Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bepunnyadt a topic ?😊

Láma!
npnp😄

Jah, rendben. Uccso 3reszt meg nem lattam. Annyira leult a lost h inkabb xaktakat neztem. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Láma!
lol😄DD
a legutolsóról, 9.

Asse tom melyik reszrol van most epp szo. 😄

magus
roviden, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ennel szemetebb sorozatot nem lattam meg, nem hiszem el (megint)

PyRex
spoiler

sayid

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

éni s 1böl észrvedtem hogy said

ALien

Láma!
tévedsz😊
nemláttad a részt?

Gondolom hurley.

Papirzacsi
Cool!
Émmá tom ki az. :-D

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Láma!
bazzz!!!
nem is vettem észre!!
de brutál😄

SPOILER 😊

32:24 Kate bemegy a katonai hivatalba. Eppen TV-t neznek. Nah ki van a tvben? 😊

aha. kösz

\"Ami egyszer elveszett, azt meg is találják. Én felhagytam a kereséssel.\" - John Locke (LOST)

Papirzacsi
Nem kell megnyitni. Elég ha a film mellett van az srt, és ugyan az a neve, mint a filmnek. Ha elindítod a filmet a média pléjerben, automatikusan hozzátölti és lejátsza a feliratot.

Fel van téve. Megnyitom az egyik .srt fájlt beolvassa és... ezután mit csináljak?

\"Ami egyszer elveszett, azt meg is találják. Én felhagytam a kereséssel.\" - John Locke (LOST)

Kösz. Megnézem.

Az egy program? Sajnálom, nem vagyok ezen a téren túl informált. Tudtommal nincs.

Papirzacsi
A neten megtalálható egy vobsub nevû cucc. Azt leszeded majd felinstallod, és akkor a WM is tud majd feliratot kezelni. Vagy pl ott a radlight mint lejátszó. Az vobsub nélkül is lejátsza. :-)

Solya
Vobsub van fenn?

DivX-szel, és a nevek megegyeznek. Mit tegyek?

Láma!
bizony😊

Jó volt a 209! <#vigyor0> Jó volt a flashback, a szigeten is történtek dolgok... Ez így tulajdonképpen OK. A Kate meg nagyon szép, ezért jó, ha sokat szerepel egy részben... <#vigyor0>

Careful what you look for. You just might find it.

Láma!
az mindegy, hozzá lehet rendelni bármijen feliratot, legfeljebb furcsa lesz😄

Az sem árthat, ha a fájlnév ugyanaz. Természetesen a kiterjesztés az nem, tehát pl. 101.avi és 101.srt .

Láma!
a lejátszodban biztos hogy be lehet llitani. mivel akarod lejátszani?

Egy hónapot? A 3227-ben az van, hogy december 14-én van egy "Merged" címû rész. Az nem új?

üdv mindenkinek

Hatalmas problémám van, amit sürgõsen orvosolni kellene. Megvan a LOST elsõ szériája ( XVid-WAT ) és szereztem hozzá feliratot is. Sajnos utóbbit nem tudom hozzávarázsolni a képhez. .srt fájlokban vannak a szövegek és fogalmam sincs mit kell csinálni. Végsõ elkeseredésemben írok ide. Aki tud segíteni, kérem adjon tanácsot. Kösz

jaja ez már ismétlés lesz 😊

Láma!
de ez már olyan rész ami lement..

Next Episode:
Wednesday, Dec. 7, 9/8c
"Everybody Hates Hugo"

Forrás:http://abc.go.com/primetime/lost/index.html

Láma!
bazz de durva rész volt😄

Papirzacsi
Amit megtudtunk ebbõl a részbõl, az csak tovább halmozza a kérdéseket, és most több mint egy hónapot kell várnunk a következõ részig. Fú de utálom a sorozatokat!

Láma!
nagyon szépen köszönöm!😊

Papirzacsi

Láma!
és nebazz hogy még regelnem is kell,ami egy napig tart?
ne huzz fel teljesen!

kössz

ALien

Törölt felhasználó
www.reteksub.atw.hu

Felirat a 209. -hez!
Csacsi
SPOILER.

Na, csak nem tudtuk meg, hogy mi lesz ha nem nyomják meg a gombot 😄D

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

én még nem láttama 9. részt, csak a Kate-Jack dologhoz hozzáfûzném most, hogy végigfutottam az összes részt: eleinte Kate odavolt Jackért és akkor ez elég egyoldalúnak bizonyult, aztán pedig fordított lett a felállás. csak mikor 1 hét alatt néztem meg az egészet, ez nem igazán tûnt fel. hát így van ez... de úgyis csak a végére dõl el minden, az pedig hol van még.😊

amúgy (bár külsõre õ a legjobb pasi) Sawyer mégis inkább a vicces figura számomra. szétröhögtük magunkat a becenevektõl, amiket õ adott (Betty, Bruce, Chucky...)
ilyen helyrõl ki szerez infót?
Láma!
<#eljen>

Ha minden igaz holnapra megvan a felirat!

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Engem is érdkelne. Az elõzõ, 8. részhez nagyon hamar kiadták. Asszám már pénteken magyar felirattal néztem. Reméljük most is így lesz. :-)

Clidey
Mikor lesz a 9-edik részhez felirat?

(jav. Grétsy)

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Papirzacsi
amikor lesz oly rendes valaki és szabadidejét erre áldoz va lefordit ja nekünk magyar ra

fifi
ma jött ki a rész itthon nem?

türelem!!!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

mikor lesz a 9edikrészhez felirat

ALien

fifi
ja
nekem is nehéz volt... 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Láma!
mondom nem miattam mondtam, csak megelözve az ujabb cseszegetést!
béke van tezsvir!<#wink>