13397
-
koszi akkor megkeresem -
Tőlem ok, bár nekem már kitisztult az egész. #11218-> itt legalább a felét leírtadm, ezt copy-paste-zhatod :) -
barnika1265 #11260 sry a félreértésemért -
sgember #11259 Nem, bocs, a #11245 -re (kihagytam a válaszgombot) -
barnika1265 #11258 © sgember
Vissza kell menni a telekinézis plazmidért.
ezt nekem írtad? -
Nagyon örülnék és miután végigjátszottam, végig is olvasnám! -
sgember #11256 Vissza kell menni a telekinézis plazmidért. -
barnika1265 #11255 hy mindenkinek olyan problémám lenne hogy elindult a game mikor már mennék át a másik szintre a kompból a töltésnél megakad tud valaki segíteni mért nem megy tovább? előre is köszönöm -
el bruja #11254 én benne vok:) -
Kindred Blades #11253 Ha van rá igény, leírom a történetet összegzését, spoilerben természetesen (no meg több kommentben, mert elég sokminent le kell írni :) ) -
Nem bántottam én senkit se.
-
el bruja #11251 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha megöltél akár 1 lil sistert, akkor csak a rossz befejezés maradt :S -
bocsi, borzalmasan sokat ismételtem
-
Amúgy igen gyenge angol tudásommal borzalmasan nehéz megérteni a játék történtetét, pedig látszik, hogy borzalmasan jól meg van írva... de én valahogy elvesztettem a fonalat ott, amikor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Atlas, akiről úgy gondoltam, hogy segít, valahogy átbaszott, aztán jött ez a Fontanie, előtte meg kinyírtam Ryan-t avval a golfütővel...de hogy minek? Kár, hogy nincs hozzá magyarítás, mert tényleg próbálom megérteni, de azt se tudom, hogy ezek a szereplők minek, mi célból, kinek segítenek, pl:Tenembaum (ez az érdekes akcentusú nő), aztán Suchong, aki szerintem meghalt, bár azt se nagyon értem. Szóval hatalmas a zavar fejembe, pedig érdekel. Majd esetleg ha végigvittem (már ott járok, ahol Big Daddynak kell beöltözni :D ), elolvasnék egy összegzést. Úgy tudom, többféle befejezés van, szerintem a jobbik befejezést fogom változtatni. -
el bruja #11248 lennél szíves...? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tod ha ezt meghalja, na meg hogy mit kéne csinálnia, akaratlanuk is megcsinálja. -
Srácok, valaki elmagyarázná végre: Szerintem már nem sok van a játékból hátra, de mégis: MT JELENT, hogy "Would you kindly????" Ezen gondolkodok már mióta emlegetik
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a láncok annak a jele, hogy egy báb vagy, egy szolga -
Sziasztok a jatek legelejen ahol valami korhazfelesegben vagyok atmegyek egy rovid folyoson elfut elollem valaki es berobbanik a bejarat ott mi a turot kell csinalnom mert valahogy nem sikerul rajonnom :( Elore is koszi -
el bruja #11244 az a két tetoválás a csuklójánál nem tudjátok mit jelenthet? -
Would you kindly gtf.. go to the Off topic? :) -
3 van, de ebből 2 ugyanaz majdnem, csak más hangsúllyal mondja Tenenbaum. -
el bruja #11234 jaa igy már teljes a kép, köszi szépen! -
Kindred Blades #11233 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lényegében két befejezés van, harmadikként azt veszi, ha a 'gonosz' utat választottad, de néhány little sister-t életben hagytál. Ilyenkor az outro alatt Tenenbaum hangja nem dühös, ellenséges, hanem egy kissé szomorkás, csalódott. -
el bruja #11231 szépjonapot. Na végigvittem, hatalmasnagyonjó játék volt... asszem eddigi életem legjobbja:) tényleg 3 befejezés van? mert vki mondta, de én csak 2t ismerek... -
Aham, köszi. (Seth, neked is) Mesterien ki van ez találva :) -
Kindred Blades #11229 Bah, bealudtam a gép előtt, az életben nem leszek kész ezzel a melóval (kár, hogy nem órabérben fizetnek :D)
A sztori egyébként úgy állt össze, hogy második végigjátszáskor -amikor már ugye ismertem némhány csavart- figyeltem a részletekre, a végén, az utolsó megmérettetés előtt meg leültem szépen végighallgatni az összes üzenetet és felvételt, kronologikus sorrendben, így szépen összeállt a jól kidolgozott történet. Mondjuk van, ahol csak utalásokat kapunk, pl a rendőrfőnök esetében, de vannak elég egyértelmű nyomok azokon a helyeken is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A szerencsétlenség valóban megtörtént, Fontaine intézte el, a dolog szépsége a módszer, ahogyan intézte. Érdemes jobban megnézni a cetlit, ami a csomagon van, ami fölött elsőre elsiklik az ember tekintete.
