22323
-
#7129 ez viszont lehetséges...de eléggé erőltetett becézés :) -
#7128 nemhiszem hogy mikor lezuhantak tudatosult bennük ez a tiszta lap dolog
sawyer azért titkolja az igazi nevét mert csaló, hurly meg azért mert nyert a lottón párszázmilliót... a többiek mind a saját nevüket használják
de majd biztos kapunk rá magyarázatot a s3 -ban
(arra már nem is merek gondolni, hogy mivel 'megszünt' Libby szerepe, ezért ugyanaz a színésznő játsza el Elizabeth szerepét is...az 'picit' gagyi lenne...) -
subchee #7127 Az Elisabeth szerintem becézhető Libby -nek, simán... Eli --> Li --> Libby vagy Lisy --> Libby -
#7126 A Babylon 5-bőli G'Kar nagykövet mondata ugrik be:
"Itt senki sem az, aminek látszik..."
A szigeten mindenki tiszta lappal kezd(hetett) - ezt ugye Locke hangsúlyozta is. Vélhetőleg, mindenkinek volt / van egy kedvenc neve, amit szívesen viselne, ha olyan helyzetbe kerülne, hogy változtathatna a meglévőn... néhányan éltek vele, néhányan nem. Néhányuknak okuk volt nem a valódit használni, néhányuknak a kedvenc becenevük jutott eszébe bemutatkozáskor.
Az gondolom mindenkinek feltűnt, hogy senki sem tudja a másik vezetéknevét... [emlékeim szerint] -
#7125 logikus :) -
#7124 azert mer Hurley-t Hugonak hivjak, Sawyert meg Jamesnek -
#7123 csütörtök este már volt magyar sub, addig meg nem hiszem el hogy nembirod megallni azt hogy rakttints a topikra, ha egyszer tudod hogy mennek a jeloletlen spoilerek... -
#7122 De akkor miért Elizabeth -nek hívták és miért nem Libby- nek? -
WTH #7121 Az aligha lehet véletlen, hogy találkozik Desmond-dal, és épp' van egy felesleges hajója is. Valszeg az öreg küldte. -
#7120 Viszont ujra elovehetjuk Libby szerepet is:
Desmond az O segitsegevel jutott a szigetre. A dilihazba "bejutottak" a szamok, ahol Libby szinten felbukkant. Szerintem Libby nem "csak" egy siman ugy bukkan fel a multban, mint a tobbi szereplo talalkozasa, hanem konkretan szerepe van (volt) a cselekmenyben. -
Cvd #7119 Ezért tettem bele az általad is idézett részbe a "biztosan" szót. Azt nagyon valószínű hogy Desmond a lényeg az eddigiek alapján, de teljesen 100%-ra nem lehet kijelenteni. Konkrétan nem hangzik el hogy őt keresné, és a témáról is nagyon keveset tudni, semmi nem zárja ki azt hogy nem őmiatta keresi a szigetet. Simán félrevezető is lehet a dolog mint a promo-k esetében csinálják. Én mindenesetre nem jelenteném ki hogy tutira Desmond miatt keresteti a szigetet. -
WTH #7118 De. Viszont a következőre akartam célozni. Azt írod, hogy "de semmi utalt arra hogy biztosan Desmondot keresteti" - semmi sem biztos, főleg a Lost-ban nem, de azért a fináléban szerintem gyakorlatilag minden arra utalt, hogy Desmond-ot keres(tet)i. Ezt akartam kifejezni azzal, hogy ha sziget, akkor is Desmond - feltehetően.
Arra lennék kiváncsi, hogy vajon Desmond meghalt-e? Mert ugye attól még kereshetik. Úgy fordította el a kulcsot, hogy marhára feláldozta magát az emberiség érdekében. -
CsőKujts #7117 Az a helyzet, hogy nagyon tettszik az őszinteséged, de ha mindenki így áll hozzá akkor az általad említett emberek aránya csak nőni fog... -
Cvd #7116 És én nem ezt írtam a 2. mondatban?:) -
Cvd #7115 "Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmrõl, ami rontaná a dolog élvezhetõségét azok számára, akik a késõbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget."
