Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cenobite
Hehe... 😄

gamertag: kenobita

Count Adyn
<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Sadist
A múltkor majdnem lett zsinórban 3 royal flushöm és 5 pókerem, csak mindig hiányzott 3-4 lap a kész handhez 😞

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

VinylToy
"Sokat kell még tanulnom mami, nagyon sokat!"

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

mama2
Az elõbb, majdnem megkopasztottam két profi játékost😮. De nem gép. Interneten😮. Csak elrontottam:kockáztattam, és nem dobtam be, azt vesztettem😞(.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

predat000r
Jaja ebben is van valami.De kiken is idegeskedünk ha belimpel és bejön neki?XD Persze hosszútávon a tudás nyer.

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

AntiHero
<#worship>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

mama2
Végig vitem a tutorialt és most nem azért mondom, de kezdem kapizsgálni.

Sadist
"De én személyszerint úgy unom hogy mindenki aki 5 napja "tud" pokerezni és mondjuk bemákol valami 50es tournamentet azt hiszi hogy õ jól játszik."

Ember, akkor te kiknek a pénzét akarod elszedni, ha nem a ilyen fishekét? 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

predat000r
"mert a pókert is értem, meg tudom,"DE ERRE TEGNAP MEG EZT ÍROD:"Pontosan nem tudom mit jelentenek a lapok, de valami quen laõja volt. Q Meg K asszem."
Hát ne haragudj de 1 nap alatt eddig nem jutsz el.A lelkesedésed tipikus de ne hidd hogy tudsz játszani.Persze majd minél többet pokerozol annál jobban rájössz erre te is.Aztán ha nem adod fel és még mindig játszol akkor meg egyre jobb leszel.
De én személyszerint úgy unom hogy mindenki aki 5 napja "tud" pokerezni és mondjuk bemákol valami 50es tournamentet azt hiszi hogy õ jól játszik.Nem akarok leszólni senkit de legyünk már tisztában a képességeinkkel.Már nagyon sok party van a hátam mögött és eljutottam odáig hogy ha hibázok is a végén rájövök mi volt a baj.De még annyit de annyit kell fejlõdni...

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

mama2
Nem jáccok a Cal of dutyval, mert a pókert is értem, meg tudom, csak ezt nem, hogy hogy lehet ott leülni😛.

VinylToy
14 év alatt inkább játssz a kólofgyutival. 😄DD

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

mama2
Ezt letöltöttem, regiztem, és csatlakozok egy játékhoz. ugye ott vannak a sékek és amelyik szék szabad, annál az van, hogy leülök. Na most rákkattntottam arra, hogy leülök. Megjeleik egy ablak, és száámol vissza fele 23 másodperctõl. Letelik, de nem történik semi. Nem "ültem le". Hogy kell "leülni"? A Chaten se mondják meg😞.

vezérszuszu
www.octogonpoker.hu

játékpénzes

www.triplejack.com

gyakorolj 😊

mama2
yeeeeeeeeeeeee😄. Kinek van meg a Texas Holdem Poker 3D Deluxe Edition nevû póker game? Ha valakinek meg van irjon, és nyomhatnánk ketten onlline, de csak is szigorúan igazi pénz nélkül😊.

<#worship>

vezérszuszu
Azt a Néger srácot Phil Ivey -nak hívják és a világ egyik legjobb, ha nem a legjobb pokerese!
Õ nyert!

mama2
Néztem egy ideig. Nagyon tudott ez a néger csávó. Meg tényleg milyen néése volt, tényleg félelmetes😮😮😮😮. De ki esett? Amaz nyert?

vezérszuszu
SPORT1 NOW

mama2
Jah és ilyen póker bajnokságokat satöbbiket, hol szoktak adni? spor1,sport 2? Mikor szokott lenni? Nagyon rákkattantam😄.

mama2
Jah, már látom😄. Amúgy van egy flash game, pókeros természetesen, 100000 Ft volt a tét, erre shodown, és vesztettem:XD. Pontosan nem tudom mit jelentenek a lapok, de valami quen laõja volt. Q Meg K asszem.

REALista
banner alatt..

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

mama2
Én is megakarok tanulni pókerezni, csak nem tudom hpol kezdjem. Nem tudtok az interneten olyan oldalakat, amik pókerral foglalkoznak? Póker szabályokkal satöbbi?

REALista
Jaja nekem is.😊

predat000r
Szép.Egyszer nekem is összejöhetne már.Csodálkozom hogy senki nem reagált.Egy mákos gyõzelemre ahol valaki 50 ember közül elsõ lett meg 20an ugrálnak😄.Jó mondjuk ez is nagy makesz de akkoris szép!

BlackShadow
szintugy.. nekem is kegyetlen rossz volt tegnap a titan, szintugy riveren vertek el :\ 44 kezem flopra drill, emelek mint állat, egy majom tartja a semmire és hátsó ajtós flösse lett belõle. ill nagyvakban A9o, flopra jön is AT9 .. emelek, tartja, turn semmi xtra, emelek visszaemel, emelek (tudtam a csávóról, h elég laza) erre river T.. itt ugrott a 2 párom elõnye, õ nyert egy magasabb A kísérõvel 😊 és még volt egy pár 😛

hétfõre kaptam az 50 dolcsimat titánra, tegnap 1 nap alatt elvertem az összes eddig felhalmozott profitot 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Sadist
Banner alá kéne valami képbeszúrós JS script, amivel a lapokat be lehetne szúrni a hozzászólásba.

