BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram
RAM 512 (lehet ez a gond, mert a gépigénynél ez 1Gb)
RAEDEON 9600 SERIES 512 Mb video kártya
a hang meg nem hiszem hogy probléma lenne(mint írtam)
még megpróbálom leszedni ezt a sm2-t, aztán meglátjuk...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram
egy kis problémám lenne!
elindítom a játékot, bejön a menü (nincs egér), nagy nehez beszenvedem magam , hogy elkezdjem a new game-t, jön a töltés ugye, aztán jön a kis intro, hogy ott cigizik, látjuk a csávó kezét, aztán nézegeti a családi fotót (közben meg mondja hogy mondták neki hogy nagy dolgokra született stb...)
elsötétül a kép, bejön a játék, de nem látok semmit, vagyis valamit látok, ilyen fekete, meg kék négyszögek, (gondolom azok lennének a buborékok) olyat hallani, hogy fuldoklok, majd (gondolom) feljövök a víz felszínére, ugyanolyan szar a kép, de annyit látok, hogy tûz van körülöttem, semmi mást nem jelenít meg....
próbáltam szenvedni azzal, hogy lejjebb vettem a grafikát, de nem lett jobb 😞
valaki tud megoldást a problémára? 😞
elõre is köszönöm!
(videokarim 256 MB - RADEON 9600 SERIES)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
bár nekem is kénen némi help, ennél a résznél elvileg 3 little sister van, ebbõl kettõt megtaláltam és kéne még egy harmadik is valahol, szerencsétlenségemre 4 big daddyt kinyítram már de csak kettõnél volt kislány
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
HACK-KILL-SEARCH-DIARY-ENTER-CODE-REPEAT -.-
deus ex még mindig a világ legjobb ilyen jellegû játéka 😊 evvan.
a küldi lineárisak? vagy lehet benne mászkálni szabadon is? mondjuk mint a stalkerben?.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Én már mind3-mat megnézte, de szinte semmi sem derül ki belõle, hogy addig mi történt, csak hogy hogy végzõdik a történet.
Egyébként a jó végû, szerintem elég érdekes lett, mondhatnám, hogy fura.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PSN ID.: Beegabor
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler: Ending 3
valaki HELP PLZ!
nade péttyu! :-[
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
itt állok egy kamera alatt, tele vagyok autohack tool-lal és meg kéne hackelni valahogy.
elõre is kössssssssz
nade péttyu! :-[