Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
Ember, akkor te kiknek a pénzét akarod elszedni, ha nem a ilyen fishekét? 😄
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Hát ne haragudj de 1 nap alatt eddig nem jutsz el.A lelkesedésed tipikus de ne hidd hogy tudsz játszani.Persze majd minél többet pokerozol annál jobban rájössz erre te is.Aztán ha nem adod fel és még mindig játszol akkor meg egyre jobb leszel.
De én személyszerint úgy unom hogy mindenki aki 5 napja "tud" pokerezni és mondjuk bemákol valami 50es tournamentet azt hiszi hogy õ jól játszik.Nem akarok leszólni senkit de legyünk már tisztában a képességeinkkel.Már nagyon sok party van a hátam mögött és eljutottam odáig hogy ha hibázok is a végén rájövök mi volt a baj.De még annyit de annyit kell fejlõdni...
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
gyakorolj 😊
Õ nyert!
hétfõre kaptam az 50 dolcsimat titánra, tegnap 1 nap alatt elvertem az összes eddig felhalmozott profitot 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
AK-m, volt - flop: A A + valami alacsony, faszán beemelek, turn+river szintén valami alacsony. Nekem: AAA, ellenfélnek fullhouse az AA-val meg 3 alacsonnyal.
Vagy 88-al bent vagyok, flop: 8 meg valami egyéb lap. River-re meg végül valahogy kijött egy alacsony sor az ellenfélnek.
JJ-vel bementem, flop J+valami, riverre az ellenfélnek összejött a színsor. Kézben volt neki:

flop+river+turn pedig valahogy így nézett ki:
A treff-színsorral természetesen nyert.
Mákerek...
Tök alacsony lapokkal bejönnek és a végén valahogy csak öszekaparnak valamit amivel meg tudtak szivatni.
Kb. 15 €-t morzsoltam így el - nagyrészt a riveren úsztak el az amúgy jó lapjaim.
Szar lapjárás -e...?
gamertag: kenobita
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Én 3x nyertem ott Step7et. (durván 300k)
Iszonyat mik voltak ott. Nagyon szar az rng.
Igen kitudtam venni mind a 2x-er.. 1x 200k, 1x 100k
Az utolsónál szarakodtak így 4 napot késett a pénz. De ma megjött.😊
Többet nem igen játszom itt. Elég volt ez a pár hetes szenvedés. (de legalább megérte)
Amúgy nálam a JJ volt folytonos bukós lap. Mindig volt egy magasabb pár ha nálam JJvolt😊 Ezért a végén már bese mentem vele😄
De sok más lapot is kilehet ismerni mert szar az egész.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Az átlagos nevek foglaltak 😊
0.05/0.10 Texas Hold'em (No Limit ) - 2008. január 23. 13:11:47
TH Mini 62 (Real /Cash Game )
Seat 1: ICEMANN77 (2.32)
Seat 2: miksa05 (11.49)
Seat 3: Vankopicha (7.54)
Seat 4: Lovak (4.66)
Seat 5: Vinyl23 (10.00)
Vankopicha post SB 0.05
Lovak post BB 0.10
Vinyl23 post BB 0.10
** Deal **
ICEMANN77
miksa05
Vankopicha
Lovak
Vinyl23 <5s, 5c>5s, 5c>
*** Bet Round 1 ***
Vinyl23 Raise to 0.20
ICEMANN77 Fold
miksa05 Call 0.20
Vankopicha Call 0.20
Lovak Call 0.20
*** Flop(Board): *** : <4h, 5d, Kh>4h, 5d, Kh>
*** Bet Round 2 ***
Vankopicha Check
Lovak Check
Vinyl23 Bet 0.30
miksa05 Raise to 1.00
Vankopicha Call 1.00
Lovak Fold
Vinyl23 Call 1.00
*** Turn(Board): *** : <4h, 5d, Kh, 7h>4h, 5d, Kh, 7h>
*** Bet Round 3 ***
Vankopicha Check
Vinyl23 Bet 0.40
miksa05 Raise to 0.80
Vankopicha Call 0.80
Vinyl23 Call 0.80
*** River(Board): *** : <4h, 5d, Kh, 7h, 5h>4h, 5d, Kh, 7h, 5h>
*** Bet Round 4 ***
Vankopicha Check
Vinyl23 Bet 0.50
miksa05 All-in 9.49
Vankopicha Fold
Vinyl23 All-in 8.00
*** Showdown *** : Rake: 1.11 Total Pot: 21.09
ICEMANN77 Fold Win: 0.00
miksa05 <4s, 4c>4s, 4c> Full house Win: 0.00
Vankopicha Fold Win: 0.00
Lovak Fold Win: 0.00
Vinyl23 <5s, 5c>5s, 5c> Four of a kind, fives Win: 21.09
Ez jól esett 😄DD