BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No azt a kettõt aminél nincs Big Dady hogyan lehet elõcsalni ??
Next PC upgrade: 2022
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
[merlinw.org]
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Azt hittem egy kicsit hosszabb lesz de a hangulat remélem kárpótól érte.
BattleTag: zydar#2910
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Egyszerûbb válaszok is jöhetnek pl.: hosszú, nem hosszú.
Köszi!
De ha esetleg mégsem mûködne akkor ideiglenesen fölmásolod a gépre.
ui.: winrar-al és totalcmd-vel is lehet darabolni...
[merlinw.org]
külön amit találunk fejlesztéseket pl a bokszkesztyü
azt hogy kell használni?
[merlinw.org]
PSN ID.: Beegabor
[merlinw.org]
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
ajánlott tárgyalási módszerek: armor piercing, electric buck töltények nagy mennyiségben. ^^
démontulba 2 +hajtot kell csinálni, és az iso-t + a mini-t is be kell tenni, 1be a mini-t, 2.be az iso-t, és igy installálni, azt engedni a wégén h peccsejje magát...krekk, dll, reg azt pléy 😛
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Egy fenét. Én kinyirtam egyet és mégi a jó végét kaptam.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Én cheat ügyben érdeklõdnék. Jelenleg nincs rá szükségem (nemrég kezdtem a játékot), de szeretek felkészült lenni. Igazándibol olyan érdekelne amivel végtelen (vagy nagyon sok) mennyiségben tudnám használni a különleges képességet (Plasmid?), illetve amivel lõszerhez juthatok. Tud nekem segíteni ebben valaki?
ui: Nem leoltásra van szükségem hogy "jácc a nélkül", meg "hogy lehetsz ilyen béna", mert mint mondtam játszom e nélkül is csak talomban nem ártana 1-2 cheat. Tehát segítséget kérek és nem leoltást.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak