30077
  • KAMIONOS KOGYO
    ***** History for hand T5-1777213-37 (TOURNAMENT: R-621-2) *****
    Start hand: Mon Jul 20 17:25:35 GMT+0200 2009
    Table: Table #2 [1777213] (NO_LIMIT TEXAS_HOLDEM 125/250, ante: 25)

Button: seat 1
    Players in round: 6
    Seat 2: Pwnzai (1640)
    Seat 3: chenghoh1 (4105)
    Seat 4: cdma1x_tower (3085)
    Seat 6: Surferbcn78 (1675)
    Seat 9: homerhshm (2045)
    Seat 10: KOGYO19 (3400)
    Pwnzai posts ante 25
    chenghoh1 posts ante 25
    cdma1x_tower posts ante 25
    Surferbcn78 posts ante 25
    homerhshm posts ante 25
    KOGYO19 posts ante 25
    Pwnzai posts small blind (125)
    chenghoh1 posts big blind (250)
    ---
    Dealing pocket cards
    Dealing to KOGYO19: [6d, 4h]
    cdma1x_tower folds
    Surferbcn78 folds
    homerhshm calls 250
    KOGYO19 folds
    Pwnzai calls 125
    chenghoh1 checks

--- Dealing flop [4d, Ks, Ts]

Pwnzai checks
    chenghoh1 bets 250
    homerhshm calls 250
    Pwnzai folds

--- Dealing turn [9c]

chenghoh1 bets 250
    homerhshm raises 500 to 500
    chenghoh1 calls 250

--- Dealing river [As]

chenghoh1 checks
    homerhshm bets 625
    chenghoh1 calls 625
    ---
    Summary:
    Main pot: 3650 won by homerhshm (3650)
    Seat 2: Pwnzai (1365), net: -275
    Seat 3: chenghoh1 (2455), net: -1650
    Seat 4: cdma1x_tower (3060), net: -25
    Seat 6: Surferbcn78 (1650), net: -25
    Seat 9: homerhshm (4045), net: +2000, [Qs, Js] (ROYAL_FLUSH ACE)
    Seat 10: KOGYO19 (3375), net: -25
  • Carloska
    mekkorát játszottam istenem

*** ZÁRT KÁRTYÁK ***
    Kapott Gabor Karman [Ad 9h]
    allesanPapa1: megad 10
    leo-nidas090: megad 10
    Gabor Karman: emel 70 eddig 80
    cindylou160: emel 270 eddig 350
    allesanPapa1: dob
    leo-nidas090: dob
    Gabor Karman: megad 270
    *** FLOP *** [Qs Jc 5d]
    Gabor Karman: passzol
    cindylou160: nyit 120
    Gabor Karman: megad 120
    *** TURN *** [Qs Jc 5d] [Tc]
    Gabor Karman: nyit 400
    cindylou160: megad 210 és all-in ment
    Meg nem adott tét (190) visszajuttatva neki: Gabor Karman
    *** RIVER *** [Qs Jc 5d Tc] [6s]
    *** MUTATÁS ***
    Gabor Karman: mutat [Ad 9h] (Ász magas lap)
    cindylou160: mutat [9s 2s] (Dáma magas lap)
    Gabor Karman begyűjtött 1380 ebből: pot
    *** ÖSSZEGZÉS ***
    Teljes pot 1380 | jutalék 0
    Asztal [Qs Jc 5d Tc 6s]
    1 szék: leo-nidas090 (button) dobta előtt Flop
    4 szék: Gabor Karman (kisvak) mutatott [Ad 9h] és nyert (1380) ezzel: Ász magas lap
    6 szék: cindylou160 (nagyvak) mutatott [9s 2s] és veszített ezzel: Dáma magas lap
    7 szék: allesanPapa1 dobta előtt Flop
  • TaRka0107
    Szevasztok! Hát mentem egy freerollt..... kétszer ugyanaz a csávó mákolt el! Kevesebb pénze volt az elején mint nekem! Megadtam az 1800-at vagyis allin ment! Nekem még maradt 3500-am!KJ-m volt, floppon allinezett és ott top pairom volt K-al és flösh húzóm! Neki volt egy kilences párja floppon! Lejön turn-re 9-es. Riverre nem jött le nekem semmi...ő nyert!D:
    Már egy ideje játszok, volt szünet! Átültet egy másik asztalra és látom hogy ő a 2. 40000-el! JJ-m van, emelek flop előtt! Kis lapok jöttek nagyon! Már all in mentem! Nem volt semmije! És lejött riverre egy A és így sora lett mert volt egy 5öse! (Bocs hogy ennyit írtam csak ki kellett önteni valakinek a szíííívem:D
  • Galy
    nem tudom, hogy a PP engedi-e, hogy saját asztal nyitásánál mi adjuk meg a beülő összegét.

