Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
jobb oldalon dekompresszor is lehet berúgós nagy motornál>Ural...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
De mivel van másik is benne, ezért akkor
SPOILER!
A motorral elindulás is érdekes. Eleve nem láttam még jobb oldalon berugókart, elvégre azért kell hozzá erõ, ezért szokás a motor mellett álva jobb lábra tervezni a mûveletet, de lehet hogy van ilyen. De az biztos hogy a hangjából ítélve sokkal nagyobb a motor, mint amit egy nõ a motoron ülve csak úgy bepöccint. Plusz lehet látni hogy a jobb hüvelykujjal nyom valamit eközben, márpedig jobb hüvelyknél az önindító van. A hangján is hallani hogy nem berugták hanem önindítóval indult, habár az önindító hangját levették. Nem tudom mi szökség volt erre, miért nem lehetett simán indítani. Az mondjuk pozitív hogy bevállalta, mert látszik hogy talán soha nem vezetett motort elõtte.😊
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Hát akkor ezt jól bebuktuk. :-(
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
De Itt írja is hogy next wednesday és ezt a részt hozza.
Valamint itt pedig mutatja, hogy azutáni héten meg az S02E05 lesz.
Szóval januárban lesz a következõ rész méghozzá 11-én.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
.jpg)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

www.armed-assault.hu
www.armed-assault.hu
Egyébként a fenT szerintem helyes.
Careful what you look for. You just might find it.
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Mármint itt. Elég jól informáltak az ügyben.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
(jav. Grétsy)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
ALien
Szerintem be fogják ütni a kódot, és valamilyen más módon tudják meg, hogy mi történne, ha nem nyomkodnák.
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
(mert megérdemlem)
Igen, ezen a két momentumon én is elgondolkoztam.
Szerintem is van rá esély, hogy pont beüti a kódot, bár ennek ellent mondanak azok a híresztelések, hogy "most majd megtudjuk, mi történik, ha nem lesz beütve a kód".
A másik dolog: írtam már, hogy Sawyer szerintem fertõzött lett és a csók utáni jelenetben Kate arca is errõl árulkodik, hát majd kiderül...

Miböl gondoljátok hogy Locknak nem sikerül beütnie a kódokat????? Tipikus amerikai filmsorozatról van szó így pont amikor a 0-hoz ér a számláló akkor üti be és pörög majd megint az óra. Az meg hogy Jack meg Kate beküldtek egymásnak egy nyelvest az nem jelenti hogy össze fognak jönni hiszen kellett látnotok Kate arcát a csók után. Mintha nem is "õ" lett volna. Mármint nekem ez jött le mert annyira meghõkölt utána.
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.