BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem, nem jön be annyira a játék. Ez a te véleményed.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Kijövetelekor legalább 10-12 helyen is 10/10,illetve max.4,5/5-ös értékeléseket kapott,szinte mindenhol, PC-Box verzió vegyesen.
Nem lehetséges, hogy pár "játékos" hajtja a nem létezõ tökéletes játékot??
Erre itt egy S.Dali idézet, asszem passzol:
"Ne félj a tökéletességtõl-úgysem éred el soha..."
(Gondolom szerintetek minden újságot lefizettek tesztelés elõtt...<#ravasz1>#ravasz1>)
No one can stop Death!
Felesleges vedeni a jatekot, meg fanboikodni. Teny hogy a jatek nem tudta tartani az elvart 10/10 szintet amit az elso 1-2 palyaig erezni lehetett. Ez nem azt jelenti hogy mekkora szar jatek mert nem 10/10 xd, csak eros tulzas hogy tokeletes lenne.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A játék indításakor a gramofonos logo után a következõ üzenetet kapom mi lehet a gond?
"A "0x10b94470" címen található utasítás a "0x00000000" memóriacímre hivatkozott, A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: read."<#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2>
Help me !
Feltelepítve mennyít foglal? a mappás érdekelne (mappára katt, mert az pontos) Sûrgõs!
thx
Bioshock végigjátszás
^^
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Tehát ha megmented õket, minden 3. után 40 Adam mínuszban vagy, viszont kaptál némi ajándékot. Szerintem egyértelmûen így jársz jobban.
Egyébként 2 féle befejezése van egy játéknak (jó és rossz), ettõl függ, h melyiket kapod.
végigjátszottam mindent, amit te is, aztán itt szóltak, hogy sm2 patch.
leszedtem, installáltam.
ezután némileg többet lehetett látni, de továbbra is használhatatlan volt a demo.
ma menten az EDigitalba egy memóriáért(másik gép, laptop, arról írok), aztán nem tudtam otthagyni egy Asus Radeon AX1650/256 - ot.
elég drágán vettem, de 3 év gari.
a lényeg: Bioshock demo 1024*768, minden beállítás a maximumon, úgy megy, mint az álom.
tényleg. akar valaki venni egy Club3D Radeon 9800PRO - t?
tök jó, húzva nem volt, és csak emiatt a játék miatt lett lecserélve. tavaly februárban vettem 30KHUF-ért a Red Towernél. megvan a doboza is, olyan, mint az új.
Mi pontosan a lényege a Big Daddy és a Little Sister kiírtásának/megmentésének?
Még a játék elején vagyok, ahol legelõször el lehet dönteni, hogy megölöm e a kiscsajt, vagy megmentem.
Én azt választottam hogy megmentem. A kiscsaj örült, elmenekült. Igaz, kevesebb ADAM-t kaptam ( amirõl fogalmam sincs hogy mire jó) de gondoltam hogy így késõbb kapok valami plusszt.
Viszont amikor a következõ Big Daddy jött a kiscsajjal, akkor nekiestem a Big Daddynek, kinyírtam és megöltem a kiscsajt is. Több Adam-t kaptam, de nem történt semmi.
Mi jelentõssége van annak, hogy megölöm-e õket vagy sem?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Pár sorral írtam lejjebb egy bugot, azt ki tudja próbálni vki, h másnál is elõjön-e? A függönyt a fickó húzta fel, azt én nem tudom kezelni, ugye?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
RPG-elemekhez még annyit, hogy egy éppen darabokra hulló, splicerekkel teli vízalatti városban kinek a sorsát akarod meghatározni? Tök felesleges lenne.
Ebben a játékban pont az a lényeg, hogy egyedül kell kivágnod magad a szorult helyzetekbõl, mint anno a System Shockokban.
Ha mindenféle bazári majmokat kéne pátyolgatni, meg NPC-kkel csicseregni, az kinyírná ezt a játékot, sokat venne el a hangulatból, megölné ezt a klausztrofóbiás atmoszférát. Szerintem Atlas/Fontaine is túl sokat csicsereg, néha legszívesebben eldobnám azt a kurva rádiót.
Nem kellenek ide NPC-k, nem kell ide cseverészés, éppen elegendõ lenne egy reply menu a rádióbeszélgetéseknél, ahol lehetõség lenne reagálni Ryan és Fontaine szövegelésére, és ez kihatással lehetne a sztorira is.
Fort Floricban vagyok. Miután lefényképeztem a halott zongoristát, elhelyeztem a fényképét a mestermûvön, eddig oké.
Ezután a metróval elhagytam a helyszínt, ez volt aszeirntem a baj.
Miután visszajöttem, valszeg a függöny visszahúzódott a mestermû elé, de nem figyeltem.
Kicsináltam a 3 célpontot, de a függöny még mindig le van húzva és nem tudom a keretekbe betenni a fényképeket.
Ha metróval elmegyek és visszajövök a függöny lent marad.
Mentett állás nincs 😞
Vmi ötlet?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az Apollo Square-n már megvan az az anyag, s a másodikra azt írja, hogy azon a számszáras ajtón kell bemenni.
Az AI meg hát nemistudom.. :|
If health magas then attack
If health alacsony then heal
Mindent meghaxolhatsz, a plasmidokat úgy cserélgeted, ahogy akarod, mindenhova simán be lehet jutni..
Nagy kedvencemmel a deus ex-xel tudok csak összehasonlítani ismét. Volt benne egy csomó NPC, akiknek a sorsa tõled függöt. Bizonyos tettek hatására a sztoriban késõbb felbukkantak, segítettek, hátbatámadtak, esetleg meghaltak.. Volt értelme jól megválasztani a képességeket, mert nem lehetett minden sarkon variálni õket.. Ez nagyon fontos az újrajátszhatóság szempontjából, hiszen végig lehetett tolni heavy weaponös, golyóálló tüdejû hõlátó terminátorként, esetleg kamerák elõtt láthatatlan, hangtompított pisztollyal operáló szupergyors, hacker félnindzsaként is.. Volt rengeteg párbeszéd, csavar a sztoriban..
Szal nálam eddig az 10/10es eddig.. (meg a Fallout 2, de az más stílus)
bejön a fehér írás, bejön az nvidia, majd bejön a következõ (pirosas) logó is, majd fekete képernyõ...leszenvedem nagynehezen tálcára, újra felnyitom, és akkor megy tovább a menübe...
mondom ok... (és már egér is volt!!!!), bejön a töltés, jönnek a kis képecskék, majd megáll az egyik képnél, de a zene megy tovább...várok...várok...mondom ez így biztos nem jó...próbálom lerakni asztalra, nem tudtam...restart....
szóval nemtom miért csinálja ezt... 😞
asszem ezzel a játékkal sem játszok...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
http://forums.2kgames.com/forums/showthread.php?t=5680&highlight=making
nekem is olyan a kép, mint ott
úgyhogy biztos, hogy kell az az sm2 patch, csak nem engedi letölteni onnan a faq-ból sem, meg rapidshare-ról sem...
valami más eéérhetõség, vagy esetleg ha elküldené valaki, azt megköszönném 😊 ([email protected])