szerinted?
  • KAMIONOS KOGYO
    Mennyi a beülő?
  • Galy
    Hali!

ma este egy laza sng a Party-n?
  • Palinko
    köszi szépen a tippeket. és lehet a játékosokhoz is kommentet írni meg van zöld, piros pötty kereszt amivel meg lehet jelölni azt nagyon hasznosnak gondolom :)
  • Dick Riddick
    Szerintem ennek túl sok értelme nincs. SnG-k alatt nem jutsz elég információhoz, ahhoz túl gyorsan ér véget. Versenyeken ugyanaz a helyzet a gyakori átültetések miatt. Hosszú cash játékoknál van értelme vagy abban az esetben ha többször találkozol az illetővel az asztalok mellett. Amire alacsony limiten nem sok esély van.
    Jobban jársz ha inkább megpróbálod kiszúrni a gyakori játékostípusokat, a gyenge láncszemeket, a sziklákat, ehhez nem kell semmiféle jegyzet. Legalább nem lesz gondod a megfigyeléssel élő játék esetén sem.
  • Danny1987
    Szerintem az érdekes játékosokat jegyzeteld kipl
    -limp raise
    -donkbet
    -mindig emel a c-bet-edre
    -alacsony párral és top kikerrel végig megy
    -3 utcat végig blöffölt

Ilyenekre kell kis figyelmet forditani.

A masik ha ehez nincs kedved akkor szerez be programokat amit 8925 hszben leirnak ez is nagyon jó főleg ha jegyzetekkel konbinálod.
  • sandor8206
    ma lett volna egy flopp Royal Flushom, csak kiemeltek preflopp :-)
  • Palinko
    köszi a tippet. sajna a mansiont nem támogatja a holdem manager és a poker tracker, de valószínűleg úgyis bukom a zsét, legközelebb akkor olyan irodába kérem a bónuszt amit támogat :)
  • Csacsi
    Igen ICM-et verseny után kell megnézni, és elemzned, hogy jó lépé volt-e. Jegyzetelni, meg a játékosokat is kell. Hányszor emel, mit csinált, milyen lapkkal(persze csak akkor, ha mutatásig jut), szóval minden információt).

Bár erre jobb megoldás a PokerTracker, vagy a HoldemManager használata.

És egy idő után, már nem fogo versenyek után nézni az ICM-et max nagyritkán, hogy megnéz, hogy jó döntést hoztál-e.

Ajánlom egyébként a pokerakademia oldalát. Nagyon sok jó cikket találsz ott.
  • Palinko
    tudnál jegyzetre egy sémát adni? mert eddig ilyet nem csináltam, a hand historyt ki tudom másolni, utánna meg gondolom kell egy program amivel tudok elemezni, és végül leírni hol hibáztam, a másik a nehezebb hogy miért hibáztam. ez ok is, csak könnyebb lenne ha látnék egy sémát, program nevekkel amikkel tudok elemezni. remélem érthető amit írtam :)
  • TaRka0107
    Csak az a baj hogy nagy indexű! Nekem normál kellene:)
  • TaRka0107
    Kössz a linket! Ezen az oldalon még nem voltam azthiszem!
  • Danny1987
    Az icm-et verseny után használd hogy mennyire hoztál jó déntést-e vagy sem.
    Amugy a jegyzetek készitése is ilyen fontos.
  • doxadmin
    ICM et én se használtam eddig, de ma leelemeztem vele pár dolgot és tényleg érdekes eredményeket dobott ki. Amúgy szerintem nem játék közben kell használni, mert ott amúgy sincs idő, (azt se tudom hogy lehet e használni játék alatt.)
  • Dick Riddick
    Sok szerencsét.
    És nyerj sokat!
  • Palinko
    értem, átlagos, kezdő játékos vagyok, most próbálgatom még szárnyaimat :D olvasom David Sklansky póker elmélete könyvet, megszereztem már Mike Carótol a Póker titkai könyvet (ez talán inkább élő játéknál segítene, de ha tévedek javítsatok ki:)) és olvasgattam az icm stratégiát ami még nem világos teljesen és fogalmam nincs hogy kalkulátorozok verseny közben :D

