs Xboxom )
  • tibiszabo
    sziasztok!!
    elakadtam a POINT PROMÉTHEUS pályán már minden részt bejártam az utmutato nyil visszavezet egy nagy terembe ahol egy nagy gömb szerüség log lefelé fentröl van egy lift muzeum állomás van felé irva de nem müködik és ott van a lyuk a falon ahol bemásznak a kislányok és az most arany szinben világit de hiába megyek a piros csilagghoz nem tudom mit kell csinálni
    help!!
  • buldozer99
    nem
  • Magnum PI
    Nem tudja valaki hogy Xbox esetén kell-e a net a játékhoz?
  • gyuri12
    te hazudsz, 7600-on állítólag tökéletesen megy:O
    ( vagy nincs memóriád,és procid?)
  • urbi
    Sziasztok.valaki segitsen már nekem,internet nélkül,hogy kell feltelepiteni a játékot?
  • Seth
    ugyan, sima 6600-al tolom, tökéletesen játszahtó
  • Magnum PI
    Van a dobozba egy key amit első indításnál be kell írni. Csatlakozik valahova és utánna azt mondja ok, start. Ennyi volt a regisztrálás. Ezt megcsináltam Vistán, majd XP-n mert csak itt működött a fovfix. Ennyi.

[email protected]

ha érdekelne a dolog
  • PunkZoli
    kevés lesz sajna nekie..mert nekem 7600am van és szintén mohával is próbáltam , a bio lowon 30al fut... ok fut, nem multi gám, de kár érte, mert nagyonszép...
  • PunkZoli
    akkor te hol aktiváltad? mert steamre beirod a serialt akkor az örökre ottmarad a letöltések között
    ...viszont ha nincs én megvenném..ergo ne regeld be, majd a többit megbeszéljük, ha még áll
  • Magnum PI
    Mi az hogy steamen volt aktiválva? Ez dobozos nem steames cucc!
  • Prince23
    Hát ha a hangulat az ütőkártyája, akkor az csak jó lehet. Gondolom nem csak te vagy ezzel. Valszeg megszerzem...
    amúgy 7300GT, 1GB ram elég neki? SM3-as karim ban... de az Airborne szaggatott, de csak akkor mikor 20-an jöttek rám, nem tom, h itt h van a BS-ban.
    Te/Ti talán tudjátok.
  • Seth
    a HANGULAT
  • Prince23
    Én nézegettem a bioshock képeit, de valahogy nem igazán fogott meg, pedig mindenki dícséri meg minden. Úgy vagyok ezzel a játékkal, h "se vele se nélküle". inkább: nem tudom eldönteni, h megéri-e?
    Kérdem én: mi ebben a jó??
  • PunkZoli
    spoilert plíz a megfelelő formájában majd! :) szeretném végigvinni :)
  • PunkZoli
    lol, steamen volt aktiválva??? akkor kb használhatatlan :)
  • rémrendescrysis
    És mi a harmadik befejezés mert a FAQ szerint 3 van.
  • DarkSector
    Youtube-on nézzed meg...
    Bioshock ending-re keress rá
  • rémrendescrysis
    Valaki spoilerbe meg tudná mondani mi a rossz befejezése a játéknak?
    Mert nem szeretném emiatt újrakezdeni a játékot.
  • Magnum PI
    Hátha valakinek még kellene a polcra vagy valami :)
  • DarkSector
    Ezt kb 2-hete kellett volna hirdetned...
  • Magnum PI
    Eredeti Bioshock ELADÓ: 2x volt aktiválva ( 5.000Ft ).
  • Ron Ragm
    A játék célja hogy szórakoztató legyen
    Minél szórakoztatóbb, annál nagyobb pontszámot kap
    Vagy én gondolom rosszul?