Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
ennel szemetebb sorozatot nem lattam meg, nem hiszem el (megint)
ALien
32:24 Kate bemegy a katonai hivatalba. Eppen TV-t neznek. Nah ki van a tvben? 😊
\"Ami egyszer elveszett, azt meg is találják. Én felhagytam a kereséssel.\" - John Locke (LOST)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
\"Ami egyszer elveszett, azt meg is találják. Én felhagytam a kereséssel.\" - John Locke (LOST)
Careful what you look for. You just might find it.
Hatalmas problémám van, amit sürgõsen orvosolni kellene. Megvan a LOST elsõ szériája ( XVid-WAT ) és szereztem hozzá feliratot is. Sajnos utóbbit nem tudom hozzávarázsolni a képhez. .srt fájlokban vannak a szövegek és fogalmam sincs mit kell csinálni. Végsõ elkeseredésemben írok ide. Aki tud segíteni, kérem adjon tanácsot. Kösz
Wednesday, Dec. 7, 9/8c
"Everybody Hates Hugo"
Forrás:http://abc.go.com/primetime/lost/index.html
ALien
Felirat a 209. -hez!
Na, csak nem tudtuk meg, hogy mi lesz ha nem nyomják meg a gombot 😄D
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
amúgy (bár külsõre õ a legjobb pasi) Sawyer mégis inkább a vicces figura számomra. szétröhögtük magunkat a becenevektõl, amiket õ adott (Betty, Bruce, Chucky...)
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
(jav. Grétsy)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
türelem!!!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ALien
nekem is nehéz volt... 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...