de remélem majd alakul, itt sok segítséget kapok, ennek örülök :) ha valakinek kell a fennt említett könyvek közül csak szóljon privátban
  • Palinko
    ha elég 1 pakli akkor itt van 900ért
    http://www.pokershop.hu/
  • Dick Riddick
    Ne csak az időt nézd, hanem azt is hogy hány vakszint van.
    Az UltimateBet-en 10 perces vakok vannak, és több vakszint. Dupla annyi idő alatt ér el 200/400-ra mint a Mansion-ön.
    A legfontosabb pedig hogy megtaláld neked melyik struktúra a legjobb.
  • Dick Riddick
    Majd írd le a tapasztalataidat. Persze egy kemény bejáratás után. :)
  • TaRka0107
    Hát igen, és 2 db kerül 1800ft-ba! Ez a jó benne:D
  • Dick Riddick
    Nagyon kellemes ára van. Külön jó pont hogy a PokerStars logóját viseli. Szerintem teljesen rendben van.
  • TaRka0107
    Aha, biztos jó a minősége csak én a nagy indexű kártyákat nem szeretem! De amit én linkeltem....van ott pokerstars-os, arról mi a véleményed?
  • Dick Riddick
    Ezért nem szabad belemenni adok-kapokba.
  • Dick Riddick
    Figyelmetlen voltam, sorry. Linkelni akartam a végén, de lemaradt.
    Ez az.
  • Carloska
    ez mekkora elkezd káromkodni visszaírok neki anyit hogy fuck és kapom 1 hónapot és aki kezdte meg semmit pénzes asztalnál

Azért írunk, hogy tájékoztassunk: 2009/07/19 dátummal történt chatelésed következtében 1 hónapra felfüggesztjük a chat jogosultságodat.

Egy másik játékosnak szóló üzenetben a közönségességet nem toleráljuk.

Ha chatelés közben azt veszed észre, hogy kicsillagozunk bizonyos szavakat, az arra figyelmeztet, hogy a beírt szavak használatát nem engedélyezzük. A cenzúra szóközökkel és egyéb karakterekkel történő kicselezése a Kártyatermi Szabályzat megszegésének számít.

A következő chatet figyeltük meg:
    f.uck

• TaRka0107
    Aha, értem! Mert a pokerstarsos végülis plasztik és azért veszem hogy ne használódjon el hamar mint a többi kártyám! Igaz mostanában elkezdtem trükköket csinálni, hát lehet hogy plasztikkal nem fog menni:D De én nem olyan komolyan mint te csináltad!
  • ba32107
    Nem tudom pontosan, nincs ráírva hogy az. Lehet hogy nem 100%-os, de minőségre nagyon jó. Én nagyon szoktam rá vigyázni, koszos kézzel nem fogdosom, stb, és még minden paklim remek állapotban van.
  • ba32107
    Nem tudom, még nem fogtam olyat. Abban majdnem biztos vagyok, hogy minőségben nem éri el az amerikai kártyákat. Én régebben foglalkoztam bűvészettel és társaival, oda szinte csak ezek a kártyák voltak használhatók. Pesten egy bűvészboltban vettem őket. A Pokerstarsos kártya játékra biztos hogy teljesen elegendő, ha plasztik akkor elhasználódni sem fog.
  • TaRka0107
    Azért kérdeztem hogy van e baja mert néztem egy videot, egy magyar csávó trükköket mutatott ezzel a bicycle kártyával és azt mondta hogy nem plasztik!
  • TaRka0107
    Te a pokerstarsos kártyáról mit gondolsz? Ott van az oldalon amit beszúrtam! Gondolom már régóta játszol ezzel a kártyával és semmi baja!
  • ba32107
    Elvileg plasztik az összes. De minden kaszinóban, stb ezeket használják. Így elsőnek a Bicycle-t ajánlom, Pesten 800 ft egy pakli (legalábbis kb 1 éve annyi volt). A papír kártya azért szar, mert előbb utóbb menthetlenül elszakad, elfárad az anyag, rácsöppen valami, a keverések miatt elgyengül, stb.

• TaRka0107
    Mind plasztik? Vagy nem muszály plasztiknak lennie hogy jó minőségű legyen? Amit belinkeltem azok közül a pokerstars-osat szeretném megvenni, gondolom jó minőségű!
  • ba32107
    Nekem van pár csomag Bicycle, Tally-Ho, Bee, stb kártyám, ezek nagyon jó minőségűek, amerikában ismertek, itt Európában asszem nem nagyon. Pesten tudom hol lehet venni, máshol nem.
  • TaRka0107
    Tegnap találtam egy jó oldalt, és olcsón vannak jó plasztik kártyák, szerintem jók! Ezek lennének!
  • TaRka0107
    Pontosan melyiket használod?:) Mert nem szúrtál be linket!(vagy csak én nem látom?)
  • Danny1987
    Party-n van olyan ami 10 percenként emelkedik.
  • Danny1987
    Riveren jöhetett volna bármi már turnon kikaptal ha csak nem volt draw-d.