BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
Kiirja, holy final chapter vagy mi?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN ID.: Beegabor
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Minden jog fenntartva!
Kis segítséget kérnék. Arcadia-n vagyok, és nem tudom hogyan juthatnék be egy területre.
Itt a kép, a sárga nyíllal jelölt részre nem tudom miként lehetne bejutni:
http://kepfeltolto.hu/index.php?img=51e7
Minden jog fenntartva!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
amikor Fontaine apartmanjába kell felmenni csak az elevátor kódját nem találom sehol.Segítségeteket elõre is köszönöm.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
<#vigyor3>#vigyor3>
Zárt helyek is lehetnek nagyok, nem?
PL.mikor kinézel az üvegfolyosókon na az mán döfi.....csak éppen nem mehetsz semerre....
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Amúgy hogyan képzelted volna el a BS-ben a nagy tereket? Ha csak egy pici realitást belegondolunk, akkor nagy tereket a víz nyomása lazán összeroppant. 😊
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.
De per pillanat PC ügyben én erre hajlok eddig...
Aztán majd január környékén megváltoztatom majd az álláspontomat...<#vigyor3>#vigyor3>
CSAK A MOTOR ÉS AZ FPS MEGNEVEZÉS ILLIK MINDKÉT JÁTÉKRA.
A BS egy nyomasztó jellegõ horror játék a MOH meg 2.világháborús ....
A fegyverek is ennek köszönhetõen vannak kialakítva, úgyhogy teljessen talán nem is érdemes összeugrasztani a két cuccot, én csak felületessen mondtam egy véleményt....
Ennek ellenére mindketõvel szívessen eltöltöm az idõmet...<#smile>#smile>
Amugy Bioshockban az tetszik hogy annak ellenére hogy széjjel van shaderezve csillog-villog mégis jól fut egy 7600GT-n ami egy gyengébb középketegoriás kártya.
Next PC upgrade: 2022
Összeségében tutkó rövidebb a Moha...de viszont teljessen biztos vagyok abban, hogy szebb...
Persze ettõl függetlenül végigviszem én is a bioshock-ot, de mint képzeletbeli léc az a MOHA eddig nekem ha U3-ról beszélünk...
Ezután már csak az Area51-re lehet számítani, hogy ráver, vagy a GoW-ra ha egyszer majd kigyün...!
<#smile>#smile>
Az meg haggyán hogy 5 órás.
Amúgy a feltett videódban még véltetlenül sincsen semmi extra nemtom mit vagy úgy oda vele. Biztos EA beépitett embere vagy mert nagyon isteneted ezt a fost!
Jaj tán van itt valaki aki tudna egy kis segítséget adni!
Milyet kéne minimum vennem dualcore-ba, ami jobb a mostani 3GHz-es-emnél?
Tippek?
s775 P4 Intel P4 925 3.00 GHz DualCore <--- és ez akkor azt jelenti, hogy ez 2x gyorsabb (azaz 6GHz-es???)
Mert nem vágom nagyon...
ON
Amúgy nézted már a #10790 (ha már nagy területekrõl van szó) és hihetetlen, de ugyanazzal a motorral megy!!!
Például az ellenfelek...
Én mindig kritikus vagyok ilyen téren....mert ugye az egy dolog, hogy milyen a pálya, vagy milyen a fegyver amit tartasz a kezedben, de a lényeg az ellenfeleken van szerintem....
Az egyetlen egy coolság a robot....ami valóban keményen néz ki...de a többi karakter picikét bénára sikerült még mozgásra is....
Nemtuom, hogy lesznek-e jobbak majd a vége felé, de egyenlõre semmi kihívást nem jelentenek, és még csak nem is "okossak"....már ha a nagyszerû AI-t vesszük alapul...
Mert természetessen nics tökéletes játék, de ez egy cseppet nyomasztó jellegû, és nem érzem, hogy magával ragadna a cucc!!!
Míg a medal-t le sem tudtam tenni...csak mikor már lecsukódtak a szemeim...😄
One Vision. One Purpose.
doom az doom3 engine, viszont a quake wars is az és ott aztán lehet mászkláni ^^
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
A Bioshock-ban ugyanaz van, mint a Doom-Qake-Prey-nél, hogy kegyetlen kis zárt helyeken lehet mászkálni....
Ehelyett a Moh-ban annak ellenére, hogy ugyanaz a motor hajtja már majdhogynem óriásnagy helyszínek vannak.....
Érdemes megtekinteni!!
Úgy 18 órába telt...
Értékelés : 10/10.
Bár az Unreal3-as motorhoz nagy gép kell (fõleg videókártya szerintem), de ezért a látványért megéri!
Én nem nagyon foglalkozok azzal hogy mennyire változatos, meg rpg, nem rpg a játék. Az hogy ezerféleképpen ki lehet nyírni az ellent nekem bõven elég!
Hanghatésok tökéletesek, bár 5.1-es hanggal játszok nem erõltetem az EAX-ot mert nélküle is tökéletes.
Ami leginkább megfogott az a grafika+hanghatások, valamint az hogy szinte minden tereptárgynak van fizikai modellezése; legtöbbször ezt a két tulajdonságot figyelem a mai játékoknál.
Szerintem elég hosszúra sikeredett, méghozzá azért, mert egy területet többször is végig kell járni és folyamatosan visszajön az ellen is<#eljen>#eljen>.
A jóként vittem végig, még egyszer biztosan végigviszem rosszként is, de nem csak azért hogy megkapjam az uccsú videót, hanem mert egyszerûen élvezet ezzel a idõnként groteszk, de lebilincselõ játékkal nyomulni.
Nagyon bejött<#mf1>#mf1>!
BattleTag: zydar#2910
Hát nem tudom....Ez a játék pont az aminek minden helyszíne kivan dolgozva egytõl egyig. Attól hogy MOHA ucsó pályája szép nem ver rá 1000-ret. BIOSHOCK minden pályálya szép és érdekes és van egy magasztos hangulata.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nekem az volna a kérdésem hogy a plasmid képességek tárolóját hogyan lehet bõvíteni? Alapbõl kettõ van belõle és e miatt a telekinézisnél le kell mondjak az electric bolt-ról vagy a tüzgyújtásról. Nem szívesen válok meg egyktõl sem.
Ennek ellenére a medal lazán ráver 1000rel a Bioshock grafikájára!!!!!!
Én most találkoztam azzal a (gondolom az uccsó küldetés) magas toronnyal, ahol csupa német fekete sisakos katona van, és úgy esek ki a repcsi seggébõl...Na ott aztán megkaptam az utolsó löketet...Ez aztán az U3-as grafika!!!!<#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen>
Nekem ez a Bioshock amolyan prey szerûnek tûnik...kicsikét el van nagyolva!!!!
1 sirályság azé megkellhagyni van benne, és valszeg legtöbben ezé viszik végig, méghozzá ez a valami az a helyes kisleány, és a testõre...!!!Cool ahogy kinéz!<#vigyor3>#vigyor3>