BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pretorian
Tudod, ez teljesen szubjektív. A Tény meghatározása: "A köz által igaznak elfogadott információ" a Longman szótár szerint.
Értem, nem jön be annyira a játék. Ez a te véleményed.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

minimize
Nem igazán értem akkor a sok újság általi értékeléseket.
Kijövetelekor legalább 10-12 helyen is 10/10,illetve max.4,5/5-ös értékeléseket kapott,szinte mindenhol, PC-Box verzió vegyesen.
Nem lehetséges, hogy pár "játékos" hajtja a nem létezõ tökéletes játékot??
Erre itt egy S.Dali idézet, asszem passzol:
"Ne félj a tökéletességtõl-úgysem éred el soha..."
(Gondolom szerintetek minden újságot lefizettek tesztelés elõtt...<#ravasz1>)

No one can stop Death!

Pretorian
Haggyad már. <#buck>

BEAST
Lehet hogy szamodra az AI okosabb lesz hardon, nekem nem tunt fel ... jo ok tobbet kell loni az ellenbe, te meg sokkal hamarabb halsz, oh noes ... az gondolom nem gond hogy a kovetkezo sarkon teljesen egeszsegesen maszol ki az inkubatorbol XD A keszitok is nagy psyhohorror jatekrol magyaraztak hogy mekkora hangulata van a jateknak, az emberek majd ijedezni fognank es ez nagyonjo. Nalam ez kb odaig tartott hogy az elso palyan felvettem a csavarkulcsot, odaig meg nezelodtem mik ezek a hangok, omg mikor fog ramugrani valami, aztan meglett az elso fegyver, az elso plasmid es atment az egesz jatek hentbe.

Felesleges vedeni a jatekot, meg fanboikodni. Teny hogy a jatek nem tudta tartani az elvart 10/10 szintet amit az elso 1-2 palyaig erezni lehetett. Ez nem azt jelenti hogy mekkora szar jatek mert nem 10/10 xd, csak eros tulzas hogy tokeletes lenne.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sziasztok !
A játék indításakor a gramofonos logo után a következõ üzenetet kapom mi lehet a gond?
"A "0x10b94470" címen található utasítás a "0x00000000" memóriacímre hivatkozott, A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: read."<#zavart2><#zavart2><#zavart2>
Help me !
Pretorian
Tavaly februárban 30k-ért már 6600GT-t tudtál volna venni...

az nem lényeg😄

Pretorian
Igen.

grebber
Nekem egész jól futott játszhatóan a lenti konfigommal!

Next PC upgrade: 2022

Szega87
<#eljen>

Prince23
Na szia, megint összefutottunk :S
de azért kösz.

faq

NeoMaN
Szia!
Ezt minden topikban el fogod játszani?

Amúgy 6 giga telepítve.

NeoMaN
Tavaly vetted 30K-ért??? 😄DDDD

Úristen, én 2 éve adtam el 18K-ért egy BBA-t...

Prince23
Hi!
Feltelepítve mennyít foglal? a mappás érdekelne (mappára katt, mert az pontos) Sûrgõs!
thx

Szega87
Az aláírásomban szereplõ konfighoz ki milyen grafikai beállítást ajánl?

TIBI
Ha esetleg valaki a továbbiakban elakadna vagy szimplán csak érdekli, egy angol nyelvû végigjátszás:

Bioshock végigjátszás

^^

Sland
Köszi a választ. Akkor nem nyírbálom le a kispuncikat...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Minden 3. megmentett csaj után kapsz bónuszt. Ez 200 Adam és némi ajándék, van, h vmilyen tonik (új képesség).

Tehát ha megmented õket, minden 3. után 40 Adam mínuszban vagy, viszont kaptál némi ajándékot. Szerintem egyértelmûen így jársz jobban.

Egyébként 2 féle befejezése van egy játéknak (jó és rossz), ettõl függ, h melyiket kapod.

impala
nekem 9800 pro karim volt máig.
végigjátszottam mindent, amit te is, aztán itt szóltak, hogy sm2 patch.
leszedtem, installáltam.
ezután némileg többet lehetett látni, de továbbra is használhatatlan volt a demo.

ma menten az EDigitalba egy memóriáért(másik gép, laptop, arról írok), aztán nem tudtam otthagyni egy Asus Radeon AX1650/256 - ot.
elég drágán vettem, de 3 év gari.

a lényeg: Bioshock demo 1024*768, minden beállítás a maximumon, úgy megy, mint az álom.

tényleg. akar valaki venni egy Club3D Radeon 9800PRO - t?
tök jó, húzva nem volt, és csak emiatt a játék miatt lett lecserélve. tavaly februárban vettem 30KHUF-ért a Red Towernél. megvan a doboza is, olyan, mint az új.

