13397
  • priluki
    hi,tudna valaki dobni nekem egy linket olyan daemon tools rol ami vistán müködik... nem találok,azt irja mindegyik hogy nem kompatibilis pls help
  • Seth
    actor - textures medium, high detail shaders és a distortion be, többi ki, 800x600
  • gyuri12
    lowon.
  • IgH
    10756-os postodban írtad h sima 6600-assal tolod..milyen beállításokkal??
  • mikiking
    nekem vhogy nem megy a faq nemtom mért
  • ArcZ
    mentést plz
  • Polemius
    Ezek szerint csak az után lehet bejutni? Köszi.
  • Seth
    hát előbb juss el a GOAL-ig
  • AntiHero
    FAQ
  • Polemius
    Szia mindenki!

Kis segítséget kérnék. Arcadia-n vagyok, és nem tudom hogyan juthatnék be egy területre.
    Itt a kép, a sárga nyíllal jelölt részre nem tudom miként lehetne bejutni:
  • mikiking
    Császtok,most ott járok,hogy a csávót ki kellett nyirni a poseidon plazaba,meg lekellett 2 hullát fényképezni,nemrég kaptam meg a crossbow-t,még sok van hátra ? hány pálya ?
  • csabika1982
    Hello mindenkinek a segítségeteket szeretném kérni elakadtam még pedig ott
    amikor Fontaine apartmanjába kell felmenni csak az elevátor kódját nem találom sehol.Segítségeteket előre is köszönöm.
  • Ron Ragm
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Főleg hogy én szívesebben lettem volna bouncer :(
  • DarkSector
    Jah...ez igaz...
  • scorpeeon
    De mi megy itt most komolyan: BioShock vs Airborne vita? Teljesen más stílus. Aki bármelyikre azt mondja, hogy jobb, az hülyeséget beszél. Az Airborne-t azért nem szereztem be, mert mostanában kicsit ki van már a f@szom a 2.vh-s játékokkal. Majd fogok azzal is játszani, de ez a téma nálam most szünetel. A demóját többször is végigvittem (2szer talán), tetszett, de nem lenne kedvem most a teljest végigjátszani, még akkor sem ha extrarövid (4 órás). A MoHA egy minden eddiginél szebb világháborús játék, a BioShock egy nagyon szép "ijesztgetős" játék, egyedi stílussal.
  • DarkSector
    Jah vágom...Köcce....
  • DarkSector
    Jajj ne viccelődj!

Zárt helyek is lehetnek nagyok, nem?
    PL.mikor kinézel az üvegfolyosókon na az mán döfi.....csak éppen nem mehetsz semerre....
  • scorpeeon
    Azért van odaírva, hogy 3GHz, mert annyi és nem 6, még véletlenül sem. A dual core ugyanolyan, mint egy sima p4, csak két mag van benne, de messze nem gyorsabb annyival, és semmi köze nincs a 6GHz-hez.
  • Ev1L
    Grafikai Engine meg mindkettőben ugyanaz szóval... :)
    Amúgy hogyan képzelted volna el a BS-ben a nagy tereket? Ha csak egy pici realitást belegondolunk, akkor nagy tereket a víz nyomása lazán összeroppant. :)
  • DarkSector
    Azé mondom, hogy nekem is az úgymond én PC-ben gondolkodok, és ezé mondtam, hogy az lesz....
    De per pillanat PC ügyben én erre hajlok eddig...
    Aztán majd január környékén megváltoztatom majd az álláspontomat...
  • DarkSector
    MONDJUK AZT VALÓBAN NEM SZABAD ELFELEJTENI, HOGY 2 KÜLÖNBÖZŐ STÍLUSRÓL VAN UGYE SZÓ....
    CSAK A MOTOR ÉS AZ FPS MEGNEVEZÉS ILLIK MINDKÉT JÁTÉKRA.

A BS egy nyomasztó jellegő horror játék a MOH meg 2.világháborús ....
    A fegyverek is ennek köszönhetően vannak kialakítva, úgyhogy teljessen talán nem is érdemes összeugrasztani a két cuccot, én csak felületessen mondtam egy véleményt....

