Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bowden
tudnátok nekem mondani pár oldalt ahol egész jó ingyenes versenyek vannak?

Hát az biztos, lehet nem ott kéne elkezdenem a real moneys gamet.
Chrisx
Én szoktam, de már nem sokáig, mert elég rafináltak a lapleosztások.

Üdv mindenkinek
Játszik itt vki pkr-en real moneyban?
Ha igen írjon pls szeretnék kérdezni pár dolgot😊
Elõre is kösz
BlackShadow
elsõ figurás pókerem 😊 kár, h nem játszottak többen 😞 (fix limites)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Bunda vooolt! <#vigyor0>
Rockynhooo
mennyire hívott? 😊
amúgy széép

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Golyo69
Császtok😄
A múlthéten haverokkal játszottunk egy partit😄
Én voltam épp az osztó...és mit osztok le 😄😄

GGMU

predat000r
Ma hajnali fél 1kor ért véget egy élõ verseny itt nálunk a városban.Eddig a kb 30kilóméterre fekvõ Keszthelyre kellett mennünk játszani de most végre itt is elindult valami.40 en voltunk kb és sikerült megnyernem.19.000-et vittem haza ami nem sok bár most csak 1200Ft volt a nevezés😄.De örülök hogy itthon is nyerhettem végre.

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

predat000r
Grat!!!

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

N1ggA
grat!

Spread De Love!

Pisti1026
Hy! Tegnap sikerült elérenem életem leganagyobb eredméynét. Régen még kaptam pénzt Party Pokerre a pokerstrategy jóvoltából, de sajnos sikerült elbuknom a hülyeségeim miatt, azóta sokat fejlõdtem és a freerollokon indultam bíztató eredménnyel és itt a várva várt eredmény több mint 8ezer emberbõl 5. hely. Innen a semmirõl hozhatom majd fel magam. Eddig sokszor volt, hogy épp hogy lecsúsztam a döntõ asztalról de most sikerült.Többször voltam chipleader, amikor már csak 13an voltak nagyon lementem de sikerült magamt visszahozni A döntõ asztalnál szintén nagyon lementem egy alacsonyabb kísérõvel rendelkezõ drillel. Onnan már nem volt sok esélyem és elbúcsúztam a versenytõl.

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Mondjatok már pókeres filmeket!!

nh

Törölt felhasználó
Szép!
RIZLA
nah... az elsõ 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

van ott valami kaszinó ha jól tudom ahol szoktak lenni sng-k... de pontosabbat nem tudok mert nemvagyok kecsói, de hallottam már onnan nagyobb versenyekrõl is

Kedves pókerszeretõk!

Tudna valaki javallani egy helyet Kecskemét közelében, ahol lehet normális és kulturált körülmények között (nem egy füstös kocsmában, és nem méregdrága kaszinóban) élõ pókert játszani?
Pesten van egy rakás ilyen hely, de Kecskemét közelében nem nagyon tudok ilyen helyrõl<#szomoru1>

Tudom, hogy Pest sincs messze, de oda azért este (ha kedvem támad játszani) mégsem ugorhatok fel...

Segítsetek!

Nincs is ilyen?
Akkor egy jó ötlet a vállalkozás beindítására<#hawaii>
AntiHero
énse

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

én nem

Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.

MANSION-on JÁTSZIK VKI??

Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.

Bocs nem vok full tilt-nél.. inkább bwin meg pokerroom ezzek jönnek be nállam<#vigyor>

cenobite
Nem tudjátok, hogy a Full Tilt-nél hogy mûködik a bónusz rendszer? két hete fizettem be 100 dodót, azóta sem kaptam semmit, pedig szinte minden nap játszom. Elõre is köszi!

gamertag: kenobita

Chrisx
A program elmenti a korábbi játékokat egy logfileba, amit vissza lehet nézni.

predat000r
mi aza logfile?

Érdekesnek ígérkezõ pókeres film:
The Grand
Olyan pókeresen is szerepelnek a filmben, mint:
Doyle Brunson (aki idén augusztusban lesz 75 éves)
Phil Hellmuth Jr.
Phil Laak

Itt pedig a poszter nézhetõ meg!!!

