BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi,rég vótam itt,és segítség kéne! gondolom tudjátok,hogy az sm2.0-ás kártyám miatt letöltöttem azta a béta valamit. no,és így minden sokkal sötétebb. és ott járok,valami High mittomén milyen pályán, és folyton lemegy az éáletem, és van egy lift,amihez nem találom a kódot. gondolom valahol elvan dugva,amit a sötétség miatt nem találtam... szal, hun van a kód, bár, örülnék,ha spoilerben leírnátok,elõre is köszönöm!

painkiller25
Hy All! Tom h a FAQ ban le van írva egy ajánlptt beállítás a játék gyorsításához, de kiegészíteném valamivel! szal nekem a gépem egy p4 2.8 Ghz 1 GB Ram Gef 7600 GT Vidikártya az alaplap mind1.a lényeg h természetesen nem támogatott a dx 10 nállam sem. na szal csak annyival kiegészítve h a high detail shader mellett még érdemes kikapcsolni a force global lightning ot is meg a Vertical Sync et.nállam a high detail shader kikapcsolása magában nem okozott olyan nagy gyorsulást de ezekkel párosítva már eredményesebb volt és a töltési idõ is karcsúbb lett😄 Rem van akinek segítettem!

Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3

offkorz
igazz,de kicsit felbosszant hogy egy ilyen remek játékban,ami mellesleg totál nem nehéz mediumon toltam énis,áhh csalnak,hát akkor csaljanak.
de a csítereknek nem kellene segítenünk,csítelje át a mappot is -.-

Seth
úgy kell kérni , hogy: would you kindly GTFO... úgy megérti <#idiota>
mellesleg nem kell neki ilyenért beszólni,ha csalni akar valaki akkor csaljon

PSN ID.: Beegabor

offkorz
GTFO! puzykám -.-

3Error
lehet, hogy van akit kisegít az idegbajból...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

AntiHero
kell a francnak😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

3Error
A fizetõs CheatHappens Megatrainere... használjátok egészséggel ! 😄

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Lobsterman
Hehe. És igaz.
De mindezek mellett mégis magasan veri az összes mostanában megjelent hasonló játékot. Mert az atmoszférája kiemelkedõ, mert nagyszerû a sztori és mert nagyon jól játszható. De valóban ez csak a System shock 2 steam-punk verziója 😄
És amikor a csávó azt mondja h komplexebb játékokhoz szokott, miket említ? SS2, Deus Ex amik 7-8 éves játékok, és a Stalker, ami valóban jó lenne, ha nem lenne tele bugokkal, és nem lenne gyakorlatilag kezelhetetlen.
Szóval még mindig Bioshock foreva nálam 😄

Gondolom mindez Vista alatt!
Xp-n esélyem sincs rá?
Ma fogom kipróbálni...

BattleTag: zydar#2910

Olvassátok el!!!!
http://www.hardwareoc.hu/index.php?p=news&cid=1&y=14228
w77d
Óriási!! <#buck>

impala
ez elkerülte a figyelmemet.
köszi mindenkinek, majd este, otthon rávetem magam

Sephi
Megorulok.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ott vagyok Andrew Ryan elott , megszivom , meghal es kiderul hogy meg messze nincs vege a jateknak... ez engem valamilyen szinten zavar 😄 Would You Kidnly ? OAAA EZ MEKKORAT UTOTT!!!!!

Naon jo jatek , imadom.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

BEAST
soo true! :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SötétBarom
MEGHALTOK 😄DDD

/kiváló angoltudás nem árt 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

robotnyk
9800as nem tudja a shader model 3.0at, ami elvileg szükséges hozzá. viszont van valami barkács házi fix ehhez, hogy menjen, bár ez ugye a faqban is benne van. link
Seth
nem elég a videókártyád. SM3-as kártya kell, vagy bûvészkedhetsz a SM2 patch-el, részletek a FAQ-ban

impala
köszönettel mindent letöltöttem a linkrõl 64 bites rendszerhez, telepítés is megvolt, mégsem müxik.

Athlo64 3000+, Radeon9800 Pro, 1GB ram, WinXP 64

csak a demot akartam életre kelteni, de már az elején a mouse cursor sem jelenik meg, úgy kell rátalálni a gombokra, aztán valami katyvaszt látni csak, mintha lángok lennének, és egy faszi nyög csúnyán. innen már sehova nem lehet jutni.

persze, kicserélem majd a gép belét, de a gyerek rágja a fülemet, hogy legalább a demot megnézné addig is.

van valaki, aki boldogult hasonló konfiggal?
válaszokat elõre is köszönöm

értem, tehát plasmoid slotot kell vennem...
akkor mi a kérdés? gatherings garden többségében van vásárolható "Plasmid slot" az kell neked.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

köszi. azt tudom, de mivel az angolt csak érintõlegesen ismerem <#vigyor3> , és az ikonok húzogatásával sem mentem semmire, így kihívásokkal küszködöm... <#bohoc>
slotot venni lehet a gatherings gardenekben.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Slotot, hogyan kell venni? A Genere Bank, v. vmi ilyesminél szöszmötölök, de sehogy sem tudom sem leadni a már összegyüjtött javadalmakat, sem vásárolni, pedig van pénzem vagy 800 dollár vagy ADAM vagy mi? <#zavart2>
Frank99
szerintem akkor ez a játék nem neked való...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

LackoMester
ja és milyen felbontáson játszod azon a 32-colon,válszidö?