Ennek ellenére mindketővel szívessen eltöltöm az időmet...
  • grebber
    Nekem a xbox 360-as Gears of War a léc!

Amugy Bioshockban az tetszik hogy annak ellenére hogy széjjel van shaderezve csillog-villog mégis jól fut egy 7600GT-n ami egy gyengébb középketegoriás kártya.
  • DarkSector
    Mié neked a BS az a léc...?
  • grebber
    Még szerencse hogy csak neked ez a képzeletbeli léc! Én nagyon szomorú lennék ha ez így lenne ,de szerencsére nem az.
  • DarkSector
    Nem egyezzik az izlésünk valszeg....
    Összeségében tutkó rövidebb a Moha...de viszont teljessen biztos vagyok abban, hogy szebb...
    Persze ettől függetlenül végigviszem én is a bioshock-ot, de mint képzeletbeli léc az a MOHA eddig nekem ha U3-ról beszélünk...
    Ezután már csak az Area51-re lehet számítani, hogy ráver, vagy a GoW-ra ha egyszer majd kigyün...!
  • grebber
    Pff a Bioshock nem magával ragadó a fos Airborne-t me lese tutod tenni gratula. Mohában is olyan jó az ai főleg a csapattársak amikor megállnak egyhelyben azt játsszák a mozdulatlant persze mindig előtted hogy nehogy tudjá löni. Meg a grafikai bugot megse emlitem.
    Az meg haggyán hogy 5 órás.

Amúgy a feltett videódban még véltetlenül sincsen semmi extra nemtom mit vagy úgy oda vele. Biztos EA beépitett embere vagy mert nagyon isteneted ezt a fost!
  • DarkSector
    OFF
    Jaj tán van itt valaki aki tudna egy kis segítséget adni!
    Milyet kéne minimum vennem dualcore-ba, ami jobb a mostani 3GHz-es-emnél?
    Tippek?
    s775 P4 Intel P4 925 3.00 GHz DualCore <--- és ez akkor azt jelenti, hogy ez 2x gyorsabb (azaz 6GHz-es???)
    Mert nem vágom nagyon...
    ON
  • DarkSector
    Na látod...erre gondoltam...nem leszólom a játékot, csak elmondom, hogy mit lehetett volna még javítani rajta, ezek szerint nem vagyok ezzel egyedül....
    Amúgy nézted már a #10790 (ha már nagy területekről van szó) és hihetetlen, de ugyanazzal a motorral megy!!!
  • DarkSector
    Na erről beszélek, hogy a Bioshock-nál megtehették volna hogy nagyobb terepeket is csináljanak és félre ne értsed, nem azt mondom, hogy szar, vagy nem szép, csak nekem ilyen fóbiám van lassan ettől a folyosóról-folyosóra mászkálásból...és bár szép, de szerintem ELNAGYOLT lett...
    Például az ellenfelek...
    Én mindig kritikus vagyok ilyen téren....mert ugye az egy dolog, hogy milyen a pálya, vagy milyen a fegyver amit tartasz a kezedben, de a lényeg az ellenfeleken van szerintem....

Az egyetlen egy coolság a robot....ami valóban keményen néz ki...de a többi karakter picikét bénára sikerült még mozgásra is....

