19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • SötétBarom
    Nem kell a csicsa csak a power ;D

Semmi fun nincs abban hogy egy 120as végsebességű cuccal rakod.. Feltéve persze ha legalább olyan egyszerű vele felborulni mint az életben.
  • 12346
    ja meg egy v12 bele, 10 nitrós palackkal, meg 8 színben pompázó neonnal:Cc
  • SötétBarom
    Nem versenyképes.. Kéne trabi VR6(01).
  • OrioN the S
    LOKÁL :ADASDASDASD
  • hykao #3846
    A Trabant-modell kész a WR2-be konvertálásra, aki kedvet érez hozzá, és kitanulta az MTKIT 2 csínját-bínját, jelentkezhet: KATT
  • syscoHUN
    Szoktam az nfo-kat is olvasgatni,illetve latszik a tomoritett faljban is hogy van-e hozza dash.Valahogyan jobban szeretem az olyan kocsikat amiknel van.Mar csak azert is mert a WR1-el is sokat nyomom es abba majdhogynem mindegyikben van ugyhogy csak a szokas miatt is.Jaja en is jobban csipem amiknel rendesen ki van dolgozva a modell/dash.
  • hykao #3844
    Ja. Szerencsére az addonok túlnyomó többségének van belsőnézete is. Sokat lobbiztam, hemzsegtem ezért TomWin-nek is, meg más moddereknek is. Inkább legyen kevesebb addon, de amik kijönnek legyenek minél precízebbek, teljesebbek.

@Ombika: ha TomWin-re értetted, akkor egyelőre tanulással foglalkozik, illetve most töri a fejét, hogy kimenjen valahová dolgozni külföldre (lengyel a gyerek), talán az Egyesült Királyságba.
  • 12346
    nagyrészt van. olvasd el mit írnak alá fórumon.
  • syscoHUN
    Aaaalati jok a kocsik,remelem dashboard is lesz majd hozza.
  • logfree
    de kár :( na mind1 várakozunk egy jó Crack-re azé köszi az infót!
  • Istencsászár
    Nagy melegben a modderek is inkább csinálják a dolgukat? :D:D:D jókis modellek!
  • [HUN]FaTaL
    a crack nemjó mindenkinél ezt csinálja:)
  • logfree
    ez a kép ->>>>>
  • logfree
    Sziasztok! lenne egy olyan gondom hogy letöltöttem a Crack-et és elindul a játék de a jobb felső ablakba kiír egy hibaüzenetet és nemtudom mitévő legyek :( segítsetek légyszi!
  • [HUN]FaTaL
    Fincsi autók kár hogy a régen tervezett Citroen C5-t nem csinálja meg:( Nem baj helyette jön a fincsi Clio v6:D
  • Ombika
    Szep kis lista!
    Mivel foglalkozik a srac?
  • hykao #3834
    TomWin tervei a jövőre nézve.
  • Ombika
    Jajjj szinte osszes kedvenc BMW-m vegre belekerult!!
  • hykao #3832
    Ferrari 360 Spider/Stradale by EuropaCar & [TX] Pro Team
  • hykao #3831
    BMW M3 by EA & [TX] Pro Team
  • hykao #3830
    Porsche (997) 911 Carrera S by EA & [TX] Pro Team
  • baggu
    Végre a sok lappangási idő legalább megérte.Jók ezek a Vezérgépek
  • [HUN]FaTaL
    RELOADED feltörhetné ezt is:(
  • SötétBarom
    Facák ezek az új verdák, kár hogy az rx7esnek nincs műszerfala =(
    Sebaj..
  • Istencsászár
    Alant irták h másnak is, szvsz nem megy.
  • iguanodon
    Szevasztok.
    Működik valakinek a (crack), elindul de mikor betölti a pályát elsötétül a kép és (error load default port)üzenet jelenik meg, onnan nem megy tovább.
    S
  • hykao #3824
    Mazda RX-7 by EA & [TX] Pro Team
  • GigiGat
    Minek kell beírni hogy cheatland.hu mikor nincs is ott semmi a world racing2-höz hihetetlen összevissza minek írogatsz DonManó ha azt se tood mi van! Azt a cracket se lehet azon a linken elérni!
  • hykao #3822
    új fényezések MuscleCarFreak-től, ha valaki már unná a régieket.
  • Sipka
    Na, én kipróbáltam ezt a krekket, a játék szépen elindul, a menüben beállítgatok mindent, de mire játszhatnék a képrenyő jobb felső sarkában megjeleneik a "Message! Error Lost Default Port!" üzenet és peresze nem indul... Próbáltam állítgatni pár dolgon, de sajnos 5letem sincs, hogy mi lehet ez és miért csinálja. Lehet, hogy tényleg csaka demó megy ezzel a krekkel? Nem tudom. Várom a tapasztalatokat!
  • grebber
    Vajon ez mehet kiirva mint a amostani új SF-os gamek?
  • hykao #3819
    Note:Most likely this Fixed Files were taken from the DEMO version but they seem to "work"!

Ez a duma nem sok jót sejtet. Elképzelhető, hogy elindul vele, de kétlem, hogy a teljes játék gond nélkül lefutna a demó .exe-jével. Kipróbálni nem tudom, mert most nincs fenn a játék.
  • gamerboy91
    CRACK LINK
  • hykao #3817
    Na itt egy újabb Porsche TomWin-től: Porsche (996) 911 GT3 by EuropaCar & [TX] Pro Team
  • grebber
    Valaki probálja ki a cracket legyen olya kedves!
  • gamerboy91
    World Racaing 2 törve?
    GCW:
    World Racing 2 v1.0 [ENGLISH] Fixed Files
    10Mb nemtom megy-e mert nincs meg a gém!
  • Ombika
    Azert elmebeteg nemvagyok csak szorakozni vágyó!!!
  • hykao #3813
    Nézd, éntőlem csinálhatsz összkerekest is az autókból vagy kedved szerint rárakhatsz úthengerkerék méretű gumikat. Ahogy érzed...
  • Ombika
    Ebben nem ertek egyet de mind1 akkor kulonbseg akkor sincs de ez van majd megprobalom buheralni!! :P
  • Istencsászár
    micsoda szép kocsik, asszem ujra felrakom a gémet :D