19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#3850 Nem kell a csicsa csak a power ;D
Semmi fun nincs abban hogy egy 120as végsebességű cuccal rakod.. Feltéve persze ha legalább olyan egyszerű vele felborulni mint az életben. -
#3849 ja meg egy v12 bele, 10 nitrós palackkal, meg 8 színben pompázó neonnal:Cc -
#3848 Nem versenyképes.. Kéne trabi VR6(01). -
#3847 LOKÁL :ADASDASDASD -
#3846 A Trabant-modell kész a WR2-be konvertálásra, aki kedvet érez hozzá, és kitanulta az MTKIT 2 csínját-bínját, jelentkezhet: KATT
-
syscoHUN #3845 Szoktam az nfo-kat is olvasgatni,illetve latszik a tomoritett faljban is hogy van-e hozza dash.Valahogyan jobban szeretem az olyan kocsikat amiknel van.Mar csak azert is mert a WR1-el is sokat nyomom es abba majdhogynem mindegyikben van ugyhogy csak a szokas miatt is.Jaja en is jobban csipem amiknel rendesen ki van dolgozva a modell/dash. -
#3844 Ja. Szerencsére az addonok túlnyomó többségének van belsőnézete is. Sokat lobbiztam, hemzsegtem ezért TomWin-nek is, meg más moddereknek is. Inkább legyen kevesebb addon, de amik kijönnek legyenek minél precízebbek, teljesebbek.
@Ombika: ha TomWin-re értetted, akkor egyelőre tanulással foglalkozik, illetve most töri a fejét, hogy kimenjen valahová dolgozni külföldre (lengyel a gyerek), talán az Egyesült Királyságba. -
#3843 nagyrészt van. olvasd el mit írnak alá fórumon. -
syscoHUN #3842 Aaaalati jok a kocsik,remelem dashboard is lesz majd hozza. -
#3841 de kár :( na mind1 várakozunk egy jó Crack-re azé köszi az infót! -
#3840 Nagy melegben a modderek is inkább csinálják a dolgukat? :D:D:D jókis modellek! -
#3839 a crack nemjó mindenkinél ezt csinálja:) -
#3838 ez a kép ->>>>>
-
#3837 Sziasztok! lenne egy olyan gondom hogy letöltöttem a Crack-et és elindul a játék de a jobb felső ablakba kiír egy hibaüzenetet és nemtudom mitévő legyek :( segítsetek légyszi!
-
#3836 Fincsi autók kár hogy a régen tervezett Citroen C5-t nem csinálja meg:( Nem baj helyette jön a fincsi Clio v6:D -
#3835 Szep kis lista!
Mivel foglalkozik a srac? -
#3834 TomWin tervei a jövőre nézve. -
#3833 Jajjj szinte osszes kedvenc BMW-m vegre belekerult!! -
#3832 Ferrari 360 Spider/Stradale by EuropaCar & [TX] Pro Team
-
#3831 BMW M3 by EA & [TX] Pro Team
-
#3830 Porsche (997) 911 Carrera S by EA & [TX] Pro Team
-
baggu #3829 Végre a sok lappangási idő legalább megérte.Jók ezek a Vezérgépek -
#3828 RELOADED feltörhetné ezt is:( -
#3827 Facák ezek az új verdák, kár hogy az rx7esnek nincs műszerfala =(
Sebaj.. -
#3826 Alant irták h másnak is, szvsz nem megy. -
iguanodon #3825 Szevasztok.
Működik valakinek a (crack), elindul de mikor betölti a pályát elsötétül a kép és (error load default port)üzenet jelenik meg, onnan nem megy tovább.
S -
#3824 Mazda RX-7 by EA & [TX] Pro Team
-
GigiGat #3823 Minek kell beírni hogy cheatland.hu mikor nincs is ott semmi a world racing2-höz hihetetlen összevissza minek írogatsz DonManó ha azt se tood mi van! Azt a cracket se lehet azon a linken elérni! -
#3822 új fényezések MuscleCarFreak-től, ha valaki már unná a régieket.
-
#3821 Na, én kipróbáltam ezt a krekket, a játék szépen elindul, a menüben beállítgatok mindent, de mire játszhatnék a képrenyő jobb felső sarkában megjeleneik a "Message! Error Lost Default Port!" üzenet és peresze nem indul... Próbáltam állítgatni pár dolgon, de sajnos 5letem sincs, hogy mi lehet ez és miért csinálja. Lehet, hogy tényleg csaka demó megy ezzel a krekkel? Nem tudom. Várom a tapasztalatokat! -
#3820 Vajon ez mehet kiirva mint a amostani új SF-os gamek? -
#3819 Note:Most likely this Fixed Files were taken from the DEMO version but they seem to "work"!
Ez a duma nem sok jót sejtet. Elképzelhető, hogy elindul vele, de kétlem, hogy a teljes játék gond nélkül lefutna a demó .exe-jével. Kipróbálni nem tudom, mert most nincs fenn a játék. -
#3818 CRACK LINK -
#3817 Na itt egy újabb Porsche TomWin-től: Porsche (996) 911 GT3 by EuropaCar & [TX] Pro Team
-
#3816 Valaki probálja ki a cracket legyen olya kedves! -
#3815 World Racaing 2 törve?
GCW:
World Racing 2 v1.0 [ENGLISH] Fixed Files
10Mb nemtom megy-e mert nincs meg a gém! -
#3814 Azert elmebeteg nemvagyok csak szorakozni vágyó!!! -
#3813 Nézd, éntőlem csinálhatsz összkerekest is az autókból vagy kedved szerint rárakhatsz úthengerkerék méretű gumikat. Ahogy érzed... -
#3812 Ebben nem ertek egyet de mind1 akkor kulonbseg akkor sincs de ez van majd megprobalom buheralni!! :P
-
#3811 micsoda szép kocsik, asszem ujra felrakom a gémet :D