Ez a szabály. Azzal hogy te tüntetőleg nem használod, megszeged ezt a szabályt. Nem mások nyűgjére lennél tekintettel ha használnád, nem szivességet tennél nekik, egyszerűen csak betartanád a szabályt. Persze megteheted hogy nem tartod be, de akkor egy szó nélkül illene viselni a következményeit legyen az konkrét büntetés, vagy csak a folytonos figyelmeztetgetés a többi topiclátogatótól. Az hogy nem használod a spoilert (szabálytalanul, nem szabadon választott dolog ez), majd még vitába is szállsz azzal aki ezt felrójja, valljuk be őszintén eléggé gyerekes szint. -
#7114 jah az lenne a legtisztabb, ki kene irni h spoilerveszely -
#7113 Tudod az utobbi idöben, lehet, hogy csak kiegtem, de mostanaban ugy vagyok vele, hogy az emberiseg forduljon fel ott ahol van. Annyi suttyo paraszt önzö ember van a vilagon, hogy hanyingerem van, ha ki kell mennem az utcara.
Elegem van abbol, hogy mindig en figyeljek masokra. Basszak meg. Figyeljen mindenki magara. Es föleg ne egy forumon kelljen mindig masok nyügjere figyelnem. Annyira tizedrangu egy dolog, hogy most megtudtal-e valamit egy szar tv sorozat következö reszeböl, vagy sem.
Szoval parejsag vagy sem, lasd mint az alairasomban.
Es igen. Tulspirazod. -
#7112 igy van, tulreagalod ;]
Meg kell kerni valami szakit itt a forumon, hogy irja be a topik cimebe a nem letezo banner ala, hogy csak akkor jojjon ide az ember, ha latta a legujabb reszt az ABCn vagy AXNn. Lassan asszem utobbi is eler a s2 vegere.. -
CsőKujts #7111 Jó felé kotorászol. :) Mondjuk inkább úgy, hogy a parasztság egy finomabb változata... Szóval ez azért nem parasztság, de súrolja. :)
Amúgy ezzel takarózni, hogy a fórum 99%-ka már látta a filmet csak azért holt gyenge dolog mert még meg sem jelent a felirat itt már mentek a hatalmas spoilerek, figyelmeztetés nélkül. Lehet, hogy ezerszer meg lett vitatva de ez a lényegen akkor sem változtat. Nem nagy meló beírni ennyit, hogy Spoier. Szóval vagy lustaság, vagy paréjság ha az önzés szó jobban tettszik akkor az...
Másrészt vannak új felhasználók vagy olyanok akik eddig nem vették elő a sorozatot. Ők honnan a fenéből tudják, hogy itt mi lett megbeszélve meg mi nem? Az egy mindenkiért stb.. itt nemigazán érvényesül de már én is úgy érzem, hogy túlspirázom a dolgot. :)
Végülis király lett a második évad is így egybe. Gratu a készítőknek. -
#7110 Lett volna még folytatás, csak a nézők nem nézték, a csatorna meg nyomott egy cancelt ;] Idővel lehet hogy előveszik és folytatják, vagy lesz esetleg egy tévéfilm lezárásként (mozi, mint pl a firefly esetében, itt most kizárt - szerintem), de egyelőre az invasionnak itt és most, ilyen állásnál reszeltek... -
#7109 Ha valaki három és fél év után is a "volt" barátja után nyomoz, mert szereti és mert hiányzik neki, és mindezek mellett még milliomos/milliárdos is, én simán kinézem belőle, hogy minden követ megmozgatott. És birtokába jutott olyan infóknak, amelyek alapján a két XY nemzetiségű kutató ezeket az anomáliákat leste, főállásban...
