BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

KlinikaHUN
tudna adni valaki egy mentést a játék legelejérõl,az intro után rögtön?
mert nálam a bioshock logo után kilép a játék

dienesoft
Nem fûzödik szorosan a témához a kérdésem, de: neketk nem fáj, amikor a palikánk megszúrja magát az EVE Hípo-val? Úgy beleveri a kezébe hogy nem igaz,már nekem fáj <#idiota>

Waczkor
A falon vannak plakátok,ami írja hogy a telekinézis a fogorvosi rendelõben van.Ha odamész,akkor jeget találsz majd,ami elzárja a bejáratot.SZerezz tüzet,azzal felolvasztod a jeget,megszerzed a telekinézist,visszamész ahol eltorlaszolta az ajtót,és amikor dobál rád granyókat,egyet megfogsz a telekinézissel és odahajítod a barikádhoz.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

megkérdem mégegyszer,nem nagyoin válaszoltatok,tehát akkor a tények,és feltevések: amikor lejjebb akarom venni a grafikát,akkor lefagy(vagy csak sokat tölt?:S) a gém(azaz sm 2.0-ás butítás van a gépemen).tehát,akkor nem lehet a grafikát lejjebb venni,vagy csak itt is sokat tölt?

Tatyla
jaja ilyen cseppentök...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
ha csak egyet is megölsz=rossz befejezés...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

oké
köszike

Alwares
Meg kell keresni a dobozokban azokat a kis izéket amiket goals-ban ír. A füstöt le kell ereszteni, miután kifújta lesz egy kis idõd keresgélni, nem sok de mikor már nagyon kattog a visszaszámláló menj vissza a kapcsolókhoz...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

oylan helyen vok ahol méhek vannak de nagyon sok ott mit kell csinálni?

dante3
Jah láttam, meg a Rayman Raving Rabbids, Tom Clancy's Ghost Recon is ingyenes lett!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Mr Bishop
Sziasztok !
Bár nem tartozik ide, aki olvassa, adja tovább :
A Gamershell oldaláról teljesen ingyen letölthetõ a Far Cry és a Prince of persia The Sands of time !

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Seth
esetleg ha elindulnál visszafelé...jég-->tûz-->víz-->feltárult lehetõségek. Ennyit rébuszokban segítségnek 😊

PSN ID.: Beegabor

Lobsterman
hát akkor menj vissza...

Hello valaki meg tudná mondani hogy hogy kell megszerezni a telekinézist, abban a szobában vagyok, ahol az az orvos kifutott egy helyre majd elzárta a kijáratot, azt írja találjam meg a telekinézist de ott nem lehet tovább menni?
dante3
ha jól emlékszem, ott én csak összeszedtem mindent a z összes szekrénybõl vagy dobozból!

Lobsterman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jaja a sonic boomra gondoltam, de én nem láttam gg-ben :S na mindegy. talán másodszorra meglelem.

Eisenhower
na tényleg nem tudja senki hogy mit kell csinálni a méhekkel? mert már mindent probáltam a plafonon mutat nekem vmit a nyíl hogy ott kellene vmit csinálni de nem tudok rájönni hogy mit

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

SpiritFire
A befejezés elfog térni akkor ha a Little sistereket csak Harvestelem, csak megmentem, vagy meg is mentek 1et de a többit harvestelem, ha igen akkor ez mennyit fog befolyásolni? Meik éri meg jobban? Mert amikor elõször felajánlja a lehetõséget oat írt h haszna is lesz annak h megmentettem õket...

Voltam nyitás után!

robotnyk
gondolom a sonic boomra gondolsz, ezt passzolom hogy merre van. így névrõl, mintha láttam volna gatherers gardenben, de lehet hogy tévedek.
ha végig harvestelsz, tudtommal csak az outro lesz más.
Köszi mindenkinek megnézem

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Lobsterman
Na egy szakértõ segítségét kérném 2 kérdésben.
Végigjátszottam a játékot teljesen jó kisfiú voltam, mind a 21 kislányt megmentettem, meg is kaptam a jó befejezést. Utána megnéztem a videókat, és egy érdekes dolgot vetem észre. a videók közt van egy olyan képességnek a training videója ami hátralökné az ellenfeleket. Én ezt nem kaptam meg, és egy automatában sem találtam nyomát sem. Hol lehet ezt megszerezni? Tudomásom szerint végigjártam minden sarkot és nem találtam.
A második dolog pedig az lenne hogy végigjátszom mégegyszer a játékot, de nincs szívem szegény kislányokat csigákká visszaminõsíteni. Ha gonosz vagyok csak a vége más a játéknak, vagy játékmenetileg is van külömbség? Mármint olyanokra gondolok, hogy Tenenbaum mama megment a hipnózis alól akkor is ha rosszalkodtam, vagy más történik ilyenkor? Elég csak az hogy van e ezen a téren küli, mert ha van, meg szeretnék leõdni 😄

Törölt felhasználó
Megtaláltam a mocskot!
wesker24
Ha jól tudom a kód ami az ajtót nyitja az 0451
dante3
Hátad mögött egy papiron!

wesker24
Valaki tudja a megoldást a falevelekkel elzárt ajtókra ??