élet a legjobb méreg

LackoMester
HD-ben játszom,2 ms,HDMI összeköttetés max amit az 8800GTS-böl és LG 226WA-ból ki lehet hozni-hidd el rohadt szép...
a Full HD 1080p,de ahhoz képernyö is kell...

élet a legjobb méreg

Seth
Would you kindly go and kill yourself?

robotnyk
aki nem easyn, csalással játszik, talán örülne neki, ha nem basznád el a játékélményét a spoileres képeiddel.
MerlinW
Djemba, Pityesz.. Játszatok...

[merlinw.org]

még csak két képességed lehet egyszerre, vissza lehet állitani valami automtánál.
sziasztok,
Mikor megkaptam a telekinesis képességet, azóta nem tudok villámot szórni!
Ez normális vagy elrontottam valamit!
Elõre is köszi!
Promi
Ajto kodok

0451
5380
7533
9457
0512
7774
0126
5744
1921

AntiHero
<#levele><#lookaround>

ilyen nincsen már 3 napja szopok a méheknél és még 1 kellene de nem találom sehol valaki küldjön már egy mentést a méhek utáni pályára!!!!!(privátba megdumáljuk)

yes cheat. 😄

most 10pálya vagyok.

chalezlopez
Vaze 32" HD TV-n még szebb, elhiheted...

Vamos Argentina!

LackoMester
wazz a Arcadia részen járok,hát rohadt szép,föleg igy 22 colban,ja a game meg egész-nagyon jó:-)

élet a legjobb méreg

Frank99
olvasd el, mit írtam neked az OFF topicban!

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A SEGITSÉGET<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
Pretorian
Különféle komponenseket kell összegyûjteni, amikbõl ha megszerezted a szükséges mennyiséget, akkor rá kell szerelni a bombára. Nem emlékszem a komponensekre név szerint, de kell két nagy flaska kék lötty, amivel tuti, hogy találkoztál már ezen a pályán, csak akkor még nem tudtad felvenni. Aztán kell 4 darab valami, aminek szintén nem jut eszembe a neve, ezt a Big Daddykben találod meg. Végül kell még a nitroglicerin, amit Ryan irodájában találsz meg, ha megnyomod a kapcsolót az íróasztal oldalán.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Seth
össze kell szedni a darabjait. Biztos találkoztál útközben sárga vagy kék tartályokkal, na azokból kell kettõ, akkor a big daddyknél van valami R34 vagy milyen kütyü,abból asszem 4 kell ( pár db asszem beszerezhetõ a pályán szétszórt big daddy maradványokból, de 1-2 t asszem ki is kell nyírnod- ami ha a kislányokat gyûjtöd ^^ akkor úgyis muszály lesz)Akkor kell még nitroglicerin ami majd vmi szobában lesz egy fali szekrényszerûségben(kinyitásához egy gombot kell megnyomni az asztalnál)
Asszem ennyi ^^

AntiHero
gyûtsél hozzá hozzávalókat:S

Pretorian
Egy ilyen jellegû videojátéknak pont az a lényege, hogy a számodra meghatározott mennyiségû ill. minõségû, különféle rendelkezésedre álló eszközök segítségével (ez lehet fegyver, cyberware, vagy éppen plazmid, illetve a különféle egészségcsomagok, mana, vagy éppen eve) csináld végig, és ne csalással. A trainerek/cheatek pont a játék lényegét ölik meg, ennyi erõvel nézd meg az intrót, utána meg az outrót, és ennyi. Nem is érdemes így "végigjátszani" egy játékot.

elakadtam a HEPHAESTUS pályán az utmutato nyil levezet egy nagy bombához de hiába nyomom az e nem történik semmi
mit kell ott csinálni ????
elöre is köszi a segitséget
Frank99
Easy+ cheat?

nem túl nehéz így ?
<#ravasz1>

Pretorian
Tudom, csak hülyéskedtem (lol).
A screwdriver egyébként biztosan nem szekercét jelent? <#buck>

Pretorian
Nahh, nemsokára én is a végére érek. Má' megöl a kíváncsiság...
A tonik slotokból lehetne több is típusonként, kicsit kevés a 6 szerintem...plazmidból meg sok, mire végigpörgeted a görgõvel, addig szétszednek a szplájszerek meg a dedik.
A plazmidokat inkább úgy oldottam volna meg, hogy bármikor lehessen csereberélni õket, ne csak a Gene-Bank automatáknál.

Frank99
szerintem neked még a Minesweeperrel sem szabad játszani, hátha felrobbansz...

<#circling>

MerlinW
Nem. Edzõ, tréner, oktatót. Screwdriver a csavarhúzó. (meg a vodka-narancs😊)

[merlinw.org]