"To Jack with love from Mom & Dad
Would you kindly (!!) not open until ... (itt a világítótorony koordinátái szerepelnek)
A csomagban pedig egy revolver és a további utasítások vannak. Bájos, mi? Alvó ügynökök voltunk, a csomagot megkaptuk szépen Fontaine-től, aztán indult az egész tortúra.
Az egész történet egy nagy sakkparti, Fontaine a fehér, Ryan a fekete király, a tábla Rapture, és ott van Jack Ryan, a főhős, egy egyszerű gyalog, aki végül bemattolja mind a két királyt.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de megtörtént,amit kaptál csomagot,annak a címkéjén van a Wolud you kindly not open until (itt egy masni eltakarja a többit, de később kiderül hogy egy koordináta van odaírva). Szóval amikor elérünk a megadott koordinátákhoz,akkor kinyitja,benne egy fegyverrel,eltéríti a gépet, és lezuhan a megadott pontra.Te úgy látod az elején hogy neki semmi köze a gép lezuhanásához,de gondolom visszaült a helyére mintha mi sem történt volna vagy vmi^^ -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még 1 kérdésem lenne: ezekszerint az egész repülőgépszerencsétlenség meg sem történt, csak az emékeidben, avagy Fontaine elintézte, hogy az a gép, amivel utaztál, akkor és ott pont lezuhanjon? (és azt, hogy mindezt túléld-ezt nemtom hogyan) -
Volt egy oldal ami összehasonlította a 2-t, és valóban nincs semmi különbség a 2 között azon kívül, hogy vistán feleződik az fps. -
ja és még valami. Direkt a Bioshock miatt raktam föl az xp mellé a vistát. 1: DirectX10 és 9 között egész egyszerűen SEMMI különbséget nem látok, azon kívül, hogy vistán 20 fps-el lassabban fut. Szóval nem ajánlom továbbra sem a Vistát. Talán majd a Crysis... -
Innen sem tudtam még pár apróságot, most állt össze teljesen a kép :) Ezeket mind a hangfelvételekből raktad össze vagy honnan vágod ennyire? A hangfelvételekre sokszor nem tudtam figyelni, mert akkor hallgattam őket, miközben harcoltam, meg a feliratelcsúszás is kicsit betett. -
Sztem azt mondták, hogy "he is the one who..." és ez nem azt jelenti, hogy "egy azok közül, akik", hanem azt, hogy "ő az aki" :) De ez részletkérdés. Annyira nem apró részlet ez azért, de mindenképpen figyelemreméltó, hogy ki van dolgozva ez is :) -
Thx. És ez hol derült volna ki? -
nekem azt mondták, hogy egy azok közül, akik bántottak minket:D Valószínüleg ez a következménye, hanem felszabadítod, hanem mindig kinyírod őket. Milyen kibaszott kicsi részletek is kivannak dolgozva nem?? -
nagggggyon naggggyon koszonom!!!!!! Az a gaz, hogy ket honapja angol suliba jarok (indiaban), es eltudod kepzelni mennyire jol megy az angol, ha ezt se vagom. koszi megegyszer! Ez a jatek... hat ez hihetetlen. -
Kindred Blades #11218 Nno, akkor nézzük, mi történt az elmúlt percekben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kiderült, hogy valójában Andrew Ryan törvénytelen fia vagy, akinek létezéséről ő maga sem tudott (Fontaine egy táncosnőt fizetett le, akinek már korábban hallhattuk néhány rögzített szövegét). Mindezt azért, mert Ryan a háború vége felé előszeretettel alkalmazott genetikai kódolást különböző kritikus rendszereken, ezzel a lehetőséggel Fontaine előre számolt, s akart egy belső embert. Ez még a csendes háború időszakában történt, de lényegében most derül ki néhány fontos adat. Amikor megszülettél, plazmidokkal serkentették a növekedést, hogy minél hamarabb meglegyen az áhított fegyver, az alvó ügynök, aki hamis emlékeit éli, mígnem a szükség úgy hozza, hogy be kell vetni. A legfontosabb, hogy két kódot ültettek a tudatodba. Az első a "Would you kindly" kifejezés, melynek hatására a kérés tárgyát feltétlenül elvégzed, akár akaratod ellenére is. A második a Sárga Kód (Yellow Code), melynek hatására a szívverésed lassan elkezd leállni.
