13397
  • impala
    azt sem állítom, hogy okosan csináltam :) valaki rábeszélt erre, én meg elfogadtam.
    most biztos meg tudtok nyugtatni, mekkora hülye vagyok ezzel az x1650-el, amit tegnap vettem(6600gt volt az alternatíva)
    a gyereknél mindenesetre az öröm játszik, hogy megy minden.
  • impala
    azért az több, mint másfél éve volt, és vadi újan akkor ezt nem lehetett olcsóbban megkapni. alaposan körülnéztem a Depon.

a lényeg, hogy feleslegessé vált szegénykém.
  • Snecie Smicie
  • stirlic
    ziasztok !
    A játék indításakor a gramofonos logo után a következő üzenetet kapom mi lehet a gond?
    "A "0x10b94470" címen található utasítás a "0x00000000" memóriacímre hivatkozott, A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read."
    Help me !
  • grebber
    HL2-be nekem csak az tetszett hogy azóta sincs és szerintem nem is lesz soha olyan jól optimalizált játék.
  • Alwares
    Hát nem tudom. Itt fikázza mindenki, mikor rég nem volt ilyen játék, ami ennyire jól össze lett volna rakva... Közben ott a Hl2 azt meg minden idők legjobb fpsének nevezik ki mindenhol. Hát ettől hányingerem van...
  • wedge31
    Az már rég rossz ha te a balfék kritikusok értékelése alapján itélsz meg egy játékot.
    Én magasról teszek rá mit firkálnak magam döntöm el, hogy tetszik vagy sem egy adott játék.
  • SötétBarom
    Keresztapa. :D
  • BEAST #10731
    Nem, dehogy ... csupan az ujsagok, es a jatekteszter oldalak nem a teljes jatek alapjan pontoznak, nem is lenne ra idejuk ... leulnek jatszanak par orat es leirjak a tapasztalataikat. Es ahogy latod nekem nem azzal van gondom hogy nem tokeletes a jatek, hanem azzal hogy a keszitok igeretei alapjan en nem ezt vartam, ennyi es nem tobb, ettol meg lehet eletetek legjobb jateka :)
  • Pretorian
    Nyilvánvalóan nem létezik tökéletes játék, mindig lesznek a szájukat húzkodó, elégedetlenkedő játékosok, legyen szó bármilyen játékról a jövőben. Mondjál nekem olyan könyvet vagy filmet, ami minden olvasónak/nézőnek bejön...
  • Pretorian
    Tudod, ez teljesen szubjektív. A Tény meghatározása: "A köz által igaznak elfogadott információ" a Longman szótár szerint.
    Értem, nem jön be annyira a játék. Ez a te véleményed.
  • minimize
    Nem igazán értem akkor a sok újság általi értékeléseket.
    Kijövetelekor legalább 10-12 helyen is 10/10,illetve max.4,5/5-ös értékeléseket kapott,szinte mindenhol, PC-Box verzió vegyesen.
    Nem lehetséges, hogy pár "játékos" hajtja a nem létező tökéletes játékot??
    Erre itt egy S.Dali idézet, asszem passzol:
    "Ne félj a tökéletességtől-úgysem éred el soha..."
    (Gondolom szerintetek minden újságot lefizettek tesztelés előtt...)
  • Pretorian
    Haggyad már.
  • BEAST #10726
    Lehet hogy szamodra az AI okosabb lesz hardon, nekem nem tunt fel ... jo ok tobbet kell loni az ellenbe, te meg sokkal hamarabb halsz, oh noes ... az gondolom nem gond hogy a kovetkezo sarkon teljesen egeszsegesen maszol ki az inkubatorbol XD A keszitok is nagy psyhohorror jatekrol magyaraztak hogy mekkora hangulata van a jateknak, az emberek majd ijedezni fognank es ez nagyonjo. Nalam ez kb odaig tartott hogy az elso palyan felvettem a csavarkulcsot, odaig meg nezelodtem mik ezek a hangok, omg mikor fog ramugrani valami, aztan meglett az elso fegyver, az elso plasmid es atment az egesz jatek hentbe.

Felesleges vedeni a jatekot, meg fanboikodni. Teny hogy a jatek nem tudta tartani az elvart 10/10 szintet amit az elso 1-2 palyaig erezni lehetett. Ez nem azt jelenti hogy mekkora szar jatek mert nem 10/10 xd, csak eros tulzas hogy tokeletes lenne.
  • stirlic
    Sziasztok !
    A játék indításakor a gramofonos logo után a következő üzenetet kapom mi lehet a gond?
    "A "0x10b94470" címen található utasítás a "0x00000000" memóriacímre hivatkozott, A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read."
    Help me !
  • Pretorian
    Tavaly februárban 30k-ért már 6600GT-t tudtál volna venni...
  • gyuri12
    az nem lényeg:D
  • Pretorian
    Igen.
  • grebber
    Nekem egész jól futott játszhatóan a lenti konfigommal!
  • Szega87
  • Prince23
    Na szia, megint összefutottunk :S
    de azért kösz.
  • Vegas
    faq
  • NeoMaN
    Szia!
    Ezt minden topikban el fogod játszani?