Sland
Hali!

Mi pontosan a lényege a Big Daddy és a Little Sister kiírtásának/megmentésének?

Még a játék elején vagyok, ahol legelõször el lehet dönteni, hogy megölöm e a kiscsajt, vagy megmentem.
Én azt választottam hogy megmentem. A kiscsaj örült, elmenekült. Igaz, kevesebb ADAM-t kaptam ( amirõl fogalmam sincs hogy mire jó) de gondoltam hogy így késõbb kapok valami plusszt.

Viszont amikor a következõ Big Daddy jött a kiscsajjal, akkor nekiestem a Big Daddynek, kinyírtam és megöltem a kiscsajt is. Több Adam-t kaptam, de nem történt semmi.

Mi jelentõssége van annak, hogy megölöm-e õket vagy sem?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Ha meg megölöd, aztán elkezded a mûvét egy csavarkulccsal szétverni, akkor újra megjelenik és neked esik.

Pár sorral írtam lejjebb egy bugot, azt ki tudja próbálni vki, h másnál is elõjön-e? A függönyt a fickó húzta fel, azt én nem tudom kezelni, ugye?

Ez nem teljesen igaz, mert ha pl megölöd a „szobros mûvészt” az alkotása elõtt (4 fénykép) akkor késõbb nem jelenik meg a játékban és nem tudod használni az egyik Weapon fejlesztõt, persze nem azt mondom hogy hatalmas gond, de azért itt is van választás. 😄

scorpeeon
Hali. Csak 2 gyors kérdés, biztos vagyok benne, hogy ezerszer le lett írva, de a keresõ nem igen üzemel. Tehát: Az elsõ pályán a demóban a nõi budiban volt egy incinerate, és egy csajnál egy golyószóró. Az normális ha ezek az egészben nem voltak ott így ezek híján jutottam tovább a következõ pályára? Amúgy több dolog is máshogy történt a demóban, nemértem miért kellett megváltoztatni. A Prey demója pl gyakorlatilag az elsõ talán 2 pályát jelentette, és annyira ugyanaz volt mint a teljesben, hog a demótól lehetett folytatni a full-t.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Pretorian
Would you kindly STFU yo lil' prick ya...

Seth
Would you kindly GTFO ?!

PSN ID.: Beegabor

wesker24
akkor nem szóltam !! <#idiota>
dante3
xboxon tolja!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Nem azt kérem hogy mondjátok el mi a kód, csak azt hol tudhatom meg a játékban?
wesker24
Ha nincs mentésed akkor sincs minden veszve van egy oldal ahol 100 százalékos mentést lehet letölteni egyszerûen újrakezded a Fort Frolictól !!

Mondom, h nincs.

w77d
ezt akkor bizony elrontottad! menj egy korábbi mentéstõl!

Pretorian
Jahh, meg tárgyakat dobálnak hozzád, kikerülik a csapdáidat (pl. Big Daddy nem szeret belemenni a trap boltba, hacsak nem lát téged a csapda "túloldalán"), próbálnak megkerülni, pozíciót fogni. Hardon kell játszani.

RPG-elemekhez még annyit, hogy egy éppen darabokra hulló, splicerekkel teli vízalatti városban kinek a sorsát akarod meghatározni? Tök felesleges lenne.
Ebben a játékban pont az a lényeg, hogy egyedül kell kivágnod magad a szorult helyzetekbõl, mint anno a System Shockokban.
Ha mindenféle bazári majmokat kéne pátyolgatni, meg NPC-kkel csicseregni, az kinyírná ezt a játékot, sokat venne el a hangulatból, megölné ezt a klausztrofóbiás atmoszférát. Szerintem Atlas/Fontaine is túl sokat csicsereg, néha legszívesebben eldobnám azt a kurva rádiót.
Nem kellenek ide NPC-k, nem kell ide cseverészés, éppen elegendõ lenne egy reply menu a rádióbeszélgetéseknél, ahol lehetõség lenne reagálni Ryan és Fontaine szövegelésére, és ez kihatással lehetne a sztorira is.

Elakadtam, szerintem bugos a játék. Egyébként Xboxon játszom.

Fort Floricban vagyok. Miután lefényképeztem a halott zongoristát, elhelyeztem a fényképét a mestermûvön, eddig oké.
Ezután a metróval elhagytam a helyszínt, ez volt aszeirntem a baj.
Miután visszajöttem, valszeg a függöny visszahúzódott a mestermû elé, de nem figyeltem.
Kicsináltam a 3 célpontot, de a függöny még mindig le van húzva és nem tudom a keretekbe betenni a fényképeket.
Ha metróval elmegyek és visszajövök a függöny lent marad.

