13397
-
IgH #11128 Hajaj,ezt úgylátszik nem fedeztem fel. Köszi. -
valaminick #11127 hi! a jatekba barmikor megvaltoztathatod a nehezsegi fokozatot ezert nem kell se ujrakezdeni se mentest kerni:) -
IgH #11126 Tudna vki dobni egy mentést a neptunes bounty legeléjéről,tehát amikor betölti és elkezdődik a pálya,méghozzá medium fokozatosat?? Mert az a para,h elkezdtem easyn,de jól rábasztam,mert ebbe így semmi kihívás nincs,azzal a csavarkulccsal végighenteltem a medicalos pályát. Viszont nem akarom újbólkezdeni a gémet,szal vki tudna segíteni? Előre is kösz. Egyébként félelmetes milyen jól megy még sima 6600al is highon,csak a nagyon high quality special effecteket kapcsoltam ki. -
nya ... nem tudom miért de HD2600XT fagy valami miatt.
dx9 kapcsolóval inditva viszont semmi gond -
Valaki tesztelte már 1650pro karival? -
Elég legyen a vitából! -
gettobuxa #11122 vagy egy hulla lóg a mellette lévő ablakban? mert akkor hulla kiráncigál, szemben lévő falon lóg a kulcs, telekinesissel kulcs megkaparint (ez nem emléxem 1. pályán van-e) -
gettobuxa #11121 esetleg egy világító lakat van rajta? mert arra csak rá kell egyet vágni, és le is esett... -
arról nem beszélve, hogy #11115 megérne minimum 1 pontot... -
r4pt0r #11119 1. Te kérdeztél minket.
2. Mi válaszolhatunk, ha nem tetszik neked, akkor is mivel ez egy fórum és normális hangnemben ezzel nincs gond (arról most nem beszélek, hogy még te vagy felháborodva....)
3. Nem nagyon szeretik sehol a write only usereket mint te, pláne ha egy kérdést minden oldalon 10x feltesznek és válaszolnak rá, nem kell ennyire lustának lenni
4. Ha valakinek a véleménye nem tetszik neked sem kell reagálni rá
Most hírtelen csak ennyi jutott az eszembe. És nem vagyok kikészülve, csak ha sokat fórumozik az ember néha már unja a write only, hülye topikot nyitó, spoilerezős, stb. embereket. Lehet én vagyok türelmetlen de ez van.
De nincs bajom veled csak az zavart hogy még te vagy „kikészülve” azon, hogy reagált valaki.
-
Egyébként az első pályán asszem van egy olyan szoba aminek valahogy nemtaláltam meg a kulcsát és nem is számzáros ( lehet már én vagyok ezzel a kérdéssel is az 5000.-ik de akkor bocs :D ) azt a kulcsot nem tudjátok merre lehet találni? -
husqarna #11117 Nem vagyok gyakorlott fórumozó!
Nem keresek hanem kérdezek,ha nem tetszik nem kell reagálni. Amúgy nem óbégatok,csak kérdeztem. Kérdeztem, volt normális ember aki válaszolt.
Aki óbégat azt magatok között kell keresni.Különben ha utána gondolok ki
kérdezett titeket? Mondtam, forduljatok orvoshoz azzal a panasszal, hogy ha nem a számotokra megfelelő szöveg jelenik meg a fórumon, kikészülünk. Segítsen dr. úr -
A topiklakók többségét meg a visszaolvasni nem képes, Write Only módban működő júzerek. Van kismilliónyi FAQ, végigjátszás, vissza lehet olvasni, van kereső is, de ha valaki elakad, akkor azonnal kezdi az óbégatást, ahelyett hogy használná a rohadt keresőt... -
husqarna #11115 Köszönöm jól emlékeztél.
fixpont ha idegesítenek az ismétlődő kérdések, fordulj orvoshoz, vagy ne fórumozz. Engem a magadfajta nagyképű játékmindenttudók irritálnak.
Ha nem tetszik egy feltett kérdés, ne reagálj te gyökér!!!!!! -
fixpont #11114 Ezt a kerdest kb most teszik fel huszadszor, legalabb ennyiszer meg is valaszoltuk mar, de mar az elejen latszott, hogy slager lesz. :-) -
5744 ha jól emlékszem
-
husqarna #11112 Helló Mindenki!
Az olymphus height pályán vagyok. Van egy nagy terem, melynek a közepén van egy oszlop. Az oszlop körül feljáró 3 szintre. Az oszlop alján van egy ajtó amit nem lehet hackelni. Bejártam mindent, de nem találom a kódot. Tud valaki segíteni?
