BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Amikor játék közben megnyomom az ESC-et akkor ott alul jelzi hogy van 3 Little Sister de abból 2 egyedül a 3. nál ott jelzi a Big Dady-t.
No azt a kettõt aminél nincs Big Dady hogyan lehet elõcsalni ??

Next PC upgrade: 2022

tudom hogy semmi értelme mert így is ép megy -20fps az kb 0😊 de meg akarom nézni 1-2 jó képet akarok csinálni azt annyi😊 1ébként bevan kapcsolva a force AA szóval nem tom mi a gond na mind1.

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

w77d
amúgy ez a R6Vegas beírásos cucc csak dx9-re mûködik?? ha mondjuk dx10-ben akarok játszani akkor is ezt kell beírni vagy mást????

MerlinW
elvileg mennie kellene, nézd meg a driver beállításaiban be van-e lõve a force AA. Egyébként a te gépeden (aláírás) semmi értelme. minimum 20FPS mínusz lesz.

[merlinw.org]

valaki tudna segíteni már napok óta szenvedek az FSAA bekapcsolásával 😞 exét átírtam R6Vegas_Game.exe-re és a parancsikonnál elérési útnál beírtam mögé, hogy R6Vegas_Game.exe -dx9 , legújabb driverbe is hozzáadtam az exét és bealítottam a 4x AA-t de játékba semmi nem változik😞 valakinek sikerült már? vagy az a gond, hogy VGA kártyám csak dx9 -es?

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

MerlinW
Egyelõre úgy néz ki nem lesz. Nem megoldható.

[merlinw.org]

Törölt felhasználó
Én még mindig nem találom a 2 hiányzó klorofilt 😞 Vissza kell menni az elõzõ pályára, vagy mi a fenét kell csinálni?
Evogordon
Magyarítás szerintetek mikorra várható?

MerlinW
Használd a térképet, járd be a szürke területeket.

[merlinw.org]

robotnyk
rapture record shop, a plázában.
grebber
Mászkálok összevissza de ezt a rohad Silas Cobb -ot sehol a rohadt életbe nem találom 😞

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Jah azt mond hogy lift..😊 (5744) De célszerû megkeresni a szalagot, hacsak nem akarsz elesni 20 perc játéktól.

[merlinw.org]

Az a lift kódja. A csaj apartmanjébe felültudsz bemenni, és onnan lehet "leesni" az alsobb zárt ajtos aparmanba (bellülrõl nyitható). Ha jól emléxem és ha egyre gondolunk.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

arrol beszelek amikor voltam a little sistereknel aztan elmentem az apolono hazahoz ahova 1 ilyen csigalepcson kell felmenni aztan utana bejon megint a nyil es van lent 1 ajto az epulet tovebe 1 postalada is van rajta asszem .. de nem 5380 ra nyilik 😞

MerlinW
Ha arról beszélsz amire gondolok az ott levõ felvételen mondja az arc. (5380)

[merlinw.org]

Köszönöm!
Azt hittem egy kicsit hosszabb lesz de a hangulat remélem kárpótól érte.

BattleTag: zydar#2910

serito
Köszi már szedem is. Remélem ez megoldja a .dll hibát, bár fut a gamma rendesen.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Az F.Fontaine ajtohoz mi a kod ? 😄 lehet rossz helyen kerestem de nemnagyon talaltam , koszi elore is

MerlinW
Ha alapos vagy, kb. 20 óra.

[merlinw.org]

Most fogom kezdeni a játékot és azt kérdezném attól aki végigvitte hogy hány órás játékidõre számíthatok (ha minden zugot végigjárok)?
Egyszerûbb válaszok is jöhetnek pl.: hosszú, nem hosszú.
Köszi!

Persze hogy mûködik, én a PowerIso-t használom image vágásra és a másik darabot kéri a telepítés közben!
De ha esetleg mégsem mûködne akkor ideiglenesen fölmásolod a gépre.
ui.: winrar-al és totalcmd-vel is lehet darabolni...

MerlinW
Topikunkban linkeltem FAQ-t. Abban vannak 64bites cuccok.

[merlinw.org]

MerlinW
Slotokban elhelyezve (Psych, Combat, Tech, stb) automatikusan mûxik.