Mentett állás nincs 😞
Vmi ötlet?

offkorz
ezt már énse :-c
bannerba írjuk vagy mi a szar?:SS

SötétBarom
Ezt nem hiszem el -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Meg tudná valaki mondani hogy az olimpic heights nevû pályán mi a kódja a számzáras ajtónak?
Az Apollo Square-n már megvan az az anyag, s a másodikra azt írja, hogy azon a számszáras ajtón kell bemenni.
SötétBarom
Igen tévedsz, tökmindegy mit csinálsz, nem változik semmi a záróvideón kívül.

Az AI meg hát nemistudom.. :|

If health magas then attack
If health alacsony then heal

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Ja igen, meg a kihívás.. Ennek nincs értelme többször nekiállni, mert egy nekifutásra is ki lehet próbálni mindent..

Mindent meghaxolhatsz, a plasmidokat úgy cserélgeted, ahogy akarod, mindenhova simán be lehet jutni..

Nagy kedvencemmel a deus ex-xel tudok csak összehasonlítani ismét. Volt benne egy csomó NPC, akiknek a sorsa tõled függöt. Bizonyos tettek hatására a sztoriban késõbb felbukkantak, segítettek, hátbatámadtak, esetleg meghaltak.. Volt értelme jól megválasztani a képességeket, mert nem lehetett minden sarkon variálni õket.. Ez nagyon fontos az újrajátszhatóság szempontjából, hiszen végig lehetett tolni heavy weaponös, golyóálló tüdejû hõlátó terminátorként, esetleg kamerák elõtt láthatatlan, hangtompított pisztollyal operáló szupergyors, hacker félnindzsaként is.. Volt rengeteg párbeszéd, csavar a sztoriban..

Szal nálam eddig az 10/10es eddig.. (meg a Fallout 2, de az más stílus)

stargatelost
nah, leszedtem az sm2 patchet, de most meg másik probléma jelentkezett...
bejön a fehér írás, bejön az nvidia, majd bejön a következõ (pirosas) logó is, majd fekete képernyõ...leszenvedem nagynehezen tálcára, újra felnyitom, és akkor megy tovább a menübe...
mondom ok... (és már egér is volt!!!!), bejön a töltés, jönnek a kis képecskék, majd megáll az egyik képnél, de a zene megy tovább...várok...várok...mondom ez így biztos nem jó...próbálom lerakni asztalra, nem tudtam...restart....
szóval nemtom miért csinálja ezt... 😞
asszem ezzel a játékkal sem játszok...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Pretorian
Az AI-val szerintem nem volt probléma, bár ez nehézségi szinttõl is függ ugye. A cselekmények kihatása a sztorira meg...hát nem tudom...pl. gondolom, ha nem mented meg a kislányokat, akkor Tenenbaum sem fog neked segíteni...vagy tévedek? Párbeszédek...hát...azért ez mégsem egy RPG, ez egy kommon FPS, akármilyen plazmákat vagy tonikokat tolsz is magadba, a sztorihoz nem is smakkolna az RPG játékmenet...

SötétBarom
Változatos ellenfelek? Jó AI? Cselekmények befolyásolják a sztorit? (nem csak azt a szaros ending videot) Kalandelemek becsempészése? Párbeszédek? Több interaktivitás? Nemtudom... Ebben tényleg minden bennevolt :|

Pretorian
Jahh, egy vízalatti városban abból jó sok kell...

wesker24
Szerintem semmi sem kell hozá nekem is megvolt bõven a 20 óra játékidõ !!
nagy nyitott,szabad pályák? hm...:/

Pretorian
Simán 10/10-es. Ha ez nem 100% -os, akkor semmi sem. Elképesztõ atmoszféra és hangulat, csavaros, über sztori, sokrétû, tartalmas játékmenet, magas újrajátszási faktor, brutál grafika és fizika, csúcsminõségû hang, zene és szinkronmunka...mi kellhet még a 10/10-es játékhoz...?

Alwares
Nekem volt 20 óra, sõt talán még több is valamivel... Viszont látom itt irogatjátok, hogy hát ez nem volt 10/10-es játék, szerintem az. Mert kijátszottam. Egy kezemen meg tudom számolni, hány játékot pörgettem ki ebben az évben...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

jeee kiakasztottam,nem volt 20 óra😄

stargatelost
hú, elvileg rátaláltam (gugli jó barát😄 )

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

stargatelost
ok, találtam egy oldalt:
http://forums.2kgames.com/forums/showthread.php?t=5680&highlight=making

nekem is olyan a kép, mint ott
úgyhogy biztos, hogy kell az az sm2 patch, csak nem engedi letölteni onnan a faq-ból sem, meg rapidshare-ról sem...
valami más eéérhetõség, vagy esetleg ha elküldené valaki, azt megköszönném 😊 ([email protected])