Amúgy 6 giga telepítve.
  • NeoMaN
    Tavaly vetted 30K-ért??? :DDDDD

Úristen, én 2 éve adtam el 18K-ért egy BBA-t...
  • Prince23
    Hi!
    Feltelepítve mennyít foglal? a mappás érdekelne (mappára katt, mert az pontos) Sűrgős!
    thx
  • Szega87
    Az aláírásomban szereplő konfighoz ki milyen grafikai beállítást ajánl?
  • TIBI
    Ha esetleg valaki a továbbiakban elakadna vagy szimplán csak érdekli, egy angol nyelvű végigjátszás:

Bioshock végigjátszás
  • Sland
    Köszi a választ. Akkor nem nyírbálom le a kispuncikat...
  • Szeszmester
    Minden 3. megmentett csaj után kapsz bónuszt. Ez 200 Adam és némi ajándék, van, h vmilyen tonik (új képesség).

Tehát ha megmented őket, minden 3. után 40 Adam mínuszban vagy, viszont kaptál némi ajándékot. Szerintem egyértelműen így jársz jobban.

Egyébként 2 féle befejezése van egy játéknak (jó és rossz), ettől függ, h melyiket kapod.
  • impala
    nekem 9800 pro karim volt máig.
    végigjátszottam mindent, amit te is, aztán itt szóltak, hogy sm2 patch.
    leszedtem, installáltam.
    ezután némileg többet lehetett látni, de továbbra is használhatatlan volt a demo.

ma menten az EDigitalba egy memóriáért(másik gép, laptop, arról írok), aztán nem tudtam otthagyni egy Asus Radeon AX1650/256 - ot.
    elég drágán vettem, de 3 év gari.

a lényeg: Bioshock demo 1024*768, minden beállítás a maximumon, úgy megy, mint az álom.

tényleg. akar valaki venni egy Club3D Radeon 9800PRO - t?
    tök jó, húzva nem volt, és csak emiatt a játék miatt lett lecserélve. tavaly februárban vettem 30KHUF-ért a Red Towernél. megvan a doboza is, olyan, mint az új.
  • Sland
    Hali!

Mi pontosan a lényege a Big Daddy és a Little Sister kiírtásának/megmentésének?

Még a játék elején vagyok, ahol legelőször el lehet dönteni, hogy megölöm e a kiscsajt, vagy megmentem.
    Én azt választottam hogy megmentem. A kiscsaj örült, elmenekült. Igaz, kevesebb ADAM-t kaptam ( amiről fogalmam sincs hogy mire jó) de gondoltam hogy így később kapok valami plusszt.

Viszont amikor a következő Big Daddy jött a kiscsajjal, akkor nekiestem a Big Daddynek, kinyírtam és megöltem a kiscsajt is. Több Adam-t kaptam, de nem történt semmi.

Mi jelentőssége van annak, hogy megölöm-e őket vagy sem?
  • Szeszmester
    Ha meg megölöd, aztán elkezded a művét egy csavarkulccsal szétverni, akkor újra megjelenik és neked esik.

Pár sorral írtam lejjebb egy bugot, azt ki tudja próbálni vki, h másnál is előjön-e? A függönyt a fickó húzta fel, azt én nem tudom kezelni, ugye?
  • r4pt0r
    Ez nem teljesen igaz, mert ha pl megölöd a „szobros művészt” az alkotása előtt (4 fénykép) akkor később nem jelenik meg a játékban és nem tudod használni az egyik Weapon fejlesztőt, persze nem azt mondom hogy hatalmas gond, de azért itt is van választás. :D
  • scorpeeon
    Hali. Csak 2 gyors kérdés, biztos vagyok benne, hogy ezerszer le lett írva, de a kereső nem igen üzemel. Tehát: Az első pályán a demóban a női budiban volt egy incinerate, és egy csajnál egy golyószóró. Az normális ha ezek az egészben nem voltak ott így ezek híján jutottam tovább a következő pályára? Amúgy több dolog is máshogy történt a demóban, nemértem miért kellett megváltoztatni. A Prey demója pl gyakorlatilag az első talán 2 pályát jelentette, és annyira ugyanaz volt mint a teljesben, hog a demótól lehetett folytatni a full-t.
  • Pretorian
    Would you kindly STFU yo lil' prick ya...
  • Seth
    Would you kindly GTFO ?!
  • wesker24
    akkor nem szóltam !!
  • dante3
    xboxon tolja!
  • rémrendescrysis
    Nem azt kérem hogy mondjátok el mi a kód, csak azt hol tudhatom meg a játékban?
  • wesker24
    Ha nincs mentésed akkor sincs minden veszve van egy oldal ahol 100 százalékos mentést lehet letölteni egyszerűen újrakezded a Fort Frolictól !!