BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utóbbi idõben eléggé finnyásan állokm a játékokhoz, szinte mindig húzom a számat, de lehet csak azért, mert tényleg nem az igaziak 😊
Újságértékelésekbõl következtetést levonni viszont marhaság, hol a pénz hajtja õket, hol a hozzánemértés, de egyébként csapnivaló játékokat képesek az egekbe dícsérni.
Viszont ami a lényeg: Van pár bajom a játékkal (pl a motorválasztás - szerintem egy feljavított doom3 motor is lett volna ilyen szép, cserébe elfutna kövületnek számító konfigokon is; a másik meg a respawn - kevés ennél idegesítõbb dologgkal találkoztam és 10 éve azt várom mikor növik már ki), de az egyetlen igazán komoly bajom az
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ellenben rengeteg dolog nagyon tetszett, és ez nálam ritkaság manapság 😊 A hangulat annak ellenére lebilincselõ, hogy a játék erõsen repetitív és kicsit elnyújtott is 😊 Kedvencem, ami szerintem tökéletesen adja az a beteg érzést, amirõl a játék szól, az Fort Frolic és ezen belül is Sander Cohen. Valahogy sosem tudtam bántani az öreget 😄
Szóval abszolút pozitív a véleményem, mégha most ezen a kommenten nem is igazán látszik 😊
One Vision. One Purpose.
mármint a patchet a játékhoz rakod fel de akkorra már feltetted
vagy rosszul tudom akkor bocsánat nehogy le legyek szólva mint csomó game meg sorozat topicban a sok nagyokos által
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Next PC upgrade: 2022
mijaza aktiválás?
mi az, hogy kétszer?
miért mondják neked, hogy ezzel elkéstél? 😊)
még nem kizárt, hogy üzletelünk.
Hello World!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
elakadtam a POINT PROMÉTHEUS pályán már minden részt bejártam az utmutato nyil visszavezet egy nagy terembe ahol egy nagy gömb szerüség log lefelé fentröl van egy lift muzeum állomás van felé irva de nem müködik és ott van a lyuk a falon ahol bemásznak a kislányok és az most arany szinben világit de hiába megyek a piros csilagghoz nem tudom mit kell csinálni
help!!<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
( vagy nincs memóriád,és procid?)
[email protected]
ha érdekelne a dolog
...viszont ha nincs én megvenném..ergo ne regeld be, majd a többit megbeszéljük, ha még áll
amúgy 7300GT, 1GB ram elég neki? SM3-as karim ban... de az Airborne szaggatott, de csak akkor mikor 20-an jöttek rám, nem tom, h itt h van a BS-ban.
Te/Ti talán tudjátok.
Kérdem én: mi ebben a jó??
Bioshock ending-re keress rá
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mert nem szeretném emiatt újrakezdeni a játékot.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Minél szórakoztatóbb, annál nagyobb pontszámot kap
Vagy én gondolom rosszul?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
most biztos meg tudtok nyugtatni, mekkora hülye vagyok ezzel az x1650-el, amit tegnap vettem(6600gt volt az alternatíva)
a gyereknél mindenesetre az öröm játszik, hogy megy minden.
a lényeg, hogy feleslegessé vált szegénykém.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
A játék indításakor a gramofonos logo után a következõ üzenetet kapom mi lehet a gond?
"A "0x10b94470" címen található utasítás a "0x00000000" memóriacímre hivatkozott, A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: read."
Help me !
Next PC upgrade: 2022
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Én magasról teszek rá mit firkálnak magam döntöm el, hogy tetszik vagy sem egy adott játék.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."