13397
  • sgember
    Nekem is volt már párszor kékhalál, a vga driverét írta ki a végén, de szerencsére ritkán fordul elő. Lehet nem lett jó a mentés, nem tudom, vagy a vga hidalt le valamiért. Ha egy korábbi mentésről próbálod, akkor is mindíg ott fordul elő a fagyi?
  • bcsirke
    ha f.a.q-t akartok nézni, használjatok firefoxot, kattintsatok a f.a.q-ra, majd felül a sárga megjelenő csíkon beállítások, majd engedéjezés. ezután kattintsatok még1x.
  • Gebein
    Sziasztok
    Lenne egy nagy problémám. A második pálya (Medical Pavilion) elején, ahol be van szorulva a droid az ajtóba, állandóan kifagy a játék, de olyan szinten, amit én még nem tapasztaltam. Egy kék képernyőn kiírja a windows, hogy a "A windows újraindította a rendszert, hogy elkerülje a gép károsodását(??)" - total restart.
    A konfigom Core 2 Quad, 4gb ram, 8600GT vista 64bit, legújabb nvidia driver.
    Előre is köszönöm a segítséget.
  • Seth
    én meg már rég végigvittem, dejó nekem ....
  • offkorz
    ügyes vagy -.-
  • offkorz
    haladj a játékkal is találsz majd olyan gépeket...
  • sevendoor
    Uraim, hol lehet üres slotot nyitni és hogyan? Már 3 képességem van, de csak 2t tudok használni. Esetleg váltogatni lehet őket vhogy?
  • sgember
    Még mindíg nagyon jó a játék, nem unom.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez a vámpíros tonic nagyon jó, igaz csak a franciakulcsos harcnál müxik és bigdaddy ellen így is esélytelen, de splicerek ellen hatásos, még a gépágyúk szétverésére is alkalmazható kevesebb sérüléssel. :) A legkellemtelenebb splicer sztem a houdini, meg a nitro. Meg érdekes hogy nem egyfomán hat rájuk pl a fagy, tűz, valamelyik hamar eloltja magát, a másik fagyasztásnál hiába csépelem, a mésik viszont darabokra hullik pár ütéstől. :) Amit észrevettem hogy ha olyan bigdaddyt hipnotizálok testőrnek, amelyik kislányra vigyáz, akkor kiscsaj eltünt mire visszamentem. Ez fényképezés, hm, azért néha ennek is van érteleme. Ahogy fejlődünk, úgy erősödnek az ellenfelek is, már amelyik, meg kissé nehezebb a cuccok feltörése is.
  • AntiHero
  • oneal1
    na úgylátom szar már az xp-m...nem teszi fel a visual c-t..:)
  • oneal1
    köszi!
  • Prince23
    Low grafra bekockáztatnék... Talán.

Oneal: tedd fel a microsoft visual 2005 c+++
  • dienesoft
    Hát, őszintén lehetne vele játszani mediumon, ha 1GB ram-od lenne. Így már azért megkockáztatom. De szerinetm próba szerencse.
  • Balthazar
    Hello! Most már van netem,így elvileg tudnék játszani a játékkal.DE,és ez a de nagyon fontos,nem tudom,hogy menne-e a gépemen.A konfigom:AMD Athlon 64 3200+ proci,128mb Geforce 6600GT,512Mb RAM.Szal létszi,írjátok meg,hogy egyáltalán fel tudom-e rakni a játékot,és ha igen érdemes-e vele foglalkozni.Ha nagyon szarul menne(vagy egyáltalán nem)ne kíméljetek,csak őszintén! Köszi!!!!
  • oneal1
    hali!

Mikor indítom a játékot ezt a hibaüzenetet kapom:
    Az alkalmazást nem siekrült elindítani mert a konfigurációja helytelen.Az újratelepítés megoldhatja a problémát!

Aki tud segítsen!
    Köszi
  • Skyline
    A reverberation rövidítése annyi a lényege hogy nagyobb terek,helszínek realisztikusabban visszhangzanak,zajonganak..:)
  • saiyanjin
    A reverb mit jelent?