Nemtuom, hogy lesznek-e jobbak majd a vége felé, de egyenlőre semmi kihívást nem jelentenek, és még csak nem is "okossak"....már ha a nagyszerű AI-t vesszük alapul...
    Mert természetessen nics tökéletes játék, de ez egy cseppet nyomasztó jellegű, és nem érzem, hogy magával ragadna a cucc!!!
    Míg a medal-t le sem tudtam tenni...csak mikor már lecsukódtak a szemeim...:D
  • a_n_d_r_e_w
    A Doom3 motor igen gyengén muzsikált külső tereken, viszont cserébe sokkal jobban nézett ki szűk, belső tereken, ezt a QW:ET-ig nem is nagyon tudták kiküszöbölni. Viszont a Bioshock is igen szűk területeken játszódik, ezért illett volna szerintem jobban hozzá egy upgradelt doom3 motor, mint az unreal3. (arról nem beszélve, hogy az egy generációval kisebb konfiggal is beéri, könnyen portolható linuxra, stb, lehet szélesebb réteget érhettek volna el, mint így)
  • romeozor
    és azt hogy kötötted össze, hogy milyen motort használ a játék meg hogy mekkora helyeken lehet mászkálni vagy most ez hogyan kéne érteni?
    doom az doom3 engine, viszont a quake wars is az és ott aztán lehet mászkláni ^^
  • DarkSector
    Nézzétek meg ezt a videót!
    A Bioshock-ban ugyanaz van, mint a Doom-Qake-Prey-nél, hogy kegyetlen kis zárt helyeken lehet mászkálni....
    Ehelyett a Moh-ban annak ellenére, hogy ugyanaz a motor hajtja már majdhogynem óriásnagy helyszínek vannak.....
    Érdemes megtekinteni!!
  • ZÓÓÓcsi
    Na végigvittem a game-et!
    Úgy 18 órába telt...
    Értékelés : 10/10.
    Bár az Unreal3-as motorhoz nagy gép kell (főleg videókártya szerintem), de ezért a látványért megéri!
    Én nem nagyon foglalkozok azzal hogy mennyire változatos, meg rpg, nem rpg a játék. Az hogy ezerféleképpen ki lehet nyírni az ellent nekem bőven elég!
    Hanghatésok tökéletesek, bár 5.1-es hanggal játszok nem erőltetem az EAX-ot mert nélküle is tökéletes.
    Ami leginkább megfogott az a grafika+hanghatások, valamint az hogy szinte minden tereptárgynak van fizikai modellezése; legtöbbször ezt a két tulajdonságot figyelem a mai játékoknál.
    Szerintem elég hosszúra sikeredett, méghozzá azért, mert egy területet többször is végig kell járni és folyamatosan visszajön az ellen is.
    A jóként vittem végig, még egyszer biztosan végigviszem rosszként is, de nem csak azért hogy megkapjam az uccsú videót, hanem mert egyszerűen élvezet ezzel a időnként groteszk, de lebilincselő játékkal nyomulni.
    Nagyon bejött!
  • offkorz
    úgya,a MOHA szép meg minden,de semmi extra.
    nekem nemtöbb mint a régebbi részek :\
  • AntiHero
    "Nekem ez a Bioshock amolyan prey szerűnek tűnik...kicsikét el van nagyolva!!!!"

Hát nem tudom....Ez a játék pont az aminek minden helyszíne kivan dolgozva egytől egyig. Attól hogy MOHA ucsó pályája szép nem ver rá 1000-ret. BIOSHOCK minden pályálya szép és érdekes és van egy magasztos hangulata.
  • grebber
    Ezzel kb csak te vagy így mert nem szebb az a Airborne!
  • Tualatin
    Hány pálya van összesen?
  • Voltan
    Később lesznek olyan automaták, ahol lehet.
  • Magiszter
    Hello!

Nekem az volna a kérdésem hogy a plasmid képességek tárolóját hogyan lehet bővíteni? Alapből kettő van belőle és e miatt a telekinézisnél le kell mondjak az electric bolt-ról vagy a tüzgyújtásról. Nem szívesen válok meg egyktől sem.
  • DarkSector
    Nemtuom, te mit szól hozzá, de a grafika terén mivel ez is unreal, meg az új medal is ...
    Ennek ellenére a medal lazán ráver 1000rel a Bioshock grafikájára!!!!!!
    Én most találkoztam azzal a (gondolom az uccsó küldetés) magas toronnyal, ahol csupa német fekete sisakos katona van, és úgy esek ki a repcsi seggéből...Na ott aztán megkaptam az utolsó löketet...Ez aztán az U3-as grafika!!!!
    Nekem ez a Bioshock amolyan prey szerűnek tűnik...kicsikét el van nagyolva!!!!
    1 sirályság azé megkellhagyni van benne, és valszeg legtöbben ezé viszik végig, méghozzá ez a valami az a helyes kisleány, és a testőre...!!!Cool ahogy kinéz!