A szerelem önmagában is sokra képes, ha pedig van mögötte egy unlimited bankkártya, akkor meg aztán nincs lehetetlen ;] -
#7108 Talan az a jelszo.
Mivel ugye a sziget nyüzsög a hajotöröttektöl, repülögep utasoktol, meg mindenfele mezitlabas nepsegtöl, te is tudni akarnad, hogy valoban az all-e az ajtoban, akit mar 2 eve igernek :-))) -
#7107 nem lessz több rész ,nézetségi mutatók nem voltak olyan jók ,hogy megérje 2. serialt csinálni ezért gyors befejezték egy simpla epizoddal, úgy ,hogy a legalapvetőbb kérdésekre sem adták meg a választ. -
Rebelliouss #7106 A Dharma amúgy mit akar jelenteni? De tényleg ha az othersék tudtak arról, hogy pont éppen Michael ül a gép előtt, akkor gondolom látták minden egyes mozdulatait a többieknek is a kamerák segítségével....de akkor ők Desmondról is tudtak....őt mért nem csesztették? Vagy csak még mi nem tudunk arról, hogy volt-e vmi incidense velük? Ja és ha Desmond a váltásra várt volna, akkor minek tették fel azt a hülye találóskérdést? -
#7105 nem is folytatjak, slussz passz igy fejeztek be? -
WTH #7104 Ha Desmond-ot keresi, végső soron akkor is a szigetet keresi. -
WTH #7103 Desmond nőjének apjával kapcsolatban valami Widmore nevű céget emlegetnek a külföldi fórumokon, és nem a Dharma-t. Persze lehet, hogy együttműködik a két cég. És éppen a papa akarta úgy eltűntetni Desmond-ot, hogy elküldi a szigetre. -
#7102 Hát én most néztem meg az invasion/rejtélyek városa/ befejezőő részét ,és hát nagyon gáz volt, se füle se farka vége lett nem adtak magyarázatot szinte semmire ,remélem a lostal nem ez fog történni mert az nagyon gáz lenne. -
Cvd #7101 Kétesélyes a dolog. Vagy az van hogy tudja a nő hogy Desmond a szigeten van csak azt nem tudja hogy hol a sziget, így a sziget helyére kíváncsi. A másik lehetőség az hogy fogalma sincs róla hogy Desmond a szigeten van, őt más okból érdekli a sziget, vagy valami rajta. Persze még mindig kötődik Desmondhoz (kép az éjjeliszekrényen), de semmi utalt arra hogy biztosan Desmondot keresteti. A telefonban is azt mondja neki a fickó hogy "I think we found it", és nem "I think we found Him". -
#7100 Ha az apja is van mögötte, az meg nem biztos, hogy elmond a lanyanak barmit is.
Lehet, hogy a csaj kihallgatott valami megbeszelest, amiböl reszleteket megtudott, de nem mindent es aztan logikazott. Vagy apja elvesztett egy aktat, amit ö veletlen megtalalt, vagy ilyesmi.
Azert mert tud valamit, meg nem biztos, hogy mindent tud. Ha tudna, nem keresne, hanem odavonulna.
Az apjat meg valszeg nem igazan csipi, ha az igy elcseszi az eletet. Szoval nem hiszem, hogy apja estimesekent meselte el neki a dolgokat, miközben atyai szeretettel atölelte. -
#7099 a 4 lábujjú szobor nem erre utal, hogy klónokról van szó, habár ki tudja..:) lehet azt is a dharma építette a kisérlet részként. -
#7098 erdekes elmelet -
#7097 a füstre én is kiváncsi vagyok... a madár kicsit túl nagy nem?
a jegesmaci meg odauszott tudjátok globális felmelegedés alkalmazkodni kell :D -
#7096 Mas. Felesegem olyan gondolattal jatszadozott, hogy klonozassal (is) probalkozhat a Dharma, es Waltnak mar csak egy klonjat kuldtek vissza esetleg. Es ugyanigy, a "vezetobb" szerepeket betolto Jack-ekbol is kuldenek majd vissza "masolatot". Esetleg, nem tokeletes klonoknak csak 4 labujjuk van...