Kiderül, hogy Atlas valójában soha nem létezett - Fontaine használja ezt az álnevet, hogy elrejtse kilétét, miután oly ügyesen és hitelesen megrendezte halálát, újra emigrált Rapture városába, és ezt az álnevet vette fel.
Ryan, mikor összerakta a képet, rájött, hogy ki vagy te, és hogy Fontaine még mindig él, beindította a város önmegsemmisítő rendszerét. Mikor szembesült veled, megosztotta ezeket az információkat, utasított, hogy öld meg, (így ő okozta a saját halálát, mintegy bizonyságot adva arról, hogy még mindig ő irányította a saját életét), s utolsó szavaival is próbálta belédsulykolni, hogy csak egy báb voltál, akit Fontaine használt céljai elérésére, bosszúvágyra sarkallva, megmutatva azt, hogy ki az igazi ellenséged. A kártyával az említett önmegsemmisítő rendszert állítottad le, Fontaine/Atlas kérésére (khm... Would you kindly...). Miután ezzel végeztél, Fontaine egyszerűen otthagyott, hogy az automata biztonsági rendszer végezzen veled.
A nő, akivel később találkoztál, Tenenbaum, aki már korábban is a Little Sister-ek megmentésére sarkallt. Ő küldte a szobába is, hogy legyen, aki kiment a biztonsági rendszer elől, biztonságos utat mutatva. Továbbá, mikor genetikailag belédültették a kódot, Fontaine készített egy ellenszérumot is (ha rossz kezekbe kerülne a kód mibenléte), ennek egy mintáját Tenenbaum ellopta, és a régi lakosztályán rejtette el, szal ott kell megkezdened majd a keresést.
Ha van máb bármi kérdés, írd le, határidős melóm van, egész éjjel itt fogok rohadni gép előtt, de szerintem még holnap délben is, szal majd később ránézek a topicra.
Most viszont...
Would you kindly return to play Bioshock? :P
-
sziasztok! lécci az olvassa el , aki végigvitte SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ottt tartok, hogy andrew megölette magát veleem, aztán felébredtemegy little sisterekkel tel iszobában, mond vmit egy csaj, és van egy csávó, aki meg tudja állítani a szívdobogásomat. És a kurva életbe nem tudok rendesen angolul. Valaki nagyon kérem írja lee, hog mi történik! mit akar atlas, ryan, ki ez a harmadik, milyen gépbe tettem ryan ölése után milyen kártyát. Enélkül egyszerűen nem játszhatok ttovább. Ha valaki leírná nekem gyorsan spoilerba nagyon megköszönnémm! -
Kindred Blades #11216 Amennyiben érdekel az a kötelék:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A főhős Andrew Ryan törvénytelen fia. Atlas/Fontaine fizetett le egy táncosnőt (McClintock), hogy essen teherbe Ryan-től. Főleg azért volt erre szüksége, hogy legyen egyfajta titkos embere, valaki, aki tudja használni a Ryan genetikai kódjára írt felszereléseket (a bathypshere-ek Ryan és belső köre kódjára lettek átírva, a Vita-Chamberek úgyszintént, még tesztfázisban voltak, csak Ryan használhatta őket, illetve a főhős is, tekintve a vérköteléket, amely elég volt ahhoz, hogy megtévessze a még nem tökéletesre fejlesztett genetikai azonosítórendszert) -
jah, meg UT3-nak. De sztem hangulatban kétlem, hogy bármelyik überelné ezt. Az UT3 sztem inkább multiplayer király lesz. -
És tényleg az, egyértelműen az Év Játéka. Crysis-nak még van esélye talán... :)