Chrisx
Nekem a Lucky You is tetszett.

cenobite
Na, jól szétesett, mindesetre azért ki lehet bogozni... 😊

cenobite
Tegnap nekem iszonyú szar napom volt titan-on. Az ellenfélnek szinte kivétel nélkül river-re jöttek le olyan lapok, amivel õ nyert. Néhány példa:
AK-m, volt - flop: A A + valami alacsony, faszán beemelek, turn+river szintén valami alacsony. Nekem: AAA, ellenfélnek fullhouse az AA-val meg 3 alacsonnyal.
Vagy 88-al bent vagyok, flop: 8 meg valami egyéb lap. River-re meg végül valahogy kijött egy alacsony sor az ellenfélnek.
JJ-vel bementem, flop J+valami, riverre az ellenfélnek összejött a színsor. Kézben volt neki:

flop+river+turn pedig valahogy így nézett ki:

A treff-színsorral természetesen nyert.
Mákerek...
Tök alacsony lapokkal bejönnek és a végén valahogy csak öszekaparnak valamit amivel meg tudtak szivatni.
Kb. 15 €-t morzsoltam így el - nagyrészt a riveren úsztak el az amúgy jó lapjaim.
Szar lapjárás -e...?

vezérszuszu
Hali!
Megnéztem a Pokerarcok címû filmet és nekem nagyon bejön!
Van ehez hasonló film még?

BlackShadow
omg.. épp nyomom az ipart. elöttem ülõ emberke az elmúlt 6 kézbõl ötöt vitt SORRAL! ez kb hihetetlen 😊 riverre lejön neki az utolsó lap a sorhoz.. nagyon durva 😊 (titan poker)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

AntiHero
:_D

cenobite
Köszi az infot!

Az utóbbi post-okat nézve inkább kihagyom a termet! 😊

AntiHero
Hát igen az RNG egy fos az biztos.😊

Én 3x nyertem ott Step7et. (durván 300k)

Iszonyat mik voltak ott. Nagyon szar az rng.

Igen kitudtam venni mind a 2x-er.. 1x 200k, 1x 100k

Az utolsónál szarakodtak így 4 napot késett a pénz. De ma megjött.😊

Többet nem igen játszom itt. Elég volt ez a pár hetes szenvedés. (de legalább megérte)

Amúgy nálam a JJ volt folytonos bukós lap. Mindig volt egy magasabb pár ha nálam JJvolt😊 Ezért a végén már bese mentem vele😄

De sok más lapot is kilehet ismerni mert szar az egész.

REALista
Egyébként kitudtad venni a casht mert ahogy halom nem mindíg szeretnek fizetni...

REALista
Az de egy fos terem.Vagy 5-ször egymás után buktam AK ,AQ lappokkal szintén A magas de gyengébb kisérõvel rendelkezõ lapok ellen úgy hogy mindíg jött az a kurva pár az ellenfélnek.Még havernál megpróbálom kiszedni a 375 dolcsit aztán be se teszem a lábam többet oda...😄

AntiHero
T6Poker

REALista
Hát ja esetleg ha lejött volna turn-re még egy ász is...<#vigyor1>

franc0
Gondolj bele mi parti lett volna ha az öreg nem dobja a J3-at 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

REALista

whiskeyman
Ezt most sikerült összehoznom 😊

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Törölt felhasználó
"#3419: szép név 😛"

Az átlagos nevek foglaltak 😊
Törölt felhasználó
Gondolom az ideg ölt meg 😊
cenobite
Grat!

VinylToy
Igen, rögtön beülés után, a vicc az egészben az, hogy minimum beülõvel akartam, csak a gép nem fogadta el és lett belõle maximum beülõ, szóval jobban jártam, 4 dolcsi helyett nyertem 11-et 😄

franc0
Rögtön beülés után? Széép 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

VinylToy
***** Hand 922435745 *****
0.05/0.10 Texas Hold'em (No Limit ) - 2008. január 23. 13:11:47
TH Mini 62 (Real /Cash Game )
Seat 1: ICEMANN77 (2.32)
Seat 2: miksa05 (11.49)
Seat 3: Vankopicha (7.54)
Seat 4: Lovak (4.66)
Seat 5: Vinyl23 (10.00)
Vankopicha post SB 0.05
Lovak post BB 0.10
Vinyl23 post BB 0.10
** Deal **
ICEMANN77
miksa05
Vankopicha
Lovak
Vinyl23 <5s, 5c>
*** Bet Round 1 ***
Vinyl23 Raise to 0.20
ICEMANN77 Fold
miksa05 Call 0.20
Vankopicha Call 0.20
Lovak Call 0.20
*** Flop(Board): *** : <4h, 5d, Kh>
*** Bet Round 2 ***
Vankopicha Check
Lovak Check
Vinyl23 Bet 0.30
miksa05 Raise to 1.00
Vankopicha Call 1.00
Lovak Fold
Vinyl23 Call 1.00
*** Turn(Board): *** : <4h, 5d, Kh, 7h>
*** Bet Round 3 ***
Vankopicha Check
Vinyl23 Bet 0.40
miksa05 Raise to 0.80
Vankopicha Call 0.80
Vinyl23 Call 0.80
*** River(Board): *** : <4h, 5d, Kh, 7h, 5h>
*** Bet Round 4 ***
Vankopicha Check
Vinyl23 Bet 0.50
miksa05 All-in 9.49
Vankopicha Fold
Vinyl23 All-in 8.00
*** Showdown *** : Rake: 1.11 Total Pot: 21.09
ICEMANN77 Fold Win: 0.00
miksa05 <4s, 4c> Full house Win: 0.00
Vankopicha Fold Win: 0.00
Lovak Fold Win: 0.00
Vinyl23 <5s, 5c> Four of a kind, fives Win: 21.09

Ez jól esett 😄DD

Törölt felhasználó
Everest Poker