-
Vidd le a graf beállítást médiumra. -
Mégegyszer nagyon köszönöm a tanácsot, sikerült megcsinálni:) tényleg le kellett vinni 1-2 beállítást csak úgy engedett át azon a ponton. :) -
Ha meg még úgy sem menne, akkor esetleg küldd el valakinek a mentésed, menjen valamerre a pályán, csináljon néhány mentést, és küldje vissza neked, és próbáld meg azokat. -
Köszi szépen a tanácsot. Megpróbálom hátha sikerül :) -
Lehet, hogy valami driverhiba. Próbálj ki új video és hangkártya drivert, vagy ha nem megy, akkor a beállításoknál mindent állíts át, semmi ne maradjon úgy, mint amikor lefagyott. Esetleg a hangot ki is kapcsolhatod, meg pár dolgot még pluszban átállítgathatsz, ha megkeresed a dokumentumok mappában a játék konfig fájlját. Nekem régebben a Splinter Cell Pandora Tomorrow és a Beyond Good and Evil csinálta, hogy ha a pálya egy bizonyos részére értem, akkor csontra lefagyott az egész gép. Átállítgattam mindent, továbbmentem a kritikus részen, aztán visszaállítottam. -
Nekem egyszercsak gondolt egyet a Bioshock és onnantól kezdve (még beengedi tölteni a lementéseket) ha tovább lépek a következő pályára lefagy. Hiába telepítettem újra a játékot már nem ért semmitsem. Esetleg ha valaki tudna, vagy hasonló problémája volt, és rájött a megoldásra, az segítene nekem légyszíves? Előre is köszönöm. -
Nem fogom fel én sem, hogy hogyan lehet itt elakadni: mindent világosan leírnak, ha meg nyomsz egy H betüt (hint), úgy mondja el, hogy el sem tévesztheted :) -
a Poseidon-os nevezetű ajtón kell bemenni, de csak azután nyílik, hogy lent a színházbaan lefotóztad azt a muksót aki zongorázott,aztán félre ütötte az egyik hangjegyet :D -
Na én is itt vaok már több napja lesátorzva:P
Ezt jó lenne a Faq szabályzatába be írni, h mit kell tenni, mert naon felkapott a ft relic -
Igen ám... már föl vettem a küldiket a Ft. Relicben, de pl. hol találnám meg a hütőházat?
Már mindenkit legyilkoltam a színháznál és környékén, de sehol semmi:( -
az a rohadt lift :D -
re1212 #11100 Közben visszaolvastam és megtaláltam a megoldást!
De azért kösz mindenkinek! -
re1212 #11099 sziasztok!
A Fort Frolic pályán vagyok, ott ahol el kéne mennem valamilyen színházba valakihez, de nem tudok bemenni oda, szinte az egész környéket feltérképeztem, megnéztem a leírást is, hogy mit kell csinálni, de nem ír semmi konkrétabbat, illetve, ha felmegyek az emeletre egy szobát látok tele filmekkel, meg egy rácsot, ahol egy faszi van , de oda se tudok bemenni.
Kérlek segítsetek!
Köszönöm! -
Atihoz van valamiféle fps növelő/javító driver? -
Hogyne lehetne. Embereket kell ölni :D
Az első a "hűtőházban" van az emeleten. Ezek szerint nem értesz angolul. Minden le van írva... -
Nyaraltam, hazajöttem. Ha van valami FAQ-ba illő, írjatok pm-et! -
Scapolite #11095 Olvasd figyelmesen a feladatokat!
Keresd azt a menüpontot amikor részletesen írja le a küldiket és azt csináld ami éppen ott a helyszinen aktuális(térképet használd a piros nyilakkal-sokat segít).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott egyébként a Hall lépcsőfeljárója előtti szoborra kell képeket akasztani(4 db-ot).Ez főfeladat.Azonbelül minden kép egy-egy küldi(fotózni kell hullákat stb...
De lehet az is a baj mint nálam az #11075 -ös hsz-omban
-
Valaki segítsen má... a színházas pályánál akadtam el... megszereztem a nyílpuskát, de gőzöm sincs mit kell tegyek... ill. nem is tudom, h hová kell menni, vagy is nem is lehet sehová se menni...
vki pls -

hehe ... a gép megy, csak a játék adja meg magát -
itt a probléma: Artic Freezer 64 Pro
-
ugy értem fagyás nélkül.
a demo is meg a full is megáll 2-3 percen belül. teljes fagyás. -
Mr. Perfect #11090 Mér ne menne? Ennél jóval gyengébb kártyával is elég jól megy. -
HD2600XT-vel és Vista-val megy valakinek?