249
SFP:1 alapokon
-
#49 Jah es olyan az egesz mintha 200 csomo felett auto trimmelne a gep...teny hogy meg kell szokni...de idovel lehet elvezni...
Engem most az kot le hogy sok cucc van benne, es ha nem is bonyolultan de hasznalhato mind...
(Tervben van ugyancsak BoP-ra egy hianypotlo cikk SFP1-rol es addonokrol, amiben ki fogok arra a tenyre is terni, hogy nem olynaítragikus a helyzet masodik ranezesre..hisz meg a Lock On-ban is fenyevekre van pl egyik-masik gep (orosz gepek) avionikaja a valosagostol...szoval nem kell fejre allni..de tul sokat varni sem szabad...ellenben nagyon elvezem hogy olyan gepekkel is tekerhetek amivel eddig meg soha sem HARCI szimben! (Mig-23, Mig-25, 60-as evekbeli legendak,vagy epp a Harrier.. stb...) -
#48 Easy-n semmi...azaz kb minf FS sorozatban
Normalon mar akad...de leginkabb Hard fokozaton lelheto benne fel valamicske is...
(Amugy ha nem tetszik ebben a szimben te is megvaltoztathatod a gep repmodelljet...ugynis az ini fileok taroljak azt...most lesz majd (be ujra megy) BoP-on egy kupac cuccom az SFP1-hez, azon belul is a plusz addon gepekhez, szovalk ezzel kapcs hogy van olyan gep aminek igen kivalo a repmodellje..es van olyan ami kesz ufo...) -
#47 A grafika tényleg pöpec de a többi..... hát erő idegzet kell, hogy le ne töröljem..... Bár a talaj moslék... (van ebben a játékban fizika????) -
-
#45 :C -
#44 Melo..meg most felredobva melo NFSU2..aztan melo...es megint melo...
(nem sok idom van) -
#43 Kössz :)
Mivan veled? Mostanában naon eltüntél :C -
#42 nem kell -
#41 Szvsz "egesz jo" lett...bar meg mindig nem eri el pl a Flanker 2.0 repmodelljet sem....a tobbirol mar ne is beszeljunk...
Azert el lehet vele szorakazni ;) -
neuro #40 Valaki megmodolhatná már végre a repülési modelleket még az avionikát -
#39 Hmmm...lehet ki kéne próbálni a gémet...
Nem kell hozzá a SFP:1 ugye? -
DF14tomcat #38 Ami jó, hogy lehet "mod"-olni, így szinte minden kicserélhető benne!!!! -
#37 Supermarine Scimitar:
Hozza par hajo:
-
neuro #36 Wings over Vietnam teszt itt:
bop.agria.hu -
#35 -
#34 De alaegjobbak amagyar migek benne...Neuronak leaddtam acikkem...szerintem holnap mar kint lesz BoP-on!! -
#33 Beezony meg crusader :)) -
kiskorúbézoltán #32 A-6 ?!
Betehették volna lomac-ba is ... -
#31 Egesz jo a game !!!
Cikk hamarosan a BoP-on! -
#30 Most kezdek vele ismerkedni, ami egybol feltunk hogy jar hozza Hypelobby! 3.7.75 verzio!
Ez az elso alkalom (tudtommal) hogy egy jatekhoz hivatalosan jar a lobby! Grat Jiri! ;) -
neuro #29 ok :) -
#28 Irhatok :) (jovoheten) -
neuro #27 Írsz majd róla cikket a bop-ra? :) -
#26 Elvileg nem addon, de majd ha kiprobalom kiderul.. -
#25 A képek alapján szép és hogyhogy csak 400MB?? -
#24 -
#23 púáh :D -
#22 Wings_Over_Vietnam-ELEGANCE -
#21 elvileg megjelent...de hogy hoygan jutunk hozza az meg igen kerdeses... ;] -
neuro #20 1-2 :) -
#19 "par gep" mi? :DD -
neuro #18 tudhattam volna, hogy tripodról nem lehet linkelni..
itt egy másik:
-
neuro #17 elég kihalt az a hordozó. Jól mutatna rajta pár parkoló gép
-
#16 A Neuro altal mar emlitett es belinkelt SimHQ-s preview-bol:
-
neuro #15 :) -
#14 -
#13 Te tordelok remalma :D -
neuro #12 szoktam-szoktam.. szóismétlés :) -
LizardX #11 Ehh, pedig nagy pusztításokat lehet végezni az OFP-ben is, na meg nagy anyázásokat... Mindegy, jöjjenek a MiG-21-esek!!! -
neuro #10 OFP-zni én még szoktam de a repülni inkább szimulátorokkal szoktam :)