Szerintem jó film lesz...
Chrisx
Aki játszik a PKR-en és tesztelné a hand history analyzeremet az Katt ide

mama2
Baszod, jó megszívtad:XD.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Arról nem beszélve, hogy egy ilyen flopra úgy se nagyon adnak meg semmilyen emelést.Nem hiszem, hogy sokat lehetett volna vele nyerni.

predat000r
Pontosan ígyvan!Ha minden ilyen szar után screen-eznéd a flopot akkor teli lenne a fórum képekkel amelyeknél nem jött be semmi.De megkell valni néha örülnék egy ilyen flopnak... 😄

Count Adyn
Hjah meg arra kell gondolni, hogy összeségébem ha az ien szarokra beszáll az ember sokkal többet bukik apránként, mint amennyit nyer ha néha beüt egy ilyen😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BlackShadow
arról nembeszélve, h, ha megadod akkor nem ezeket osztja le, mert más idõpillanatban sorsol 😊

az ilyeneknek nagyvakban örülök, ha letudom checkelni 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Csacsi
Eldobni rossz lapot flop elõtt, soha nem hiba. Én ha eldobom, onnantól nem nézem a floppot úgy, hogy mi lett volna ha. Nem volt megadó...és kész.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Törölt felhasználó
Cseppet sem voltam ideges...
Csacsi
nah ez is egy szép mutatás volt. Ott kezdõdik, hogy már csak 415-öm volt, tehát kötelezõ megadásom. (elõtte az egyszinû AQ-mat megverte a különbözõ színû AQ egy flusshel. Utána jött ez a parti.

csávó elsõ helyrõl 1800-ig emelt. Nekem muszály volt megadnom(415). Jött egy reraise all in. Az elsõ helyrõl emelõ srác megadta...és jött a mutatás. Sok Outom volt 😄 (Csacsi21 voltam).

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

CzGobe
lol, magyar lett a party is 😊

eom$

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Csacsi
Szerintem nincs maximalizálva. Általában pénteken többen vannak. Akkor mindig tele van, de akkor több verseny is van. Nézd meg az oldalukat. www.poker-club.hu

Rockynhooo
azt bírtam mikor pokereztünk haverom faterjával , és emelt egy nagyot, és sok gondolkodás után mki dobta a lapjait, aztán vmeik haverom megnézte a fater lapját , haver faterja meg felháborodva: ezéééért a kocsmáába hátbaszúrnak <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

N1ggA
Mekkora a maximális játékosszám? Vanna olyan napok, amikor sokan vannak? Pl. régebben jártam PokerOpenbe, és ott volt, hogy egy nap 8-an voltunk összesen, valamikor meg betelt a 30 hely és volt akinek nem is jutott.

Spread De Love!

Csacsi
Hát tegnap a végére 26 lettünnk azthiszem összesen. Elég jó játékosk vannak. Tegnap az elsõ hely 200.000-et a 2. hely 120.000-et a 3. hely meg 80.000-et. De tegnap például volt osztás is az elsõ hatnál. mindegyikbõl lejött egy huszas...és így a 6. az 5. és a 4. is kapott 20.000-et.

N1ggA
miket fizet egy ilyen verseny? hány induló szokott lenni? milyen jók a játékosok? Én is tervezem, hogy majd valamikor tavasszal lenézek pár versenyre, fõleg a 4000-es rebuyok meg errõl a 10000-es second chancek érdekelnek

Spread De Love!

Csacsi
Én csak a stíálusa miatt mondtam, nem azért, hogy mi lesz vele pénzes versenyeken.

Nah tegnap Acapuclóban voltam 10.000-es Second Chance versenyen. 7. lettem a 25-bõl.

Ott kezdõdött, hogy késtem picit, de nem volt vészes, még csak az elsõ vakszint fele sem ment le. Viszont miután leültem a lapok nem nagyon jöttek. Aztán végre volt egy elég szép lapom.(2pár), de aztán másnak sora lett, így a zsetonjaim fele oda.