Pl : Tree Farm !!
#10010 esetleg erre vki nem emlékszik

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

robotnyk
nem, szerencsére ^^
SpiritFire
A befejezés elfog térni akkor ha a Little sistereket csak Harvestelem, csak megmentem, vagy meg is mentek 1et de a többit harvestelem, ha igen akkor ez mennyit fog befolyásolni? Meik éri meg jobban? Mert amikor elõször felajánlja a lehetõséget oat írt h haszna is lesz annak h megmentettem õket...

Voltam nyitás után!

Törölt felhasználó
Én is ott akadtam el. Már csak egyet kéne lefozóni, de nem találom 😞
Egyet rögtön az elején megtaláltam, meg egyet még valahol, de hiába futkosok, a 3. nem bújik elõ. Azon filóztam, lehet hogy lelõttem. találtam is egy halottat, de nem engedte fotózni 😞
Seth
1 kislányt megölsz már a gonoszt kapod asszem

varga peti
Akkor te a jó véget kaptad nem tudom pedig csak 2 kislányt öltem meg ne mdeg én mért a gonoszt kaptam))

c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...

dante3
Igen, nálam a kislányok agyon szúrkálták, és a videóban a végén mutatja, hogy megöregszem, fekszek egy korházi ágyon és 4 vagy 5 nõi kéz megfogja az én kezem! gondolom ott jött el értem a kaszás!

wesker24
Hello lenne egy kérdésem Arcadiaban vannak olyan helyek ahová nem tudok bemnenni mert egy csomó falevél torlaszolja el az ajtót vagy az utat !!

Mivel lehet a faleveleket eltüntetni ?? Mert próbáltam már felégetni de nem jött össze !!

Pl: Farmers Market Tree farm ajtaja elött van egy csomó falevél !!
Hy.A 2-3 pályán járok és van egy ajtó ahova vmi kódot kér azt hol találom meg vagy mi a kód.Köszi

varga peti
A fantaine a vége tényleg ahol a kislányok szétszurkálják a föellenséget mert nekem ott egy atomtengeralattjáros átvezezö jelenet jelenet után vége?

c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...

Eisenhower
sziasztok. a méhecskés résznél mit kell csinálni? mert már felégettem lefagyasztottam lefüstöltettem õket de semmi :S

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Seth
repül feléd, nyomvatartod a bal egeret (ja elõtte azért válaszd ki a telekinézist ^^),elengedéskor elhajítja abba az irányba amerre nézel

BaLTáSGYiLKoS
az eltorlaszolt járatot tudod vele kirobbantani...

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

rájöttem, megvan most a telekinézis, és a fogorvos arc most dobálja felém a gránátokat. hogy kell elkapni? nyomom a bal egérgombot de semmi, a fejemen robban az összes.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Casillas
a fonetikus írást sem, mégis osztogatják a cselzizésért egyesek :|

Vivimos por ti, vence por nosotros.

a find telekinesis részküldetés nálam sárga színû, és van mellette egy nyíl, gondolom ez azt jelenti, hogy már megvan. szóval most kéne megtalálnom azt a gránátos fogorvost, de egyszerûen már mindenhova benéztem, és nem találom. és még mindig vmi DEBRIS-t kell megsemmisítenem.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

grebber
Fényképezni 😄

Olyan ellenségeket akik falon mászkálnak Spider Slicer a nevûk asszem de van több fajta Slicer is! Élve vagy holtan kell lekapni õket!

Next PC upgrade: 2022

Csõ all...ott járok h megvan a fényképezõgép,de fogalmam sincs mit kell vele csinálni .....

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

robotnyk
+chemical thrower electric gelel
Tatyla
big daddyk ellen legjobb elektrosokk +elektroshotgun ,felváltva...

Seth
biztosan, nekem már a 2. pályarészen megvolt, gépbõl lehetett megvenni

Seth
magyarázat 1 : elpárolog a tûztõl ^^

grebber
Fagyasztás képességét hol találom ? Fort Frolicnál vagy hol vagyok de eddig nem találtam elhagytam valahol?

grebber
Amúgy az nemtetszik nekem ha már a vizet szépen megtudták csinálni meg minden akkor mi a francért nemtudták megoldani hogy ha kiolvasztod a jeget ottmaradjon a víz és ne tünjön a semmibe!?