Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fogadd meg a többiek tanácsát és elõbb a szabályokat tanuld meg és a 18-as korhatárt is ajánlott betartani, sõt sokaknak még az is kevés, nem 1 ember bukott már el szerencsejátékon akár pókeren is vagyonokat (én is ismerek ilyet). Csak akkor érdemes szerencsejátékba kezdeni, ha megvan a megfelelõ önuralmad és felelõsség érzeted. Az önuralom nálad még hiányzik, úgyhogy még van hova fejlõdni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyébként meg sok mindent nem tehetzs. Nézegesd a közvetítéseket, ott mindig elmondják a szabályokat, és a lapok erõsségét. Csak játékpénzben játsz. Olvass sok irodalmat. És miután már a szabályokkal tisztában vagy....gyakorolj, gyakorolj, majd ha úgy érzed jól megy, akkor gyakorlj, gyakolrolj, és gyakorolj életed végéig.
Nagyjából ennyi.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nekem ez segített a legtöbbet, elolvastam már vagy 8x. Pedig csak a blöffölésrõl szól, de mégis ... valahogy megvilágosodik tõle az ember.
(ezek után hagytam fel a feszes játékstílusommal és viszek olyan bankokat amiket elõtte meg sem próbáltam megkaparintani..)
Ezenkívül olvastam Sklanskyt, Harringtont, Ed Miller-t, Mike Caro-t, Belinda Levez könyvét pedig most vettem meg.
Lou Krieger illetve Paul Mendelson könyve tervbe van véve.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Én megértelek, mindenki volt 13 éves, de nem véletlen 18 év a póker korhatára!! Szerintem nézd Korda Gyuri bácsi közvetítéseit, és olyan 17 évesen már elkezdhetsz foglalkozni a témával, én is akkor kezdtem 😊
Ja és a stílusodon változtathatsz, senki sem szólt így hozzád.
Spread De Love!
gamertag: kenobita
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Nézd meg a lapok erõsségét, stb.
Kezdd mondjuk ezzel.
Elõször játssz ilyen tét nélküli asztalokon, amíg tisztába nem leszel az alap dolgokkal.
Nem a korral van baj, hanem azzal, hogy mindenki egybõl csilliárdos akar lenni a pókerbõl, holott még az alapok sem igazán mennek.
Szóval gyakorlás-gyakorlás, olvasgass sok pókeroldalt. Ha tényleg érdekel a dolog, akkor úgyis ráérzel elõbb utóbb.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
REAL MADRID
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Online pókereben nem sok sikerem volt eddig, de élõben annál inkább (mondjuk eddig csak pokeropenben játszottam, a 18-as karika miatt, de tervezem az acapulcot ha már úgyis itt a 18)
Spread De Love!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Sõt nagyobb tornákon is elég ritka az ilyen. Online meg annyi a mákos fish, hogy azt el sem lehet mondani.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Emelek flop elõtt nagyvak 5-szörösét A A -val. Egy megadóm van. flop
K 5 8
Gyerek emel rám. visszaemelek, megadja
turn 10
Gyerek all in, mondom call, mutatás K Q van nála
River Q.
Másik asztal
K K -val emelek....gyerek megadja
Flop 5 7 2
Emelek
kapok egy all int, mondom call
Mutatás 2 5-ös volt nála.
Most megint hanyagolom 4 hónapig az online pókert 😄
A jelenlegi módszerrel legalább nagy mértékben ki van zárva a csalás lehetõsége, mert ha neadjisten betörnek az szerverre, nem tudja senki elõre mi a flop, mert a leosztás pillanatában generálja a gép.
Másrészt tökmindegy, hogy elõre elterveznek egy random leosztást, vagy hogy random adja a lapokat a gép.Így viszont kevesebb erõforrást igényel
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Ha elõre adott a pakli állása és le van tárolva valahol, akkor csak a biztonsági kockázatot növeled. Nem csak a leosztáson múlik, hogy ki nyer, hanem nagyrészt a játékosokon is, úgyhogy nem lehet arról beszélni, hogy elõre el van döntve, hogy ki nyer.
Az emberek max azért választanák, hogy elõre meg legyenek keverve a lapok, mert ez közelebb áll az életben eddig tapasztalt dolgokhoz, és sokan komolyan hiszik, hogy ez számít valamit.
Bar nekem igazabol tokmind1, csak gondoltam mar ilyenre parszor, amikor olyanokat buktam be hogy ihajj.
Mivel a póker nem teljes információs játék, semmit nem számít, hidd el. Ha akarod írok neked két programot, az egyik elõre elrendezi a lapokat, a másik pedig csak akkor ad véletlenszerûen egy lapot, amikor kell. Nem fogod tudni eldönteni, hogy melyik az, amelyik elõre megkeveri a paklit, és melyik sorsolja a lapokat.
Egy okot mondj, hogy miért volna jobb, ha online elõre össze lenne állítva a pakli! A programozásban nem az a lényeg, hogy egy az egyben a valóságot másoljuk le, hanem hogy a program viselkedése legyen olyan, mint amit a valóságban is elvárunk. Márpedig te a büdös életben nem fogod megkülönböztetni, hogy az a pakli elõre meg van-e keverve, és le van-e tárolva valahol a memóriában, vagy pedig osztáskor sorsol neked a maradék lapok közül egyet.
baráti társaságban játszottunk, flopra hárman maradtunk, én voltam az elsõ
pozícióban, a második emel egy nagyvaknyit, nállam egyszínû KJ, asztalon 2 szín flösshúzó, megadom simán, harmadik játékos is megad. Turnön nem jön semmi, mindenki check el, river-re lejön a szín, megvan a flöss, mivel nem mert emelni senki flop óta, rátolok egy allint a többiekre nagy magabiztosan hátha megadja valamelyik. A második, aki annoi emelt, azonnal bedobja, viszont a harmadik játékos elkezd gondolkozni keményen. Kicsit még provokálom is hogy adja meg ha meri, de már szólnak bent a vészcsengõk hogy baj lesz, de nem tudom elképzelni hogy hogyan, fullra nicns esély, hacsak nem... Megadja, és nálla is két szín, A5 flöss ott, és vesztettem is:/ Így viszont nem értem min gondolkodott😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Spread De Love!
Spread De Love!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"