Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Játszik itt vki pkr-en real moneyban?
Ha igen írjon pls szeretnék kérdezni pár dolgot😊
Elõre is kösz
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
A múlthéten haverokkal játszottunk egy partit😄
Én voltam épp az osztó...és mit osztok le 😄😄
GGMU
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

I’m Forever Blowing Bubbles...
Tudna valaki javallani egy helyet Kecskemét közelében, ahol lehet normális és kulturált körülmények között (nem egy füstös kocsmában, és nem méregdrága kaszinóban) élõ pókert játszani?
Pesten van egy rakás ilyen hely, de Kecskemét közelében nem nagyon tudok ilyen helyrõl<#szomoru1>#szomoru1>
Tudom, hogy Pest sincs messze, de oda azért este (ha kedvem támad játszani) mégsem ugorhatok fel...
Segítsetek!
Nincs is ilyen?
Akkor egy jó ötlet a vállalkozás beindítására<#hawaii>#hawaii>
Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.

Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.
gamertag: kenobita
The Grand
Olyan pókeresen is szerepelnek a filmben, mint:
Doyle Brunson (aki idén augusztusban lesz 75 éves)
Phil Hellmuth Jr.
Phil Laak
Itt pedig a poszter nézhetõ meg!!!
Szerintem jó film lesz...
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
az ilyeneknek nagyvakban örülök, ha letudom checkelni 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

csávó elsõ helyrõl 1800-ig emelt. Nekem muszály volt megadnom(415). Jött egy reraise all in. Az elsõ helyrõl emelõ srác megadta...és jött a mutatás. Sok Outom volt 😄 (Csacsi21 voltam).

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Spread De Love!
Spread De Love!
Nah tegnap Acapuclóban voltam 10.000-es Second Chance versenyen. 7. lettem a 25-bõl.
Ott kezdõdött, hogy késtem picit, de nem volt vészes, még csak az elsõ vakszint fele sem ment le. Viszont miután leültem a lapok nem nagyon jöttek. Aztán végre volt egy elég szép lapom.(2pár), de aztán másnak sora lett, így a zsetonjaim fele oda.
Majd jó 10 perc után. Egy elsõ helyreõl all in...egy reraise all in, és nézem nálam AA. Mondom, feltriplázhatom magam. Megadás.
Aztán mutatás volt egy 7 7,(õhívott elõször all in), aztán volt egy különbözõ szinû K J (Õ reraiselt), ugyebár nálam A A.
Nem emlékszem már pontosan a lapokra, de a KJ-nek két párja lett. Mondom, akkor jöhet a second chance.
Után szünetig szinte semmi. 2000 zsetonból amit a second chancért kaptam 1350 lett.
Aztán szünet után volt minden...jó is rossz is...volt kis szerencsém is. Persze nem nagyon tudtam feljebb kerülni a ranglétrán. olyan 4.000 zsetonom volt, mikor már csak 9-en maradtunk...összeült a döntõasztal.
Egybõl kisvak voltam. Nem tudtam megadni. Majd utána megint végigment rajtam a nagyvak/kisvak. Amit utána dealrbõl...egy all innel viszaszereztem (mindenki eldobta). Megmutattam a 2 2-est 😊
Aztán egybõl utána kaptam egy egyszinû A Q-t. mindenki dobott elõttem. All In...1 megadás a nagyvak részérõl, pedig kb 1000-el volt több zesotnja mint nekem. Nálam 4000, nála 5000 és a vak 400/800 volt.
Mutatás 5 5
Flop, olyan aranyosan húzta szét az osztóhölgy. Felsõ lap A, húzza tovább, második A...itt a csávó már elkerekedet, majd húzza tovább legalsó lap 5.
Aztán nem jött semmi 😊
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Amikor rámjött a pókermánia és zsetont is akartam venni senki nem beszélhetett volna le róla.De az mondjuk nem porosodik mert állandóan használjuk szerencsére.De ez a lelkesedés.Sok pénzt elcsesztem én olyanra amit pár hétig használtam:XD De ezzel mindenki így van.Bár az ilyen megvertem egy-két profit hozzászólásokat tényleg mellõzhetné mindenki😄
gamertag: kenobita
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.