Nekem most elkezdett fagyogatni, vagy 3x egymásután 7.9 most ment fel remélem orvosolja...nemértem napokban több órát is játszottam vele semmi gond nem volt...hmmm....
  • Skyline
    Népessségesség!
    Mivel a tököm televolt azzal hogy az x-fi-m alatt (amit nagyban ajánlgatnak a játékhoz) szaggatgat a hang ezért elkezdtem olvasgatni...
    Arra jutottam hogy a sb honlapján lévő kis bioshock hangleírást végigcsinálom,semmi lényeges nem volt benne egyetlen kivételt...
    OpenAl driver!
    Szedje le mindenki a legújabbat!!! (nem a hangkártyadriver+openal,ott az openal már régi,a leírásban külön felhívják a figyelmet arra hogy az openal-t célszerü külön frissítgetni)
    Nállam bevállt,tökéletesen müxik eax,reverb egyedül töltőképen van némi röcögés de ott is minimális!
  • dienesoft
    Végigvittem a játékot és most olvastam el a legtöbb spoileres részt és teljesen összeállt a kép. Basszus, ilyen brutális történetet kitalálni. :D
  • el bruja
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1ébként Ryan tudja, hogy Atlas Fontaine?
  • dienesoft
    Nagyon király, várom a folytatást :)
  • Prince23
    Szerintem jobb lenne, ha nyítna neki egy külön Bioschock sztory mód topikot, mert így a sima topikban elvész eme remekmű. Jobb lenne ott folytatni, nem?
  • sevendoor
    kösz, valszeg a cég tűzfallal lehet vmi, majd otthonról is probálom
  • sevendoor
    11264
  • MerlinW
    Nálam minden böngészőben jó a faq, de itt a link:
    http://2bmagic.hu/bioshock
  • bcsirke
    asszem túl gyors a bannerem.
  • bcsirke
    nah, végigvittem én is, [spoiler] a végén... hát én sokkal többet vártam volna egy félperces renderelt videónál. Az volt, hogy a sisterek leteperték fontaint, én meg elkezdtem rángatni az egyik kezét, aki ideakarta adni nekem... a sárga kártyát, amivel pontosan nem tudom mit csinált a főhős, de aztánn egy halászhajó körül följött egy csomó kabin, és lerohanták az embereket a kampós köcsögök. Ez gondolom a rossz befejezés. Ez amúgy attól függ, hogy hány sistert szabadítok föl, és hányat nyírok ki? És a végén pontosan mi történik az én verziómban?
  • Prince23
    Hanyadik hsz-tól kezdődik az írása? Mer nem találom. Elolvasnám már én is.
  • Dante73
    Azt írtad, alszol pár órát, és folytatod...
    Hallod, Te aztán tényleg álmos lehettél!
    Egyébként nagyon köszi az eddigi infókat is, egy ilyen angolul alig beszélgető embernek, mint én, hatalmas segítség az írásod! Tükön ülve várjuk a folytatást!

Dante.
  • Prince23
    A microsoft visual 2005 c+++ a te gondod, az tedd fel és már kész is, nyomulhatsz Jack Ryannel (na nem a Tom Clancy hősével:DD)!
  • Ombika
    Operaval tokeletes!!
  • sevendoor
    A F.A.Q nekem bizony 404 hiba firefoxal........
  • Vladis
    Sztem is a dirctx lesz a gond forrása, de amikor telepíteni akarom azt írja ki h programfuttatási hiba... Már miden más fent van (162-es forceware, vcredist)...
  • ZÓÓÓcsi
    Tedd fel a legújabb directx-et és a játék könyvtárában lévő vcredist-et is!
  • Vladis
    Sziasztok! Lenne egy kis gondom. Telepítem a játékot és a következőt írja ki indításkor: Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert a konfigurációja helytelen. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát. XP-m van, 32Bit-es. Várom az ötleteket, előre is köszi.
  • bcsirke
    Hu te aztan figyelmesen hallgattad a naplokat meg minden. Varom a kovetkezo szemelvenyed!!
  • mikrofonhead
    Ebben a játékban is vannak nagy terek és még erdő is....hát most h fel tettem az új drivert és meg vettem az új procit +800 Mhz így már nekem is elfogadhatóan fut bár kicsit idegesítő h az új pályarészeknél szaggat ha feljebb húzom a grafot, de hát ez sztem az ezer éves vinyóimnak tudható be..ATA/133 :( Majd azt is veszek nemsoká újat...250 GB Samsungot :P SATA II-est.Akkor majd nem fog egész nap tölteni egy-egy game és swappingelni mint állat...
  • Voltan
    Ismétlődő elemek??? Kétségtelenül vannak, mivel afféle neo art deco stílusban épült az egész. De én még ennyire változatos tereket nemigen láttam... OK, más játékban vannak nyílt terek, erdők, városok, itt ez nyilván nem lehetséges, de mégis olyan változatos, hogy hihetetlen.
    És mit nem értesz a víz-effekten? Átmész a zubogó víz alatt, vizes leszel, a hajad is, csöpög a szemedbe az egész. Valahol el vagy tévedve...
  • saiyanjin
    Sziasztok!

Elég jó a game...:)Korábban vergődtem a sound hibával.Most visszaáltam 64bites XP-ről 32-re és no problem.Minden fasza, fut fullon a játék kivéve a DX10et.Igazából talán kicsit túl szines és rajzos, már már nem látok, de hangultata az van.Kicsit viszont megunható Rapture városa és ismétlődő elemei, és nemértem a víz efektet amikor elmegyek a vízesések ill. beömlések előtt...
  • lee56
    nyugi futna, rakd fel a gamét és meglátod hogyan (1024xx768 médiumon simán kéne neki)