-
#7095 En egy dolgot nem ertek, es mintha itt meg ez igy nem is vetodott volna fel:
Ha ugye a vegen a megfigyelok eszleltek azt az elektromagneses "robbanast" vagy nevezzuk, aminek akarjuk, abbol megis hogyan kovetkeztettek arra, hogy az barmi modon Desmondhoz kotodik? Vagy ha tudtak, hogy a szigeten lehet ilyen tema, akkor tudniuk kellett, hogy hol van Desmond, akkor miert kellett erre varni?
Tehat ertitek? Ha a csak keresi az eltunt szerelmet, akirol nem tud, akkor miert eppen egy ilyen jelbol kovetkeztetne ra, hogy az csak Desmond lehet?
Ez nekem total nem vilagos... -
subchee #7094 Az a terv része volt sztem, hogy Michael -t elcsalják... De tutira látniuk kellett others -éknek, hogy épp ő van ott a gépnél, úgyhogy vagy van még egy bunker, amiben vannak megfigyelő monitorok vagy akkor épp a Gyöngyben tartózkodtak, mert ott szgép is van.
Én még mindig azt gondolom, hogy a másik csapatnak lehet valahol egy hiper-modern bunkerja, mindenféle cuccal felszerelve...
Amit meg arról írtatok, hogy Desmond nőjének apja van a Dharma mögött... valahol sántít ez az elmélet, mert ha ez igaz, akkor a csaj az apjától tud a dologról, mert máshonnan honnan? Ha viszont így van, akkor miért nem tudja, hogy konkrétan hol van a sziget?
Mi van akkor, ha a mágneses tér térerőtorziós hatása időanomáliát okozott, épp amikor arrafelé szállt a repülőgép és ezért most az eltüntek nem a valós időben élnek? Mint a langoierekben! (ha jól írom...) S mi van ha a készítők ezért nyilatkozták azt, hogy nagyon fontos esemény, hogy most először látunk külső helyszínt valós időben. Vagyishogy a sziget csak lost -éknak van valós időben, senki másnak nem. -
gnom #7093 biztos, hogy nem Walttal csetelt. az others igy rangatta bele a csapdaba... -
#7092 Én már csak azt nem értem, hogy a fenébe csetelhetett Miki és Walt, ennyire "szabadon". Waltra az elrablása után nem vigyáztak, nem volt egy őr rá állítva? Mégiscsak ez diktálná az ész - az enyém legalábbis - ha elrabolok egy kölyköt az apjától, akkor arra figyelni kell, nehogy meglógjon. Erre vígan csetel a fiával. Feltéve, hogy a fia volt, és nem trükk. De akkor a maradék 3 évben D és K egyszer sem próbálta ezt? Vagy őket rászedni? Vagy ők nem voltak jók erre a dologra, és ezért vártak a repülősökre? De hát azok véletlenül kerültek ide.. Na mind1, majd kiderül, készüljünk az esti meccsre, ma nem lesz már sem House, sem Lost... Sok van még őszig ;] -
#7091 Desmond is es Kelvin is a valtasra vart. -
Rebelliouss #7090 Újabb kérdések:
-Amikor Desmondra rátalál a csávó....mért kérdezte azt, hogy te vagy az? Kire várt? És ugyanezt feltette maga Desmond is, amikor "betörtek" hozzá.
-Az egyik részben olyan van, hogy Hurley kétpofára tömi magát, amikor Jin megjelenik egy életnagyságú kabalafigurával az oldalán, majd közli Hurleyvel, hogy ő koreaiul beszél hozzá, és minden meg fog változni. Még ha álmodta is az egészet vmi jelentősége csak lehet....vagy az egyfajta előkészítője volt a további Daveről való képzelődéseinek?