[merlinw.org]

MerlinW
High detail shaders nélkül játszottam végig, úgy nincs lekvár sem vérben, sem falon. Szerintem életszerûbb.

[merlinw.org]

Hasli!
külön amit találunk fejlesztéseket pl a bokszkesztyü
azt hogy kell használni?

MerlinW
Csak automatáknál lehet.

[merlinw.org]

MerlinW
jah, csak végig kell kattintgatni az kivezetés irányában, majd gyorsan behúzogatni. A legnehezebbet is meg lehet csinálni pikkpakk😊

[merlinw.org]

Seth
Én ha nem találtam kódot akkor meghackeltem, marha egyszerûek a vízelvezetõs részek

PSN ID.: Beegabor

MerlinW
Én vegyesen ölögettem õket, és csak egy helyen szólt rám a program asszem a Neptune végén. Lehet ott a fordulópont. (én a rossz végét kaptam)

[merlinw.org]

0451

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Ha jól gondolom, hogy hol vagy, akkor az ajtóval szemben van egy koporsó és amellett van egy papírdarab (olyasmi, mint amit a hullák lábára akasztanak <#nevetes1>) Na azon van egy szám, ha jól emlékszem vmi 0415, de lehet hogy ez mindig változik. Az ajtó mögött egy kis raktár van pár cuccal.
BEAST
en eddig a legtobb big daddyt vagy egy masikkal, vagy sentry gunokkal olettem meg, ugy hogy kozben valamelyik tereptargy mogott kuncogtam

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Synit HUN
Sejtettem hogy ez lesz 😄 Köszi! 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

robotnyk
képletes 😊
ajánlott tárgyalási módszerek: armor piercing, electric buck töltények nagy mennyiségben. ^^
tonyr
amugy az iso mind1 h melik, csak jol kell install...
démontulba 2 +hajtot kell csinálni, és az iso-t + a mini-t is be kell tenni, 1be a mini-t, 2.be az iso-t, és igy installálni, azt engedni a wégén h peccsejje magát...krekk, dll, reg azt pléy 😛

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

tonyr
cool a game, de mi a fakk ez a lekwár wér ??? OMG

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Kérem mondja meg valaki, hogy a képességeket, hogy lehet magamtól a slotokba rendezgetni? Nem az automatánál!
Higany
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy mi a játék minimum videókártya igény? A mostanim X700. Köszi!

"ha csak egyet is megölsz=rossz befejezés..."

Egy fenét. Én kinyirtam egyet és mégi a jó végét kaptam.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Voltan
Ilyen cheat nincs, de van trainer. Keress rá a Gamecopyworld-ön.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Magiszter
Hello!

Én cheat ügyben érdeklõdnék. Jelenleg nincs rá szükségem (nemrég kezdtem a játékot), de szeretek felkészült lenni. Igazándibol olyan érdekelne amivel végtelen (vagy nagyon sok) mennyiségben tudnám használni a különleges képességet (Plasmid?), illetve amivel lõszerhez juthatok. Tud nekem segíteni ebben valaki?

ui: Nem leoltásra van szükségem hogy "jácc a nélkül", meg "hogy lehetsz ilyen béna", mert mint mondtam játszom e nélkül is csak talomban nem ártana 1-2 cheat. Tehát segítséget kérek és nem leoltást.

Pretorian
Elsõ Mr. Bábülsz vagy 8-szor taccsra vágott, mire sikerült kifektetnem a franciakulccsal, mert minden lõszerem elfogyott...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Jahh, megvan már, kösz.

Pretorian
Hát, lehet, hogy vak vagyok (mondjuk shader model 2 patch-el játszok, szóval elég sötét a játék), de a Medical Pavillion pályán, miután megolvasztod a jeget, van egy kóddal nyíló ajtó, amihez nem találok kódot. Tud valaki segíteni?

MerlinW
Ja, télleg😄

[merlinw.org]

ha ott a gomb, akko naon vak vagyok, már egy órája kóvályogtam.....😊)) köszönet
Alwares
Köcce, bár végül magamtól is rájöttem. Úgy érzem már nincs sok hátra, voltam már a sisterek "fõhadiszállásán" is... De nem baj lehet többször is ki fogom játszani...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Frank99
igazad van, az asztal oldalán piros gomb!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
sztem állítsál a monitorodon...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak