Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Tudod engem még úgy neveltek ,hogy közösségben próbáljak meg normálisan viselkedni, ez a hangnem amit te megütöttél szerintem nem ebbe a kategóriába tartozik, de persze biztos bennem van a hiba.

Fogadd meg a többiek tanácsát és elõbb a szabályokat tanuld meg és a 18-as korhatárt is ajánlott betartani, sõt sokaknak még az is kevés, nem 1 ember bukott már el szerencsejátékon akár pókeren is vagyonokat (én is ismerek ilyet). Csak akkor érdemes szerencsejátékba kezdeni, ha megvan a megfelelõ önuralmad és felelõsség érzeted. Az önuralom nálad még hiányzik, úgyhogy még van hova fejlõdni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Csacsi
Csak egy kérdés. Matikából hányas az átlag osztályzatod? Mert fogalmazni nem nagyon tudsz. 😊

Egyébként meg sok mindent nem tehetzs. Nézegesd a közvetítéseket, ott mindig elmondják a szabályokat, és a lapok erõsségét. Csak játékpénzben játsz. Olvass sok irodalmat. És miután már a szabályokkal tisztában vagy....gyakorolj, gyakorolj, majd ha úgy érzed jól megy, akkor gyakorlj, gyakolrolj, és gyakorolj életed végéig.

Nagyjából ennyi.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

cenobite
Köszi, ennek a blöffös könyvnek utána nézek.

gamertag: kenobita

Matthew Prosac
Blöfföljünk bátran! (Matt Lessinger).
Nekem ez segített a legtöbbet, elolvastam már vagy 8x. Pedig csak a blöffölésrõl szól, de mégis ... valahogy megvilágosodik tõle az ember.
(ezek után hagytam fel a feszes játékstílusommal és viszek olyan bankokat amiket elõtte meg sem próbáltam megkaparintani..)

Ezenkívül olvastam Sklanskyt, Harringtont, Ed Miller-t, Mike Caro-t, Belinda Levez könyvét pedig most vettem meg.

Lou Krieger illetve Paul Mendelson könyve tervbe van véve.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

N1ggA
<#taps>

Spread De Love!

Káromkodni viszont mar ugy tud mint egy igazi felnott!! Szoval van remény!!
N1ggA
Szerintem azt kéne csinálnod, hogy TANULSZ az iskolában, és akkor lesz fizetésed, amit eljátszhatsz 😊
Én megértelek, mindenki volt 13 éves, de nem véletlen 18 év a póker korhatára!! Szerintem nézd Korda Gyuri bácsi közvetítéseit, és olyan 17 évesen már elkezdhetsz foglalkozni a témával, én is akkor kezdtem 😊
Ja és a stílusodon változtathatsz, senki sem szólt így hozzád.

Spread De Love!

cenobite
Melyik könyv? Nekem a Sklansky - Póker elmélete a második könyvem, de nagyon tetszik. A másik a Harrington könyv elsõ kötete.

Matthew Prosac
nekem egy 3000 forintos könyv jelentette az átlendülést a nullszaldós spílerbõl a profitképes játékos státuszba. azóta a könyv árának 83 szorosát kerestem vissza.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
bárhol

cenobite
A könyvek nagyon jók, de az alapdolgokat a neten is meg tudod nézni. És akkor nem költesz el rögtön több ezer forintot. Bár késõbb úgyis kell majd néhány könyv és persze a sok játék, ami a tapasztalat alapját adja.

cenobite
Elõször valóban legyél tisztában a játék pontos szabályaival. Abból hogy van egy Q-d egy K-d, meg két fekete, úgy érzem még nem teljesen vagy tisztában a szabályokkal.
Nézd meg a lapok erõsségét, stb.
Kezdd mondjuk ezzel.

Elõször játssz ilyen tét nélküli asztalokon, amíg tisztába nem leszel az alap dolgokkal.

Nem a korral van baj, hanem azzal, hogy mindenki egybõl csilliárdos akar lenni a pókerbõl, holott még az alapok sem igazán mennek.
Szóval gyakorlás-gyakorlás, olvasgass sok pókeroldalt. Ha tényleg érdekel a dolog, akkor úgyis ráérzel elõbb utóbb.

Póker Könyvboltba

mama2
hol lehet poker könyvet venni??

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

sztem hagyd még az online pokert. olvass el egy poker könyvet és nézz sport tv n közvetítéseket.

REAL MADRID

Sadist
Nem, mi azért "szívatunk", mert buta vagy. Járj iskolába, figyelj oda órán, és mindenek elõtt tanulj meg fogalmazni, és a gondolataidat érthetõ formába önteni. Vannak egyszerûbb játékok, vannak bonyolultabbak. A póker az utóbbiak közé tartozik. Ha számodra a lapok értékelése túl komplex, akkor próbálkozz valami egyszerûbb játékkal. Nem kötelezõ pókert játszani, csak azért, mert a haveroknál vagy a Sport1-en ez a menõ, fõleg nem kötelezõ anyázni, ha valami nem megy.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ForzaInter
13 évesen mennyé homokozni vagy matchboxozni

Yo, Bitch!

xxdani
Sziasztok. Hallottam hogy www.pokerstrategy.com-on ha válaszolok 20 kérdésre helyesen kapok 100dolcsit. idáig 4szer rosszúl sikerült. ha ötödiket is elrontom akkor buktam vagy mi lesz? van valami ötletetek hogy hogy lehet megoldani? szoktam a kérdések mellé olvasgatni a megoldások függeléket de nem mindegyik van benne😞. elõre is köszi

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

mama2
Ti rohadt gecik: szerintetek nekem mi való? A Witchrrel ne játszak, mert az se nekem való, mert ugy se értem, mert 14 alatt vagyok. Ne foglalkozzak a pókerral, mert 14 alatt vagyok, nem nekem való,hanem inkább jáccak a call of dutyval, avval a lövöldözõs szarral, mert én vérpistike vagyok, és nekem csak az való. És ez csak azért, mert 14 alatt vagyok, pontsabban fogalmazva, 13 vagyok. De ha már 14 fölött leszek, akkor már játszhatok a witcherrel, meg foglalkozhatok a pokerral, mert már nem 14 alatt vagyok? Erröl van szó? Hogy engem azért szívattok mindig, mert olyan fogok bele, ami nem nekem való, mert még fiatal vagyok hozzá. Erröl van szó??? Ha igen, akkor mennyetek a véres faszba. Már bocsdánatot kérek, de ez már tényleg idegesítõ:@.

zaki
lol, ezt a saját szememmel akartam látni xD

REALista
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddd

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Shep
14 alatt ne ilyesmivel foglalkozz, amúgy meg ha mindenáron ez érdekel akkor elõbb olvasd el a szabályokat, ja és próbálj meg érthetõen fogalmazni. A hozzászólásod ugyanis egy nagy összevisszaság, ezt tanítják manapság az iskolákban?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mama2
Ezt nem értem: Kinyomtattam a szabályokat. magam elé rakom a "lapok erõsségei" oldalt, hogy majd arrol nézem, hogy jó lapom van-e vagy nem. erre mittomén volt egy k, q lapom. Lent volt fekete 5, fekete 9. És nem én nyertem, + a szabályba se volt benne az milyen lap:S. Ezt most hogy kéne? Nem mindegyik van benne? Vagy mi?

N1ggA
Teljesen igazad van, de az a vicc, hogy elvileg nekünk az a jó, ha bejönnek 2 5-tel, mivel az esetek nagy részében nyerünk. De ez kellõ türelem és elég nagy bankroll nélkül elég rizikós. Ezért játszom én is csak élõben mostanában. Bemegyek leülök, beszélgetek az arcokkal, sokkal kevesebb leosztás van, ami nekem azt jelenti hogy sokkal kisebb az esély a kudarcra, családias környezet, béke, elég jó 😊
Online pókereben nem sok sikerem volt eddig, de élõben annál inkább (mondjuk eddig csak pokeropenben játszottam, a 18-as karika miatt, de tervezem az acapulcot ha már úgyis itt a 18)

Spread De Love!

Sadist
Mert élõben fél, hogy pofánverik egy ilyen megadás után 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Csacsi
Ja és élõben 200/400-as cashgamen, sõt még akár 100/200-as cashgamen nem nagyon jönnek be 2 5-el.

Sõt nagyobb tornákon is elég ritka az ilyen. Online meg annyi a mákos fish, hogy azt el sem lehet mondani.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

cenobite
Hasznos segédprogram.

Most bukkantam rá, hátha érdekel valakit.

Csacsi
Ki mondta, hogy nincs ilyen élõben? Majdnem minden nap pókerezem. Csak pont ilyenek m iatt hagytam ott az online pókert 3 hónapja, és most ugyanez folytatódik.

N1ggA
szerinted ilyen élõben nincs?

Spread De Love!

BlackShadow
ezért játszom limites asztalon 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Csacsi
Nah online póker. megint 😊

Emelek flop elõtt nagyvak 5-szörösét A A -val. Egy megadóm van. flop

K 5 8

Gyerek emel rám. visszaemelek, megadja

turn 10

Gyerek all in, mondom call, mutatás K Q van nála

River Q.

Másik asztal

K K -val emelek....gyerek megadja

Flop 5 7 2

Emelek
kapok egy all int, mondom call

Mutatás 2 5-ös volt nála.

Most megint hanyagolom 4 hónapig az online pókert 😄

Chrisx
Ha már betörnek a szerverre, akkor teljesen mindegy, mert akkor megnézhetik a többi játékos lapját is nem?

vegicsek
Már bocs, de ez hülyeség amit te mondasz.
A jelenlegi módszerrel legalább nagy mértékben ki van zárva a csalás lehetõsége, mert ha neadjisten betörnek az szerverre, nem tudja senki elõre mi a flop, mert a leosztás pillanatában generálja a gép.
Másrészt tökmindegy, hogy elõre elterveznek egy random leosztást, vagy hogy random adja a lapokat a gép.Így viszont kevesebb erõforrást igényel

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Sadist
Mert ha attól függ, hogy egy RND mit sorsol, attól most jobb lesz neked? Ígyis úgyis a véletlenen (vagy ha úgy jobban tetszik a szerencsén) múlik.
Ha elõre adott a pakli állása és le van tárolva valahol, akkor csak a biztonsági kockázatot növeled. Nem csak a leosztáson múlik, hogy ki nyer, hanem nagyrészt a játékosokon is, úgyhogy nem lehet arról beszélni, hogy elõre el van döntve, hogy ki nyer.
Az emberek max azért választanák, hogy elõre meg legyenek keverve a lapok, mert ez közelebb áll az életben eddig tapasztalt dolgokhoz, és sokan komolyan hiszik, hogy ez számít valamit.

Ha már osszeeskuves elmelet: azert egy pokerteremnek az az erdeke, hogy a jatekosok minel nagyobb raket termeljenek, ergo minel nagyobb legyen a pot. Lehet hogy megeri olyan leosztasokat "kisorsolni" hogy azt higyjek a jatekosok nem veszthetnek, es emelgessenek csak szepen, aztan ez egyik elvisz valamit pl egy magasabb kickerrel.

Bar nekem igazabol tokmind1, csak gondoltam mar ilyenre parszor, amikor olyanokat buktam be hogy ihajj.
Chrisx
Értem amit mondasz, de én akkor sem szeretem, hogy attól függ, hogy nyerni fogok e hogy mikor nyomom meg a gombot. És ha lehetne választani akkor szerintem többen szavaznának arra, hogy elõre leosztott lapokkal játszanak.

Sadist
"számítana valamit?"
Mivel a póker nem teljes információs játék, semmit nem számít, hidd el. Ha akarod írok neked két programot, az egyik elõre elrendezi a lapokat, a másik pedig csak akkor ad véletlenszerûen egy lapot, amikor kell. Nem fogod tudni eldönteni, hogy melyik az, amelyik elõre megkeveri a paklit, és melyik sorsolja a lapokat.

Chrisx
Nem ugyanaz, mert akkor már elõre el lenne döntve, hogy ki fog nyerni, nem pedig bármikor változhatna.

Sadist
Ha a dealer folyamatosan keverné a lapokat, az számítana valamit? Nem volna rabbit hunting, azon kívül semmi nem történne, ugyanazok lennének az esélyek.
Egy okot mondj, hogy miért volna jobb, ha online elõre össze lenne állítva a pakli! A programozásban nem az a lényeg, hogy egy az egyben a valóságot másoljuk le, hanem hogy a program viselkedése legyen olyan, mint amit a valóságban is elvárunk. Márpedig te a büdös életben nem fogod megkülönböztetni, hogy az a pakli elõre meg van-e keverve, és le van-e tárolva valahol a memóriában, vagy pedig osztáskor sorsol neked a maradék lapok közül egyet.

Chrisx
Elég köcsögség hogy nincsennek a játszma elején megkeverve a lapok és sorba rendesen leosztva, szerintem ez simán csalásnak számít. Ez olyan minhta élõben a dealer flop elõtt kevergetné a lapokat.

N1ggA
téged szívatott 😊

Spread De Love!

Count Adyn
Én meg akkorát szoptam hétvégén😄
baráti társaságban játszottunk, flopra hárman maradtunk, én voltam az elsõ
pozícióban, a második emel egy nagyvaknyit, nállam egyszínû KJ, asztalon 2 szín flösshúzó, megadom simán, harmadik játékos is megad. Turnön nem jön semmi, mindenki check el, river-re lejön a szín, megvan a flöss, mivel nem mert emelni senki flop óta, rátolok egy allint a többiekre nagy magabiztosan hátha megadja valamelyik. A második, aki annoi emelt, azonnal bedobja, viszont a harmadik játékos elkezd gondolkozni keményen. Kicsit még provokálom is hogy adja meg ha meri, de már szólnak bent a vészcsengõk hogy baj lesz, de nem tudom elképzelni hogy hogyan, fullra nicns esély, hacsak nem... Megadja, és nálla is két szín, A5 flöss ott, és vesztettem is:/ Így viszont nem értem min gondolkodott😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

N1ggA
Ha megadod a vakot, akkor följön két ász, meg egy király 😊 Így legalább megmaradt a vakod 😊

Spread De Love!

Ha nem emelnek rám van egy minimalis eselye hogy megadom a vakot, de ahogy emlekszem valaki mar betett valami horror osszeget elottem.
Bocsesz nem royal hanem straight flush 😄 A kifejezesekkel meg bajba vok
N1ggA
Nem adta volna be, interneten nincsenek elõre megkeverve a lapok, ha bedobod, más lesz, mintha nem dobtad volna be, tehát kár idegeskedni. Élõben viszont nyugodtan hibáztasd Istent 😊

Spread De Love!

Csacsi
Úgy, hogy mindenki másnak is Royal lett. 😄

Punker
2-6-ból hogy lesz royal? ami 10-tõl A-ig van? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nekem a multkor dáma pókerem volt, turnre adta be a 4.-et, kozvetlen utána eldobtam egy káró 2-6 preflop, mire a flopra beadott (volna ha bentmaradok) egy royal flusht. Mindezt Pacific Pokeren... <#falbav>