BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
1 vagy 2 ütés egy szerencsételen 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
h lehet 1ezkedni a bigdaddy-wel ??? me amiko a legelsöwel taliztam akko kiirta h 1ezkedjek wele, w mi... azota jopár bigdaddy-n tul azé kiw wok, h mit értett ezalatt, me én kinyirtam öket, pedig ök nem bántottak amig nem kezdtem el olommal osztani... :f
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
*** Abit IP35-E *** Intel Core 2 Quad Q6600 3.00 GHz *** 2 GB RAM *** MSI NX8800GTX-OC ***
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
élet a legjobb méreg
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
azthittem a vga adta meg magát, de azóta rengeteg tesztet futtattam, rengeteget játszottam vga igényes játékokkal és semmi!
azért kösz
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
^^
elindul minden kira
lezuhan a gép bemászok a kis izébe elérem a 2. pályát
elkezd tölteni kifagy
ok megpróbálkozok vele még 1× újraindul a gép
nem tudjátok miért van?
elõre is thx a helpet
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Akkor most bekapcsolhatom a high detail shader t csak a többit ben???? jah és használ valamit pluszba a bioshock hoz kiadott driver????
ha a szomszédnak csak sm 2.0 ás kártyája van és letöltöm a peccset akkor majd tud vele játszani???
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
<#vigyor3>#vigyor3>
egy ici picike kis mentéskét kérek <#law>#law>
A rosie-k, sokkal lightabbak.. Viszont a bouncerek. :|
Hardon egy ütéstõl ha nem full a health, akkor halál.. Ráadásul nem állnak le soha, csak rohannak felém 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
PSN ID.: Beegabor
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
PSN ID.: Beegabor