Majd jó 10 perc után. Egy elsõ helyreõl all in...egy reraise all in, és nézem nálam AA. Mondom, feltriplázhatom magam. Megadás.

Aztán mutatás volt egy 7 7,(õhívott elõször all in), aztán volt egy különbözõ szinû K J (Õ reraiselt), ugyebár nálam A A.

Nem emlékszem már pontosan a lapokra, de a KJ-nek két párja lett. Mondom, akkor jöhet a second chance.

Után szünetig szinte semmi. 2000 zsetonból amit a second chancért kaptam 1350 lett.

Aztán szünet után volt minden...jó is rossz is...volt kis szerencsém is. Persze nem nagyon tudtam feljebb kerülni a ranglétrán. olyan 4.000 zsetonom volt, mikor már csak 9-en maradtunk...összeült a döntõasztal.

Egybõl kisvak voltam. Nem tudtam megadni. Majd utána megint végigment rajtam a nagyvak/kisvak. Amit utána dealrbõl...egy all innel viszaszereztem (mindenki eldobta). Megmutattam a 2 2-est 😊

Aztán egybõl utána kaptam egy egyszinû A Q-t. mindenki dobott elõttem. All In...1 megadás a nagyvak részérõl, pedig kb 1000-el volt több zesotnja mint nekem. Nálam 4000, nála 5000 és a vak 400/800 volt.

Mutatás 5 5

Flop, olyan aranyosan húzta szét az osztóhölgy. Felsõ lap A, húzza tovább, második A...itt a csávó már elkerekedet, majd húzza tovább legalsó lap 5.

Aztán nem jött semmi 😊

vegicsek
Hmm, csak megerõsíteni tudom az alattam írókat, bár nálam az önuralom hiányzik.Ha nincs bent a bankrollomnak legalább a 10%-a, nehezen tudom komolyan venni a játékot.Azért igyekszem😊

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

predat000r
Sztem aki meg akar gazdagodni a pókerbõl(persze mindenki meg akar😄)Na de aki nem megy el dolgozni mert a poker a munkája annak neten is kell játszania.Mert ott kaszálhat inkább.De én nem veszem halálosan komolyan.Emiatt megyek élõ versenyekre mert ott szép partykat lehet játszani és nem hosszadalmas kivárásos taktikát kell használni.Ha valamit szépen megjátszol akkor látod az ellenfeleken hogy elismerik.Nincs olyan aki all-in megy 10szer egymás után.(Max ha vasa se maradt...)Ott érezhetõ a feszültség és engem ez az ami megfog.Számomra sokkal nagyobb elismerés élõben nyerni mint neten,ahol aki kiesik kilép és ennyi.Ha meg éppen nincs verseny az olcsóbbik kategóriából akkor haverokkal 8-10en összeülünk aztán rendezünk valami 500as tornát😊

predat000r
Hát azt hogy álljon le ugye nem gondoltátok komolyan?😄
Amikor rámjött a pókermánia és zsetont is akartam venni senki nem beszélhetett volna le róla.De az mondjuk nem porosodik mert állandóan használjuk szerencsére.De ez a lelkesedés.Sok pénzt elcsesztem én olyanra amit pár hétig használtam:XD De ezzel mindenki így van.Bár az ilyen megvertem egy-két profit hozzászólásokat tényleg mellõzhetné mindenki😄

cenobite
Szerintem õ nem mostanában akar beülni fizetõsre. Azért ennyire ne ugassuk már le. Mindenki kezdte valahogy, Te is.

gamertag: kenobita

Csacsi
Nem gond, egyszer majd elmész pókerezni, aztán szétcsapják a pofádat. Nah akkor majd nem lesz gond 😄

mama2
Hát már nem hagyom abba, mert már oda eljutottam, hogy megtudom állapítani az ellenfél miért nyer:XD. Ja és a játékon belülis meg néztem a HELP menûpontot,amiben benne va, hogy mi kell a royal flush-höz például stb. Úgy hogy nem mondok le róla😊). Ja és bocsánat hogy ennyire felhúztam magamat, én ilyen vagyok, nem tehetek róla.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.